Razgovor sa suradnikom:Nirma94

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Budite ljubazni!

Stranice za razgovor nisu mjesto za javna optuživanja i vrijeđanja, bilo korisnika wikipedije, bilo drugih osoba. Doprinosi pojedinih sudionika rasprava u biti odražavaju njihovo vlastito mišljenje i kućni odgoj. Nedostojne rasprave štete i ugledu same wikipedije. Pazite na ljudski ton u ophođenju!

Ostavite mi novu poruku OVDJE


Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli!

(poruka automatski generirana od strane bota EmxBot 08:46, 18. svibanj 2007. (CEST))

Potpis[uredi kôd]

Pozdrav!

Želim te samo obavijestiti da se članci ne potpisuju! Sale 09:40, 18. svibanj 2007. (CEST)

Slike[uredi kôd]

Dobrodošli na wikipediju! Molimo vas da prilikom postavljanja slika slijedite upute koje možete pročitati pri samom postavljanju. Vaša slika nije propisno označena, što znači da predložak {{Infoslika}} nije ispunjen u potpunosti, pravilno ili nikako, i/ili slika nije pravilno licencirana. Sve slike koje su nepropisno postavljene se brišu. Hvala na razumijevanju.


Hvala. --Ante Perkovic 10:54, 18. svibanj 2007. (CEST)

Molimo vas da ne ignorirate upute koje možete pročitati pri postavljanju slika. Vaša slika nije propisno označena, što znači da predložak {{Infoslika}} nije ispunjen u potpunosti ili uopće nije postavljen. Sve slike koje su nepropisno postavljene se brišu. Uporno kršenje pravila o postavljanju slika može rezultirati i blokiranjem suradnika. Hvala na razumijevanju.

Hvala na razumijevanju. --Ante Perkovic 00:25, 22. svibanj 2007. (CEST)

albumi[uredi kôd]

Evo, nek svi budu ko što je sad Does This Look Infected? i bit će super :). Hvala na doprinosima! --Ante Perkovic 11:17, 18. svibanj 2007. (CEST)

Stranica za razgovor[uredi kôd]

Sadržaj stranica za razgovor nikada ne brišemo (osim u slučaju vandalizma), već arhiviramo. --Treecko 14:31, 7. lipanj 2007. (CEST)

Grafiti i vandalizmi[uredi kôd]

Zahvaljujem na upozorenju, a drugi put kada vidiš takve stranice jednostavno ih otvori za uređivanje i postavi u njih predložak {{bris}} i onda će automatski ti članci biti smješteni u Kategorija:Članci predloženi za brisanje, koju administratori redovito provjeravaju i brišu sve takve neprimjerene sadržaje. Lijep pozdrav :-))--Roberta F. 10:25, 11. lipanj 2007. (CEST)


Drago mi je ako ti je članak pomogao:-)) Pozdrav Branka France 18:41, 15. lipanj 2007. (CEST)

Promjena imena[uredi kôd]

Evo javila sam birokratu koji ce ti dalje pomoći. Pozdrav Duh Svemira 10:24, 16. lipanj 2007. (CEST)

Pitanje: jesi li siguran da želiš promjeniti ime (jer surađivati pod punim imenom i prezimenom ima svoje prednosti i mane)? SpeedyGonsales 10:38, 16. lipanj 2007. (CEST)
Učinjeno. SpeedyGonsales 10:58, 16. lipanj 2007. (CEST)

Zahvala[uredi kôd]

Hvala na kandidaturi, ali moram odbiti! :-) Sale 12:22, 16. lipanj 2007. (CEST)

Prikaži kako će izgledati[uredi kôd]

Molim te prije snimanja koristi provjeri stranicu i kada si zadovoljan snimi, jer prečestim snimanjem zatrpava se povijest stranice i nedavne promjene. S druge strane, pohvalno je što želiš davati dobrodošlicu novim suradnicima i upućuješ ih na sebe za svu pomoć koju trebaju, ali imamo predložak {{dobrodošlica}} koji je primjereniji i suradnici imaju za početak na svojoj stranici za razgovor poveznice na uvodni tečaj i još neke korisne detalje. Još jedna sitnica, slika koju si postavio na svoju suradničku stranicu nije pravilno postavljena, pročitaj o slikama i sve povezane članke koji se tiču slika, te uskladi sliku s pravilima ili će biti brisana. Ako imaš neka pitanja, rado ću ti pomoći. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 16:30, 16. lipanj 2007. (CEST)

Izgled članka[uredi kôd]

Molim te da pogledaš moje izmjene na članku Ray Manzarek [1]. Svi članci moraju biti kategorizirani. Ako postoje članci na drugim wikipedijama na članku na hr wiki treba dodati interwiki poveznice. Slike u većini slučajeva trebaju biti uokvirene što dobivaš korištenjem thumb-a. Molim te da prođeš po svojim doprinosima i središ to.

Isto tako, ni jedna ti slika nije dovoljno označena. Slike koje si postavio imaš ovdje. One moraju imati onaj predložak kojeg vidiš kad postavljaš sliku, ne treba ga ignorirati, a posebno je važno da navedeš izvor odnosno web stranicu s koje si uzeo sliku (puni url). Inače će slike biti obrisane. Pozdrav --MayaSimFan 17:19, 16. lipanj 2007. (CEST)

Evo, pogledaj jednu pravilno označenu sliku da bi vidio što sve treba stajati na stranici s opisom slike. Obaveznoje navođenje izvor (znači, iskopiraš url web stranice s koje je slika preuzeta; ako je izvor npr. osobni arhiv navedeš to kao izvor). Druge podatke u predlošku infoslika popunjavaš po mogućnosti, ako je do njih moguće doći. --MayaSimFan 14:44, 17. lipanj 2007. (CEST)

Nisu sređene . url mora biti takav da je iz njega moguće zaključiti koju dozvolu staviti, poveznica na čistu sliku može zapravo biti s bilo koje stranice. Isto tako, malo je vjerojatno da je dozvola javno dobro (ako je tako sliku možeš postaviti na zajednički poslužitelj). Zato je važno staviti url na web stranicu na kojoj se slika koristi, a zapravo nije preporučljivo postavljati na wikipediju slike do kojih se dolazi preko google zato što su njihovo porijeklo i autorska prava često upitna te već i mnoge stranice koje koriste te slike krše nečija autorska prava. --MayaSimFan 14:50, 17. lipanj 2007. (CEST)

Brzina (Šterk)[uredi kôd]

Molim te nemoj odmah ulijetati u uređivanje suradniku, pretpostavi da možda suradnik upravo radi na tom članku i svojom izmjenom možda ometaš rad tog suradnika. Ako želiš pomoći ima kategorija u kojoj ima posla za sve i rado upućujemo suradnike na nju: Kategorija:Održavanje Wikipedije. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 14:34, 19. lipanj 2007. (CEST)

Filmski poster[uredi kôd]

Iz kojeg je ovo filma??? --Ante Perkovic 09:59, 26. lipanj 2007. (CEST)

Na en je en:Template:Non-free poster, a ne filmski poster. --Ante Perkovic 10:14, 26. lipanj 2007. (CEST)
Ne znam napamet, mozda {{Promotivna}}? --Ante Perkovic 10:25, 26. lipanj 2007. (CEST)

Wikicitat: Helen Keller[uredi kôd]

Pozdrav! Čini mi se da si ti dodao članak o Helen Keller na Wikicitat. Možeš li, molim te, provjeriti je li sljedeća rečenica napisana kako treba:

"Samoća žaljenje je naš najgori neprijatelj i ako mu se predamo nikada nećemo učiniti nešto mudro na ovom svijetu."

Zbunjuje me ovo "samoća žaljenje", čini se kako nije ispravna formulacija ili barem ono što potom slijedi, pa ako imaš negdje original odakle si to preuzeo, molila bih te da provjeriš je li baš tako ispravno. Pokušala sam taj citat pronaći na engleskoj stranici, ali nije mi uspjelo. --Modra 12:17, 8. kolovoz 2007. (CEST).

Obavijest za slike[uredi kôd]

Na Wikipediji na hrvatskom jeziku je započelo sređivanje slika koje su nedovoljno i neispravno označene.

Suradniče,

Prema Općim uvjetima postave slika, Uputama za označavanje starih slika (koje su se do sada ignorirale) kao i Rezoluciji Zaklade Wikimedija, vi koji ste sliku postavili dužni ste ispravno opisati sliku i označiti je ispravnom oznakom autorskih prava.

Ovim putem ste zamoljeni posljednji put da sve slike koje ste postavili, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike i dodate info okvir Infoslika.

Ove kratke upute koje su u skladu sa ovom obaviješću će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Pogledajte i ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.

Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Napomene:

  • Navedite sve podatke za slike koji se traže od vas
  • Ne stavljajte pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Krajnji rok za ispravak podataka o slikama je 23. ožujka 2008.

Slike koje nakon isteka roka ne budu imale sve potrebne podatke i jasno nedvosmisleno označen pravni status bit će obrisane!

Ova je poruka automatski poslana svim suradnicima koji su postavljali slike na Wikipediju na hrvatskom jeziku.
Ovu poruku je poslao administrator Andrej Šalov pomoću bota CrniBot 28. veljače 2008.

Slika[uredi kôd]

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.

Slika/e će biti obrisana/e ako se do 24. lipnja 2008. ne označi/e u skladu s gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se obaviještenim.

Hvala!

--MayaSimFan 14:51, 10. lipanj 2008. (CEST)




Canon[uredi kôd]

Marine, imaš možda canon? Fotografiraš štogod? Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 00:05, 8. srpanj 2008. (CEST)

Marine, pa jednostavno pretpostavih da ne biš najprije pisao o Canonu da imaš Nikon :-). Fini fotić, fotkala sam s njime, ima ga jedan od admina. No, kad već imaš tako moćan fotić, hm, ne vidim tvojih fotografija na Zajedničkom poslužitelju, otvorio si račun, ali, hm, vjerujem da u Novom Marofu i okolici ima koji vrijedan spomenik čija bi fotografija dobro "legla" kao ilustracija. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 23:18, 9. srpanj 2008. (CEST)

subst[uredi kôd]

bok, daj molim te stavljaj subst uz predloške za komunikaciju, to uključuje dobrodošlice, pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 23:23, 14. srpanj 2008. (CEST)

Datoteke[uredi kôd]

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.

Slika/e će biti obrisana/e ako se do 07. srpnja 2009. ne označi/e u skladu s gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se obaviještenim.

Hvala!

--MayaSimFan 13:41, 23. lipanj 2009. (CEST)


Sređivanje slika[uredi kôd]

Sredio sam ti do kraja slike, pogledaj tako da znaš za drugi put. SpeedyGonsales 23:29, 23. lipanj 2009. (CEST)

Slika[uredi kôd]

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.

Slika/e će biti obrisana/e ako se do 22. rujan 2009. ne označi/e u skladu s gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se obaviještenim.

Hvala!

--SveroH (Talk To Me) 18:22, 8. rujna 2009. (CEST)[odgovori]


SRETAN ROĐENDAN!!!!!!!![uredi kôd]

-- Sretan rođendan, Marine! Želim ti puno zdravlja, veselja i sreće u životu... i još puno kvalitetnih članaka na Wikipediji! -- Alejandra (razgovor) 16:40, 20. siječnja 2011. (CET)[odgovori]