Razgovor sa suradnikom:195.29.161.70

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Molimo vas da upotrebljavate tipku Prikaži kako će izgledati! Vašim učestalim snimanjem promjena na istom članku nepotrebno se zatrpavaju nedavne promjene, čime otežavate rad suradnika koji pregledavaju nedavne promjene . Suradnici koji ignoriraju ovu uputu budu nakratko blokirani! Hvala na razumijevanju.--Dalibor Bosits © 12:53, 11. lipanj 2008. (CEST)

Pozivamo vas da se prijavite kao suradnik, jer će nam na taj način biti olakšana komunikacija, prijavljeni suradnici imaju veće mogućnosti uređivanja, a i doprinosi se bilježe pod izabranim suradničkim imenom. Tekstovi koji se postavljaju na Wikipediju trebaju zadovoljavati između ostalog i minimum standarda, kao što je postavljanje poveznica (kako bi članci bili povezani), zatim kategoriju ili kategorije (kako bi se povezale srodne teme), i međuwikipoveznice (da se povežu članci istih značenja s Wikipedijama na ostalim jezicima). Osim toga, članci moraju biti pisani hrvatskim književnim jezikom i ispravnim pravopisom. Za sva ostala pitanja rado će vam pomoći administratori hrvatske Wikipedije ili neki od iskusnijih suradnika. Lijep pozdrav! --Roberta F. 15:23, 8. svibanj 2008. (CEST)

Pristupili ste Wikipediji s IP adrese s koje je netko učestalo vandalizirao Wikipediju, zbog čega je pristup Wikipediji s ove adrese blokiran na duži rok ili na neograničeno vrijeme.

Ako je ovo vaša stranica za razgovor, znači da je Wikipedija vandalizirana s računala na kojem upravo radite.

Molimo vas obavijestite lokalnog administratora o zlouporabi računala.