Razgovor sa suradnikom:Grinco

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošlica[uredi]

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb Button sig.png na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --Roberta F. 21:44, 5. srpanj 2008. (CEST)

Grinco, molim te, ne potpisuj svoje članke, jer su svi članci u GNU slobodnoj licenci za dokumentaciju. Dobrodošao ovdje, nadam se da će ti biti ugodno. Face-smile.svg--Vatrena ptica (razgovor) 21:46, 5. srpanj 2008. (CEST)

Information.svgPozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima wikipedije potrebno je obratiti pažnju i dodati wikipoveznice, kategoriju, interwiki poveznice i stilski urediti članak. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--D tomAero-stub img.svg 16:52, 6. srpanj 2008. (CEST)

Grinco, članak nije wikipediziran, nemoj se ljutiti, ali, molim te, pročitaj ova kratka pravila. Ako ne želiš čitati, objasnit ću ti.--Vatrena ptica (razgovor) 12:12, 7. srpanj 2008. (CEST)

Ne objavljujemo originalne ideje, ali možeš pisati slobodno o onome što te zanima. Face-smile.svg--Vatrena ptica (razgovor) 12:14, 7. srpanj 2008. (CEST)

Filozofski prostor[uredi]

Grinco, članak je izbrisan jer nalikuje eseju, a najbolje je pročitati što pisati na Wikipediji, odnosno što Wikipedija nije. Vjerujem da će nakon čitanja te dvije stranice biti jasnije kakve bi enciklopedijske članke trebalo pisati. Ako voliš filozofiju, uvijek je dobrodošlo "zaplavljivanje" crvenih poveznica, kojih u području filozofije imamo u izobilju. Slobodno pogledaj što je do sada napisano, tj. što nedostaje u kategoriji:Popisi filozofa po državama ili od popisa filozofskih termina. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 00:41, 8. srpanj 2008. (CEST)