Razgovor sa suradnikom:Sultan~hrwiki

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb Button sig.png na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --zhile i 12:41, 4. travanj 2009. (CEST)

Prikaži kako će izgledati[uredi]

Prikazi kako ce izgledati2.gif

Information.svgPozdrav, cijenimo vaše doprinose na wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici upotrijebite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu verziju iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.--Roberta F. 13:50, 4. travanj 2009. (CEST)

Wikipoveznice[uredi]

Preporučam ti da poveznice pišeš ovako [[London]]u, a ne ovako [[London|Londonu]]. Oboje je poveznica na isti članak, samo je prvi način lakši. Drugi način koristi kod poveznica ovakvog tipa ... na [[XXIX. Olimpijske igre - Peking 2008.|Olimpijskim igrama u Pekingu]].... Lijep pozdrav! --Herr Mlinka (razgovor) 00:32, 5. travnja 2009. (CET)

dire straits[uredi]

bok sultane, svaka čast, članci su odlično uređeni, vidim da si brzo sve "pohvatao" :) inače, napravljena je nova kategorija Kategorija:Albumi sastava Dire Straits tako da u nju možeš stavit članke, umjesto pod britanske glazbene albume. ako imaš kakvih pitanja slobodno pitaj, lijep pozdrav ;) --zhile i 00:59, 7. travanj 2009. (CEST)

da, članci se mogu premještati klikom na gumb "premjesti" na vrhu stranice. premjestit ću ih da se ne gnjaviš s tim ;) pozdrav --zhile i 21:55, 7. travanj 2009. (CEST)
oj, upravo sam primjetio da postoji predložak Dire Straits, pa kad napišeš novi članak ga možeš dodati. pozdrav ;) --zhile i 01:13, 9. travanj 2009. (CEST)
Sultane, kad pišeš članke koje imaju poveznice i na druge wikipedije, sve ih prenesi, a možeš i na druge wikipedije ubaciti poveznicu na našu, vidi npr. dodavanje hr:interwiki na engleskoj i dodavanje interwiki na našoj stranici + sinice ...-- Zdravi bili! --Jure Grm, 9. dana mjeseca travnja, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 19:54.

predložak za songove...[uredi]

Sultane, evo novih:

živio!--Jure Grm, 17. dana mjeseca travnja, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 13:59.

slike[uredi]

možeš, ako slike nisu veće od 300 kb (nisam siguran dal su na toj strani veće, ja obično stavljam sa allmusic). više o tome možeš pročitat ovdje, ukratko opis bi trebao otprilike ovako izgledat. pitaj ako imaš još kakvih pitanja, pozdrav ;) --zhile i 22:09, 19. travanj 2009. (CEST)

Šarenilo[uredi]

Sultane, članci su ti izvrsni, i odlično napreduješ, ali zamolila bih te da više ne dodaješ zastavice u ljestvice, a iz onih članaka koje si dodao, da ih ukloniš. Članci zbog prevelikog broja boja izgledaju očajno šareno, odvlačeći pozornost od teksta, što se ne smije događati. Pogledala sam kako izgledaju isti članci i na ostalim Wikipedijama, istina još neki imaju zastavice u ljestvicama, ali usporedi boje na Money for Nothing (album) ili Dire Straits (album), cijeli spektar, od dvije intenzivne nijanse plave, kričavo žute do umrle žute, smeđa, narančasta, zelena, sve skupa šaka u oko. Znači ne govorim o tekstu koji je dobar, već o vizualnom izgledu stranice, koja ne valja. Zamolit ću suradnicu/surandika koji su radili na tim predlošcima da nešto promijene, jer u ovim kombinacijama, izgleda pretjerano. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 04:29, 23. travanj 2009. (CEST)

Your account will be renamed[uredi]

03:17, 18. ožujka 2015. (CET)

Renamed[uredi]

10:18, 19. travnja 2015. (CEST)