Razgovor:Katarzyna Jachimowicz

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Kriteriji[uredi]

Symbol delete vote.svg Brisati. Članak Katarzyna Jachimowicz ne odgovara kriterijima, te bi i po WP:NIJE#Kada se pitate što učiniti trebao biti uklonjen. Sadržaj životopisa ne upućuje na broj izdanih knjiga koji je po kriterijima dodatni uvjet. Također, bez obzira na možebitni pronalazak na internetskim tražilicama, u kriterijima je jasno naznačeno da "[č]ak i ako se mogu pronaći, bilo bi nužno da su dotični svojim radovima prisutni u javnom životu, ili da su na neki drugi način zaslužili da budu uvršteni u enciklopediju (npr. osvojivši neku državnu nagradu)." Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 11,33; 1. prosinca 2017. (SEV)

I glavnostrujaški medijski protežirani aktivisti dobijaju prostora i članke, pa što ne bi jedna koja nije od glavnostrujaških medija koji pripadaju uskoj manjini, nego narodnoj većini? Kubura (razgovor) 02:55, 15. prosinca 2017. (CET)

Sad se za 14 dana uklanja predložak iako se nitko nije izjasnio za opstanak članka. Ne ispunjava kriterije - brisati!.--Man_Usk recider 13:17, 15. prosinca 2017. (CET)
Symbol delete vote darkened.svg Potpuno se slažem da članak uopće ne ispunjava ijedan kriterij. Ni najmanje odgovara sadržaju wikipedijinih članaka o drugim sličnim temama. Ukoliko netko želi pobrisati neki drugi članak, onda o tom treba otvoriti raspravu na stranici za razgovor članka koji želi pobrisati temeljem kriterija. Mislim da istoimeni članak ne postoji ni na pl:Katarzyna Jachimowicz, fi:Katarzyna Jachimowicz, no:Katarzyna Jachimowicz, nn:Katarzyna Jachimowicz, en:Katarzyna Jachimowicz. — Nesmir Kudilovič (razgovor) 0,48; 17. prosinca 2017. (SEV)