Razgovor sa suradnikom:Dalibor Bosits/Pismohrana 4: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Soljanac (razgovor | doprinosi)
Novi odlomak: FELIX MANDL
Soljanac (razgovor | doprinosi)
Nema sažetka uređivanja
Redak 242: Redak 242:


Čitao sam to o njemu danas u Die Morgenzeitungu (Jutarnji :)), i napisao to o njemu. E, sad kad se javio problem kategorije, proguglao sam malo i nisam o njemu našao ni slova. Sami neki drugi Felixi. Izgleda da on nije bio neki bitan lik, i stoga on ne bi trebao imati članak na uikipediji. [[Suradnik:Soljanac|<font style="background: gold" face="Verdana" color="white">'''&nbsp;Soljanac&nbsp;'''</font>]] 12:33, 15. siječanj 2008. (CET)
Čitao sam to o njemu danas u Die Morgenzeitungu (Jutarnji :)), i napisao to o njemu. E, sad kad se javio problem kategorije, proguglao sam malo i nisam o njemu našao ni slova. Sami neki drugi Felixi. Izgleda da on nije bio neki bitan lik, i stoga on ne bi trebao imati članak na uikipediji. [[Suradnik:Soljanac|<font style="background: gold" face="Verdana" color="white">'''&nbsp;Soljanac&nbsp;'''</font>]] 12:33, 15. siječanj 2008. (CET)

Svejedno mi je. To trebaju da odluče administratori. Ja svedno neznam u koju bi ga kategoriju metio. [[Suradnik:Soljanac|<font style="background: gold" face="Verdana" color="white">'''&nbsp;Soljanac&nbsp;'''</font>]] 15:04, 15. siječanj 2008. (CET)

Inačica od 15. siječnja 2008. u 16:04

Novu poruku ostavite ovdje
Piet Mondrian

Pismohrana


1 2 3


Sretna Nova

Evo samo da sam prvi (kad sam već upao) i sretna ti Nova 2008.g. --frka 00:12, 1. siječanj 2008. (CET)

Sretna Nova Dalibore. --Zeljko 00:55, 1. siječanj 2008. (CET)

Poveznice na godinu

Dalibore, pa zar to nije sasvim nepotrebno stavljati poveznice na godine iz popisa? Zagušujemo Wikipediju nepotrebnim povezivanjima (usporava se učitavanje zbog toga).
To mi ima smisla kad se radi o povijesnim godinama (te i te godine došli su ti i ti, te i te godine, bila je velika poplava...), ali na godine, ne vidim nikakvi razlog. Kamarad Walter 23:05, 1. siječanj 2008. (CET)

Genitivi

Dale, uspori.
Zašto u obliku "književnici baroka", kada može kao "barokni književnici"?
Isto kao renesansna književnost, romaničke crkve, fovističke slike...
Akademik Babić je govorio o tome zašto ne valja rabiti genitiv u ovakvim oblicima. Kubura 00:23, 2. siječanj 2008. (CET)

Nemoj ništa žurit.
Radije stani.
Slutim da će, ako se ne pripazi, opet bit pridstava zbog genitiva, već je jednom pri bilo se dobro zakuhalo zbog ovega. Kubura 00:31, 2. siječanj 2008. (CET)

Manijak :)

Nadam se da će ubuduće biti manje prilika za ovakve nagrade ;)

--dnik 08:51, 2. siječanj 2008. (CET)

pomoć

  • Lijep pozdrav Dalibore,hvala ti na savjetu ali niti prijavljene e-mail adrese niti sjećanja, tako da je bilo lakše dodati još samo jedno "n" --Lunna X 14:15, 2. siječanj 2008. (CET)

E bok imam jedno pitanje..Ak znaš kak bi ja mogo zaključat stranicu tak da samo ja i admini možemo ući.HVALA

Prvo da ti zazelim sretnu Novu godinu i puno srece,jer to je uglavnom sta treba svakom....da ti kazem "zdravlja"to se porazumjeva,al opet kad bolje pogledas nista ne znaci...ekipa na Titanucu je imala zdravlja samo srece nije..)))

Ajd molim te vidi onaj clanak "virtualno letenje" pa daj neku natuknicu sta bi jos trebalo,jer sam dosta toga izmjenio...pa javi...

Lijep pozdrav— Prethodni nepotpisani komentar {{subst:GENDER:G-force|napisao|napisala}} je [[{{subst:GENDER:G-force|Suradnik|Suradnica}}:G-force|G-force]] (razgovordoprinosi)

Svaka čast! :)

Svaka čast na borbi protiv vjerske netolerancije i za promicanje slovode govora. Iako možda nije uspjelo, svejedno čestitam i dajem nagradu zbog uloženog truda i pokazanog razumjevanja.

Svaka čast i puno uspjeha u daljnjem radu na hrvatskoj wikipediji! :) --Pes 15:19, 3. siječanj 2008. (CET)

Omaška ili?

Pogledaj stranicu električni strojevi. nije mi jasno ono šta si tamo stavija. živija --ARMchoir 08:29, 7. siječanj 2008. (CET)

Čuo sam za njih mnogo puta, ali mislim da te zanimaju njihovi obredi vezani uz meskalin i peyote-kult. Pri kraju sam sa samostalnim plemenima Sjeverne Amerike. Znači sutra, možda i danas. --Zeljko 18:31, 7. siječanj 2008. (CET)

Pravi čovjek u pravo vrijeme!

Upravo sam te htio zamoliti nešto.

Popis hrvatskih operacija u Domovinskom ratu

U ovome popisu je bila operacija "Čagalj". Ja sam je uklonio, a sad ću ti objasniti i zašto.Za nju se tvrdilo da je njome oslobođena desna obala rijeke Neretve. Za Operaciju "Lipanjske zore" se tvrdilo da je njome oslobođena lijeva obala Neretve. I tako se stvorila jedna zbrka. Tražio sam po internetu i pitao oca (koji je bio u HVO-u i koji je sudjelovao u "Lipanjskim zorama" i on mi je potvrdio da su Lipanjskim zorama oslobođena i lijeva i desna obala Neretve. Stoga sam ja odlučio izbrisati operaciju Čagalj i pisati o operaciji Lipanjske zore.

Zamolba: Ovaj pravokutnik koji se nalazi ispod svake operacije - zamolio bi te da iz njega izbaciš operaciju Čagalj i na njeno mjesto postaviš operaciju Lipanjske zore. Ja sada trenutno pišem članak o Lipanjskim zorama, pa kada ga želio postaviti volio bi da to bude sređeno.

Lijep pozdrav!

--HRVATSKI MOSTAR 23:58, 7. siječanj 2008. (CET)

Uredu, hoću! --HRVATSKI MOSTAR 00:05, 8. siječanj 2008. (CET)

Dalibore, nisam stigao još završiti onaj članak. Sutra ću ga nastaviti dovršavati. Lijep pozdrav! --HRVATSKI MOSTAR 00:50, 8. siječanj 2008. (CET)

GMT

Molim te pogledaj šta san tamo napisa i ureduj ako možeš. Fala --ARMchoir 08:14, 8. siječanj 2008. (CET)

Poruka + interwiki

Ciao,

Evo sam pročitala poruku koju si mi ostavio i nisam sigurna da sam skroz razumila. Pod interwiki poveznice misliš li na povezivanje teksta članka sa člankom istog ili sličnog sadržaja na drugom jeziku ili i na interwiki poveznice unutar samog teksta članka?

Btw, bilo koji savjet ili mišljenje po postoječim člancima više je nego korisna. ;-)

--DiMares03 12:14, 8. siječanj 2008. (CET)

:-))

Kordinacija.

Andrej Šalov 14:24, 9. siječanj 2008. (CET)

pozdrav

budući da sada tek prvi puta koristim uređivanje wikipedije zahvaljujem na savjetima, uklonio sam sve osobne kontakte kako si i rekao— Prethodni nepotpisani komentar {{subst:GENDER:Worf|napisao|napisala}} je [[{{subst:GENDER:Worf|Suradnik|Suradnica}}:Worf|Worf]] (razgovordoprinosi)

Kategorija Zappa

Pozdrav Dalibore!
Hoćeš molim te pogledati da li je sve ok, napravio sam kategoriju Frank Zappa pošto ima preko 70 albuma pa ako je sve u redu da prebacim tamo sve njegove albume koje sam do sada napravio.

Uživaj!--frka 22:40, 9. siječanj 2008. (CET)

Što se mene tiče može, dosta sam razmišljao o nazivu pa sam onda prepisao sa en wiki. Da napravim novu pa ćeš onda obrisati ovu staru ili se ona može preimenovati? --frka 22:40, 9. siječanj 2008. (CET)

Dalibore veliko Vam hvala zbog suradanje na članku Virtualno letenje.--G-force 15:18, 10. siječanj 2008. (CET)

Sablazni su tamo... a dalje.— Prethodni nepotpisani komentar {{subst:GENDER:Zeljko|napisao|napisala}} je [[{{subst:GENDER:Zeljko|Suradnik|Suradnica}}:Zeljko|Zeljko]] (razgovordoprinosi)

Blokiranje nakon promjene u članku Njemačko carstvo

Najlakše je nekoga blokirati kad nešto promijeni i vratiti nakon toga staru verziju... :-( Ne znam jesi li me blokirao samo zato jer sam izbrisao dio članka ili zato jer se ne slažeš s mojom promjenom. Uglavnom, onaj dio koji sam obrisao uopće ne govori o njemačkom carstvu (o čemu je članak) nego opisuje kako je nastajalo talijansko i japansko carstvo.

U međuvremenu sam i opisao "problem" na razgovoru, ali ovdje je stvarno više nego očito zašto sam prvotno obrisao dio članka bez opisa "problema". Dobro, možda sam se trebao prijaviti, ali je stvarno očito... Mvidalina 19:56, 10. siječanj 2008. (CET)

Promijeni mi ime!

Bok, Dalibore! Želio bi da ovo moje sadašnje ime (HRVATSKI MOSTAR) promjeniš u Mostarac. Lijep pozdrav! --HRVATSKI MOSTAR 01:27, 11. siječanj 2008. (CET)

Hvala ti velika Dalibore! You are the best! --Mostarac 14:53, 11. siječanj 2008. (CET)

Re: Poruka + interwiki

Ciao Dalibore,

da sad mi je jasnije o čemu si mi govorio. Ako si mislio o člancima koje sam pisala o pojedinim knjigama Lois McMaster Bujold, njih sam malo drugačije uredila nego kako je to na engleskoj wikipediji ili wikipediji na drugim jezicima. Prevela sam osnovni članak o Vorkosigan sagi, ali pojedine knjige koje je ona napisala posebno sam obradila svaku u zasebnom članku (činilo mi se da je tako preglednije čitateljima + ima više sadržaja nego na engleskoj stranici). Eto zato nema konkretne veze sa engleskom stranicom jer bi onda bilo previše linkova koji bi svi vodili na članak o Vorkosigan sagi na engleskoj wiki.

Ako imaš kakav drugi prjedlog slobodno ga podjeli samnom, cujemo se. --DiMares03 11:38, 11. siječanj 2008. (CET)

Mnogo žuriš :)) Polančec bi trebao biti ministar gospodarstva. Trebao, da li će bit, vidjet ćemo u nastavku sutrašnje sjednica sabora koja započinje u 9.30. Btw danas je 11. siječnja :))) --Suradnik13 19:13, 11. siječanj 2008. (CET)

Beathles

Negdje sam nešto fulala ali i ispravila zar ne?--Lunna X 20:46, 11. siječanj 2008. (CET)

Povjest Južne Amerike

Pa sviđa mi se kako si razmjestio slike,prvo su i bile namještene "right" a ono za poveznice, ma to sam i mislila da ne treba ali , članak o Južnoj Americi ću početi kad završim članak o Anglosaksoncima, lijep pozdrav i hvala!--Lunna X 22:36, 11. siječanj 2008. (CET)

Dodao si slovo (a) na ime Frank? Pa ok je ja sam mislio da je to nepotrebno :-). Inače u članku kada spominjem njegovo ime uvijek napišem npr. album Frank Zappe --frka 00:16, 12. siječanj 2008. (CET)

Ima Vas nekoliko koji brišete slike i ogromnu količinu tekstova ispod njih. zaista treba znati što izbrisati. Ono što sam pisao ispod njih malo tko zan a briše se nemilice bez ikakvog razmišljanja. Ovo se odnosi na sve admine. --Zeljko 13:30, 12. siječanj 2008. (CET)

Vidio sam Dalibore... nisam zapravo ni pisao Tebi... nego svima koji brišu slike... da ostave tekst negdje za strane, pa ću ga negdje uklopiti.. a tko zna možda jednog dana dođemo do kakve slike. --Zeljko 13:36, 12. siječanj 2008. (CET)


Lijep pozdrav Dalibore, slažem s tobom oko dodavanja slova "a" u člancima/kategoriji o Franku Zappi, ali također vjerujem da treba dodati i jednu nagradicu za rad i trud našem suradniku frki,s obzirom na broj (više nego dobrih) članaka, popraćeni velikim brojem slika (omoti albuma) čuvenih glazbenika...Slažeš li se? --Lunna X 12:31, 13. siječanj 2008. (CET)

Šala

Ne ljutiš se???

-))))

Znam za stranicu za razgovor.

Andrej Šalov 16:56, 12. siječanj 2008. (CET)

Ja sam i pisao te upute sa Antom. :-)))))

Andrej Šalov 16:57, 12. siječanj 2008. (CET)

Miris kavice

Mmmmm, svježe skuhana, vruća... :-)) --Roberta F. 14:56, 13. siječanj 2008. (CET)

Gervase

Evo ja sam dodao malo životopisa pa ti vidi kako je, pa javi. To mi je jedan od ranijih radova, a i bio je stvarno loš. Pozdrav :-) --Edgar Allan Poe 15:13, 13. siječanj 2008. (CET)


Dalibor

Pozdrav...nisam bas iskusan sa uređivanjem stranica na wikipediji.Pošto ste izbrisali moju ispravku prezimena Zaima kapetana,zanima me odakle vam text i informacije koje ste postavili?Naime u dotičnom textu nalazi se biografija mog pretka,te bih želio ispraviti netočno prezime pored njegova imena.Sve ostalo je ispravno.Planirao sam postaviti i fotografiju Zaima Kapetanovića čiji potomci i danas žive u Ribnici.Nadam se da ćete mi kao administrator pomoći u ispravci.Zahvaljujem. p.s. očekujem odgovor— Prethodni nepotpisani komentar {{subst:GENDER:78.2.50.146|napisao|napisala}} je [[{{subst:GENDER:78.2.50.146|Suradnik|Suradnica}}:78.2.50.146|78.2.50.146]] (razgovordoprinosi)


Zahvaljujem na odgovoru.Pošto nisam vješt sa preziznim izmjenama molio bih Vas da izmijenite prezime; umjesto Mostarlić upisati Kapetanović.Naslov bi trebao glasiti Zaim Kapetanović- kapetan. Posto se radi o mom pretku puno bi mi značilo da izvršite ispravak.Sve ostale informacije su ispravne.Također su i administratori BiH wikipedije upoznati sa tom greškom. Zahvaljujem pozdrav


U redu! Izmijenio sam krivo prezime koje se jos dosta puta ponavlja u textu.Veliko Hvala!

np

ajmo ih danas šta više sredit. probaj ostat šta duže budan. ciao :p West Brom 4ever 03:09, 14. siječanj 2008. (CET)

predložak

Malo mi je duže tribalo da skužin šta si mi tija reć, ali mi je onda upalilo. Dobra stvar, fala, poslužiti će mi. Žaj mi je šta ne mogu biti na IRC-u, ali ovo san na kompiću u firmi, nisan sam, dva smo u uredu. Zato moran samo ovako komunicirati. fala i bog --ARMchoir 13:52, 14. siječanj 2008. (CET)

Wisla

Ovo sa Wisla REDIRECT etc. kod mene ni funkcijaniralo :( pa zato sam tako napravil

Popis likova iz Gospodara svemira

Pozdrav. Premještanje zbog naziva je u redu, ali zbog čega se genitivni znak iznad a smatra greškom kada on pojašnjava da je nominativ množine Gospodari, a ne Gospodar, i zašto se više članak ne može premjestiti? Talon Fighter 21:57, 14. siječanj 2008. (CET)

U redu, a zašto je članak nemoguće premjestiti? U Pomoći koja se tiče lošeg naziva nisam našao ništa o zabrani svih budućih premještanja. Talon Fighter 22:18, 14. siječanj 2008. (CET)

Ne želim premjestiti članak, zanima me zašto je zabranjeno. Talon Fighter 22:25, 14. siječanj 2008. (CET)

Nedostaje mi tab za premještanje samo na hrvatskoj verziji članka, pa čak i kada nisam prijavljen, a to važi za sve članke. Vidim samo ove:

   * Članak
   * Razgovor
   * Uredi
   * Stare izmjene
   * prestani pratiti

Talon Fighter 22:44, 14. siječanj 2008. (CET)

Glas ravnice

Čemu [1]? Zar je bilo teško otvoriti poveznicu? Kamarad Walter 11:58, 15. siječanj 2008. (CET)

FELIX MANDL

Čitao sam to o njemu danas u Die Morgenzeitungu (Jutarnji :)), i napisao to o njemu. E, sad kad se javio problem kategorije, proguglao sam malo i nisam o njemu našao ni slova. Sami neki drugi Felixi. Izgleda da on nije bio neki bitan lik, i stoga on ne bi trebao imati članak na uikipediji.  Soljanac  12:33, 15. siječanj 2008. (CET)

Svejedno mi je. To trebaju da odluče administratori. Ja svedno neznam u koju bi ga kategoriju metio.  Soljanac  15:04, 15. siječanj 2008. (CET)