Razgovor sa suradnikom:Vojvodahr

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju![uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! LukaKrstulović 15:36, 21. listopad 2007. (CEST)

Povjesničari[uredi kôd]

Bok,

Tvoji povjesničari su na granici kriterija važnosti, ako ne i ispod. Prije nego nastaviš, a vidim da si se zalaufao, da ne bilo bilo kuku-lele ode mi članak, ajmo prvo razjasnit po kojim si kriterijima izabrao ove povjesničare. Nije isto jesi uzeo samo akademike ili svakog tko je diplomirao/magistrirao.

Dakle, koga pokriva tvoj popis i kakav ti je plan?

--Ante Perkovic (razgovor) 16:13, 10. svibanj 2009. (CEST)

BTW, članci postoje na srpskoj i slovenskoj wikipediji, a na slovenskoj ih postavlja izvjesni "Vojvodaslo". Nisam gledao na srpsku, ali pretpostavljam da ih tamo postavlja neki "Vojvodasr" ili "Vojvoda" :), pa se ne bi uzdao u te činjenice kao iole značajan presedan :). --Ante Perkovic (razgovor) 16:16, 10. svibanj 2009. (CEST)
Molim te, pogledaj Wikipedija:Kriteriji, tu ćeš naći sva pravila i razjašnjenja. Kako je to gore rekao kolega, velika većina osoba na listi je totalno van kriterija. Po tim kriterijima, mogli bi imati jedno 1.000.000 ili 2.000.000 članaka o kineskim povjesničarima, a koliko je tek lingvista,...--Lasta 16:19, 10. svibanj 2009. (CEST)
Molio bih te da pogledaš kriterije, i ono što tamo piše. Wikipedija nije popis, tu spadaju samo osobe koje su značajne po nečemu, što većina ljudi na onom spisku nije, bar ne za širu zajednicu; izvan wikipedije na srpskom jeziku, gdje bi oni možda i imali neko značenje. --Lasta 16:33, 10. svibanj 2009. (CEST)

Zahvala je...[uredi kôd]

...nepotrebna jer članci na Wikipediji nisu privatni. Svi pomažemo koliko možemo. Moj Ti je savjet da još jednom pročitaš uvodni tečaj, a ukoliko trebaš pomoć, slobodno se obrati nekome od iskusnijih suradnika. Lijep pozdrav! --Mario Žamić (razgovor) 20:11, 10. svibanj 2009. (CEST)

Povijest Srbije[uredi kôd]

Bog! Nije da nisam zainteresiran za pisanje članaka o povijesti Srbije, ali do sad sam izgubio dosta živaca zbog različitih stavova korisnika hr uikipedije o tom pitanju, pa ne želim takve, a ni slične članke više dirati. Al nemoj da te ovo obeshrabri. Ugodna noć!  Sauly  00:16, 11. svibanj 2009. (CEST)

Preusmjerenja[uredi kôd]

Molim bez nepotrebnih preusmjerenja, pogotovo neispravnih kao "Povjest Hercegovine" ili "Povejst ...". --Ante Perkovic (razgovor) 07:00, 11. svibanj 2009. (CEST)

Povjesničari (2)[uredi kôd]

Ćirković zadovoljava kriterije, no mislim da ih Ferjančić ne zadovoljava. Ako imaš neke materijale koji govore suprotno, molim javi, jer će u suprotnom članak o Ferjančiću biti uklonjen kroz 2 tjedna. Hvala na razumijevanju. SpeedyGonsales 12:46, 11. svibanj 2009. (CEST)