Razgovor sa suradnikom:178.222.102.20

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Vandalizam[uredi kôd]

Ovo je vaše prvo i posljednje upozorenje. Vaši nedavni vandalizmi pokazuju da nemate dobre namjere. Sljedeći put kada napravite štetnu izmjenu, bit ćete blokirani. Hvala na razumijevanju.-- Bugoslav (razg.) 6. svibnja 2012., 03:18 (CEST)

Osobni napadi![uredi kôd]

Prijavljeni ili neprijavljeni suradnici koji neargumentirano napadaju druge suradnike blokiraju se radi kršenja pravila Wikipedije i nepoštivanja civilizacijskih normi.

Ako uočite netočnosti u nekom članku, postupak je sljedeći:

Svaki postupak koji odstupa od gornjeg ne doprinosi boljitku Wikipedije, te Vas molimo poštujte civilizacijske norme i komunicirajte pristojno s drugim suradnicima! -- Bugoslav (razg.) 6. svibnja 2012., 03:18 (CEST)


Blokirati[uredi kôd]

Uređivanja ovog suradnika na Wikipediji nisu pokazala nikakvo iskreno zanimanje za ozbiljne i korisne doprinose.

Predlaže se zauvijek blokirati ovog suradnika. -- Bugoslav (razg.) 6. svibnja 2012., 03:18 (CEST)


Brisanje! Brisanje stranice za razgovor[uredi kôd]

Dobrodošli na Wikipediju. Možda niste to učinili namjerno, ali vaša je nedavna izmjena uklonila sadržaj na Razgovor:Patrijarh srpski Irinej. Kako takvi postupci mogu izgledati kao vandalizam, molimo vas da ih izbjegavate bez obrazloženja. Možete pogledati i uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. Hvala na razumijevanju. -- Bugoslav (razg.) 6. svibnja 2012., 03:18 (CEST)

Isprika?[uredi kôd]

Čudno mi je malo to - zašto ne registriraš suradničko ime i zašto ne radiš preko suradničkoga imena?

Pozivamo vas da se prijavite kao suradnik, jer će nam na taj način biti olakšana komunikacija. Prijavljeni suradnici imaju veće mogućnosti uređivanja, a i doprinosi se bilježe pod izabranim suradničkim imenom uz zaštitu privatnosti. Tekstovi koji se postavljaju na Wikipediju trebaju zadovoljavati, između ostalog, i minimum standarda kao što je postavljanje poveznica (kako bi članci bili povezani) i određivanje kategorije. Osim toga članci moraju biti pisani hrvatskim književnim jezikom i ispravnim pravopisom. Za sva ostala pitanja rado će vam pomoći administratori hrvatske Wikipedije ili neki od iskusnijih suradnika. Lijep pozdrav! -- Bugoslav (razg.) 6. svibnja 2012., 03:22 (CEST)

Gle, koliko se razumijem u te stvari, jedan je čovjek bio vandalizirao. Zatim je to ljudima dosadilo, bilježili su IP-ove pod kojima je vandalizirao, čak i one dinamične, obratili su se davatelju internetskih usluga (provideru) i vandalu je bio oduzet pristup Internetu, barem preko tog providera. Poučna priča, zar ne? -- Bugoslav (razg.) 6. svibnja 2012., 03:31 (CEST)

Jesi li čuo za IRC? Ne znam koje je suradničko ime imao taj blokirani vandal. -- Bugoslav (razg.) 6. svibnja 2012., 03:36 (CEST)

Pa, kad tako voliš ispitivati za podatke o Wikipediji, tamo se obično brže dobivaju informacije. -- Bugoslav (razg.) 6. svibnja 2012., 03:39 (CEST)
Naime, postoji predložak {{NS-WP-NOT-mjesto-za-druzenje1}} -- Bugoslav (razg.) 6. svibnja 2012., 03:41 (CEST)

Dobro došli na Wikipediju! Drago nam je što uređujete ili rabite Wikipediju, ali imajte na umu da je Wikipedija enciklopedija, a ne društvena internetska stranica. Wikipedija nije mjesto za druženje ili aktivnosti koje nisu izravno vezane uz poboljšanje enciklopedije. Ono što nema veze s temom biti će odmah obrisano. Ovom vas porukom ne želimo obeshrabriti od uređivanja Wikipedije, nego vas podsjetiti da je krajnji cilj ovih stranica stvaranje internetske enciklopedije. Hvala. -- Bugoslav (razg.) 6. svibnja 2012., 03:59 (CEST)

P.S. Nikako ne mogu znati jesi li ti taj suradnik za koji tvrdiš da jesi. Izgleda da još nisi postavio password na svoje računalo, kako ti onaj tvoj prijatelj ne bi mogao zlorabiti i tvoje računalo i tvoju internetsku adresu. -- Bugoslav (razg.) 6. svibnja 2012., 03:59 (CEST)

Password[uredi kôd]

Prvo treba Posebno:Prijava a onda u postavkama, u kartici Podaci o suradniku, imaš Osnovni podaci, pa Spol i ispod toga Lozinka. i tamo imaš Promijeni lozinku. Ili pokušaj Posebno:PasswordReset. -- Bugoslav (razg.) 6. svibnja 2012., 04:14 (CEST)

Zadnja uputa[uredi kôd]

Vidim, u zadnjoj uputi koju si dobio ti sve lijepo piše. -- Bugoslav (razg.) 6. svibnja 2012., 04:18 (CEST)