Razgovor sa suradnikom:Analina

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli!


Također ti savjetujem da napišeš nešto na svojoj stranici suradnika te po mogućnosti iskoristiš jedan od suradničkih okvirića. Sretno s radom! ;) Shippuden 01:22, 25. veljača 2007. (CET)

Slike[uredi kôd]

Lijepo te molim, da uskladiš postavljene slike s pravilima o postavljanju slika, a i na stranici kod postavljanja datoteke piše zaista sve što se mora poštivati. Ukoliko uskoro to ne napraviš, slike će biti obrisane. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 00:51, 4. ožujak 2007. (CET)

Ukoliko slika ne bude usklađena s pravilima do 10. ožujka, bit će obrisana.--Donatus 18:40, 7. ožujak 2007. (CET)

Kad stavljaš sliku na wikipediju, moraš napisati tko je autor slike, i kakvo je autorsko pravo za nju. U suprotnom, slika će biti brisana sve dok ne napišeš odgovarajuće informacije. Ako trebaš pomoć, pitaj. SpeedyGonsales 22:52, 28. svibanj 2007. (CEST)

Slike, opet[uredi kôd]

Molimo vas da ne ignorirate upute koje možete pročitati pri postavljanju slika. Vaša slika nije propisno označena, što znači da predložak {{Infoslika}} nije ispunjen u potpunosti ili uopće nije postavljen. Sve slike koje su nepropisno postavljene se brišu. Uporno kršenje pravila o postavljanju slika može rezultirati i blokiranjem suradnika. Hvala na razumijevanju.

S obzirom da si vec upozorena, i to 2 puta (!), tvoja Slika:StjepanHauser.jpg je obrisana bez uobicajenog poceka od 14 dana.

Drzi se pravila. Hvala. --Ante Perkovic 10:46, 11. srpanj 2007. (CEST)


Crveni karton.
Blokirani ste!



Sorry, već sam te pokušao upozoriti. --Ante Perkovic 09:48, 14. srpanj 2007. (CEST)

Pitanje[uredi kôd]

Koliko godina imaš, Analina? SpeedyGonsales 09:31, 14. srpanj 2007. (CEST)

Prikaži kako će izgledati[uredi kôd]

Molimo vas da upotrebljavate tipku Prikaži kako će izgledati! Vašim učestalim snimanjem promjena na istom članku nepotrebno se zatrpavaju nedavne promjene, čime otežavate rad suradnika koji pregledavaju nedavne promjene. Suradnici koji ignoriraju ovu uputu budu nakratko blokirani! Hvala na razumijevanju.--Roberta F. 11:12, 30. travanj 2009. (CEST)

Prikaži[uredi kôd]

Ovo vam je posljednje upozorenje! Učestalim snimanjem promjena na istom članku nepotrebno zatrpavate nedavne promjene, čime otežavate rad suradnika koji ih pregledavaju i ophode. Ako uređujete u kôdu, molimo Vas rabite tipku Prikaži kako će izgledati. Budete li ignorirali ovu uputu, bit ćete blokirani!

Molim te, da bi izbjegla blokadu suradničkog računa obrati pažnju na ova upozorenja. Ako trebaš nekakvu pomoć javi mi se. Hvala na razumijevanju.-- Braco (razgovor) 13:04, 17. studenog 2009. (CET)

Autorsko pravo[uredi kôd]

Analina, na službenim stranicama Stjepana Hausera http://www.stjepanhauser.com/ jasno stoji oznaka ©2007, što znači da je sve s te stranice zašićeno autorskim pravom i bez posebne dopusnice ne smije se prenositi. Kako potrebna dopusnica nije navedena, sve fotografije koje si postavila će biti obrisane, jer postoji prihvatljiva zamjena pod slobodnom licencijom, a PDI ne može dopustiti materijal kod kojeg je razumno očekivati da netko pošalje slobodnu datoteku iste namjene, kao što je to slučaj sa skoro svim portretima bitnih živih osoba. Molim te nemoj kršiti autorsko pravo, jer suradnici koji ga krše budu blokirani. Ako imaš kakva pitanja, slobodno pitaj. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 12:20, 1. ožujka 2010. (CET)[odgovori]

Uklanjanje[uredi kôd]

Što ukloni ovo [1]? Kubura (razgovor) 06:20, 26. prosinca 2011. (CET)[odgovori]

U redu je ovo što gore pita Kubura (prebacivanje iz futura u prezent) ali ja ne razumijem ovo. Zašto bi u članku bila samo jedna slika kad imamo više slobodnih slika, slikanih u Hrvatskoj? SpeedyGonsales 00:27, 27. prosinca 2011. (CET)[odgovori]


Crveni karton.
Blokirani ste na rok: 6 mjeseci!

Razlog je: opetovano uklanjanje sadržaja stranica


--Roberta F. 01:58, 20. travnja 2012. (CEST)[odgovori]