Razgovor sa suradnikom:195.29.34.175

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Članku Spačva treba dodati predložak {{rijeka}}, kako je to učinjeno na članku Bosut. --Dalibor Bosits © 21:46, 2. veljača 2008. (CET)

Dobro, još samo iza dvotočke, pogledaj ovu izmjenu pa ćeš vidjeti što mislim [1]. Možda izgleda da gnjavim, ali važno je. Lijep pozdrav i hvala na razumijevanju. --Dalibor Bosits © 21:38, 2. veljača 2008. (CET)

Molim te, stavljaj razmak iza točke i zareza i ostale interpunkcije, to je obavezno. Pozdrav. --Dalibor Bosits © 21:25, 2. veljača 2008. (CET)

Iza svake točke ili zareza obavezno prvo ide jedan razmak, a tek onda tekst. Lijep pozdrav. --Dalibor Bosits © 21:15, 2. veljača 2008. (CET)

Poziv na prijavu[uredi kôd]

Pozivamo vas da se prijavite kao suradnik, jer će nam na taj način biti olakšana komunikacija, prijavljeni suradnici imaju veće mogućnosti uređivanja, a i doprinosi se bilježe pod izabranim suradničkim imenom. Tekstovi koji se postavljaju na Wikipediju trebaju zadovoljavati između ostalog i minimum standarda, kao što je postavljanje poveznica (kako bi članci bili povezani), zatim kategoriju ili kategorije (kako bi se povezale srodne teme), i međuwikipoveznice (da se povežu članci istih značenja s Wikipedijama na ostalim jezicima). Osim toga, članci moraju biti pisani hrvatskim književnim jezikom i ispravnim pravopisom. Za sva ostala pitanja rado će vam pomoći administratori hrvatske Wikipedije ili neki od iskusnijih suradnika. Lijep pozdrav! --Roberta F. 21:59, 2. veljača 2008. (CET)

Prikaži kako će izgledati[uredi kôd]

Pozdrav, cijenimo vaše doprinose na wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici upotrijebite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu verziju iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.--Roberta F. 22:06, 2. veljača 2008. (CET)

Apševci[uredi kôd]

Pozdrav. Još jednom bih te zamolio da se prijaviš kao suradnik (otvoriš suradnički račun) jer je tako lakše komunicirati. Pogledaj članak Apševci, tako bi otprilike trebali izgledati svi članci o naseljima. Pozdrav --Suradnik13 22:30, 2. veljača 2008. (CET)