Razgovor sa suradnikom:46.188.218.153

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Molim vas da ne koristite stranice za razgovor za opće rasprave o temi. Rasprave na stranicama za razgovor služe za unaprjeđenje članka, a nisu forum ni chat. Pročitajte ovdje za više informacija o uporabi stranica za razgovor. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 21,56; 6. ožujka 2017. (SEV)

Dobro došli na Wikipediju! Drago nam je što uređujete ili rabite Wikipediju, ali imajte na umu da je Wikipedija enciklopedija, a ne društvena internetska stranica. Wikipedija nije mjesto za druženje ili aktivnosti koje nisu izravno vezane uz poboljšanje enciklopedije. Ono što nema veze s temom bit će odmah obrisano. Ovom vas porukom ne želimo obeshrabriti od uređivanja Wikipedije, nego vas podsjetiti da je krajnji cilj ovih stranica stvaranje internetske enciklopedije. Hvala. -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 21,39; 6. ožujka 2017. (SEV)

Dobro došli na Wikipediju! Zahvaljujemo za Vaše doprinose te Vas pozivamo da se prijavite kao suradnik – suradnica. Na taj će način biti olakšana komunikacija s Vama. Prijavljeni suradnici imaju veće mogućnosti uređivanja, a i doprinosi se bilježe pod izabranim suradničkim imenom uz zaštitu privatnosti. Pročitajte više o suradničkim imenima. Registriranje suradničkoga imena otvara Vam brojne mogućnosti prikaza sadržaja, te definiranje vlastita potpisa na wikipediji.

Za sva ostala pitanja rado će Vam pomoći administratori wikipedije na hrvatskome jeziku ili neki od iskusnijih suradnika. Lijep pozdrav!-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 21,39; 6. ožujka 2017. (SEV)

Načela suradnje i komuniciranja među suradnicima[uredi kôd]

Cijenjeni neregistrirani i anonimni suradniče,
obratiti mi se možete i ovdje, ne morate pisati na stranice u pismohrani, one su arhivirane.

Nadalje, stranice za razgovor sa suradnicima valja rabiti oprezno i s dužnim poštovanjem prema suradniku kome pišeš. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 21,50; 6. ožujka 2017. (SEV)