Razgovor sa suradnikom:Marko Pojatina

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

E moj Marko, navali na prevođenje i dobrodošao :-) A kako zvučiš malo pogubljeno i ne znaš odakle bi počeo evo jednog hinta: imamo jedan predložak {{prijevod}} koji koristimo kod članka koji nisu prevedeni ili su djelomično prevedni. Vecina se odnosi na engleski jezik, a ima i drugih jezika. Ti pogledaj ovjde, pa ako misliš da si u stanju prevesti, navali. Svaki doprinos je dobrodošao :-). Za prevođenje nije potrebno biti profesor!

Ako zapneš kod drugih bagatelija wikipedije navrati na Uvodni tečaj ili vrišti u Kafiću --Duh Svemira 00:48, 30. ožujka 2006. (CEST)

Zahvaljujem. Da mi je ovo netko ranije spomenuo... ;) Svakako ću to pogledati.

--Marko Pojatina 01:10, 30. ožujka 2006. (CEST)

Dobar dan! Stavio sam komentar na tvoju poruku na Razgovor:Janko Vuković Podkapelski. --Zmaj 09:46, 31. ožujka 2006. (CEST)

Stranica suradnika[uredi]

Vidim da si nešto već napisao na svojoj stranici suradnika, a mogu ti preporučiti da pogledaš i suradničke okviriće, koje većina nas rado stavlja. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 12:03, 17. siječanj 2007. (CET)

Prijevodi, premještanja i brisanja[uredi]

Bok,

Bravo za prijevode :)!. Sve si dobro napravio, samo da ti još napomenem da nakon premještanja ostaje preusmjerenje koje ponekad nije potrebno, pa ga je potrebno označiti za brisanje. Pozdrav! --Tycho Brahe 12:01, 15. travanj 2007. (CEST)

Datumi[uredi]

Hm, birokratske dužnosti opisane su ovdje, a svjesni smo problema s nadnevcima, o tome se razmišlja i jednom će se srediti. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 01:08, 14. svibanj 2007. (CEST)

Vidi objašnjenje o problemu.

Ja ću ti još malo pojasniti. Ja sam naime na ovaj problem upozorio prije nekoliko mjeseci, a nedavno opet. SpeedyGonsales mi je rekao da će se on uhvatiti toga, ali da neće biti ispravljeno prije 1. lipnja. Ako ne bude do jeseni, rekao mi je da ga podsjetim na to. Pozdrav :-) --Flopy 12:11, 16. svibanj 2007. (CEST)


Hvala[uredi]

Zahvaljujem na odzivu prilikom mog izbora za administratora. Andrej Šalov 15:21, 23. lipanj 2007. (CEST)

Jezična pitanja[uredi]

Stranica Jezična pitanja zaključana je jer više nije ispunjavala svoju izvornu svrhu, to jest pomoć suradnicima Wikipedije prilikom pisanja članaka, već se pretvorila u jezični savjetnik gdje su pitanja postavljali većinom neprijavljeni suradnici bez doprinosa u člancima ili prijavljeni suradnici kojima su jedini doprinosi bili upravo pitanja na toj stranici. Budući da na internetu ima dovoljno foruma i blogova koji djeluju kao jezični savjetnici, takva služba Wikipediji nije potrebna, a suradnici koji doista surađuju na Wikipediji pišući članke mogu se o tim pitanjima posavjetovati međusobno. Stranica je zaključana sukladno dogovoru administratora Wikipedije.--Donatus 08:24, 17. listopad 2007. (CEST)

IRC[uredi]

Marko, pokušaj se ponovno spojiti na IRC, prekasno sam primijetila da si se spojio pa te nisam pozdravila. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 01:43, 3. studeni 2008. (CET)

Iđe li kako?[uredi]

Iđe li kako, Markiša? Kubura (razgovor) 04:08, 1. veljače 2011. (CET)