Dodatak:Popis vrsta:Per

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Peracarida , Peracarpa , Peracca , Peracheilus , Peracle , Peraclididae , Peraclistus , Peracroglossa , Peraeospinosus , Peraglyphis , Peragrarchis , Perakanthus , Perakaspis , Perakaspis , Perakia , Perala , Peralia , Perama , Peramelemorphia , Perameles , Peramelidae , Peramphithoe , Perampliata , Peramura McKenna, 1975 † , Peranabrus , Peranaster , Perandenina , Peranema , Peranemataceae , Peranemida Bütschli, 1884 , Perania , Peraniana , Peranua , Peraphelenchus , Peraphyllum , Perarella , Perarogula , Perarthrus , Perasia , Perasis , Perasphondylia , Perata , Peratocytheridea , Peratodonta , Peratomastix , Peratomixis , Peratophaea , Peratophyga , Peratosema , Peraubium , Perbellia , Perbrinckia , Perbrinckiella , Perca , Percalpe , Percarida , Percarina , Percassa , Percavirus , Perccottus , Perchnielsenella , Perchnielsenella , Perciana , Percichthyidae , Percichthys , Percidae , Perciformes , Percilia , Perciliidae , Percina , Percis , Percivalia , Percivalia , Percivalia , Percnarcha , Percnia , Percnidae , Percnobracon , Percnobraconoides , Percnodaimon , Percnon , Percnostola , Percocypris , Percolozoa , Percolozoa Cavalier-Smith, 1991 , Perconia , Percophidae , Percophis , Percopsidae , Percopsiformes , Percopsis , Percultazonaria , Percultazonaria , Percursaria , Percyna , Perdicium , Perdicula , Perdita , Perditorulus , Perdix , Perdusenia , Peredibacter , Perediniopsis , Peregrinator , Peregrinoconchinae , Peregrinus , Pereilema , Pereionotus , Pereirabolbus , Pereiraidium , Pereirapis , Perelegamyces , Perella , Perelytrana , Peremptor , Perenethis , Perenniporia , Perenniporiella , Perenthis , Peresiella , Peresime , Pereskia , Pereulixia , Pereute , Perexigupyge , Perezia , Perezina , Perezinigokalumma , Perfidolenus , Perfodiastopora , Perfoliata , Pergalumna , Pergamaster , Pergamasus , Pergamidae , Pergaphaga , Pergensella , Pergesa , Pergidae , Pergratospes , Pergularia , Peria , Periacerus , Periacineta , Periacinetidae , Periacma , Periaeschna , Periallactis , Periaman , Periamphispora , Periandra , Perianthosuta , Periaptodes , Periarchiclops , Periaster , Peribaea , Periballia , Peribasis , Peribathys , Peribatodes , Peribleptus , Periboea , Periboeum , Peribolaster , Peribolodes , Peribrotus , Pericallia , Pericallimyia , Pericallis , Pericalymma , Pericambala , Pericambalidae , Pericamenta , Pericasta , Pericelidae , Pericelis , Pericentrophorus , Pericentropsis , Pericentrus , Pericephalus , Perichaena , Pericharax , Perichares , Perichius , Perichlamydium , Perichlamydium , Pericladium , Periclepsis , Periclimenaeus , Periclimenes , Pericliminoides , Periclina , Periclistus , Periclitopa , Periclocystis , Periclystus , Pericnemis , Pericolpa , Pericoma , Pericome , Pericompus , Periconia , Periconiella , Periconta , Pericopsis , Pericoptus , Pericordus , Pericorus , Pericosmidae , Pericosmus , Pericrocotus , Pericyclocera , Pericyclocerina , Pericycos , Pericyma , Peridaedala , Peridea , Peridelias , Perideraeus , Periderces , Perideridia , Peridermium , Peridesmia , Peridinetellus , Peridinetes , Peridinetus , Peridiniaceae , Peridiniales , Peridiniella , Peridiniopsis , Peridinium , Peridiococcus , Peridiopsora , Peridiospora , Peridiothelia , Peridipes , Peridiscaceae , Peridiscophrya , Peridiscus , Peridontodesmella , Peridontodesmoides , Peridontodesmus , Peridontopyge , Peridroma , Peridrome , Peridryocoetes , Periechodesmus , Perieges , Periegopidae , Periegops , Perieodrilus , Perieres , Periergates , Periergos , Periestola , Periga , Perigaster , Perigastrella , Perigea , Perigenes , Periglypta , Perignamptus , Perigomphus , Perigona , Perigonella , Perigonia , Perigonica , Perigracilia , Perigramma , Perigrapha , Perigymnosoma , Periholosticha , Perikladosporon , Perilachna , Perilampella , Perilampidae , Perilampidea , Perilampomyia , Perilampsis , Perilampus , Perilasius , Perilecanium , Perileptus , Perilestes , Perilestidae , Perileucoptera , Perilicmetis , Perilimicron , Perilimnia , Periline , Perilinhomoeus , Perilissus , Perilitus , Perilla , Perilla , Perillus , Perimachetes , Perimachetus , Perimececera , Perimeceta , Perimecturus , Perimonochamus , Perina , Perinaenia , Perindus , Perinema , Perinereis , Perineta , Perinetella , Perinetia , Perinetia , Perinetia , Perinetia , Perinetia , Perinetoides , Perineus , Peringueyacris , Peringueyella , Peringueyimyia , Peringueyomyina , Perinia , Perinoia , Perinthus , Periocryphalus , Perioculodes , Periola , Periomma , Periommatus , Periommella , Periope , Periophthalmodon , Periophthalmus , Perioplectus , Periopticochaeta , Periorges , Perioristica , Periorycta , Periostoma , Perioura , Peripagis , Periparus , Peripatagus , Peripatidae , Peripatidae , Peripatoides , Peripatopsidae , Peripatopsis , Peripatus , Peripeltopleurus , Peripeplus , Periperidium , Periphaena , Periphaena , Periphalera , Periphanesthes , Periphemus , Periphetes , Periphloea , Periphoeba , Periphrage , Periphragella , Periphykon , Periphylla , Periphyllidae , Periphyllophora , Periphyllopsis , Periphyllus , Periplacis , Periplaneta , Periplasma , Periplegmatium , Peripleura , Periplexis , Periploca , Periploca , Periploma , Periploma , Periplomatidae , Periplomatidae , Periplomya , Peripneustes , Peripodisma , Peripola , Peripolus , Peripora , Periporosella , Periporphyrus , Periproctoides , Periproctus , Peripsocidae , Peripsocus , Peripsychoda , Peripsyllopsis , Periptyches , Peripyramis , Peripyramis , Periquesta , Perirehaedulus , Perirhithrum , Perisama , Periscelididae , Periscelis , Periscepsia , Perisceptis , Perischelia , Perischizon , Perischodory , Periscolex , Periscyphis , Periscyphoides , Periscyphops , Periseius , Periserica , Periseris , Periserrula , Perisesarma , Perisiella , Perisincirra , Perisochoinus , Perisomena , Perisoreus , Perispasta , Perispermon , Perisphaeria , Perisphaerus , Perisphincter , Perisphyridium , Perisphyridium , Perispira , Perispongidium , Perispongidium , Perispongidium , Perisporina , Perisporiopsis , Perisporites Pampal. † , Perisporium , Perisporochnus , Perispuda , Perispyridium , Perispyridium , Perispyris , Perissa , Perissana , Perissandria , Perissasterias , Perisseiasphaeridium , Perisseretma , Perissias , Perissocentrus , Perissocephalus , Perissocerus , Perissocoeleum , Perissocope , Perissocyclus , Perissocyclus , Perissocytheridea , Perissodactyla , Perissoderes , Perissodus , Perissogomphus , Perissogonaster , Perissogorgia , Perissolestes , Perissomastix , Perissomerus , Perissomma , Perissommatidae , Perissomyrmex , Perissonemertes , Perissoneura , Perissoneura , Perissonoë , Perissopauropus , Perissophlebiodes Savage, 1983 , Perissopliomera , Perissopmeros , Perissopneumon , Perissops , Perissopteryx , Perissopus , Perissopyge , Perissopyge phenax , Perissopyge triangulata , Perissosoma , Perissoza , Perissus , Peristactis , Peristasisea , Peristediidae , Peristedion , Peristeranthus , Peristeria , Peristhenes , Peristichia , Peristicta , Peristomatopora , Peristomella , Peristomialis , Peristoreus , Peristrominous , Peristylus , Perisyntrocha , Peritalaurinus , Peritapnia , Peritasis , Peritaxia , Periteles , Peritelinus , Peritelodes , Peritelomus , Periteloneus , Peritelopsis , Peritelus , Perithalera , Perithalia , Perithamnion , Peritheates , Perithelphusa , Perithemis , Perithous , Peritiviator , Peritiviator , Peritmetus , Peritornenta , Peritraeus , Peritrana , Peritrechus , Peritrichia , Peritrichida , Peritrichocera , Peritromidae , Peritromus , Peritropha , Peritropis , Peritrox , Peritta , Perittia , Perittoides , Perittophora , Perittotresis , Perityle , Periwinkla , Perixerus , Perixestis , Perizoma , Perizomella , Perizona , Perizonopus , Perjiva , Perkinsea , Perkinsiana , Perkinsiella , Perkinsus , Perknaster , Perla , Perlamantis , Perlamantispa , Perlebia , Perleididae , Perleidiformes , Perleidus , Perlesta , Perlidae , Perlidae , Perlinella , Perlinodes , Perliodes , Perliproetus , Perliproetus , Perloccia , Perlodea , Perlodes , Perlodidae , Perlodidae , Perlodinella , Perlohmaniidae , Perlohmannia , Perlohmannioidea , Perloidea , Perloidea , Perlomyia , Perlongipalpus , Perlophiura , Permanotus , Permetatoridae , Permiakovia † , Permichnium , Permichnium , Permocalculus , Permocalculus , Permocalculus , Permodictyoptera , Permofenestella , Permoheloclema , Permoleioclema , Permolioclema , Permophorinae , Permophorus , Permoproetus , Permostroma , Permothemidae Martynov, 1935 † , Permothemistidae Sinichenkova, 1980 † , Permotupus Nel et al. 2009 † , Perna , Perna , Pernagera , Pernambis , Pernambucosoma , Pernastela , Pernattia , Perneraspis , Pernerina , Pernerina , Pernettyella , Pernidae , Perniphora , Pernis , Pernomytilus , Pernophorus , Pero , Peroara , Perochaeta , Perochirus , Perodicticus , Perodiplosis , Perofascia , Perognathus , Perola , Perolepis , Peroma , Peromaptera † , Peromelissa , Peromelissa , Peromitra , Peromyia , Peromyscopsylla , Peromyscus , Peronaea , Peronaspis , Perone , Peronedys , Peronella , Peroneutypa , Peronia , Peronia , Peroniaceae , Peroniella , Peronomyrmex , Peronophyllum , Peronopora , Peronopsidae , Peronorchus , Peronosclerospora , Peronospora , Peronosporaceae , Peronosporales , Peronosporites W.G. Sm. † , Peronosporoides J. Sm. Dalry † , Peronosporomycota M. W. Dick, 1995 , Peronotettix , Peronura , Peronyella , Peronyma , Perophiusa , Perophlepsius , Perophora , Perophora Wiegmann, 1835 , Perophoridae , Perophoridae , Perophthalma , Peroplatypus , Peropteryx , Peropyrrhicia , Peroryctes , Peroschaeta , Perotis , Perotripus , Perotrochus , Perperus , Perplexia , Perpolia , Perralderia , Perrector , Perregrinus , Perrhaebius , Perrhybris , Perrierbambus , Perrierina , Perrierina , Perrierinidae , Perrindema , Perrinia , Perrisocyclus , Perrisocyclus , Perrissina , Perrissinoides , Perro , Perrotia , Perrotia , Perrottetia , Perroudia , Perrunichthys , Perrya , Perryena , Perryus , Persa , Perscheloribates , Persea , Persectania , Persedea , Persedicus , Persephona , Persephonaster , Persephonella , Persepolia , Perseus , Persia , Persica , Persiciospora , Persicivirga , Persicoamygdalus , Persicobacter , Persicoptera , Persicoptila , Persicula , Persikima , Persimedusites , Persiopora , Persis , Personidae , Persparsia , Perspicaris , Perspinolidia , Perssonia , Perssoniella , Perssoniellaceae , Persuctobelba , Perteus , Perthida , Perthiola , Pertusadina , Pertusaria , Pertusariaceae , Pertusariales , Pertusiconcha , Pertya , Pertyia , Peru , Peruana , Peruanus , Perubahita , Perubala , Perucardia , Perucricus , Perucryptus , Perugina , Perugrampta , Perugramptella , Perula , Perulibatrachus , Perulidia , Perumyialossa , Perumytilus , Perunaspis , Perundanus , Perunga , Perunorhombila , Peruphasma , Peruphilus , Peruprion , Perusia , Perusiopsis , Perusoma , Perusphaerium , Perustreptus , Peruvia , Peruviacris , Peruviogomphus , Pervagor , Pervertina , Pervicacia , Perxylobates , Perymeniopsis , Perymenium , Perynea , Perzelia ,

Pera[uredi VE | uredi]

Peracarida , Peracarpa , Peracca , Peracheilus , Peracle , Peraclididae , Peraclistus ,

Peracreadium Nicoll, 1909[uredi VE | uredi]

Animalia → Platyhelminthes → Trematoda → Digenea → Plagiorchiida → Xiphidiata → Allocreadioidea → Opecoelidae → Plagioporinae

Sinonimi:

Peracroglossa , Peraeospinosus , Peraglyphis , Peragrarchis , Perakanthus , Perakaspis , Perakaspis , Perakia ,

Perala[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Orthoptera > Acridoidea > Acrididae Peralia , Perama , Peramelemorphia , Perameles , Peramelidae , Peramphithoe , Perampliata , Peramura McKenna, 1975 † , Peranabrus , Peranaster , Perandenina , Peranema , Peranemataceae , Peranemida Bütschli, 1884 , Perania , Peraniana , Peranua , Peraphelenchus , Peraphyllum , Perarella , Perarogula , Perarthrus , Perasia , Perasis , Perasphondylia , Perata , Peratocytheridea , Peratodonta , Peratomastix , Peratomixis , Peratophaea , Peratophyga , Peratosema , Peraubium ,

Perb[uredi VE | uredi]

Perbellia , Perbrinckia , Perbrinckiella ,

  1. Perbrinckia
  2. Perbrinckiella

Perc[uredi VE | uredi]

Perca , Percalpe , Percarida , Percarina , Percassa , Percavirus , Perccottus , Perchnielsenella , Perchnielsenella , Perciana , Percichthyidae , Percichthys , Percidae , Perciformes , Percilia , Perciliidae , Percina , Percis , Percivalia , Percivalia , Percivalia , Percnarcha , Percnia , Percnidae , Percnobracon , Percnobraconoides , Percnodaimon , Percnon , Percnostola , Percocypris , Percolozoa , Percolozoa Cavalier-Smith, 1991 , Perconia , Percophidae , Percophis , Percopsidae , Percopsiformes , Percopsis , Percultazonaria , Percultazonaria , Percursaria , Percyna ,

Perca[uredi VE | uredi]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Perciformes > Percidae

Percarina[uredi VE | uredi]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Perciformes > Percidae

Percavirus[uredi VE | uredi]

Viruses > Herpesvirales > Herpesviridae

Perccottus[uredi VE | uredi]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Perciformes > Odontobutidae

Percichthyidae[uredi VE | uredi]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Perciformes

Percichthys[uredi VE | uredi]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Perciformes > Percichthyidae

Porodica Percidae[uredi VE | uredi]

  1. Ammocrypta Jordan, 1877
  2. Crystallaria Jordan & Gilbert in Jordan, 1885
  3. Etheostoma Rafinesque, 1819
  4. Gymnocephalus Bloch, 1793
  5. Mioplosus Cope, 1877
  6. Perca Linnaeus, 1758
  7. Percarina Nordmann in Démidoff, 1840
  8. Percina Haldeman, 1842
  9. Romanichthys Dumitrescu, Banarescu & Stoica, 1957
  10. Sander Oken, 1817
  11. Zingel Oken, 1817

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Perciformes

Red Perciformes Bleeker 1859[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Actinopterygii

Percilia[uredi VE | uredi]

  1. Percilia gillissi Girard, 1855
  2. Percilia irwini Eigenmann, 1928

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Perciformes > Perciliidae

Percina Haldeman, 1842[uredi VE | uredi]

  1. Percina antesella Williams & Etnier, 1977
  2. Percina apristis (Hubbs & Hubbs, 1954)
  3. Percina aurantiaca (Cope, 1868)
  4. Percina aurolineata Suttkus & Ramsey, 1967
  5. Percina aurora Suttkus & Thompson, 1994
  6. Percina austroperca Thompson, 1995
  7. Percina bimaculata Haldeman, 1844
  8. Percina brevicauda Suttkus & Bart, 1994
  9. Percina brucethompsoni Robison, Cashner, Raley & Near, 2014
  10. Percina burtoni Fowler, 1945
  11. Percina caprodes (Rafinesque, 1818)
  12. Percina carbonaria (Baird & Girard, 1853)
  13. Percina copelandi (Jordan, 1877)
  14. Percina crassa (Jordan & Brayton, 1878)
  15. Percina crypta Freeman, Freeman & Burkhead, 2008
  16. Percina cymatotaenia (Gilbert & Meek, 1887)
  17. Percina evides (Jordan & Copeland, 1877)
  18. Percina fulvitaenia Morris & Page, 1981
  19. Percina gymnocephala Beckham, 1980
  20. Percina jenkinsi Thompson, 1985
  21. Percina kathae Thompson, 1997
  22. Percina kusha Williams & Burkhead, 2007
  23. Percina lenticula Richards & Knapp, 1964
  24. Percina macrocephala (Cope, 1867)
  25. Percina macrolepida Stevenson, 1971
  26. Percina maculata (Girard, 1859)
  27. Percina nasuta (Bailey, 1941)
  28. Percina nevisense (Cope, 1870)
  29. Percina nigrofasciata (Agassiz, 1854)
  30. Percina notogramma (Raney & Hubbs, 1948)
  31. Percina oxyrhynchus (Hubbs & Raney, 1939)
  32. Percina palmaris (Bailey, 1940)
  33. Percina pantherina (Moore & Reeves, 1955)
  34. Percina peltata (Stauffer, 1864)
  35. Percina phoxocephala (Nelson, 1876)
  36. Percina rex (Jordan & Evermann, 1889)
  37. Percina roanoka (Jordan & Jenkins, 1889)
  38. Percina sciera (Swain, 1883)
  39. Percina shumardi (Girard, 1859)
  40. Percina sipsi Williams & Neely, 2007
  41. Percina smithvanizi Williams & Walsh, 2007
  42. Percina squamata (Gilbert & Swain, 1887)
  43. Percina stictogaster Burr & Page, 1993
  44. Percina suttkusi Thompson, 1997
  45. Percina tanasi Etnier, 1976
  46. Percina uranidea (Jordan & Gilbert, 1887)
  47. Percina vigil (Hay, 1882)
  48. Percina williamsi Page & Near, 2007

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Perciformes → Percidae

  1. Percis

Percnidae[uredi VE | uredi]

  • Rod: Percnon

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Decapoda

Percnon[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Decapoda > Percnidae

  1. Percnostola

Percocypris Chu, 1935[uredi VE | uredi]

  1. Percocypris pingi (Tchang, 1930)
  2. Percocypris regani (Tchang, 1935)
  3. Percocypris tchangi (Pellegrin & Chevey, 1936)

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

Podred Percoidei[uredi VE | uredi]

  1. Acropomatidae Gill, 1893
  2. Ambassidae Klunzinger, 1870
  3. Aplodactylidae Günther, 1859
  4. Apogonidae Günther, 1859
  5. Arripidae Gill, 1893
  6. Badidae Barlow, Liem & Wickler, 1968
  7. Banjosidae Jordan & Thompson, 1912
  8. Bathyclupeidae Gill, 1896
  9. Bramidae Bonaparte, 1831
  10. Caesionidae Bonaparte, 1831
  11. Callanthiidae Ogilby, 1899
  12. Carangidae Rafinesque, 1815
  13. Caristiidae Gill & Smith, 1905
  14. Centracanthidae Gill, 1893
  15. Centrarchidae Bleeker, 1859
  16. Centrogenyidae Fowler, 1907
  17. Centropomidae Poey, 1867
  18. Cepolidae Rafinesque, 1815
  19. Chaetodontidae Rafinesque, 1815
  20. Cheilodactylidae Bonaparte, 1850
  21. Chironemidae Gill, 1862
  22. Cirrhitidae Macleay, 1841
  23. Coryphaenidae Rafinesque, 1815
  24. Datnioididae Fowler, 1931
  25. Dichistiidae Smith, 1935
  26. Dinolestidae Whitley, 1948
  27. Dinopercidae Heemstra & Hecht, 1986
  28. Drepaneidae Gill, 1872
  29. Echeneidae Rafinesque, 1810
  30. Emmelichthyidae Poey, 1867
  31. Enoplosidae Gill, 1893
  32. Epigonidae Poey, 1861
  33. Gerreidae Bleeker, 1859
  34. Glaucosomatidae Jordan & Thompson, 1911
  35. Grammatidae Jordan, 1887
  36. Haemulidae Gill, 1885
  37. Hapalogenyidae
  38. Howellidae Ogilby, 1899
  39. Kuhliidae Jordan & Evermann, 1896
  40. Kyphosidae Jordan, 1887
  41. Lactariidae Boulenger, 1904
  42. Lateolabracidae
  43. Latidae Jordan, 1888
  44. Latridae Gill, 1862
  45. Leiognathidae Gill, 1893
  46. Leptobramidae Ogilby, 1913
  47. Lethrinidae Bonaparte, 1831
  48. Lobotidae Gill, 1861
  49. Lutjanidae Gill, 1861
  50. Malacanthidae Poey, 1861
  51. Menidae Fitzinger, 1873
  52. Monodactylidae Jordan & Evermann, 1898
  53. Moronidae Jordan & Evermann, 1896
  54. Mullidae Rafinesque, 1815
  55. Nandidae Bleeker, 1852
  56. Nematistiidae Gill, 1862
  57. Nemipteridae Regan, 1913
  58. Opistognathidae Bonaparte, 1835
  59. Oplegnathidae Bleeker, 1853
  60. Ostracoberycidae Fowler, 1934
  61. Parascorpididae Smith, 1949
  62. Pempheridae
  63. Pentacerotidae Bleeker, 1859
  64. Percichthyidae Jordan & Eigenmann, 1890
  65. Percidae Rafinesque, 1815
  66. Perciliidae Jordan, 1923
  67. Plesiopidae Günther, 1861
  68. Polycentridae Gill, 1858
  69. Polynemidae Rafinesque, 1815
  70. Polyprionidae Bleeker, 1874
  71. Pomacanthidae Jordan & Evermann, 1898
  72. Pomatomidae Gill, 1863
  73. Priacanthidae Günther, 1859
  74. Pristolepididae Regan, 1913
  75. Pseudochromidae Müller & Troschel, 1849
  76. Rachycentridae Gill, 1896
  77. Sciaenidae Cuvier, 1829
  78. Scombropidae Gill, 1862
  79. Serranidae Swainson, 1839
  80. Sillaginidae Richardson, 1846
  81. Sparidae Rafinesque, 1818
  82. Symphysanodontidae Katayama, 1984
  83. Terapontidae Richardson, 1842
  84. Toxotidae Bleeker, 1859

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Perciformes

  1. Percophis
  2. Percopsis
  3. Percursaria
  4. Percyna

Perd[uredi VE | uredi]

Perdicium , Perdicula , Perdita , Perditorulus , Perdix , Perdusenia ,

Pere[uredi VE | uredi]

Peredibacter , Perediniopsis , Peregrinator , Peregrinoconchinae , Peregrinus , Pereilema , Pereionotus , Pereirabolbus , Pereiraidium , Pereirapis , Perelegamyces , Perella , Perelytrana , Peremptor , Perenethis , Perenniporia , Perenniporiella , Perenthis , Peresiella , Peresime , Pereskia , Pereulixia , Pereute , Perexigupyge , Perezia , Perezina , Perezinigokalumma ,

  1. Peredibacter
  2. Perediniopsis
  3. Pereilema
  4. Perelegamyces
  5. Perenethis
  6. Perenniporia
  7. Perenniporiella
  8. Perenthis
  9. Peresiella
  10. Peresime
  11. Pereskia
  12. Pereulixia
  13. Perezia
  14. Perezina
  15. Perezinigokalumma

Perf[uredi VE | uredi]

Perfidolenus , Perfodiastopora , Perfoliata ,

Perg[uredi VE | uredi]

Pergalumna , Pergamaster , Pergamasus , Pergamidae , Pergaphaga , Pergensella , Pergesa , Pergidae , Pergratospes , Pergularia ,

  1. Pergalumna
  2. Pergamasus
  3. Pergetus
  4. Pergularia

Peri[uredi VE | uredi]

Peria , Periacerus , Periacineta , Periacinetidae , Periacma , Periaeschna , Periallactis , Periaman , Periamphispora , Periandra , Perianthosuta , Periaptodes , Periarchiclops , Periaster , Peribaea , Periballia , Peribasis , Peribathys , Peribatodes , Peribleptus , Periboea , Periboeum , Peribolaster , Peribolodes , Peribrotus , Pericallia , Pericallimyia , Pericallis , Pericalymma , Pericambala , Pericambalidae , Pericamenta , Pericasta , Pericelidae , Pericelis , Pericentrophorus , Pericentropsis , Pericentrus , Pericephalus ,

Perichaena Fr.[uredi VE | uredi]

  1. Perichaena areolata Rammeloo, 1981
  2. Perichaena brevifila T.E.Brooks & H.W.Keller, 1971
  3. Perichaena calongei Lado, D.Wrigley & Estrada, 2009
  4. Perichaena chrysosperma (Curr.) Lister, 1894
  5. Perichaena corticalis (Batsch) Rostaf., 1875
  6. Perichaena depressa Lib., 1837
  7. Perichaena dictyonema Rammeloo, 1981
  8. Perichaena echinolophospora Novozh. & S.L.Stephenson, 2015
  9. Perichaena frustrifilaris Q.Wang, Yu Li & J.K.Bai, 2000
  10. Perichaena grisea Q.Wang, Yu Li & J.K.Bai, 2000
  11. Perichaena heterobaculata Rammeloo, 1981
  12. Perichaena heterospinispora Novozh., Zemly., Schnittler & S.L.Stephenson, 2008
  13. Perichaena longipes L.M.Walker, Leontyev & S.L.Stephenson, 2015
  14. Perichaena luteola (Kowalski) Gilert, 1995
  15. Perichaena madagascariensis D.Wrigley, Lado, Estrada & S.L.Stephenson, 2013
  16. Perichaena megaspora A.Ronikier, Lado & D.Wrigley, 2013
  17. Perichaena membranacea Yu Li, Q.Wang & H.Z.Li, 1990
  18. Perichaena microspora Penz. & Lister, 1898
  19. Perichaena nigra D.Wrigley, Lado & Estrada, 2014
  20. Perichaena pachyderma D.W.Mitch., G.Moreno & Lizárraga, 2011
  21. Perichaena papulosa C.H.Liu & J.H.Chang, 2007
  22. Perichaena pedata (Lister & G.Lister) Lister ex E.Jahn, 1919
  23. Perichaena polygonospora Novozh., Zemly., Schnittler & S.L.Stephenson, 2008
  24. Perichaena poronema Yu Li & H.Z.Li, 1990
  25. Perichaena pulcherrima Petch, 1909
  26. Perichaena quadrata T.Macbr., 1899
  27. Perichaena reticulospora H.W.Keller & D.R.Reynolds, 1971
  28. Perichaena stipitata Lado, Estrada & D.Wrigley, 2009
  29. Perichaena syncarpon T.E.Brooks, 1946
  30. Perichaena taimyriensis Novozh. & Schnittler, 2000
  31. Perichaena tessellata G.Lister, 1931
  32. Perichaena thindii Nanir, 1981
  33. Perichaena vermicularis (Schwein.) Rostaf., 1876
  34. Perichaena verrucifera Y.Yamam. & Shuang L.Chen, 2002

Protozoa → Mycetozoa → Myxomycetes → Trichiales → Arcyriaceae

Pericharax Poléjaeff, 1883[uredi VE | uredi]

Animalia → Porifera → Calcarea → Clathrinida → Leucettidae Perichares , Perichius , Perichlamydium , Perichlamydium , Pericladium , Periclepsis , Periclimenaeus , Periclimenes , Pericliminoides , Periclina , Periclistus , Periclitopa , Periclocystis , Periclystus , Pericnemis , Pericolpa , Pericoma , Pericome , Pericompus , Periconia , Periconiella , Periconta , Pericopsis , Pericoptus , Pericordus , Pericorus , Pericosmidae , Pericosmus , Pericrocotus , Pericyclocera , Pericyclocerina , Pericycos , Pericyma , Peridaedala , Peridea , Peridelias , Perideraeus , Periderces , Perideridia , Peridermium , Peridesmia , Peridinetellus , Peridinetes , Peridinetus , Peridiniaceae , Peridiniales , Peridiniella , Peridiniopsis , Peridinium , Peridiococcus , Peridiopsora , Peridiospora , Peridiothelia , Peridipes , Peridiscaceae , Peridiscophrya , Peridiscus , Peridontodesmella , Peridontodesmoides , Peridontodesmus , Peridontopyge , Peridroma , Peridrome , Peridryocoetes , Periechodesmus , Perieges , Periegopidae , Periegops , Perieodrilus , Perieres , Periergates , Periergos , Periestola , Periga , Perigaster , Perigastrella , Perigea , Perigenes , Periglypta , Perignamptus , Perigomphus , Perigona , Perigonella , Perigonia , Perigonica , Perigracilia , Perigramma , Perigrapha , Perigymnosoma , Periholosticha , Perikladosporon , Perilachna , Perilampella , Perilampidae , Perilampidea , Perilampomyia , Perilampsis , Perilampus , Perilasius , Perilecanium , Perileptus , Perilestes , Perilestidae , Perileucoptera , Perilicmetis , Perilimicron , Perilimnia , Periline , Perilinhomoeus , Perilissus , Perilitus ,

Perilla Thorell, 1895[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Araneidae Perilla , Perillus , Perimachetes , Perimachetus , Perimececera , Perimeceta , Perimecturus , Perimonochamus , Perina , Perinaenia , Perindus , Perinema , Perinereis , Perineta , Perinetella , Perinetia , Perinetia , Perinetia , Perinetia , Perinetia , Perinetoides , Perineus , Peringueyacris , Peringueyella , Peringueyimyia , Peringueyomyina , Perinia ,

Perinoia Walker, 1851[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Cercopoidea → Aphrophoridae Perinthus , Periocryphalus , Perioculodes , Periola , Periomma , Periommatus , Periommella , Periope , Periophthalmodon , Periophthalmus , Perioplectus , Periopticochaeta , Periorges , Perioristica , Periorycta , Periostoma , Perioura , Peripagis , Periparus , Peripatagus , Peripatidae ,

Peripatidae[uredi VE | uredi]

  • Rodovi: Eoperipatus, Epiperipatus, Heteroperipatus, Macroperipatus, Mesoperipatus, Oroperipatus, Peripatus, Plicatoperipatus, Speleoperipatus, Typhloperipatus.

Animalia > Onychophora Peripatoides , Peripatopsidae , Peripatopsis ,

Peripatus Guilding, 1826[uredi VE | uredi]

Animalia → Onychophora → Udeonycophora → Euonycophora → Peripatidae Peripeltopleurus ,

Peripeplus[uredi VE | uredi]

  1. Peripeplus bracteosus (Hiern) E.M.A.Petit

Periperidium , Periphaena , Periphaena , Periphalera , Periphanesthes , Periphemus , Periphetes , Periphloea , Periphoeba , Periphrage ,

Periphragella Marshall, 1875[uredi VE | uredi]

  1. Periphragella antarctica Janussen, Tabachnick & Tendal, 2004
  2. Periphragella challengeri Ijima, 1927
  3. Periphragella elisae Marshall, 1875
  4. Periphragella irregularis Ijima, 1927
  5. Periphragella lusitanica Topsent, 1890
  6. Periphragella parva Ijima, 1927

Animalia → Porifera → Hexactinellida → Hexactinosida → Euretidae Periphykon , Periphylla , Periphyllidae , Periphyllophora , Periphyllopsis , Periphyllus , Periplacis , Periplaneta , Periplasma , Periplegmatium , Peripleura , Periplexis , Periploca , Periploca , Periploma , Periploma , Periplomatidae , Periplomatidae , Periplomya , Peripneustes , Peripodisma , Peripola , Peripolus , Peripora , Periporosella , Periporphyrus , Periproctoides , Periproctus , Peripsocidae , Peripsocus , Peripsychoda , Peripsyllopsis , Periptyches , Peripyramis , Peripyramis , Periquesta , Perirehaedulus , Perirhithrum , Perisama , Periscelididae , Periscelis , Periscepsia , Perisceptis , Perischelia ,

Perischizon[uredi VE | uredi]

  1. Perischizon bewsii (Doidge) Inácio & P.F. Cannon 2008
  2. Perischizon brasiliense Viégas 1947
  3. Perischizon oleifolium (Kalchbr. & Cooke) Syd. & P. Syd. 1914

Fungi > Ascomycota > Dothideomycetes >Parmulariaceae Perischodory ,

Periscolex[uredi VE | uredi]

Animalia > Annelida > Clitellata > Haplotaxida > Glossoscolecidae Periscyphis , Periscyphoides , Periscyphops , Periseius , Periserica , Periseris , Periserrula , Perisesarma , Perisiella , Perisincirra , Perisochoinus , Perisomena , Perisoreus , Perispasta , Perispermon , Perisphaeria , Perisphaerus , Perisphincter , Perisphyridium , Perisphyridium , Perispira , Perispongidium , Perispongidium , Perispongidium , Perisporina , Perisporiopsis , Perisporites Pampal. † , Perisporium , Perisporochnus , Perispuda , Perispyridium , Perispyridium , Perispyris , Perissa , Perissana , Perissandria , Perissasterias , Perisseiasphaeridium , Perisseretma , Perissias , Perissocentrus , Perissocephalus , Perissocerus , Perissocoeleum , Perissocope , Perissocyclus , Perissocyclus , Perissocytheridea ,

Red Perissodactyla Owen, 1848[uredi VE | uredi]

  1. Equidae Gray, 1821; konji
  2. Rhinocerotidae Gray, 1821; nosorozi
  3. Tapiridae Gray, 1821; tapiri

Animalia → Chordata → Mammalia Perissoderes , Perissodus , Perissogomphus , Perissogonaster , Perissogorgia , Perissolestes , Perissomastix , Perissomerus , Perissomma , Perissommatidae , Perissomyrmex , Perissonemertes , Perissoneura , Perissoneura , Perissonoë , Perissopauropus , Perissophlebiodes Savage, 1983 , Perissopliomera , Perissopmeros , Perissopneumon , Perissops , Perissopteryx , Perissopus , Perissopyge , Perissopyge phenax , Perissopyge triangulata , Perissosoma , Perissoza , Perissus , Peristactis , Peristasisea , Peristediidae , Peristedion , Peristeranthus , Peristeria , Peristhenes , Peristichia , Peristicta , Peristomatopora , Peristomella , Peristomialis , Peristoreus , Peristrominous , Peristylus , Perisyntrocha , Peritalaurinus , Peritapnia , Peritasis , Peritaxia , Periteles , Peritelinus , Peritelodes , Peritelomus , Periteloneus , Peritelopsis , Peritelus , Perithalera , Perithalia , Perithamnion , Peritheates , Perithelphusa , Perithemis , Perithous , Peritiviator , Peritiviator , Peritmetus , Peritornenta , Peritraeus , Peritrana , Peritrechus , Peritrichia , Peritrichida , Peritrichocera , Peritromidae , Peritromus , Peritropha , Peritropis , Peritrox , Peritta , Perittia , Perittoides , Perittophora , Perittotresis , Perityle , Periwinkla , Perixerus , Perixestis , Perizoma , Perizomella , Perizona , Perizonopus ,

Perj[uredi VE | uredi]

Perjiva Jonathan & Gupta 1973[uredi VE | uredi]

  1. Perjiva geminata Jonathan & Gupta, 1973
  2. Perjiva hunanensis He & Chen, 1992
  3. Perjiva kamathi Jonathan & Gupta, 1973
  4. Perjiva meifensis Chao, 1980
  5. Perjiva namkumensis Jonathan & Gupta, 1973
  6. Perjiva semicyclosa Jonathan & Gupta, 1973

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hymenoptera → Ichneumonoidea → Ichneumonidae

Perk[uredi VE | uredi]

Perkinsea , Perkinsiella , Perknaster ,

Perkinsiana Knight-Jones, 1983[uredi VE | uredi]

Animalia → Annelida → Polychaeta → Sabellida → Sabellinae → Sabellidae

Perkinsus N.D. Levine, 1978[uredi VE | uredi]

Chromista → Myzozoa → Perkinsea → Perkinsida → Perkinsidae

Perl[uredi VE | uredi]

Perla[uredi VE | uredi]

  1. Perla abdominalis
  2. Perla aegyptiaca
  3. Perla bipunctata
  4. Perla blanchardi
  5. Perla burmeisteriana
  6. Perla carantana
  7. Perla carletoni
  8. Perla caucasica
  9. Perla caudata
  10. Perla comstocki
  11. Perla coulonii
  12. Perla cymbele
  13. Perla duvaucelii
  14. Perla grandis
  15. Perla horvati
  16. Perla illiesi
  17. Perla ione
  18. Perla kiritschenkoi
  19. Perla liui
  20. Perla madritensis
  21. Perla marginata
  22. Perla melanophthalma
  23. Perla mexicana
  24. Perla minor
  25. Perla nirvana
  26. Perla orientalis
  27. Perla pallida
  28. Perla shestoperowi
  29. Perla xenocia
  30. Perla zwicki

PerlidaePerloideaPlecopteraInsectaArthropodaAnimalia

Perlamantis , Perlamantispa , Perlebia , Perleididae , Perleidiformes , Perleidus ,

Perlesta[uredi VE | uredi]

  1. Perlesta adena
  2. Perlesta baumanni
  3. Perlesta bjostadi
  4. Perlesta bolukta
  5. Perlesta browni
  6. Perlesta chaoi
  7. Perlesta cinctipes
  8. Perlesta cranshawi
  9. Perlesta dakota
  10. Perlesta decipiens
  11. Perlesta etnieri
  12. Perlesta frisoni
  13. Perlesta fusca
  14. Perlesta golconda
  15. Perlesta lagoi
  16. Perlesta leathermani
  17. Perlesta nelsoni
  18. Perlesta nitida
  19. Perlesta placida
  20. Perlesta puttmanni
  21. Perlesta roblei
  22. Perlesta shawnee
  23. Perlesta shubuta
  24. Perlesta spatulata
  25. Perlesta teaysia
  26. Perlesta xube

PerlidaePerloideaPlecopteraInsectaArthropodaAnimalia

Perlidae[uredi VE | uredi]

  • Rodovi: Acroneuria, Agnetina, Anacroneuria, Attaneuria, Beloneuria, Brahmana, Calineuria, Caroperla, Chinoperla, Claassenia, Dinocras, Doroneuria, Eccoptura, Enderleina, Eoperla, Etrocorema, Flavoperla, Furcaperla, Gibosia, Hansonoperla, Helenoperla, Hemacroneuria, Hesperoperla, Inconeuria, Japoneuria, Kalidasia, Kamimuria, Kempnyella, Kempnyia, Kiotina, Klapalekia, Macrogynoplax, Marthamea, Mesoperla, Miniperla, Neoperla, Neoperlops, Nigroperla, Niponiella, Nirvania, Nishineuria, Omanuperla, Onychoplax, Oyamia, Paragnetina, Perla, Perlesta, Perlinella, Phanoperla, Pictetoperla, Sinacroneuria, Tetropina, Togoperla, Tyloperla

PerloideaPlecopteraInsectaArthropodaAnimalia

Perlinella[uredi VE | uredi]

  1. Perlinella drymo
  2. Perlinella ephyre
  3. Perlinella zwicki

PerlidaePerloideaPlecopteraInsectaArthropodaAnimalia

Perlinodes[uredi VE | uredi]

  1. Perlinodes aurea

PerlodidaePerloideaPlecopteraInsectaArthropodaAnimalia

Perliodes , Perliproetus , Perliproetus , Perloccia , Perlodea ,

Perlodes[uredi VE | uredi]

  1. Perlodes dispar
  2. Perlodes frisonana
  3. Perlodes intricatus
  4. Perlodes jurassicus
  5. Perlodes lobata
  6. Perlodes microcephalus
  7. Perlodes norvegica
  8. Perlodes stigmata
  9. Perlodes truncata

PerlodidaePerloideaPlecopteraInsectaArthropodaAnimalia

Perlodidae[uredi VE | uredi]

  • Rodovi: Afroperlodes, Arcynopteryx, Baumannella, Besdolus, Bulgaroperla, Calliperla, Cascadoperla, Chernokrilus, Clioperla, Cosumnoperla, Cultus, Dictyo,, Diploperla, Diura, Filchneria, Frisonia, Guadal,, Hedinia, Helopicus, Hemimelaena, Hydroperla, Isogenoides, Iso,, Isoperla, Kaszabia, Kogotus, Levanidovia, Malirekus, Megarcys, Mesoperlina, Neofilchneria, Oconoperla, Oroperla, Osobenus, Ostrovus, Perlinodes, Perlodes, Perlodinella, Pictetiella, Protarcys, Pseudomegarcys, Rauserodes, Remenus, Rickera, Salmoperla, Setvena, Skwala, Sopkalia, Stavsolus, Susulus, Tadamus, Yugus, Zhiltzovaia

PerloideaPlecopteraInsectaArthropodaAnimalia

Perlodinella[uredi VE | uredi]

  1. Perlodinella apicalis
  2. Perlodinella fuliginosa
  3. Perlodinella kozlovi
  4. Perlodinella microlobata
  5. Perlodinella tatunga
  6. Perlodinella unimacula

PerloideaPlecopteraInsectaArthropodaAnimalia

Perlohmaniidae , Perlohmannia , Perlohmannioidea , Perloidea , Perloidea , Perlomyia ,

Perlongipalpus Eskov & Marusik, 1991[uredi VE | uredi]

  1. Perlongipalpus mannilai Eskov & Marusik, 1991
  2. Perlongipalpus mongolicus Marusik & Koponen, 2008
  3. Perlongipalpus pinipumilis Eskov & Marusik, 1991 tipična
  4. Perlongipalpus saaristoi Marusik & Koponen, 2008

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae Perlophiura ,

Perm[uredi VE | uredi]

Permanotus , Permetatoridae , Permiakovia † , Permichnium , Permichnium , Permocalculus , Permocalculus , Permocalculus , Permodictyoptera , Permofenestella , Permoheloclema , Permoleioclema , Permolioclema , Permophorinae , Permophorus , Permoproetus , Permostroma , Permothemidae Martynov, 1935 † , Permothemistidae Sinichenkova, 1980 † , Permotupus Nel et al. 2009 † ,

Pern[uredi VE | uredi]

Perna , Perna , Pernagera , Pernambis , Pernambucosoma , Pernastela , Pernattia , Perneraspis , Pernerina , Pernerina , Pernettyella , Pernidae , Perniphora , Pernis , Pernomytilus , Pernophorus ,

  1. Perna
  2. Pernagera
  3. Pernambucosoma
  4. Pernastela
  5. Pernis
  6. Pernophorus

Pero[uredi VE | uredi]

Pero , Peroara , Perochaeta , Perochirus ,

Perodicticus Bennett, 1831[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Theria → Eutheria → Primates → Loridae Perodiplosis , Perofascia , Perognathus , Perola , Perolepis , Peroma , Peromaptera † , Peromelissa , Peromelissa , Peromitra , Peromyia , Peromyscopsylla , Peromyscus , Peronaea , Peronaspis , Perone , Peronedys , Peronella , Peroneutypa , Peronia , Peronia , Peroniaceae , Peroniella ,

Peronium Cohn, 1854[uredi VE | uredi]

  1. Peronium aciculare Cohn,1854

Chromista → Oomycota → Peronosporea → Olpidiopsidales → Olpidiopsidaceae Peronomyrmex , Peronophyllum , Peronopora , Peronopsidae , Peronorchus , Peronosclerospora , Peronospora , Peronosporaceae , Peronosporales , Peronosporites W.G. Sm. † , Peronosporoides J. Sm. Dalry † , Peronosporomycota M. W. Dick, 1995 , Peronotettix , Peronura , Peronyella , Peronyma , Perophiusa , Perophlepsius , Perophora , Perophora Wiegmann, 1835 , Perophoridae , Perophoridae , Perophthalma , Peroplatypus ,

Peropteryx Peters, 1867[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Chiroptera → Microchiroptera → Emballonuridae Peropyrrhicia , Peroryctes , Peroschaeta , Perotis , Perotripus , Perotrochus ,

Perp[uredi VE | uredi]

Perperus , Perplexia , Perpolia ,

  1. Perperus
  2. Perplexia

Perr[uredi VE | uredi]

Perralderia , Perrector ,

Perregrinus Tanasevitch, 1992[uredi VE | uredi]

  1. Perregrinus deformis (Tanasevitch, 1982)

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae Perrhaebius , Perrhybris ,

Perriera Courchet[uredi VE | uredi]

Plantae → Tracheophyta → Magnoliopsida → Sapindales → Simaroubaceae Perrierbambus , Perrierina , Perrierina , Perrierinidae , Perrindema , Perrinia , Perrisocyclus , Perrisocyclus , Perrissina , Perrissinoides ,

Perro Tanasevitch, 1992[uredi VE | uredi]

  1. Perro camtschadalica (Kulczyński, 1885)
  2. Perro polaris (Eskov, 1986)
  3. Perro putoranica (Eskov, 1986)
  4. Perro subtilipes (Tanasevitch, 1985) tipična
  5. Perro tshuktshorum (Eskov & Marusik, 1991)

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae Perrotia , Perrotia , Perrottetia , Perroudia , Perrunichthys , Perrya , Perryena , Perryus ,

Pers[uredi VE | uredi]

Persa , Perscheloribates , Persea , Persectania , Persedea , Persedicus , Persephona , Persephonaster , Persephonella , Persepolia , Perseus , Persia , Persica , Persiciospora , Persicivirga , Persicoamygdalus , Persicobacter , Persicoptera , Persicoptila , Persicula , Persikima , Persimedusites , Persiopora , Persis , Personidae , Persparsia , Perspicaris , Perspinolidia , Perssonia , Perssoniella , Perssoniellaceae , Persuctobelba ,

  1. Perscheloribates
  2. Persea
  3. Persedicus
  4. Persephona
  5. Persephonella
  6. Persica
  7. Persiciospora
  8. Persicivirga
  9. Persicoamygdalus
  10. Persicobacter
  11. Persicula
  12. Persparsia
  13. Perssonia
  14. Perssoniella
  15. Persuctobelba

Pert[uredi VE | uredi]

Perteus , Perthida , Perthiola , Pertusadina , Pertusaria , Pertusariaceae , Pertusariales , Pertusiconcha , Pertya , Pertyia ,

  1. Perteus
  2. Pertusadina
  3. Pertusaria
  4. Pertusiconcha
  5. Pertya
  6. Pertyia

Peru[uredi VE | uredi]

Peru , Peruana , Peruanus , Perubahita , Perubala , Perucardia , Perucricus , Perucryptus , Perugina , Perugrampta , Perugramptella , Perula , Perulibatrachus , Perulidia , Perumyialossa , Perumytilus , Perunaspis , Perundanus , Perunga , Perunorhombila , Peruphasma , Peruphilus , Peruprion , Perusia , Perusiopsis , Perusoma , Perusphaerium , Perustreptus , Peruvia , Peruviacris , Peruviogomphus ,

  1. Peru
  2. Peruanus
  3. Perucricus
  4. Perucryptus
  5. Perulibatrachus
  6. Perunorhombila
  7. Peruphilus
  8. Peruprion
  9. Perusoma
  10. Perusphaerium
  11. Perustreptus
  12. Peruviogomphus

Perv[uredi VE | uredi]

Pervagor , Pervertina , Pervicacia ,

  1. Pervagor
  2. Pervicacia

Perx[uredi VE | uredi]

  1. Perxylobates

Pery[uredi VE | uredi]

Perymeniopsis , Perymenium , Perynea ,

Perz[uredi VE | uredi]

Perzelia ,

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Pe