Razgovor:Tramvajski promet u Zagrebu

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Tramvajski promet u Zagrebu.
Rad na člancima
Pismohrane:

-- Čemu ovaj članak??? --

Već postoje članci Zagrebački električni tramvaj i Javni gradski promet u Zagrebu, može li mi netko objasniti zašto je sad još ovaj članak napravljen??? Mislim da bi sva tri trebalo ujediniti pod "Zagrebački električni tramvaj", ovo stvarno nema smisla. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je I nl263 (razgovordoprinosi)


Članak Javni gradski promet u Zagrebu govori o javnom gradskom prometu u Zagrebu, koji uključuje sve vidove javnog gradskog prijevoza. ZET nije operater taxi prijevoza niti prigradske željeznice.

Ovaj članak je proširena tema i govori isključivo o tramvajskom prometu. Na ovom članku radim i bit će još materijala, koji je preširok za spajanje u javni gradski promet.

Članak ZET je članak o operateru tramvajskog i autobusnog prometa u Zagrebu (i ostalog : uspinjača, žičara, prijevoz invalida i školske djece). Članci su međusobno povezani wikipoveznicama.

Ako se sve spoji u jedno onda će se dobiti člančina koja će biti nepregledna. Pozdrav --Suradnik13 23:24, 11. prosinac 2007. (CET)


Mislim da je ovo glupost, ovaj članak treba spojiti sa člankom Zagrebački električni tramvaj. Samo, vidim da ste još i na engleskoj wikipediji odvojili članak o tramvajima u Zagrebu, to je sasvim bezvezno, samo ponavlja članak ZET. Apsolutno besmisleno, nepotrebno i u krajnjoj liniji zbunjujuće.


Slike[uredi kôd]

Stavio sam na commons dvije slike koje bi se mogle negdje uklopiti:

--dnik 10:50, 22. siječanj 2008. (CET)