Razgovor sa suradnikom:93.141.186.218

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Pristupili ste Wikipediji s IP adrese s koje je netko učestalo vandalizirao Wikipediju, zbog čega je pristup Wikipediji s ove adrese blokiran na duži rok ili na neograničeno vrijeme.

Ako je ovo vaša stranica za razgovor, znači da je Wikipedija vandalizirana s računala na kojem upravo radite.

Molimo vas obavijestite lokalnog administratora o zlouporabi računala.


Vandalizam u članku Željko Ražnatović[uredi kôd]

Molimo Vas prestanite s nekonstruktivnim doprinosima na Wikipediji. Vaše je neenciklopedijsko uređivanje na stranici Željko Ražnatović upravo uspješno uklonjeno. Takvi doprinosi smatraju se vandalizmom zbog kojeg možete biti blokirani. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 23,04; 25. rujna 2018. (SEV)

Navođenje izvora za Vaše uređivanje u članku Stoja Novaković[uredi kôd]

Glede Vaše izmjene:

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak Stoja Novaković bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima Wikipedije potrebno je obratiti pozornost na stilsko oblikovanje članka, pravopisnu normu hrvatskoga standardnog jezika i dodati izvore, wikipoveznice, kategoriju, međuwikipoveznice te članak uskladiti s wikistandardom. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o Wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 0,09; 26. rujna 2018. (SEV)