Razgovor sa suradnikom:89.164.187.174

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Wikipedija je enciklopedija, službeni jezik hrvatske wikipedije je hrvatski standardni jezik.

Skoro svi suradnici wikipedije su ljudi, stoga su pogreške očekivane, no namjerna uporaba nekog drugog jezika pri uređivanju članaka smatra se vandalizmom koji se briše čim se uoči.

Iznimke od gornjeg pravila su (kraći) citati u člancima, stranice za razgovor i stranice samih suradnika wikipedije, koje ne moraju sadržavati tekst na hrvatskom standardnom jeziku.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 0,54; 22. listopada 2018. (SEV)

Dobro došli na Wikipediju. Iako su svi dobrodošli činiti konstruktivne doprinose na Wikipediji, vaša nedavna izmjena u članku O upravljanju carstvom nije izgledala konstruktivnom i zbog toga je uklonjena. Ako želite, možete testirati na stranici za vježbanje i pogledati uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 0,54; 22. listopada 2018. (SEV)

Zahvaljujemo na vašim doprinosima Wikipediji, no ponovno Vam skrećemo pažnju na to da je potrebno doprinose potkrijepiti referencijama (više na Wikipedija:Literatura i Wikipedija:Navođenje izvora), pogotovo ako se radi o promjenama u tekstu (ili na stranicama za razgovor) za koje je realno očekivati da bi mogli izazvati spor među suradnicima. Iznošenje tvrdnji koje nisu opće prihvaćene, a bez referencija, može dovesti do nepotrebnih rasprava, koje bi navođenjem referencija mogle biti posve ili djelomično izbjegnute. Molimo Vas da ubuduće u takvim slučajevima koristite referencije. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 0,54; 22. listopada 2018. (SEV)