Razgovor sa suradnikom:Dalibor Bosits/Pismohrana 4

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Novu poruku ostavite ovdje
Piet Mondrian

Pismohrana


1 2 3


Sretna Nova[uredi kôd]

Evo samo da sam prvi (kad sam već upao) i sretna ti Nova 2008.g. --frka 00:12, 1. siječanj 2008. (CET)

Sretna Nova Dalibore. --Zeljko 00:55, 1. siječanj 2008. (CET)

Poveznice na godinu[uredi kôd]

Dalibore, pa zar to nije sasvim nepotrebno stavljati poveznice na godine iz popisa? Zagušujemo Wikipediju nepotrebnim povezivanjima (usporava se učitavanje zbog toga).
To mi ima smisla kad se radi o povijesnim godinama (te i te godine došli su ti i ti, te i te godine, bila je velika poplava...), ali na godine, ne vidim nikakvi razlog. Kamarad Walter 23:05, 1. siječanj 2008. (CET)

Genitivi[uredi kôd]

Dale, uspori.
Zašto u obliku "književnici baroka", kada može kao "barokni književnici"?
Isto kao renesansna književnost, romaničke crkve, fovističke slike...
Akademik Babić je govorio o tome zašto ne valja rabiti genitiv u ovakvim oblicima. Kubura 00:23, 2. siječanj 2008. (CET)

Nemoj ništa žurit.
Radije stani.
Slutim da će, ako se ne pripazi, opet bit pridstava zbog genitiva, već je jednom pri bilo se dobro zakuhalo zbog ovega. Kubura 00:31, 2. siječanj 2008. (CET)

Manijak :)[uredi kôd]

Nadam se da će ubuduće biti manje prilika za ovakve nagrade ;)

--dnik 08:51, 2. siječanj 2008. (CET)

pomoć[uredi kôd]

  • Lijep pozdrav Dalibore,hvala ti na savjetu ali niti prijavljene e-mail adrese niti sjećanja, tako da je bilo lakše dodati još samo jedno "n" --Lunna X 14:15, 2. siječanj 2008. (CET)

E bok imam jedno pitanje..Ak znaš kak bi ja mogo zaključat stranicu tak da samo ja i admini možemo ući.HVALA

Prvo da ti zazelim sretnu Novu godinu i puno srece,jer to je uglavnom sta treba svakom....da ti kazem "zdravlja"to se porazumjeva,al opet kad bolje pogledas nista ne znaci...ekipa na Titanucu je imala zdravlja samo srece nije..)))

Ajd molim te vidi onaj clanak "virtualno letenje" pa daj neku natuknicu sta bi jos trebalo,jer sam dosta toga izmjenio...pa javi...

Lijep pozdrav— Prethodni nepotpisani komentar napisao je G-force (razgovordoprinosi)

Svaka čast! :)[uredi kôd]

Svaka čast na borbi protiv vjerske netolerancije i za promicanje slovode govora. Iako možda nije uspjelo, svejedno čestitam i dajem nagradu zbog uloženog truda i pokazanog razumjevanja.

Svaka čast i puno uspjeha u daljnjem radu na hrvatskoj wikipediji! :) --Pes 15:19, 3. siječanj 2008. (CET)

Omaška ili?[uredi kôd]

Pogledaj stranicu električni strojevi. nije mi jasno ono šta si tamo stavija. živija --ARMchoir 08:29, 7. siječanj 2008. (CET)

Čuo sam za njih mnogo puta, ali mislim da te zanimaju njihovi obredi vezani uz meskalin i peyote-kult. Pri kraju sam sa samostalnim plemenima Sjeverne Amerike. Znači sutra, možda i danas. --Zeljko 18:31, 7. siječanj 2008. (CET)

Pravi čovjek u pravo vrijeme![uredi kôd]

Upravo sam te htio zamoliti nešto.

Popis hrvatskih operacija u Domovinskom ratu

U ovome popisu je bila operacija "Čagalj". Ja sam je uklonio, a sad ću ti objasniti i zašto.Za nju se tvrdilo da je njome oslobođena desna obala rijeke Neretve. Za Operaciju "Lipanjske zore" se tvrdilo da je njome oslobođena lijeva obala Neretve. I tako se stvorila jedna zbrka. Tražio sam po internetu i pitao oca (koji je bio u HVO-u i koji je sudjelovao u "Lipanjskim zorama" i on mi je potvrdio da su Lipanjskim zorama oslobođena i lijeva i desna obala Neretve. Stoga sam ja odlučio izbrisati operaciju Čagalj i pisati o operaciji Lipanjske zore.

Zamolba: Ovaj pravokutnik koji se nalazi ispod svake operacije - zamolio bi te da iz njega izbaciš operaciju Čagalj i na njeno mjesto postaviš operaciju Lipanjske zore. Ja sada trenutno pišem članak o Lipanjskim zorama, pa kada ga želio postaviti volio bi da to bude sređeno.

Lijep pozdrav!

--HRVATSKI MOSTAR 23:58, 7. siječanj 2008. (CET)

Uredu, hoću! --HRVATSKI MOSTAR 00:05, 8. siječanj 2008. (CET)

Dalibore, nisam stigao još završiti onaj članak. Sutra ću ga nastaviti dovršavati. Lijep pozdrav! --HRVATSKI MOSTAR 00:50, 8. siječanj 2008. (CET)

Molim te pogledaj šta san tamo napisa i ureduj ako možeš. Fala --ARMchoir 08:14, 8. siječanj 2008. (CET)

Poruka + interwiki[uredi kôd]

Ciao,

Evo sam pročitala poruku koju si mi ostavio i nisam sigurna da sam skroz razumila. Pod interwiki poveznice misliš li na povezivanje teksta članka sa člankom istog ili sličnog sadržaja na drugom jeziku ili i na interwiki poveznice unutar samog teksta članka?

Btw, bilo koji savjet ili mišljenje po postoječim člancima više je nego korisna. ;-)

--DiMares03 12:14, 8. siječanj 2008. (CET)

Kordinacija.

Andrej Šalov 14:24, 9. siječanj 2008. (CET)

pozdrav[uredi kôd]

budući da sada tek prvi puta koristim uređivanje wikipedije zahvaljujem na savjetima, uklonio sam sve osobne kontakte kako si i rekao— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Worf (razgovordoprinosi)

Kategorija Zappa[uredi kôd]

Pozdrav Dalibore!
Hoćeš molim te pogledati da li je sve ok, napravio sam kategoriju Frank Zappa pošto ima preko 70 albuma pa ako je sve u redu da prebacim tamo sve njegove albume koje sam do sada napravio.

Uživaj!--frka 22:40, 9. siječanj 2008. (CET)

Što se mene tiče može, dosta sam razmišljao o nazivu pa sam onda prepisao sa en wiki. Da napravim novu pa ćeš onda obrisati ovu staru ili se ona može preimenovati? --frka 22:40, 9. siječanj 2008. (CET)

Dalibore veliko Vam hvala zbog suradanje na članku Virtualno letenje.--G-force 15:18, 10. siječanj 2008. (CET)

Sablazni su tamo... a dalje.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Zeljko (razgovordoprinosi)

Blokiranje nakon promjene u članku Njemačko carstvo[uredi kôd]

Najlakše je nekoga blokirati kad nešto promijeni i vratiti nakon toga staru verziju... :-( Ne znam jesi li me blokirao samo zato jer sam izbrisao dio članka ili zato jer se ne slažeš s mojom promjenom. Uglavnom, onaj dio koji sam obrisao uopće ne govori o njemačkom carstvu (o čemu je članak) nego opisuje kako je nastajalo talijansko i japansko carstvo.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Mvidalina (razgovordoprinosi)

U međuvremenu sam i opisao "problem" na razgovoru, ali ovdje je stvarno više nego očito zašto sam prvotno obrisao dio članka bez opisa "problema". Dobro, možda sam se trebao prijaviti, ali je stvarno očito... Mvidalina 19:56, 10. siječanj 2008. (CET)

Promijeni mi ime![uredi kôd]

Bok, Dalibore! Želio bi da ovo moje sadašnje ime (HRVATSKI MOSTAR) promjeniš u Mostarac. Lijep pozdrav! --HRVATSKI MOSTAR 01:27, 11. siječanj 2008. (CET)

Hvala ti velika Dalibore! You are the best! --Mostarac 14:53, 11. siječanj 2008. (CET)

Re: Poruka + interwiki[uredi kôd]

Ciao Dalibore,

da sad mi je jasnije o čemu si mi govorio. Ako si mislio o člancima koje sam pisala o pojedinim knjigama Lois McMaster Bujold, njih sam malo drugačije uredila nego kako je to na engleskoj wikipediji ili wikipediji na drugim jezicima. Prevela sam osnovni članak o Vorkosigan sagi, ali pojedine knjige koje je ona napisala posebno sam obradila svaku u zasebnom članku (činilo mi se da je tako preglednije čitateljima + ima više sadržaja nego na engleskoj stranici). Eto zato nema konkretne veze sa engleskom stranicom jer bi onda bilo previše linkova koji bi svi vodili na članak o Vorkosigan sagi na engleskoj wiki.

Ako imaš kakav drugi prjedlog slobodno ga podjeli samnom, cujemo se. --DiMares03 11:38, 11. siječanj 2008. (CET)

Mnogo žuriš :)) Polančec bi trebao biti ministar gospodarstva. Trebao, da li će bit, vidjet ćemo u nastavku sutrašnje sjednica sabora koja započinje u 9.30. Btw danas je 11. siječnja :))) --Suradnik13 19:13, 11. siječanj 2008. (CET)

Beathles[uredi kôd]

Negdje sam nešto fulala ali i ispravila zar ne?--Lunna X 20:46, 11. siječanj 2008. (CET)

Povjest Južne Amerike[uredi kôd]

Pa sviđa mi se kako si razmjestio slike,prvo su i bile namještene "right" a ono za poveznice, ma to sam i mislila da ne treba ali , članak o Južnoj Americi ću početi kad završim članak o Anglosaksoncima, lijep pozdrav i hvala!--Lunna X 22:36, 11. siječanj 2008. (CET)

Dodao si slovo (a) na ime Frank? Pa ok je ja sam mislio da je to nepotrebno :-). Inače u članku kada spominjem njegovo ime uvijek napišem npr. album Frank Zappe --frka 00:16, 12. siječanj 2008. (CET)

Ima Vas nekoliko koji brišete slike i ogromnu količinu tekstova ispod njih. zaista treba znati što izbrisati. Ono što sam pisao ispod njih malo tko zan a briše se nemilice bez ikakvog razmišljanja. Ovo se odnosi na sve admine. --Zeljko 13:30, 12. siječanj 2008. (CET)

Vidio sam Dalibore... nisam zapravo ni pisao Tebi... nego svima koji brišu slike... da ostave tekst negdje za strane, pa ću ga negdje uklopiti.. a tko zna možda jednog dana dođemo do kakve slike. --Zeljko 13:36, 12. siječanj 2008. (CET)


Lijep pozdrav Dalibore, slažem s tobom oko dodavanja slova "a" u člancima/kategoriji o Franku Zappi, ali također vjerujem da treba dodati i jednu nagradicu za rad i trud našem suradniku frki,s obzirom na broj (više nego dobrih) članaka, popraćeni velikim brojem slika (omoti albuma) čuvenih glazbenika...Slažeš li se? --Lunna X 12:31, 13. siječanj 2008. (CET)

Šala[uredi kôd]

Ne ljutiš se???

-))))

Znam za stranicu za razgovor.

Andrej Šalov 16:56, 12. siječanj 2008. (CET)

Ja sam i pisao te upute sa Antom. :-)))))

Andrej Šalov 16:57, 12. siječanj 2008. (CET)

Miris kavice[uredi kôd]

Mmmmm, svježe skuhana, vruća... :-)) --Roberta F. 14:56, 13. siječanj 2008. (CET)

Gervase[uredi kôd]

Evo ja sam dodao malo životopisa pa ti vidi kako je, pa javi. To mi je jedan od ranijih radova, a i bio je stvarno loš. Pozdrav :-) --Edgar Allan Poe 15:13, 13. siječanj 2008. (CET)


Dalibor[uredi kôd]

Pozdrav...nisam bas iskusan sa uređivanjem stranica na wikipediji.Pošto ste izbrisali moju ispravku prezimena Zaima kapetana,zanima me odakle vam text i informacije koje ste postavili?Naime u dotičnom textu nalazi se biografija mog pretka,te bih želio ispraviti netočno prezime pored njegova imena.Sve ostalo je ispravno.Planirao sam postaviti i fotografiju Zaima Kapetanovića čiji potomci i danas žive u Ribnici.Nadam se da ćete mi kao administrator pomoći u ispravci.Zahvaljujem. p.s. očekujem odgovor— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 78.2.50.146 (razgovordoprinosi)


Zahvaljujem na odgovoru.Pošto nisam vješt sa preziznim izmjenama molio bih Vas da izmijenite prezime; umjesto Mostarlić upisati Kapetanović.Naslov bi trebao glasiti Zaim Kapetanović- kapetan. Posto se radi o mom pretku puno bi mi značilo da izvršite ispravak.Sve ostale informacije su ispravne.Također su i administratori BiH wikipedije upoznati sa tom greškom. Zahvaljujem pozdrav— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 78.2.50.146 (razgovordoprinosi)


U redu! Izmijenio sam krivo prezime koje se jos dosta puta ponavlja u textu.Veliko Hvala!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 78.2.39.32 (razgovordoprinosi)

ajmo ih danas šta više sredit. probaj ostat šta duže budan. ciao :p West Brom 4ever 03:09, 14. siječanj 2008. (CET)

predložak[uredi kôd]

Malo mi je duže tribalo da skužin šta si mi tija reć, ali mi je onda upalilo. Dobra stvar, fala, poslužiti će mi. Žaj mi je šta ne mogu biti na IRC-u, ali ovo san na kompiću u firmi, nisan sam, dva smo u uredu. Zato moran samo ovako komunicirati. fala i bog --ARMchoir 13:52, 14. siječanj 2008. (CET)

Wisla[uredi kôd]

Ovo sa Wisla REDIRECT etc. kod mene ni funkcijaniralo :( pa zato sam tako napravil— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Lipice (razgovordoprinosi)

Popis likova iz Gospodara svemira[uredi kôd]

Pozdrav. Premještanje zbog naziva je u redu, ali zbog čega se genitivni znak iznad a smatra greškom kada on pojašnjava da je nominativ množine Gospodari, a ne Gospodar, i zašto se više članak ne može premjestiti? Talon Fighter 21:57, 14. siječanj 2008. (CET)

U redu, a zašto je članak nemoguće premjestiti? U Pomoći koja se tiče lošeg naziva nisam našao ništa o zabrani svih budućih premještanja. Talon Fighter 22:18, 14. siječanj 2008. (CET)

Ne želim premjestiti članak, zanima me zašto je zabranjeno. Talon Fighter 22:25, 14. siječanj 2008. (CET)

Nedostaje mi tab za premještanje samo na hrvatskoj verziji članka, pa čak i kada nisam prijavljen, a to važi za sve članke. Vidim samo ove:

   * Članak
   * Razgovor
   * Uredi
   * Stare izmjene
   * prestani pratiti

Talon Fighter 22:44, 14. siječanj 2008. (CET)

Glas ravnice[uredi kôd]

Čemu [1]? Zar je bilo teško otvoriti poveznicu? Kamarad Walter 11:58, 15. siječanj 2008. (CET)

FELIX MANDL[uredi kôd]

Čitao sam to o njemu danas u Die Morgenzeitungu (Jutarnji :)), i napisao to o njemu. E, sad kad se javio problem kategorije, proguglao sam malo i nisam o njemu našao ni slova. Sami neki drugi Felixi. Izgleda da on nije bio neki bitan lik, i stoga on ne bi trebao imati članak na uikipediji.  Soljanac  12:33, 15. siječanj 2008. (CET)

Svejedno mi je. To trebaju da odluče administratori. Ja svedno neznam u koju bi ga kategoriju metio.  Soljanac  15:04, 15. siječanj 2008. (CET)

Biografija[uredi kôd]

Cao Dalibore, vidim da si mi na clanku Fahri Korutürk ispravio biografija na životopis. Ja koristim obadva naziva u wiki stilu, pa ako je pravilo životopis da nepravim vise greske. pozdrav --217.10.121.101 16:56, 15. siječanj 2008. (CET)

odgovor[uredi kôd]

jednostavan je razlog, nesjedim stalno pored komp. i kad duze vremena nisi aktivan nanovo se moram ulogirati, eto samo zato --217.10.121.101 19:35, 15. siječanj 2008. (CET)

Ma nema problema! Pozdrav...--Luna 01:17, 17. siječanj 2008. (CET)
Baš ti hvala zbog toga, i naravno da ću ga urediti..., lijep pozdrav!--Luna 15:15, 17. siječanj 2008. (CET)
Pozdrav Dalibore, molim te pogledaj u članku Arheologija,podnaslovPodvodna arheologija

pa mi javi dali je u redu, kad završim članak Povijest Indije, posvetiti ću se još podvodnoj arheologiji jer imam još našto materijala.--Luna 15:39, 17. siječanj 2008. (CET)

Dalibore, razmišljala sam da Podvodna arheologija ostane u članku Arheologija samo kao podnaslov, a napisati ću posebno članak o podvodnoj arheologiji (u Hrvatskoj i u svijetu), i općenito ću "pojačati" članak o arheologiji, npr. egipatska i ostale navedene, a nedovršene. Lijep pozdrav!--Luna 17:36, 17. siječanj 2008. (CET)

Hoću, za uru i pol. Kubura 16:13, 16. siječanj 2008. (CET)

Homoseksualnost[uredi kôd]

Često kategoriziraš pa me zanima što misliš o poruci koju sam dobio [2]. Otvara kontroverzna pitanja. Privatno se mogu s time složiti, ali nisam baš siguran da se to treba tako kategorizirati kako on kaže, ali s druge strane niti kategorija seksualnost mi se ne čini dovoljna jer homoseksualizam, barem se meni tako čini, se ne odnosi samo na seks mešu istim spolom nego je to i takoreći način razmišljanja, svjetonazor. Neki se tako deklariraju pa nikad nisu imali odnose. Što misliš? Mislim da nisi trebao samo tako bez riječi maknuti promjenu, nego maknuti, ali i ostaviti poruku tom neprijavljenom suradniku. Ti si izgleda za apsolutnu slobodu, sve je prihvatljivo i dopušteno. To pišem zbog nedavna slučaja sotonizam gdje si ti bio protiv brisanja uime nekakve slobode, no razum je prevladao te su i drugi admini i suradnici bili za to. Glasao sam za tebe pod uvjetom da ne ponavljaš greške nekih drugh admina, ali ti to ipak činiš. Inače dobro radiš, ali ovo je moj prigovor. Homoseksualnost ne treba osuđivati, pogotovo ne diskriminirati takve, ali da je to baš nešto posve normalno, to ne, barem ne većini. Mislim da to treba jasno stajati u članku, a ne stoji. --Flopy 12:26, 17. siječanj 2008. (CET)

Ne bih to kategorizirao tako kako želi taj IP, ali ni seksualnost mi se ne čini dobro. Inače, neka ti stariji admini kažu da se meni mora obrazložiti ako se sa mnom u nečem ne slažu, jer mrzim micanje svojih izmjena bez ijedne riječi. Prije su to činili, ja digao buku, tako da mi sada prvo pošalju poruku, većinom mailom pa pokremeno raspravu i tek onda ako se složimo dođe do izmjena. Drugačije kod mene ne može. A vidim da se opet otvorila rasprava oko godina pr. Kr./p.n.e. I glede toga sam se s adminima nešto dogovorio (Speedy zna) jer sam svojedobno ja pokrenuo tu raspravu. --Flopy 13:11, 17. siječanj 2008. (CET)
Iskreno se ispričavam, ako si uvrijeđen. Nije mi to bila namjera. Međutim, i tebi kažem što i Suradniku13, admini to zbilja rade kad je o meni riječ. --Flopy 13:36, 17. siječanj 2008. (CET)

Staljin i SSSR[uredi kôd]

hej jel mi mozete reci sto jos trebam napraiti na mom članku Staljin i SSSR da bude objavljen. Unaprijed hvala! --NeLa 19:44, 17. siječanj 2008. (CET)

Zamolba[uredi kôd]

Bok, Dalibore! Zamolio bih te nešto! Na mojoj suradničkoj stranici Suradnik: Mostarac, možeš li poravnati ove nagrade i da počinju s lijeva na desno! Lijep pozdrav!

Ja ima x-chat 2...i stalno nešto piše...ono što ne razumijem...--Vatrena ptica 15:33, 18. siječanj 2008. (CET)

Piše:
Loking up irc.freenode.net
Onda piše:
Loking up to newserver --Vatrena ptica

Hajde mi sve to ukratko objasni kako da se spojim na taj poslužitelj. :) --Vatrena ptica 20:00, 18. siječanj 2008. (CET)

Prikaži[uredi kôd]

Ne moraš mi stalno slati i slati poruke u vezi toga, vidiš da ništa ne utječeš.--Bruno B. 21:28, 18. siječanj 2008. (CET)

...hvala...[uredi kôd]

...samo sam htjela zahvaliti na pomoći vama i kolegama,pokušat ću uploadati fotku... srdačan pozdrav dora— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Dorapurple (razgovordoprinosi)

Your bot on Polish Wikipedia[uredi kôd]

To run a bot on the Polish Wikipedia it must be registered as such however at the moment granting bot flags has been stopped until a new bot policy is worked out. Please do not run your bot on the Polish Wikipedia. Regards, Roo72 03:09, 19. siječanj 2008. (CET)

A da prevedeš na hrvatski??? :-))))

Andrej Šalov 14:13, 19. siječanj 2008. (CET)

Eto, što sad? U prozori Xchat samo piše:
Loking up to newserver.
--Vatrena ptica 18:06, 19. siječanj 2008. (CET)

Pozdrav! Zamolio bih te da privremeno suspenduješ aktivnost bota na sr.wp dok mu se ne dodeli zastavica. Zahtev za dodeljivanje statusa bota možeš da postaviš ovde. Hvala unapred --Kale 22:22, 19. siječanj 2008. (CET) odnosno sr:Корисник:Кале

Hvala na savjetima. Novi sam ovdje, pa mi treba vremena dok uhvatim sve konce. --Meteodub 23:50, 20. siječanj 2008. (CET)

Tvoj bot - sr:Korisnik:BodhisattvaBot je dobio status bota. Čestitam --Jovanvb 12:51, 21. siječanj 2008. (CET)

Sveta misa[uredi kôd]

Napisli ste da ne prepisujem sadržaj sa ostalih stranica, nisam prepisivao jer sam ja taj sadržaj stavio na forum stranice tebe-trežim.com.Ako se nemože staviti onda u redu ukoliko može volio bi da ljudi mogu doći preko vas do sadržaja Svete mise. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Gabrijel (razgovordoprinosi)

Zdravo kolega[uredi kôd]

nešto radin na jednon članku i pokupija san podatke s engledke wiki. kako se radi o kemijskin naziviman, a tu baš nisan doma, mislija san da nekog od suradnika koji se bave kemijon zamolin da to pogleda kad završin prijevod (da li san dobro preveja imena plinova na naš jezik). sad mi treba pomoć i kod toga; Komu da se obratin, tj. ko je dobar i radi dosta na tekstoviman iz kemije (ako ga/je ima). Kako znan da ti stalno surfaš po wiki i znaš ko šta radi, ukoliko imaš ime pliz pomozi. fala i zdravi bili šjor. --ARMchoir 14:40, 21. siječanj 2008. (CET)

Zaglavlje biografija[uredi kôd]

  • iza mjeseca u datumu ne ide zarez
  • mjesto rođenja ili smrti ide prije datuma
  • na kraju zaglavlja (iza zanimanja ili onog što je bio), obvezno dodati točku
  • kod djela, naslove djela prvo navedi na hrvatskom jeziku, a potom na izvornom jeziku (nemoj ih nakenjavati na stranim jezicima, a ako već ne možeš odoliti tom nakenjavanju onda makar dodaj predloške iz kategorije Predlošci - prijevod.

Pozdrav!

Divna Jakšić 21:23, 21. siječanj 2008. (CET)

Hvala na strpljenju i savjetima za spajanje na Internet Realy Chat. Postupila sam po tvojim savjetima, ali nažalost, stalno piše:
Loking up to newserver
, tako da se nisam uspjela spojiti. Valjda jednom uspijem...još jednom, veliko "hvala!"! --Vatrena ptica 21:28, 21. siječnja 2008. (CET)[odgovori]

Hmmmm...upisala sam suradničko ime i server, samo me sad zanima što da sad radim? --Vatrena ptica 17:24, 22. siječnja 2008. (CET)[odgovori]

Schultze[uredi kôd]

pa nitko ti ne brani ispraviti grešku :-)

Divna Jakšić 18:43, 22. siječanj 2008. (CET)


Odlično, pratiš abecedni popis osoba u potankosti. Pa kad vec naletavaš na pogreške, raduje me da ih i ispravljaš :-)

Divna Jakšić

Još bolje, shvatio si gdje si radio pogreške u zaglavljima, pa ih više nećeš raditi kod postavljanja novih članaka. Nije zapovijeđeno ispravljati ih kod drugih, no ipak bi dobrodošlo. Suradnici se u vecini slučajeva povode za adminima, pa ako oni krivo započinju ...

Ali ne kužim zašto se zamaraš sa zbog nečega na što ti uopće nisam skretala pozornost. No, svako traženje dlake u jajetu u popisu osoba je dobro došlo :-)

Divna Jakšić 19:20, 22. siječanj 2008. (CET)

Ajoj...kad kliknem na Connect[uredi kôd]

... ona piše
Unable to connect: null
Nadam se da ne dosađujem... --Vatrena ptica

Uz ovu šalicu kave odmori se od mojih upita. :) --Vatrena ptica 19:30, 22. siječanj 2008. (CET)

Merge[uredi kôd]

Dalibore, hvala na objašnjenju za uklanjanje predloška "mergetalk". Ustručavala sam se uklanjati ih jer sam pretpostavila da bi uklanjanje predložaka trebalo biti u nadležnosti onoga tko ih je postavio. Iz istog razloga nisam uklanjala članke iz kategorija "tekstovi koje treba uklopiti u /u koje treba uklopiti drugi tekst". Dakle, kada uklopim tekst i uklonim predložak, logično je da tekst treba pridružiti odgovarajućoj kategoriji. Moj interes za to je porastao kad sam vidjela koliko su pretrpane kategorije "uklopiti u /u koje treba uklopiti". U svakom slučaju, hvala ti na reakciji. Lijep pozdrav, Ana-sara 09:11, 23. siječanj 2008. (CET)

Pantomima[uredi kôd]

Dobar dan dragi Dalibore,

Zahvaljujem na vasem komentaru o clanku u vezi Pantomime. Pokusacu da Wikipoveznice malo uredim. Takodje zelim istaci da imam zelju da napisem clanke o MArcel Marceau, Etienne Decroux, Sta je iluziona tehnika pantomime, Scenska umjetnost mime,Komedija dell Atre i njene figure. Problem koji ja imam jeste da ja zivim u Svajcarskj i da moja tastetura nema neka nasa slova kao Č č Ć ć Đ đ Š š Ž ž (ova slova sam napravio sa copy/paste. Da li postoji neka mogucnost ta slova na neki nacin (osim copy/PASTE)dobiti?

pozdrav

DDantes— Prethodni nepotpisani komentar napisao je DDantes (razgovordoprinosi)

Kategorije[uredi kôd]

Bok,

Ako članak nema kategoriju, osim možda one koji generirira mrva-predložak (tu ne računamo), potrebno je dodati {{kat?}} na kraju, da ga je lakše pronaći i kategorizirati. Pozdrav. --Pancho W. Villa (razgovor) 10:54, 23. siječanj 2008. (CET)

Kategorije[uredi kôd]

Hej, namjeravam napisati još par članaka o Hamburgu, zato sam to postavila. Dosada sam napisala: FC St. Pauli, Heiligengeistfeld, Millerntor-stadion, momentano pišem Planten un Blomen, slijedit će još Reeperbahn, Hamburški metro, prijašna aol arena, i sigurno još po koji članak, tako da ne bi bilo loše da imam kategoriju Hamburg.--Cikola 12:39, 23. siječanj 2008. (CET)

Jedan IP suradnik me uznemirava s porukama i grafitima. --Vatrena ptica 16:55, 23. siječanj 2008. (CET)

Dobro vece Dalibore,
malo sam uredio clanak o pantomimi. Sta mislite sada o njemu? Imate li jos neki savjet? MOram malo da vjezbam, prije nego sto sastavim iduci clanak o Marcel MArceau.
pozdrav
Damir Dantes— Prethodni nepotpisani komentar napisao je DDantes (razgovordoprinosi)

Možeš li provjeriti[uredi kôd]

Ja san djelomično gotov sa stranicon Rashladna sredstva, di san uvalija cili kupus formula. Pogledaj malo tablicu, posebno mi nije jasan onaj pojam šta san ga boldirao. Ispravi šta ne valja. Fala --ARMchoir 09:32, 24. siječanj 2008. (CET)

Ja san sada skroz gotov sa stranon, puna je meni stranih formula i imena. A ti ćirni ako ti se da, nije mi jasno najboje ono šta san boldira. fala --ARMchoir 16:01, 25. siječanj 2008. (CET)

help?[uredi kôd]

E nerazumijem što su ti interwiki poveznice i kako ću dodati onaj sadržaj????? Ako možete objasnite mi što prije! --NeLa 16:21, 24. siječanj 2008. (CET)

Prikaži kako će izgledati[uredi kôd]

Pozdrav,

Dugme za prikazivanje mi je poznato; najveći problem je u tome što prosječna izmjena iznosi otprilike jedan paragraf, jer se članak tom brzinom prevodi, a ponekad ima i manjih, pravopisnih izmjena. Možemo staviti napomenu o izgradnji za koju znam iz engleske Wikipedije, ali koju za sada nisam našao ovdje. PointDread 22:37, 24. siječanj 2008. (CET)

Uvođenje ogromnih izmjena[uredi kôd]

Pozdrav,

Prevođenje cijelog članka prije nego što se bilo što unese stvorilo bi mnogo više problema nego što bi bilo riješeno. Postepene izmjene omogućavaju ostalim suradnicima da predlažu ispravke i poboljšanja na "manjim zalogajima", a meni da ove prijedloge uzmem u obzir prilikom daljeg prevođenja, dok bi ubacivanje ogromne izmjene veličine cijelog članka obeshrabrilo one koji nemaju strpljenja da pročitaju svaku rečenicu. Ne vjerujem da je ovo u duhu Wikipedije, a sve to samo zbog privremeno većeg razmaka na ekranu između početka i kraja odabranog vremenskog intervala, koji bi postojao za suradnike koji provjeravaju izmjene na ovom članku rjeđe nego što ih dodajem. Ubrzo nakon što se članak završi, usporit će se i dodavanje izmjena, a popis starih izmjena koji se sada vidi postepeno će nestati sa prve stranice. PointDread 21:31, 25. siječanj 2008. (CET)

Dalibore, pitao bih te nešto. Sad kad uđem na wikipediju stalno mi piše ispod Suradnik: Mostarac (preusmjereno sa Suradnik: HRVATSKI MOSTAR). Hoću li ja moći ulaziti na Suradnik: Mostarac, ako se pobriše stranica Suradnik: HRVATSKI MOSTAR. Ako ću moći ulaziti onda bih te zamolio da izbrišeš stranicu Suradnik: HRVATSKI MOSTAR. Lijep pozdrav!

Vanjske poveznice[uredi kôd]

Ciao kolega suradniče! Evo vidim da si izbrisao vanjsku poveznicu u vezi članka trbušni ples, zanima me zašto? Pozdrav --DiMares03 20:03, 26. siječanj 2008. (CET)

:p West Brom 4ever 03:10, 27. siječanj 2008. (CET)

Popis poginulih branitelja iz Sisačko-moslavačke županije[uredi kôd]

Ovaj članak ili dio članka nije pokriven izvorima (literatura, web stranice itd.) ???

Ovo je premijera ca sam ja stavil na Wikipediju i to ni, kuliko mi je poznato jos niko objavil. Izvor vam nemogu napisat, sorry!

Lipice— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Lipice (razgovordoprinosi)

Evo dodal sam izvore i literaturu ..nadam se da je sad ok Lipice— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Lipice (razgovordoprinosi)

Bokeljski Hrvati[uredi kôd]

U vezi vaših izmjena tamo,

Kao prvo, napisali ste neopravdane izmjene u sažetku. Zašto? Ako pogledate pažljivo Razgovor:Bokeljski Hrvati, vidjet ćete da se ikako sve lijepo objasnilo. Ovi argumenti stoje više od godinu dana. Suradnika koji se ne slaže sa mojim izmjenama sam više puta pozvao da se objasni, ukljujuči i baš eto, nakon što je sada najnovije vratio, na njegovoj stranici za razgovor (Razgovor sa suradnikom:Zeljko).

Što mi predlažete? --NI 18:16, 27. siječanj 2008. (CET)

Kuc-kuc. --NI 16:57, 29. siječanj 2008. (CET)

poveznice[uredi kôd]

Koji je smisao tamanjenja poveznica na blogove bez ikakvog reda, neki blogovi služe kao službene stranice. --Ivan Bajlo 19:31, 27. siječanj 2008. (CET)

Genijalno objašnjenje, zašto onda u pravilima piše Iz ovoga su izuzete webprezentacije koje za predmet imaju sam članak? --Ivan Bajlo 19:37, 27. siječanj 2008. (CET)


Pozdrav Dalibore, možeš li mi provjeriti što je sa člankom Povijest Europe. Budući da je stari članak brisan, uz vašu suglasnost počela bi pisati novi.--Luna 21:15, 27. siječanj 2008. (CET)

Vanjske poveznice i Grič[uredi kôd]

Bog, Dale.
U čemu je problem ovdi [3]? Kubura 08:07, 28. siječanj 2008. (CET)

Dale, ovako:
- ova poveznica [4] je poveznica na članak sa indexa.hr, na internetski časopis XMag. Pogledaj gori livo, ima naslovnicu, i impresum. Ne vidin problem ovdi.
- [5], 'aje, dobro, neću se borit za ovu. Nije niti internetski časopis.
- [6] i [7] su poveznice koje se nalaze na onoj gornjoj poveznici, sa blogera.hr. Ono su stranice od časopisa, kojeg broj više nije u prodaji (stari broj. Ili san se privaria?). Virojatno san zato ostavia gornju poveznicu, za mu priznat trud. Triba san to navest, da je sa gornje (zainteresirani čitatelji obično nimadu strpljenja kopat po ciloj stranici, pa in izvadin zanimljivije poveznice).
- [8], OK, neću se borit za ovu. Štoviše, za ovu san pogrišia, radi se o jednom drugom klubu.
Eto, toliko od mene. Kubura 08:37, 28. siječanj 2008. (CET)

Istina, triba izbigavat stavljanje poveznica na stranice koje reklamiraju nešto (na komercijalne stranice).
Samoreklamiranja i samopromicanja nisu poželjna na wikici, to mi je jasno, zato wikica ne trpi članke i slike o nebitnim osobama i događajima. Odatle, po meni, privremena dopuštenost poveznica na galerije.
Ipak, šta ako su te slike jedini izvor?
Dalje, ako je wikica izričito protiv ikakvih poveznica na portale (a podstranice je onega portala), onda nećemo trošit riči. Ne može stat na članku i gotovo.
One skenirane su iz nekog časopisa, možda je stari broj, ali, hmmm.... Nemojmo stavljat ni poveznicu na te stranice. Čekat ćemo neka izađe članak u nikin novinaman, pa ćemo navest to izdanje od tih nikih novina ka referencu. Kubura 09:12, 28. siječanj 2008. (CET)

Kat. ili ne[uredi kôd]

Dale, ono je poremećaj. Ono je žalosno ako oto bolesno ponašanje ne kategoriziramo onim što u biti jest - poremećaj. Kubura 15:55, 28. siječanj 2008. (CET)

Ok, you have made enough edits to show how your bot works; now you should stop and wait a week for approval. --Brownout (msg) 21:22, 28. siječanj 2008. (CET)

Your bot has been stopped until you got the flag [:it:User:Gac|Gac]]

BodhisattvaBot[uredi kôd]

Gospodare BodhisattvaBota, kojom magijom si ga stvorio i koje si mu dao moći? :) --dnik 09:33, 30. siječanj 2008. (CET)

Problemčić[uredi kôd]

Imala sam prije par dana problemčić....dopunjavala sam članak Mačke sa sr:wiki i, kad sam pritisnula tipku Prikaži kako će izgledati, zaprepastila (ovaj, iznenadila) sam se jer je u članku bilo samo onog kratkog uvoda, i taksokvir... O čemu je riječ? --Vatrena ptica 20:47, 30. siječnja 2008. (CET)[odgovori]

tks na slici[uredi kôd]

Baš si uboja na freonu. fala --ARMchoir 16:24, 31. siječanj 2008. (CET)

I na tome šta si pogleda tablicu. 10Q --ARMchoir 09:10, 1. veljača 2008. (CET)

I još jedna molba: Zeljko i ja smo se lipo ka ljudi svađali oko imena Šipak, a onda nan se neko ubacija u šesnaesterac i izgleda da je pobrisao taj članak. Nije meni do članka, ali sada se neman oko čega svađeti. Je li ga moreš, pliz vratiti. Fala --ARMchoir 09:15, 1. veljača 2008. (CET)

Fali članak : šipak u kojem se spominje Rosa canina --ARMchoir 11:21, 1. veljača 2008. (CET) p.s.Sada je umjesto članka samo razdioba

Prije je bio članak a na vrhu članka je bila razdvojba, tj. otheruses. Sada je napravljena posebna razdvojba, ali je članak nestao --ARMchoir 11:28, 1. veljača 2008. (CET)

Zato što je, izgleda, prepisano iz časopisa...pa upućuje na ono što treba raditi kornjači... :)

Hmmm...ma ne mora se staviti da je prepisano... već, nekako, nalikuje reklami...ionako ne postoji predložak da je prepisano iz...časopisa! ;)

Ne skupljam časopise...ali vjerojatno je prepisano iz Glorie. U časopisu sve stane... :) --Vatrena ptica

Odgovor[uredi kôd]

Oprosti molim te, sad sam stavio kategorije, wikipoveznice su bile i prije, a što je članak takav, pa 75% (po mojoj slobodnoj procjeni)o selima izgleda baš tako. Man Usk 19:04, 2. veljača 2008. (CET)

Razumijem mislio sam da to postavljau botovi, a ne ja. Sve 5 Man Usk 19:08, 2. veljača 2008. (CET)

Pogledaj sad valjda je sad sve u redu?! Man Usk 19:12, 2. veljača 2008. (CET)

Što ovo znači??????

Vidi izvornik Izvor: Wikipedija za HNK Sloga Uskoplje Skoči na: orijentacija, traži Nemate ovlasti za tu radnju iz sljedećih razlog:

Ova stranica je zaključana da bi se onemogućile izmjene. Man Usk 11:08, 5. veljača 2008. (CET)

a zašto je zaštićena molim lijepo???? Man Usk 12:07, 5. veljača 2008. (CET)


KAkve su vam to fore, NEOPRAVDANE IZMJENE, ja stvorio članak i sad ne smijem uređivat, aj da je zaštićen za ne prijavljene suradnike. Baš sramota!!!!!!!!! pozdrav 12:12, 5. veljača 2008. (CET)

Za Vašu informaciju taj IP je moj. Navodio sam na suradničkoj stranici da sam prije pisao bez ikakva imena,ali nema veze .... Ovdje svakako ima koji provode svoju samovolju, kako njima paše. Još me zanima što sam ja to napisao pa je stranica zaključana??? Man Usk 12:50, 5. veljača 2008. (CET)

pa to je službena stranica (blog) kluba. Jednostano niste fer.Ja samo želim dati nekim mali doprinos, nmi na kraj mi pameti nije bilo da se ne simiju stavljati poveznice na blog. Evo izvinjavam se.Ali evo predlažem da se članak HNK Sloga Uskoplje zaštiti ne prijavljenim suradnicima. Wiki-pozdrav... Man Usk 14:09, 5. veljača 2008. (CET)

Molim te jeli članak JUra Fedić možda sada u redu!? Man Usk 20:09, 8. veljača 2008. (CET)

aj zaštiti stranicu Cibalija Vinkovci , molim! Man Usk 18:25, 14. veljača 2008. (CET)

HNK Cibalia Vinkovci Man Usk 22:56, 14. veljača 2008. (CET)

Zahvala[uredi kôd]

Hvala na savjetima glede potpisa!

  • --Maki 20:36, 3. veljača 2008. (CET)

Interpunkcije[uredi kôd]

Evo, stavio sam interpunkcije. Hvala na upozorenju!!! Rafa Benitez

DAJ NE BRISITE ZA BOS OTOKU STA OVDJE IMA VULGARNO ILI VANDALIZMA BRKAS POJMOVE BURAZ— Prethodni nepotpisani komentar napisao je TARIQ (razgovordoprinosi)

Your bot on Ukrainian Wikipedia[uredi kôd]

You've requested bot status in Ukrainian Wikipedia. But there should be some contribution of BodhisattvaBot. You should show how your bot is working. Thanx --Tomahiv 15:32, 5. veljača 2008. (CET)

BodhisattvaBot has now bot status --Tomahiv 06:43, 6. veljača 2008. (CET)

sk.wikipedia[uredi kôd]

Could you please make several (10-20) edits to see if your bot works properly? Thanks. —Kandy Talbot 16:17, 5. veljača 2008. (CET)

et.wikipedia[uredi kôd]

Just make a couple of test edits. Andres. 16:40, 5. veljača 2008. (CET)

Please look at [9]. The crh link was on the wrong place before the edit, and the bot moved it to another wrong place. Andres 08:19, 6. veljača 2008. (CET)

answer: [10] --Dalibor Bosits © 16:24, 6. veljača 2008. (CET)
I granted the bot status to your bot.
Would you please show me the page on the et: Wikipedia where I should locate the new languages on their right places. I thought that was done automatically as we have declared the languages ordering by the full names. 88.196.38.20 19:13, 6. veljača 2008. (CET)
Thank you for advice. I added the crh: to the alphabetic list on Metawiki. The order is obvious. Please adjust your bot. 88.196.37.242 10:13, 7. veljača 2008. (CET)

Bot in id.wikipedia[uredi kôd]

pelase register your bot to id:Wikipedia:Bot/Permohonan for runing in id.wikipedia.. id:User:Jagawana 18:07, 5. veljača 2008. (CET)

Bot flag in th.wikipedia[uredi kôd]

Please make some test run (about 50 edits) so that we can review the modifications and grant the bot flag. Thank you. -- th:User:Lerdsuwa 07:37, 6. veljača 2008. (CET)

Bot flag is set for user BodhisattvaBot at th.wikipedia. Happy editing. :) --th:User:Lerdsuwa 09:14, 7. veljača 2008. (CET)

Indolencija[uredi kôd]

  • Jolo, tvoja da kažem prirodna indolencija i lakoća s kojom se ista izražava je zaista zanimljiva, ti ovdje dođeš kao svojevrstan presedan, bit će memoara za tvoje akte zasigurno, povijest neće zaobići veliku mudrost i dozvoliti da ista zaplovi morem zaborava. Ali, dok je ta slava na čekanju, možda bi do tada mogli konstruktivno komunicirati o drugim stvarima. Znam, uzbuđenost pred budućnost je velika, ali pronađimo malo strpljenja i dozvolimo nebeskoj mudrosti da nas malo dotakne do tada, a možda i neka lula naroda luka i strijele a? Možda...--Dalibor Bosits © 16:46, 6. veljača 2008. (CET)
  • indolencija (l. indolentia)
  • neosjetljivost prema boli; ravnodušnost, neosjetljivost, nehatnost, nemarnost, tromost, ljenost, učmalost

Jesu li to stvarno moje osobine?!

--Jolo Buki Original 18:10, 6. veljača 2008. (CET)

O čemu li ti lupetaš?

--Jolo Buki Original 18:19, 6. veljača 2008. (CET)

Ja ne razumijem što ti hoćeš pitati. Tko si ti? Neki duhovni vodič. Reci konkretno pitanje, ne piši biblijskim tonom. Tko? Što? Kada? Gdje? Zašto? Što???

--Jolo Buki Original 18:26, 6. veljača 2008. (CET) mi jasno gdje. Zalijepi ono što sam napisao gdje misliš... To je opće poznat podatak. --Zeljko 14:49, 6. veljača 2008. (CET)

  • ali pronađimo malo strpljenja i dozvolimo nebeskoj mudrosti da nas malo dotakne do tada, a možda i neka lula naroda luka i strijele a? Možda...--Dalibor Bosits © 16:46, 6. veljača 2008. (CET)

Ako je to to pitanje, to je, moram reći, glupo pitanje. Prvo, što ti u početku kažeš: mudar si i slavan čovjek zašto si lijen, ravnodušan i nemaran! He-he. Lula naroda luka i strijele. Stvarno bezvezno pitanje. Što, ja branim da se išta piše ili saznava o tome?! I što stalno spominješ nebeska mudrost, pogledajte na nebesa? Je li se igraš anđela? Ako pogledam na nebesa, vidit ću tamninu i one gore što vise tamo na onom plavo, plavo crnom (zvijezde). I što tu posebnoga ima? Stvarno ćeš sada mirovne pregovore započinjat, a ja samo htio da 200 godina poslije dostojno bude obilježeno ukinuće slavne države, Dubrovačke Republike!

--Jolo Buki Original 18:34, 6. veljača 2008. (CET)

Nego što je bilo pitanje reci konkretno ili zauvijek šuti.

--Jolo Buki Original 20:51, 6. veljača 2008. (CET)

Uputa za admina[uredi kôd]

Rosier 18:22, 6. veljača 2008. (CET)

Bot status on dawiki[uredi kôd]

BodhisattvaBot now has bot status on dawiki. - Kaare 20:49, 6. veljača 2008. (CET)

Pozdrav[uredi kôd]

Hvala.Zagnjavit ću sa kojim pitanjem pogotovo sad na početku.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Banasok (razgovordoprinosi)

Category in article[uredi kôd]

Pisala sam članak o Angeliku Juraju Bedeniku, ali ne znam koju ću kategoriju staviti? Koju god stavim, ona je crvena, a ne namjeravam stvoriti nove kategorije. --Vatrena ptica 19:58, 7. veljača 2008. (CET)

Bravo[uredi kôd]

Baš si u akciji! Sve što nevalja brišeš.--Bruno B. 14:15, 8. veljača 2008. (CET)

interwiki[uredi kôd]

Nemam vremena za to, nek to rade botovi, izvrsni su u tome, zato i postoje.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Ivan T. (razgovordoprinosi)

Savjetovati ili raditi[uredi kôd]

Sviđa mi se kako to radi Andrej Šalov. Umjesto da troši vrijeme na davanje savjeta, on to sam učini To je pravi timski rad.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Ivan T. (razgovordoprinosi)

Ja znam da mi je ružnu i uvredljivu "nagradu" uputio Bruno B., a meni šalje poruku da je jaaakooo iznenađen što me "netko" tako vrijeđa. On mene ustvari ne može uvrijediti, meni ga je žao što na negativne stvari troši energiju. Hvala što si uklonio "nagradu". --Vatrena ptica ® 19:41, 8. veljače 2008. (CET)[odgovori]

dobro jutro Dalibore noćna ptico. Izbriši onaj duplikat što imam. --Zeljko 00:22, 9. veljača 2008. (CET)

Robot status on ro.wiki[uredi kôd]

Your user now has robot status on ro.wiki. --Gutza 01:12, 10. veljača 2008. (CET)

A jesi brz :)) Nisam ni stigao pročitat barkasu, a nisam siguran da je Sultan Mizan Zainal Abidin bio za brisanje. Pozdrav --Suradnik13 11:39, 10. veljača 2008. (CET)

dodavanje drugog teksta već postojećem pojmu[uredi kôd]

thanx. kako da dodam novi članak već postojećem pojmu? npr. htjela bih uz čekić dodati tekst koji nema veze s alatom čekićem - već onim u uhu (dakle, sasvim druga kategorija) :) --Hrastlipa 22:27, 10. veljača 2008. (CET)

Popis vladara Kijevske Rusije[uredi kôd]

Volio bih znati razlog za premještanje teksta na Dodatak:Popis vladara Kijevske Rusije ???--rjecina 22:28, 10. veljača 2008. (CET)

Vo.wp bot flag[uredi kôd]

Pozdrav, Dalibor. It would be a good idea to do a few test edits with your bot -- or to give us a link to some such edits in other wikis, or to the contributions page of your bot account(s) -- so that we can evaluate your functioning better. Thanks in advance! --Smeira 22:41, 10 Feb 2008

otologija[uredi kôd]

.. je dio otorinolaringologije; vidim da je ona već u medicini. može li onda medicina/otorina/otologija? --Dr iva 13:29, 11. veljača 2008. (CET)

otologija[uredi kôd]

pokušat ću :)

--Dr iva 13:32, 11. veljača 2008. (CET)


) ali ne uspjevam. kako se ta potkategorija radi?

--Dr iva 13:39, 11. veljača 2008. (CET)

hej hej

popravih net i sad sam na konju :D doći ću navečer na irc pa se čujemo... btw. mogao bi ti arhivirat str za razg, malo je duga

pozz --Tonian١ 17:50, 11. veljača 2008. (CET)


Ma ne znam sad više, htjela sam zapravo napraviti kategoriju Povijest kontinenata i potkontinenata, ali nisam više sigurna dali je uopće i potrebna!--Luna 23:28, 11. veljača 2008. (CET)


Pa sad je još ljepša!!! ...baš ti hvala!!!--Luna 00:30, 12. veljača 2008. (CET)

OK!!!Hvala...Rafa Benitez

Pisci novela[uredi kôd]

Dalibore, nemoj, molim te brisati ono u komentaru (ili barem prepravi u drukčiji oblik koji je napravljen) [11].
Recimo, nemamo kategoriju "hrvatski novelisti", ali imamo "hrvatske pisce novela". Kamarad Walter 09:45, 12. veljača 2008. (CET)

predložak[uredi kôd]

Bog!

Oprosti ali ja stvarno ne mogu naći taj predložak "Politička stranka" MOžeš li ga ti tamo umetnuti na članak "stanka za neovisnost Portorika"

--Anto 19:26, 12. veljača 2008. (CET)

poveznice[uredi kôd]

Bog!

Poveznice za baskijski sam jezik umetnuo iz razloga što ih je vrlo malo uopće. Rječnik hrvatsko-baskijski sam ma esnips.com ja osobno izradio i mislim da bi trebao biti dostupan budući da takvo se što ne može naći uopće. Većina literature (papirnate i internetske) o baskijskom je na španjolskom . :( Ja sam postavio sve poveznice na sve korisne stranice o baskijskom.

Nadam se da ćeš razumjeti.

--Anto 20:01, 12. veljača 2008. (CET)

Inače ,članak na engleskom ima preko 15 vanjskih poveznica pa ne vidim čemu problem oko njihovog broja?? http://en.wikipedia.org/wiki/Basque_language#External_links --Anto 19:36, 13. veljača 2008. (CET)

slušaj, ja sam uredio svaku stranicu o reperima na hrvatskom, kako da maknem onu sliku i stavim neku bolju(desno gore) na hrvatskoj stranici 50 centa?— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Klosharz (razgovordoprinosi)

imaš mail :-) --Roberta F. 23:07, 13. veljača 2008. (CET)

Botbitje[uredi kôd]

Hoi, Dalibor Bosits,

Ik heb je een botbitje toegekend op nlwiki, zie [12]. Mvg, Effeietsanders 10:08, 14. veljača 2008. (CET)

Bot status request on BG WP[uredi kôd]

Hello. In the meanwhile after you requested granting bot status, a discussion was held in BG WP which came out with the decision that we need at least 100 edits to be done. Contrary to other wikis, the practice in Bulgarian Wikipedia is not to concern that much of flooding the Recent changes and to allow bot operators to freely demonstrate their abilities before and during the voting procedure. So, could you please, continue with the edits while waiting for community approval? Thank you. --Spiritia 09:46, 15. veljača 2008. (CET)

Slika: Općina Mostar.jpg[uredi kôd]

Bok, zamolio bih te da uzbrišeš ovu sliku desno zbog razloga jer je netočna (općina Mostar je podijeljenja na dva dijela, a ta podjela nije točna), a osim toga ja sam postavio takvu novu sliku ovaj put sa dobrom podjelom. 100px|thumb|left|OVA JE TOČNA! 100px|thumb|right|IZBRISATI!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Mostarac (razgovordoprinosi)


Ma nemaš brige! Ti si danas neumoran?! Pa svaka ti čast!!! :))--Luna 01:07, 16. veljača 2008. (CET)
Dalibore,trebam Vašu pomoć
molim Vas ako mi se možete javit na e-mail: zlatko.turkalj@hrt.hr
Puno Hvala— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 78.0.71.213 (razgovordoprinosi)
  • sređeno

--Jolo Buki Original 18:47, 16. veljača 2008. (CET)

Dobro[uredi kôd]

Dobro, odsad zblja neću praviti takve lapsuse. Pa jedno vrijeme je bila ta zaljubljenost, ali sada nema ništa od toga. Imam jednu zamolbu, ako ti to slučajno znaš. I članak (Operacija Oluja) i ova karta Slika:Operation storm map.jpg su fenomenalni. Ja već nekoliko dana tražim po Internetu sličnu kartu (istu ovaku ali ovaj put za dolinu Neretve) kako bih na nju mogao dodati crte razgraničenja i smjerove napada HVO-a i 4. gardijske brigade i tako napraviti kartu operacije Lipanjske zore. Zasad je ta potraga neuspješna. Zamolio bih te, ako znaš gdje mogu naći sličnu kartu da mi javiš.--Mostarac 00:02, 17. veljača 2008. (CET)

Snaga struje i električna energija - Bela[uredi kôd]

Poštovanje !

Nakon postave mog članka primjetio sam da postoji začetak članka "Električna energija". Budući da se manje-više radi o istoj stvari, sadržaj mog članka, nešto dopunjen, prenio sam u "Električnu energiju", pa mislim da bi se onda "Snaga struje i električna energija" mogla brisati. Ako možeš, pogledaj malo pa postupi kako treba. Pozdrav i hvala Bela 00:16, 17. veljača 2008. (CET)

Dalibore, ova ne šljaka sa tekstom, jedino kad se izbriše tekst, možeš pogledat ? --Zeljko 19:07, 17. veljača 2008. (CET)

Baš si super-spidi Gonzales. Tenks--Zeljko 19:11, 17. veljača 2008. (CET)

Brisanje članaka[uredi kôd]

A da prvo obavistiš suradnika koji se izgnjavia pisat neki članak, da mu taj isti članak misliš brisat? Kubura 10:11, 18. veljača 2008. (CET)

Kategorije na en.jeziku[uredi kôd]

Di je to bilo? Kubura 13:45, 18. veljača 2008. (CET)

Eh, kad ekipa ne dolazi u te situacije, pa i ne razumi ono šta drugi čini.
Mi možda nimamo trenutačno dovoljno članaka za otvorit tu kategoriju, pa ih ne otvaramo, a to u komentaru ostaje, za me podsitit, ako se nakupi članaka. Jer, znam pisat članke o istim i sličnin temama, pa uvik pripoznan šta bih moga dodatno kategorizirat.
Te zakomentirane kategorije služidu mi da ne moran tražit međuwikipedijsku poveznicu za kategorije.
Nemoj mislit da je to lagan posal tražit međuwikipedijske poveznice. Zato ih ja ostavljan u komentaru. Kad se nakupi za hr. kategoriju, jedna hr. kategorija se dodaje, jedna en. se briše. Kubura 14:01, 18. veljača 2008. (CET)

Hvala na pojašnjenju vezanom za komentare. Međutim, još bih jednom naglasio da bi trebalo ukloniti tendencioznost iz odlomka Moderna povijest u članku Kosovo (naročito u zadnjim rečenicama). Vjerujem da je ta stranica prilično posjećena u zadnje vrijeme, i trebalo bi je što prije urediti. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je CROmagnon (razgovordoprinosi)

Fala šta si me naučio kako napraviti podkategoriju na strojarstvu, dosada san se pitao kako se to radi. Možda si to slučajno napravio, ali svejedno je ok. Bog --ARMchoir 15:12, 19. veljača 2008. (CET)

Nerazumijem vaš komentar[uredi kôd]

Poštovani,

oprostite, ali nerazumijem vaš komentar. Drago mi je da ste ustanovili da sam ja taj koji je prvi otvorio članak, kojeg nije bilo prije toga na hr wikipediji - dakle radi se o novoj temi. Ono što je suradnik "Dtom" učinio je bilo to, da je izbrisao CIJELI tekst (-1963 karaktera je izbrisao) koji sam napisao u vezi te nove teme . Ubacio je sada samo dvije rečenice! Sad se pitam ko se ovdje kome treba ispričati.. Rečenicu "..u skladu sa zahtjevima Wikipedije" nerazumijem na što mislite. Nije valjda sklad izbrisati 1963 karaktera i onda ubaciti dvije rečenice u novu temu i to je sve? Htio sam pridonijeti više informacija o toj temi, zato sam i tipkao sat vremena u vezi te teme. Korisnik "Dtom" je mogao biti pristojan i napisati ZAŠTO mu se to nesviđa i zbog čega mora promjenuti izgled teme. Hvala na razumijevanju.

pozdrav— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Melt (razgovordoprinosi)

Hvala na odgovoru i objašnjenju[uredi kôd]

Ok, onda ću opet staviti ono što sam bio napisao prije par sati. One linkove sam pročitao koje ste mi dali, hvala.

lijep pozdrav ;)— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Melt (razgovordoprinosi)

Jooooooooj... Slike...!!![uredi kôd]

Molim te da mi objasniš kako staviti sliku! pliiiiiiiiiiiiz. --Njofrizia 11:39, 20. veljača 2008. (CET)

From Hungarian Wikipedia about your bot[uredi kôd]

Hi! I'm Dorgan from Hungarian Wikipedia. Of course, you can do edits without the botflag, beside edits are necessary to have the bot-bit. Let's have some edits! :) Dorgan 13:02, 20. veljača 2008. (CET)

sitne izmjene[uredi kôd]

dobro imat ću na umu što se tiče izmjena. Hvala i PozZ :D - Bully 15:01, 20. veljača 2008. (CET)

Ok riješit ču to!!! Rafa Benitez

Potvrda[uredi kôd]

Ovime potvrđujem da sam potvrdio potvrđivanje. F.G. (razgovor) 00:06, 21. veljača 2008. (CET)

Budite ljubazni!

Stranice za razgovor nisu mjesto za javna optuživanja i vrijeđanja, bilo suradnika wikipedije, bilo drugih osoba. Doprinosi pojedinih sudionika rasprava u biti odražavaju njihovo vlastito mišljenje i kućni odgoj. Nedostojne rasprave štete i ugledu same Wikipedije.

Pazite na ljudski ton u ophođenju!

Vidi također: Wikibonton, Bez osobnih napada, Maltretiranje i Pretpostavite dobru namjeru

Bot flag[uredi kôd]

Please ask for a bot flag before you run your bot on the Simple English Wikipedia. Ask simple:user:Vector or simple:User:Archer7 for the flag. Razorflame 16:20, 21. veljača 2008. (CET)

flag, granted --Vector 22:56, 21. veljača 2008. (CET)

Galician Wikipedia - bot[uredi kôd]

Now, you have the bot flag in gl.wp: http://gl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Bots/Petici%C3%B3ns_de_aprobaci%C3%B3n/Arquivo/2008#BodhisattvaBot. Congratulations --User:Lmbuga

Hvala[uredi kôd]

Hvala vam na primanju u Wikipediju. --Playmaker 10:40, 23. veljača 2008. (CET)

Zašto mi nedaš da uređujem na wikipediji NK Kamen Ingrad a imam sve točne informacije jer ja treninaram za NK Kamen Ingrad niže kategorije— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 83.131.245.230 (razgovordoprinosi)
odgovor --Dalibor Bosits © 13:38, 23. veljača 2008. (CET)

nedavne[uredi kôd]

ako ih radiš, may i join? West Brom 4ever 00:33, 24. veljača 2008. (CET)

Hi, I have granted the botflag to de:User:BodhisattvaBot,. Success. de:User:Raymond. 91.0.92.244 09:43, 25. veljača 2008. (CET)

Mostarac[uredi kôd]

Dalibore, bili ikako mogoao srediti da mogu uređivati članak Mostar, ali ne anonimno!--77.221.10.69 19:22, 25. veljača 2008. (CET) (Suradnik:Mostarac anonimno)

Dalibore, bili ikako mogoao srediti da mogu uređivati članak Mostar, ali ne anonimno!--77.221.10.69 19:23, 25. veljača 2008. (CET)(Suradnik:Mostarac anonimno)

Ovo je moj e-mail: hrvatski_mostar@net.hr, pa me kontaktiraj. --77.221.10.69 20:11, 25. veljača 2008. (CET)

Hvala[uredi kôd]

Primio na znanje za "prikaži" i truditi ću se to više upotrebljavati --Bicikla 15:18, 26. veljača 2008. (CET)

baci oko[uredi kôd]

kormilarski stroj, ja završio --ARMchoir 14:43, 28. veljača 2008. (CET).

Obavijest za slike[uredi kôd]

Na Wikipediji na hrvatskom jeziku je započelo sređivanje slika koje su nedovoljno i neispravno označene.

Suradniče,

Prema Općim uvjetima postave slika, Uputama za označavanje starih slika (koje su se do sada ignorirale) kao i Rezoluciji Zaklade Wikimedija, vi koji ste sliku postavili dužni ste ispravno opisati sliku i označiti je ispravnom oznakom autorskih prava.

Ovim putem ste zamoljeni posljednji put da sve slike koje ste postavili, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike i dodate info okvir Infoslika.

Ove kratke upute koje su u skladu sa ovom obaviješću će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Pogledajte i ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.

Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Napomene:

  • Navedite sve podatke za slike koji se traže od vas
  • Ne stavljajte pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Krajnji rok za ispravak podataka o slikama je 23. ožujka 2008.

Slike koje nakon isteka roka ne budu imale sve potrebne podatke i jasno nedvosmisleno označen pravni status bit će obrisane!

Ova je poruka automatski poslana svim suradnicima koji su postavljali slike na Wikipediju na hrvatskom jeziku.
Ovu poruku je poslao administrator Andrej Šalov pomoću bota CrniBot 28. veljače 2008.

Hvala :-))[uredi kôd]

--Maja 00:10, 29. veljača 2008. (CET)

Freiburg (kanton)[uredi kôd]

Fala ti na uputama! Cim stignem uredit cu to...Samo jedno pitanje, dal znas postavit ovu sliku kantona? jer mi nikako ne uspije... Danke schöne ;)

http://hr.wikipedia.org/wiki/Freiburg_%28kanton%29 --<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">Lipice</font> 00:48, 29. veljača 2008. (CET)

Molba[uredi kôd]

Molio bih da se moj Popis riba u Jadranu preimenuje u Vrste riba Jadrana, kako je to pes predložio. Ako mogu dobiti informaciju gdje bih mogao ubuduće ostaviti ovakav zahtjev? Hvala --Bicikla 13:40, 29. veljača 2008. (CET)

Hvala puno --Bicikla 13:45, 29. veljača 2008. (CET)


Lijep pozdrav Dalibore, započela bih dva članka, Pretpovijesni život i Pretpovijesni ljudi, možeš li mi provjeriti dali na wikiju ima sličan članak da nebi bila dva ista pod različitim imenima...Luna

Bot-Status in Swahili Wikipedia[uredi kôd]

Pole sana. Sijagundua jinsi ya kufanya kazi za bureaucrat. Pia inawezekana kuwa sija tambuliwa na shirika la wikipedia, yaani sijapewa haki ya kufanya kazi hizo. = Sorry. Haven't found out how to appoint sysop or bot status yet. Quite possibly I haven't been recognised as bureaucrat by the Wikimedia Foundation yet, i.e. haven't received the rights to initiate those changes. --41.223.57.33 08:29, 1. ožujak 2008. (CET)
Haya nimejitahidi kujifunza haraka. BodhisattvaBot ni kikaragosi sasa. = Okay, I've tried to learn quickly. BodhisattvaBot has bot status now. --41.223.57.34 09:56, 1. ožujak 2008. (CET)
Thanks ;o) --Dalibor Bosits © 10:37, 1. ožujak 2008. (CET)

Suradnički okvirići[uredi kôd]

Hvala na uputi ali to sam već probao jer sam vidio kod drugih suradnika slične okviriće ali meni ne stoje onako ravno nego razbacano. Izgleda ružno pa sam se odlučio za rečenice a tako je isto lijepo. Adio. Euskabi 17:16, 1. ožujak 2008. (CET)

Obavjest[uredi kôd]

OK kaži molim te koja je poanta one obavjesti ? Zbog cega bi ona trebala biti na stranici za razgovor ? Ja sam svoje napravio (naveo izvor slike) i ja obavjest ponovno brišem jer zauzima previše prostora. Ao nisi primjetio ja imam stranice u arhivi, ali ovo tamo doći neće. --rjecina 18:29, 1. ožujak 2008. (CET)

Primljeno na znanje[uredi kôd]

Ok, "wikipedizirao" sam članak Ladislav V. Posmrtni. Nadam se da je sada koliko-toliko u redu! Tnx za upute! (Optimus Prime 10:11, 2. ožujak 2008. (CET))

Username change[uredi kôd]

There is also username "White Cat", which supposed to be yours, can you please confirm your identity on user talk page at meta or english wikipedia, and post diff here, thanks in advance and best regards ;o) --Dalibor Bosits © 14:49, 2. ožujak 2008. (CET)
Very well: diff -- Cat chi? 15:21, 2. ožujak 2008. (CET)

Doprinosi[uredi kôd]

Poštovani!

Jedno pitanje... Koliko sam shvatio doprinosi znače da se vidi što je koji suradnik napravio. Naime, preveo sam jedan članak na hrvatski i onda mi je došla vjerojatno automatska poruka od Vas da bi bilo lakše kada bih postao suradnik zbog lakše komunikacije. Prije nego sam preveo članak i napravio novu stranicu prijavio sam se i kasnije, ne znam kako, kad sam stavio članak nisam bio prijavljen, pa me zanima jel moguće nekako da se taj članak pojavi meni u doprinosima.

Puno hvala! --Hrvoje.buzov 11:17, 3. ožujak 2008. (CET)


EDIT: Vidio sam da svaki članak ima doprinose, pa sam se baš zato i javio jer sam stavio članak a nisam bio prijavljen i sad tamo piše moja IP adresa a ne moje ime. To sam mislio da promijenite ako je ikako moguće, jer bi mi bilo drago da piše da sam i ja napravio nešto osim izmjena :)

Hvala! --Hrvoje.buzov 12:31, 3. ožujak 2008. (CET)

12 bijesnih ljudi => 12 gnjevnih ljudi[uredi kôd]

Možeš li izbrisat preusmjerenja 12 bijesnih ljudi i 12 bijesnih ljudi (1957)? --Phantom 14:18, 3. ožujak 2008. (CET)

Block[uredi kôd]

Dalibore, bi li ti mogao zamoliti Andreja Šalova da mi smanji block za 10 dana. Block mi istječe 25. ožujka, pa može li mi smanjiti block do 15. ožujka! --77.221.10.69 19:31, 5. ožujak 2008. (CET) (Mostarac anonimno)

Vjerujem da će kolega Andrej, ako ga lijepo zamoliš, razmisliti o tvom bloku, stranica: Razgovor sa suradnikom:Andrej Šalov --Dalibor Bosits © 19:35, 5. ožujak 2008. (CET)

eksploziv - beng.[uredi kôd]

Oprostite, ja sam ovdje novi, i jako me ovo sve zanima, i volio bih i dalje biti vaš član i pisati tekstove. Ja sam po zanimanju pirotehničar, i evo napisao sam već tri teksta barut eksploziv i pirotehnika. U vezi ovog članka Eksloziv, ako je ikako moguće, da mi oslobodite ono doli za uređivanje, jer sam nešto falio, jer sam to bio jednom napisao, došao sutra, i vidio zaključano, molim vas pomozite mi, ako je ikako moguće, jer te greške moram popraviti, hvala i pozdrav!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Bengalka (razgovordoprinosi) 20:21, 5. ožujak 2008.

Svaka čast, takve ja kompletne odgovore tražim. Hvala što ste mi uopće odgovorili na pitanje, a da me nesmatrate, nemim, neznam kime. Ne mislim da će te sa menom imati neke probleme, jer nisam ja neko dite, koje će pisati gluposti i neistine. Hvala na objašnjenju i na ponudi da te mogu pitat za pitanje kojemu nemogu naći odgovor. Hvala!!!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Bengalka (razgovordoprinosi) 20:44, 5. ožujak 2008.

Svakako[uredi kôd]

Samo ti reci šta nevalja pa da ispravim. Man Usk 13:41, 7. ožujak 2008. (CET)

Bot on ca.wiki[uredi kôd]

Your ca:User:BodhisattvaBot has now the bot flag on ca.wiki. Welcome. --Vriullop 16:11, 7. ožujak 2008. (CET)

We at mswiki have agreed to use the "revised sorting order" on interwiki links. See m:Interwiki sorting order for more info. We have submitted a patch for pywikipediabot, but has not been applied yet by the developers. As the bug is affecting interwiki.py, we intended to block all running bots, your bot included, until their owners apply a manual patch. Your cooperation on the issue is appreciated. Please let me know if you have applied the patch or if you have further suggestions. 41.233.113.241 12:09, 8. ožujak 2008. (CET) (Aviator)

Oho, aj neka, hvala vam što mi svi ovako pomažete, što sam novi, naučit ću nešto, učim cilo vrime i ispravljam greške, aj bit će nešto:)!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Bengalka (razgovordoprinosi) 15:09, 8. ožujak 2008.

Dodavanje DEFAULTSORT-a[uredi kôd]

pa kad već roštaš sve ove biografske članke gdje nema predloška DEFAULTSORT onda si malo daj truda i pogledaj što još manjka u članku.

Divna Jakšić 20:11, 8. ožujak 2008. (CET)

nisi normalan[uredi kôd]

period. doša san na nedavne, gledan neman ja šta tu radit. aj leć. laku noć. West Brom 4ever 06:11, 9. ožujak 2008. (CET)

Zahvala[uredi kôd]

Hvala za zaščitu stranice Aleksandar Cepuš. Pozdrav, Altersong 10:31, 9. ožujak 2008. (CET)

Your bot...[uredi kôd]

...is ready to run at Nynorsk Wikipedia (nn:). --Ranveig 14:30, 10. ožujak 2008. (CET)

bko ja sam jućer napravio mlađem bratu stranicu 8.c inetko ju je obrisao! zašto?— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Rocky (razgovordoprinosi) 15:10, 10. ožujak 2008.

Nepristranost[uredi kôd]

Adventisti su prihvaćeni kao protestantska denominacija i kao takvi spadaju u kategoriju reformacija, uopće nemam namjeru raspravljati o tome, pogledaj o adventistima na en wiki

Riječ izbačena je pristrana, te treba koristiti riječ isključena. izbačen, na engleskom ti je neš kao "kicked out", riječ kicked-out se ne koristi u wikipediji, barem ne kada se objektivno pišu članci...:))— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Ipernar (razgovordoprinosi) 16:07, 10. ožujak 2008.

Aleksandar Cepuš[uredi kôd]

Evo, postavio sam novu fotku - omot albuma Fretlessguitarland. Ako možeš to zalijepiti na moju stranicu - eto, obečavam, to je poslednja fotka! Pozdrav............ Altersong 18:57, 10. ožujak 2008. (CET)

Grčka[uredi kôd]

Pozdrav! Onaj predložak je u redu, to su stvarno regije (naravno neslužbene) Grčke, a njihov broj ovisi o izvorima, tj. često se jedna regija dijeli na dvije i sl. Ove regije nemaju veze s periferijama (koje su jedinice službene podjele) i prefekturama (koje su podjedinice regija). Znam da ovo sve izgleda malo zbunjujuće, ali to je posljedica toga što nemamo baš dobro sređene teritorijalne podjele na wikici. Budem se u skorije vrijeme bacio malo i na Grčku :-), pa ćemo malo razjasniti stvari. Pozdrav još jednom! Sale 20:45, 10. ožujak 2008. (CET)

en.wikipedia[uredi kôd]

BodhisattvaBot added a number of interwiki links to Template:Infobox Person. These should have been placed on the document subpage. Gadget850.

This is a recurring error. BodhisattvaBot adds interwiki links to templates outside noinclude tags. This adds inappropriate interwiki links to articles using the template, and sometimes it breaks the template completely. en:User:PrimeHunter 15:35, 11. ožujak 2008. (CET)
I have checked and fixed all edits by BodhisattvaBot to English template pages. en:User:PrimeHunter 16:19, 11. ožujak 2008. (CET)

Niveau[uredi kôd]

Hrv. je rič za to "razina". Kubura 09:49, 11. ožujak 2008. (CET)

Ma, rič je o pridlošku NS-test ili tako nekako. Kubura 10:34, 11. ožujak 2008. (CET)

BodhisattvaBot and fr.wikipedia.org[uredi kôd]

Hello, we have a problem in fr.wikipedia.org with BodhisattvaBot. It puts interwiki links outside <noinclude> tags in template like here.

In fr.wikipedia.org we, sometimes, put template documentation in a separate page like this :

In this case we put interwiki links in the template documentation inside <noinclude> tags.

Thanks in advance

194.177.40.11 10:22, 11. ožujak 2008. (CET)

You didn't leave me a name, so answer is here: already informed about this, bot is running in regular namespace now, this with templates was just a couple of test edits, i will check all of them on fr, thank you for notice surely, best regards ;o) --Dalibor Bosits © 10:42, 11. ožujak 2008. (CET)
Ok, thanks a lot.
I've already check the 2 last days writings of BodhisattvaBot in the template namespace.
And I'm fr:Utilisateur:ILJR
Bye

Mostar[uredi kôd]

Netko je predložio članak Mostar za izabrani članak, pa bih te zamolio da ga makneš odatle s obrazloženjem da članak još nije dovršen! Još radim na tom članku, pa kada ga dovršim onda ću ga predložiti za izabrani članak! --77.221.10.69 11:46, 11. ožujak 2008. (CET) Mostarac anonimo

Bot status @ ceb-wp[uredi kôd]

You have been granted bot status at ceb-wp. Sorry for the delay, I was away for some weeks. --Bentong Isles @ ceb-wp

Hvala....[uredi kôd]

...na dobrodošlici :))

U svakom slučaju pomoć će trebati za brisanje slika koje prebacujem na Zajednički poslužitelj (Zapos) :) Pozdrav --Zapos 12:39, 11. ožujak 2008. (CET)

tr.wikipedia[uredi kôd]

Oprosti ako sam prekršio neko pravilo ali takav je članak na engleskoj wikipediji pa sam mislio da su pravila ista.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Chomsky2093 (razgovordoprinosi) 20:46, 11. ožujak 2008.

Slike[uredi kôd]

Bok,

Mozes li meni ostavit sredjivanje slika koje idu na commons.

Poslao sam ti mail na tu temu.

--Pancho W. Villa (razgovor) 14:18, 12. ožujak 2008. (CET)

Your bot on lb-wikipedia[uredi kôd]

Hi.

Thanks for your bot request on lb:Wikipedia:Bot#BodhisattvaBot. Your bot is now in a test phase during which we ask you not to do more then 10 edits a day. While doing your tests we would be very pleased if you could us answer the following questions concerning your bot:

  • Are there any known difficulties in your bot and how does it interact with other bots running actually on lb-wikipedia (RobotQuistnix, Robbot, Escarbot, JAnDbot, Thijs!bot, VolkovBot, ...)
  • What will be the added value for lb-wikipedia if your bot runs there? (compared to other bots (especially those running already on lb-wikipedia))
  • Are you ready and able to run your bot for us if we will have a special request?

with best regards from Luxembourg lb:User:Robby --83.222.33.110 11:41, 15. ožujak 2008. (CET)

Odg:Članci[uredi kôd]

Pozdrav! Ne znam baš koliko si u pravu u vezi članaka koje pišem, al eto trudim se to obaviti u jednoj izmjeni, što mi uspjeva tek u 10 posto slučajeva i to kod majušnih člančića (namjerni pleonazam). Al bar netko vidi da se trudim. :) Pozdrav Dalibore! Blek Stena 18:50, 15. ožujak 2008. (CET)

100 godina me nema, vratim se i odmah na Big Brother... jadno.... --Tonian١ 19:18, 15. ožujak 2008. (CET)

Isprika[uredi kôd]

Izvinjavam se. Ali što da očekujem kada neko uporno iznosi neistine o nečemu o čemu bih ja trebao znati u detalje, i onda na samom kraju (molim Vas, pogledajte stranicu za razgovor) napiše onakve stvari. To je isto kao da bih ja sada pisao da se Franjo Tuđman rodio 344. godine prije hrista, da je Josip Juraj Jelačić bio opančar u Vojvodini cijeli svoj život dok nije 1941. godine postavljen od strane Staljina za poglavnika Socijalističke Republike Hrvatske, a Ivan Mažuraniž predsjednik Srpske Akademije Nauka i Umjetnosti.

No to naravno ne odobrava rabljenje ovakvih riječi. Samo bih volio da se rječini ne propušta kroz prste, a sve se svali na mene - samo zato što sam novajlija, a on nije. NastanaKSHS 15:07, 16. ožujak 2008. (CET)

Dok sam gledao što ima na nedavnim promjenama primjetio sam članak o Brdima, pa sam samo htio upozoriti da slučajno nebi prošlo nezapaženo. ČLANAK: Brda (Split)

S poštovanjem Suradnik:Saxum

Prepisano[uredi kôd]

Imaš pravo. Meni se ono činilo previsokim stilom pisanja i previše sređenim, da bi to moglo biti isprve napisano. I to u onolikoj količini. Samo, nisam znao odakle. Ipak, nisam htjeo da Wikipedija ima problema zbog nečijeg nesavjesnog stavljanja tolike količine teksta i da to kao takvo stoji dugo vremena dok netko konačno ne prepozna odakle je to došlo. Kamarad Walter 21:32, 16. ožujak 2008. (CET)

Pozdrav, cijenimo vaše doprinose na wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici upotrijebite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu verziju iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.--Dalibor Bosits © 17:42, 15. ožujak 2008. (CET)

Retrieved from "http://hr.wikipedia.org/wiki/Razgovor_sa_suradnikom:Lone"


Bok,

Znam da je to loše - koristio sam save često zato jer mi je par puta ADSL pao i izgubio sam edit .......

Mogu li ja kao autor sada pobrisati sve te verzije i ostaviti jednu/dvije ?— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Lone (razgovordoprinosi) 10:25, 17. ožujak 2008.

kaj se mene tiče ja administratoru dajem odobrenje da obriše sve moje verzije osim recimo zadnjih 5. --Lone 16:05, 17. ožujak 2008. (CET)

Bot on scn.wiki[uredi kôd]

Your bot has been flagged on scn.wikipedia. :=) Thank you --Melos 16:16, 18. ožujak 2008. (CET)

Dropping knowledge[uredi kôd]

Evo, ispravljeno sve, nema potpisa, hvala— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Tereza Juric (razgovordoprinosi) 21:39, 18. ožujak 2008.


sastanak u Karađorđevu-premještaj[uredi kôd]

Bog!

Ja sam postavio zahtjev za premještaj za Sastanak u Karađorđevuali mi nitko nije odgovorio niti uopće reagirao. Zašto? --Anto 16:17, 19. ožujak 2008. (CET)

Ma ja[uredi kôd]

Ma ja, eee moj jarane samo ti zafrkavaj, vices ti kad ja budem administrator hehe :-)... S ponosom: ===> Man☺ Usk☼ 21:32, 19. ožujak 2008. (CET)

ma nema veze[uredi kôd]

Ma oni tamo nisu majke mi moje mile normalni. Pa ti viči šta oćeš. Oni su u roku sekunde kad sam stavio one fratre, Đikića, Škegru kao poznate ličnosti odma izbrisali i nazvali vandalizmom. E onda sam se pošo pravit budala. ma ne ljutim se i nek si izbriso, to sam ja onako iz huje... Pozdrav iz snježnog Uskoplja! Man☺ Usk☼ 17:55, 20. ožujak 2008. (CET)

Ti si katastrofa od administratora. Bez uvrede!!! Man☺ Usk☼ 22:24, 23. ožujak 2008. (CET)

nisam baš uvredljiva osoba, uredu je, jedino bi te zamolio da zbog drugih suradnika i zbog duha zajednice takav način komunikacije na Wikipediji probaš izbjegavati, jer se kosi s osnovnim načelima Wikipedije, a smatra se i napadom; meni ne smeta, ali, ako ti ili netko drugi sličnu rečenicu uputi nekome drugome od suradnika, bit će/š zbog toga blokiran. --Dalibor Bosits © 12:44, 25. ožujak 2008. (CET)

Kategorija:Povijest Portugala[uredi kôd]

Pozdrav! Eto, sad ima minimum od 5 članaka u kategoriji. S vremenom će to rasti, nadam se. Blek Stena (razgovor) 11:11, 22. ožujak 2008. (CET)


Abuse on Hindi Wikipedia[uredi kôd]

FROM : http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia_talk:Administrators%27_noticeboard/Arbitration_enforcement

www.hi.wikipedia.org

All Administrators of Hindi Wikipedia are involved and particularly (1) Rajiv Mass (2) Purnima Varman and (3) Manish Vashistha confirmed. Other three are in line of confirmation.

Rajiv Mass has opend dummy account in name of Ravi Jain on Hindi, Gujarati, Marathi, English and many languages with IP 124.124.36.4 of Rajiv Mass and harassing other members on many languages.

hi.wikipedia gu.wikipedia mr.wikipedia en.wikipedia

Everything with fact is given on Hindi Wikipedia and all Admn. know.

In case all Admn. on Hindi wikipedia are involved, please, bring this fact to entire world.

I am from India and feel very ashmed that my brothers are involved in Vandals activities on wikipedia.

For this notice board fact can be seen by nacked eye on :

http://en.wikipedia.org/wiki/User_talk:Vkvora2001

http://en.wikipedia.org/wiki/User_talk:Jainjain

copy of this is pasted on http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia_talk:Noticeboard_for_India-related_topics

I signed as vkvora. vkvora2001 (talk) 18:11, 21 March 2008 (UTC)


व्हीके व्होरा से सभी प्रबंधक को चेतावनी[uredi kôd]

कृपया ध्यान रखें । उपरोक्त मेसेज में जो जैन की लीन्क दी गयी उस लीन्कने सभी प्रबंधकोका मुह काला कर दीया है । उस लीन्क को कम से कम दो यहां से अन्य ओर लगता है एक थाईलेन्ड ओर दुसरा ग्रेट ब्रीटन का प्रबन्धक है । उन्होंने पुरा छान बीन कर के मुजे मेसेज भेजा है ओर उनकी सुचना मुताबीक में व्हीकेव्होरा यहां लीख रहां हुं । उस लीन्क को आप भी देख सकते हैं । उसमें सही रवी जैन की है । उसको पोस्ट १२४-१२४ आईपी से कीया गया है । मेरे को मेसेज भेजने वाले दोनो अलग अलग प्रबंधकने मेसेज में लीखा है रीलेटेडेड टु राजीव मास कनफर्मड ।

BodhisattvaBot on w:mr[uredi kôd]

Hello,

mr:User:BodhisattvaBot has been granted bot status. Pls use it wisely.

mr:User:अभय नातू

He, nema frke, s jednom rukoma farbam jaja s drugom klikam!--D tom 18:54, 22. ožujak 2008. (CET)

Bots on pms wiki[uredi kôd]

Zdravo! pls follow the instructions here: http://pms.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Bot_requests you don't appear to have prepared a user page for your bot, as requested. --92.112.15.159 07:46, 23. ožujak 2008. (CET)

Can you be more specific, bot template is already on bots userpage, thanks in advance. btw.: please sign with your Wiki-name, i'm not usually answering to unsigned posts, thanks ;) --Dalibor Bosits © 08:26, 23. ožujak 2008. (CET)

Post u vezi teksta za "potaša"-"kalijev karbonat"[uredi kôd]

Ej! Kao prvo sretan Ti Uskrs! Evo, došao sam malo na Wiki, da malo napišem po koji tekst:)! Nisam bio od nedavno-koji tjedan-dva, jer sam išao operirati angine-vaditi ih. Vidio sam da si mi Ti premjestio tekst potaša u strancu za razgovor? Zašto? Ja sam mislio da smijem malo pisati o kemiji i o pirotehnici, jer kažem ti, to volim, i znam granicu o čemu bih pisao na Wikipediji. Tamo piše samo izrada njega kako se je radio iz pepela prije 300 godina i kako se radi danas. Ne vidim nikoji razlog premiještanja teksta, možda zbog malo Wikipoveznica?! Ne znam :??? ! Evo da ne bude uvijek samo moje pisanje na Wikipediji o eksplozivima i pirotehnici, malo sam napisao jedan tekst od pigmentima. Pod temom pigmenti ili pigment, iako je ovo jednina krivo napisano, taj koji je prije mene pisao, ali nema veze! Mislim da će bit od koristi mnogima (ali nisam ga ja napisao tek-tako, ne boj se, ima i tu neke veze isto za pirotehniku, jer planiram neke članke premjestiti u njega, pa tako spojene članke, razmišljati kasnije, kako ih odvojitim ,amislim da ću jedne na organske boje, a drugi dio pigmenti-slikarski i tekstilni).— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Bengalka (razgovordoprinosi) 10:57, 24. ožujak 2008.

Samo sam članak malo oblikovala, iako o rijeci ništa ne znam. --Vatrena ptica (razgovor) 19:19, 24. ožujak 2008. (CET)

From ladino wikipedia [www.lad.wikipedia.org][uredi kôd]

  • I approved that bot. Thanks for your help. -- Chabi 20:43, 24. ožujak 2008. (CET)

Sofia Rotaru[uredi kôd]

Hello, could you help please to fix the article on Sofia Rotaru in Croatian language? (at least the introduction form English may be?) Thank you very much in advance.--Notemost (razgovor) 15:45, 25. ožujak 2008. (CET)

Truda Braun šaban[uredi kôd]

Truda pl.Braun-Šaban rođena je u Zagrebu 16.kolovoza 1909 gdje i umrla 25. travnja 1948. Po ocu je porijeklom iz stare Štajerske plemenitaške obitelji, a majka joj je bila Terezija iz poznate obitelji Florschütz. (Srećko Florschütz arhitekt i umjetnik, Vatroslav Florschütz osnivač bolnice u Osijeku i kirurške metode liječenja lomova donjih ekstremiteta tzv."Balkanska metoda" i dr.). Već u srednjoj školi pokazala je izuzetnu umjetničku nadarenost, koju je (otac joj je rano umro) poticao njen ujak Srećko. Slikarstvo je studirala na Akademiji u Münchenu (1928 – 1932), te u Firenci i Rimu. Iako je fresko slikarstvo i fizički i umjetnički vrlo zahtjevno oslikala je crkvu sv. Mirka (predvorje i oltarski prostor) u Šestinama i crkvu sv.Obitelji u Zagrebu. Radila je realistički najviše portrete poznatih (D. Domjanića, Nikole Fallera, Frane Bulića i dr.), svoje obitelji (majke, bake, sestrični, malih nećakinja) kao i zanimljivih neimenovanih stranaca. Izradila je i nekoliko autoportreta, te portret svog supruga Ladislava Šabana poznatog pijaniste, pedagoga i muzikologa. Slikala je i pejsaže poglavito iz okolice Zagreba, koji se ističu svježom i bogatom paletom boja. Samostalno je izlagala u Zagrebu i Stutgartu, a sudjelovala je na kolektivnim izložbama u Beču, Grazu i Sarajevu. Restaurirala je i oltarne slike u crkvama, između ostalog u Pregradi i Pleterju. Umrla je iznenada u 40 godini života u naponu umjetničke i stvaralačke snage.

Ovaj sam tekst napisala prema podacima koje znam iz svoje obitelji jer je Truda Braun šaban bila moja teta. Moja majka koja mi je dala te podatke dala ih je i za potrebe drugih publikacija, pa se vjerojatno zato neki podaci poklapaju. Prema tome molim nemojte bez razloga brisati stranicu. Marija Ozana— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 78.0.189.66 (razgovordoprinosi) 23:47, 25. ožujak 2008.

Jadranske riblje vrste[uredi kôd]

Ja sam završio popis i mislio sam prebaciti stranicu pod gornji naslov, tj. Jadranske riblje vrste. Što misliš o tome? --Bicikla (razgovor) 10:43, 28. ožujak 2008. (CET)

Cenzurirana stranica?[uredi kôd]

evidencija brisanja: 11:01, 22. veljača 2008. CrniBot (Razgovor | doprinosi) izbrisano "Razgovor:Sindrom stečene imunodeficijencije" ‎ (Bot: Brise nepotrebna preusmjeravanja)

Sindrom stečene imunodeficijencije - da li je stranica i njena rasprava (nepropisno) cenzurirana?

Kompletna arhiva razgovora za ovu stranicu je uništena, i to 22. veljače 2008. Stranica je zaključana, nigdje nema nikakvog objašnjenja koje bi objasnilo ovu situaciju?? Molim poveznicu na to tko i zašto je odobrio zaključavanje stranice, te molim da se vrati razgovor o članku! --Davor Moravek (razgovor) 13:08, 31. ožujak 2008. (CEST)

Javanese Wikipedia[uredi kôd]

Om Amitabha. Yes I will grant your bot, Bodhisattvabot, a bot status. Meursault2004 (razgovor) 18:02, 31. ožujak 2008. (CEST)

Persian Wiki[uredi kôd]

Hi,

Thanks for running your bot on Persian Wikipedia. Recently, due to wrong censorship policies in iran, we can't run interwiki bots. If it's possible, please check the whole Fa.wiki. If you know other suitable bot for this job please let me know. Thanks in advanced. -- Meisam 21:01, 1. travanj 2008. (CEST)

Lučka manipulacija[uredi kôd]

Poštovanje Dalibore, hvala za premještaj. Pokušao sam ubaciti neku podkategoriju u obliku Pomorstvo|Luke jer pretpostavljam da bi o lukama moglo biti više od pet-šest članaka, pa ne znam da li se to tako radi. No u ovom času to i nije presudno. Što se tiče linkova, na interesantne izraze sam ih stavljao samo na prvu pojavu riječi u tekstu, ne znam da li ima smisla da stavljam neke crvene. Mislim da za sada nema. pozdrav Bela (razgovor) 23:03, 1. travanj 2008. (CEST)

Ej izvinjavam se, možeš li mi samo nešto reči nabrzinu! Što znači, evo npr.: suradnik bicikla‎; 14:39 (+64). To sam uzeo kao primjer tog suradnika i ovi sat, evo samo sam kopirao, ali što znači ovaj crveni ili zeleni broj u zagradi s nekim znakom ispred, + ili -????!
Kako si ti napravio da se može kliknuti, otavi mi poruku <ovdje>. Kako mogu ja to napravit??! Kako kad pišem niki tekst, pa kad idem staviti inter viki, jel dovoljno samo kliknuti na ono "", kao šta piše dolje ispod, ili treba još nešto?! Pozdrav i hvala!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Bengalka (razgovordoprinosi) 14:50, 2. travanj 2008.

Info kutija za rakete[uredi kôd]

Pozdrav

Počeo sam polako uređivat članke u kategoriji rakete (V-1) i sve je super samo što ne postoji info kutija za njih tako da mi članci nisu "ono". ;)

Jel postoji kutija, a da je ja nisam vidio. Ako ne, da li je netko planira napravit.

--Saxum (razgovor) 21:41, 5. travanj 2008. (CEST)

Argentinske serije[uredi kôd]

Naravno, nema problema. Napravio sam kategorije prvenstveno jer mi je bilo pomalo blesavo da sve ostale serije imaju kategorije država porijekla, a ove ne. Al nema problema, ako treba napunit novim člancima, zašto ne. -Franko-— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Franko (razgovordoprinosi) 17:24, 6. travanj 2008.

Benicio del Toro[uredi kôd]

Kad stigneš, izbriši redirect Benicio Del Toro.--Phantom (razgovor) 21:33, 7. travanj 2008. (CEST)

Dopuštenje za korištenje materijala[uredi kôd]

Primljeno na znanje!

Dopuštenje za korištenje materijala sa stranice http://croatica.botanic.hr/~ekolbilj/ekologijabilja/Skripta%20za%20ekologiju%20bilja%20-%20Alegro.pdf postavit ću unutar stranice za razgovor svakog članka uskoro, unutar postavljenog roka.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Trickster magic (razgovordoprinosi) 15:04, 8. travanj 2008.


Zahvala[uredi kôd]

Lijepo od tebe! :))), sinoć sam bila preumorna za pisanje i kategoriziranje članka, ali evo sad sam odmornija i "bacam" se na pisanje...Lijep pozdrav Dalibore i hvala ti! --Luna 19:01, 8. travanj 2008. (CEST)

hvala na komplimentu[uredi kôd]

budem, vitek— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Vitek (razgovordoprinosi) 21:26, 8. travanj 2008.

Rat svjetova[uredi kôd]

Premjestio sam Rat svjetova na Rat svjetova (film) jer se knjiga pojavljuje u nekoliko članaka koji nemaju veze s filmom. Pa kad stigneš, izbriši i to preusmjerenje.--Phantom (razgovor) 00:09, 9. travanj 2008. (CEST)

Da, ali sad preusmjerenje "Rat svjetova" vodi na film. Trebalo bi ga izbrisat pa postavit razdvojbu s knjigom, filmom, radio-dramom itd.--Phantom (razgovor) 00:27, 9. travanj 2008. (CEST)
Valja li ovo?--Phantom (razgovor) 00:42, 9. travanj 2008. (CEST)

pozz, jel valja ovo sto sam uradio http://hr.wikipedia.org/wiki/NK_Polet_Pribislavec, sad nemam vremena da sve zavrsim i neznam sva imena tocno,pa kad budem mogao dodam— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Doma87 (razgovordoprinosi) 00:30, 9. travanj 2008.

kakav si mi ono komentar ostavio, što ne valja. --Zeljko (razgovor) 12:46, 9. travanj 2008. (CEST)

Falite mi svi.. Još nekoliko dana, pa me evo. Nisam na svom kompjutoru, ni kući. --Zeljko (razgovor) 12:49, 9. travanj 2008. (CEST)

Hvala prijatelju. --Zeljko (razgovor) 12:53, 9. travanj 2008. (CEST)

Snimanja[uredi kôd]

Ono je privelika stranica, debelo prilazi 32 kb.
Zato sniman odlomak po odlomak. A nima još puno. S druge strane, ono i nisu bile toliko mala minjanja. Znaš li ti koliko uzme vrimena kliketat i sa strilican ić od prvog do idućeg prveg slova u idućen redku? Kubura (razgovor) 14:18, 9. travanj 2008. (CEST)

To sa vanjskin uređivačen teksta si potpuno u pravu.
Samo, što ti je linost, kad može se ovako izravno u prozoru. Inače, ne moraš brinit, ne običavan ovako nakrcavat nedavne promjene, ova gomiletina velikih slova mi je toliško bola oči da više nisan moga izdržat, nego san ju iša sredit, glede tega da se nitko tega nije uhvatia otkako je Denny otvoria članak (a prošlo je skoro 4 godine). Kubura (razgovor) 14:27, 9. travanj 2008. (CEST)

Mea Culpa[uredi kôd]

Je', da, imas pravo. Pretpostavljam da nekome pravim košmar klikčući na krivu tipku. Svečano obečajem, da ču nastojati ne činiti to. Pozdrav. Croautor

Broj u zagradi, wikipoveznice, kalijev peklorat[uredi kôd]

Ej, dobar dan! Mislio sam da mi nećeš odgovoriti, jer je prošlo podosta vremena od moje zadnje poruke upućene tebi! Ma to me eto tako zanimalo što znači ta brojka u zagradi, kad je crvene ili zelene boje i kad je + ili -! Nisam te pitao za sat nego za boju, ali uredu, hvala na odgovoru, jer o tome ne piše baš ovdje, tj. nisam uspio pronaći! Evo, pokušavao sam stavljati predložak na stranicu na razne načine, a nesamo ga staviti, i to je to! Inače uspjelo mi je, ali me je zanimalo, kako da napravim ono postolje, tj. pozadinu! Znam da se može kliknuti na uredi, ako ga taj suradnik nema, jer kad sam išao poslati poruku suradniku Net-u, (ali doslovno suradniku, jer trenutno surađujem s njim, oko nekih kemijskih tekstova, koji bi trebali do kraja mjeseca osvanuti na Wikipediji.hr), nije nigdje pisalo ostavi mi poruku: "OVDJE", pa sam kao jediniu mogući izlaz izabrao to da kliknem na "UREDI". Uff, ajme, ko će to, znači mora bi npr. vidit na engleskoj i sve iskopirat, ako ih ima malo, onda tražit po ostalim jezicima:(! Hvala što si uhvatio vremena za odgovoriti, i hvala što si mi malo doradio tekst "kalijev perklorat".

Pozdrav!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Bengalka (razgovordoprinosi) 13:27, 10. travanj 2008.

3 izmjene i ostavi poruku:)![uredi kôd]

Neznam jesi li mi ovo ti uredio, za "Ostaviti poruku", ali ako jesi, svejedno hvala, to sam tražio. 1. U vezi one slike raketni motori u članku "Raketa", ja sam tu sliku našao na onoj stranici kojoj sam ti napisao, ali pošto ima puno, puunooo linkova, nemam vremena za to tražiti, ali sam 100%, definitivno siguran da je s te stranice, i za datum sam pretpostavljam siguran, jer je zabilježen na njoj! Slici je ime ja mislim "raketni_motori.gif", tj. tamo gdje si mi ostavio poruku, tamo to piše. 2. Bio sam postavio zamolbu za članak "signalne naprave", i napisao sam, da je kratak, ali od njega se granaju važni smjerovi za druge članke na Wikipediji, koji su vezani za pirotehniku, pa sam smatrao ga važnim, iako je mal i ima poveznice, da ga vratite na prvostupanjsko mjesto, koje je već bilo, tako zvano glavni imenski prostor. 3. Napisao sam isto tamo da mi vratite tekst "potaša" (kalijev karbonat), u "glavni imenski prostor" i doradio sam ga skupa s ostalim suradnicima, pa je li moguće da mi ga vratite, a ne da još čekam do 20-oga?! Zamolio sam vas za oba ova ista dva posljednja teksta, prije napomenuta na onoj stranci, gdje se vraćaju tekstovi, ali promjena već ima dva tjedna, nema... . Pozdrav!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Bengalka (razgovordoprinosi) 13:58, 10. travanj 2008.

Dodatak[uredi kôd]

Jesi li siguran da je ovo za imenski prostor "Dodatak" [13]? Kubura (razgovor) 14:06, 10. travanj 2008. (CEST)

Bok,

Neke stvari treba i revertat kod patroliranja :). --Pancho W. Villa (razgovor) 16:06, 10. travanj 2008. (CEST)

Kod postavljanja predloška u članak, molimo Vas ne brišite sadržaj zbog kojeg je predložak postavljen. - zbog toga ne brišem. Ne vidim u čemu je problem --Suradnik13 (razgovor) 14:35, 11. travanj 2008. (CEST)

Premlad si da se nerviraš --Suradnik13 (razgovor) 14:38, 11. travanj 2008. (CEST)
Pa koliko vidim ti. Ako ti teško obrisat redirect, ostavi ga nekom drugom. Ja znam zašto to radim, a radim zato što su mi nekad upravo prigovarali da ostavim kako je. --Suradnik13 (razgovor) 14:43, 11. travanj 2008. (CEST)

Eto, nadam se da si si olakšao dušu. Lijepi pozdrav --Suradnik13 (razgovor) 14:47, 11. travanj 2008. (CEST)

369 pukovnija - poveznice[uredi kôd]

pogledao sam ........ ne vidim kaj nevalja ?

hvala,— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 83.131.2.87 (razgovordoprinosi) 15:51, 11. travanj 2008.

kategorije[uredi kôd]

Bit će ih više od pet, malo strpljenja

Vitek— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Vitek (razgovordoprinosi) 14:40, 12. travanj 2008.

Portal[uredi kôd]

Tek ga pravim... bit će još izmjena na njemu... :) --Vatrena ptica (razgovor) 16:26, 12. travanj 2008. (CEST)

Nećeš, valjda, brisati portal? Čitam pravila i pišem... --Vatrena ptica (razgovor) 16:30, 12. travanj 2008. (CEST)

Bila sam prije nekoliko mjeseci informirana o smjernicama ;), al' zaboravila sam gotovo sve. ;) --Vatrena ptica (razgovor) 16:38, 12. travanj 2008. (CEST)

Dalibore, što misliš da prevedeš ovaj predložak na hrvatski? --Mostarac (razgovor) 17:23, 12. travanj 2008. (CEST)

Zahvala![uredi kôd]

Daco, hvala ti puno na čestitki za moj okrugli jubilarac :o)) i za sve sto si učinio za mene. ;)

P.S. I ja se nadam, a dijelom sam i siguran da će tako i biti, uskoro. :o))) --frk@ 10:42, 14. travanj 2008. (CEST)

udruga[uredi kôd]

Pozdrav može li malo objašnjenje oko "Wikipediziranja" stranica Udruga "Sretna obitelj", naime neznam što sa njima nije dobro, pregledao sam nekoliko postojećih stranica raznorodnih Udruga, kao i nebrojene druge članke na wikipediji i nije mi jasno gdje griješim --Guru (razgovor) 09:06, 16. travanj 2008. (CEST)