Razgovor sa suradnicom:TNevena

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --zhile 22:39, 5. ožujak 2009. (CET)

Otok Krapanj[uredi kôd]

moja želja je da članak o otoku Krapnju bude poseban članak! Članak govori više o otoku nekada, a kako postoje još mnogo činjenica iz prošlosti otoka, vjerujem da će članak uređivanjem postati cjelovitiji. Spužarstvo je nepobitno vezano za otok, ali ta tema zaslužuje posebnu stranicu, kao i ronilaštvo... Pregledavajući literaturu i bogatu građu o otoku, ja o Krapnju ne mogu pisati kao o mjestu, već samo kao o otoku u cijelini. Ovako je moj članak o otoku Krapnju ubačen u već postojeći članak koji prije svega govori o spužarstvu, po mom mišljenju skromno obrađenoj temi. Ima li načina da članak izdvojim i nastavim da i dalje uređujem isti, držeći se koncepta.

Nadam se vašoj podršci, --TNevena (razgovor) 14:27, 6. ožujak 2009. (CET)

Tnevena, pitanja ovoga tipa postavi ili na stranici za razgovor o konkretnoj temi, ili u kafiću. Što se tiče tvoga priloga u članku o otoku samo tako, sve sitne greškice u wikipedijinim stilu ćeš s vremenom naučiti, a što se tiče otvaranja novog članka, samo klikni na crvenu poveznicu, kao npr. ovu: Spužvarstvo, otvorit će ti se prozor za uređivanje i samo naprijed! Za sva pitanja slobodno se možeš obratiti i bilo kojem od u tom trenutku aktivnih iskusnijih suradnika (a za to poćiriš na Nedavne promjene - gore lijevo ispod wiki-globusa da vidiš ko se trenutno "mota" okolo) -- Zdravi bili! -- Jure Grm, 6. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 00:32 sati. (CET)
Članak o otoku je sada na zavidnoj razini, čestitam! A što se tiče članka o mjestu, on je sa stranice Krapanj (Šibenik) premješten na stranicu za razgovor, upravo zato da bi se tamo sredio, pročitaj zadnje dvije rečenice:
Neodgovarajući sadržaj Sadržaj je premješten na stranicu za razgovor, jer takav kakav je bio ne odgovara standardima Wikipedije. Više o standardima Wikipedije možete pročitati ovdje.

Ukoliko do 19. ožujka 2009. članak ne bude sređen, bit će obrisan.

Ne uklanjajte sami ovaj predložak. Tekst uređujte na stranici za razgovor.
Po završenom sređivanju teksta postavite zahtjev za vraćanje stranice ovdje.

a kad se sredi, postavi zahtjev za vraćanje stranice kako gore piše, i to je to! Samo naprijed! -- Zdravi bili! -- Jure Grm, 12. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 23:12 sati. (CET)

Krapljanski ronioci[uredi kôd]

Lijep pozdrav TNevena!

Možda griješim ili nisam nešto dobro shvatio, ali zbog ovog imam osjećaj kao da sam te s nečim uvrijedio (inače na wikipediji je običaj da smo na ti :)). Pa ja sam samo skratio podnaslov, radi stila (ako ti se ne sviđa slobodno vrati kako je bilo). Pogotovo mi nije jasno ovo: U potpunosti se slažem sa vašim stavom o nebrizi za krapljansko spužvarstvo; mogu Vam samo reći da je moja ozlojeđenost još 100x gora. No wikipedija nije mjesto za takve vrste komentara., ja nigdje ništa nisam komentirao niti sam dirao tekst. Svaki dobronamjerni doprinosi kao tvoji su dobrodošli na Wikipediju i ja te u tome ne želim sputavati, nego ako ti je potrebna bilo kakva pomoć slobodno se obrati. Eto, sorry ako sam te zbog nečega uznemirio, nije mi bila namjera ;-). Uživaj!--frk@ 19:47, 29. travanj 2009. (CEST)

Ma nema frke :-).--frk@ 22:15, 29. travanj 2009. (CEST)