Razgovor sa suradnikom:Northwesternerbybirth

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --Roberta F. 23:49, 12. listopad 2008. (CEST)

Članak[uredi kôd]

U 6 sati članak ti je izbrisan jer je sadržavao samo natuknice.--Vatrena ptica (razgovor) 11:49, 13. listopad 2008. (CEST)

Pa... pogledaj druge slične članke, primjerice, Filozofija (teorija prava je na području filozofije?).--Vatrena ptica (razgovor) 11:56, 13. listopad 2008. (CEST)
Nisam je ja obrisala, nisam ja administrator.--Vatrena ptica (razgovor) 12:04, 13. listopad 2008. (CEST)
Evo članka ovdje: Teorija prava. Prije uređivanja probaj pročitati kratki uvodni tečaj, ako ti zatreba pomoć negdje samo pitaj. Lijep pozdrav --Dalibor Bosits © 14:47, 13. listopad 2008. (CEST)

Pozdrav[uredi kôd]

Pretpostavljam da si student prava. Vidio sam da si započeo članak o općoj teoriji, pa ako imaš volje napisati par članaka o osnovnim pojmovima pravno pravilo, pravna praznina, subjekti prava (fizičke i pravne osobe), odnosno što god ti padne na pamet. Pravna teorija nam je dosta slabo zastupljena na wiki, pa je svaki novi članak dobrodošao --Suradnik13 (razgovor) 10:19, 16. listopad 2008. (CEST)

Dobar je tekst. Ja sam ga malo uredio u wiki stilu, dodao poveznice, podnaslove, kategoriju, međuwikipoveznice, i stavio sam literaturu u fusnote, kao što si me pitao. Pogledaj kako to otpilike sada izgleda [1]. Hvala, i samo nastavi --Suradnik13 (razgovor) 16:47, 16. listopad 2008. (CEST)

Uređivanje članaka[uredi kôd]

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak Dogmatska teorija bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima wikipedije potrebno je obratiti pažnju i dodati wikipoveznice, kategoriju, interwiki poveznice i stilski urediti članak. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--Roberta F. 22:55, 2. studeni 2008. (CET)