Razgovor sa suradnikom:92.241.130.107

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Registrirajte se sa suradničkim imenom[uredi]

Information cyan.svg Dobro došli na Wikipediju! Zahvaljujemo za Vaš doprinos na stranici Blackjack te Vas pozivamo da se prijavite kao suradnik – suradnica. Na taj će način biti olakšana komunikacija s Vama. Prijavljeni suradnici imaju veće mogućnosti uređivanja, a i doprinosi se bilježe pod izabranim suradničkim imenom uz zaštitu privatnosti. Pročitajte više o suradničkim imenima. Registriranje suradničkoga imena otvara Vam brojne mogućnosti prikaza sadržaja, te definiranje vlastita potpisa na wikipediji.

Za sva ostala pitanja rado će Vam pomoći administratori wikipedije na hrvatskome jeziku ili neki od iskusnijih suradnika. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 0,19; 22. listopada 2018. (SEV)

Oglašavanje i reklamiranje nije smisao wikipedije[uredi]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju. Iako su svi dobrodošli činiti konstruktivne doprinose Wikipediji, moramo vas zamoliti da promotivni materijal, kao što je članak Blackjack, ne postavljate na Wikipediju, s obzirom da Wikipedija nije mjesto za reklamiranje i oglašavanje. Možete pogledati kratki uvodni tečaj gdje je objašnjeno kako doprinositi na Wikipediji. Eventualna pitanja možete postaviti ovdje. Hvala na razumijevanju. -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 0,19; 22. listopada 2018. (SEV)

Neprikladne vanjske poveznice[uredi]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju! Vanjske poveznice koje ste postavili u članak Blackjack nisu u skladu sa smjernicama o vanjskim poveznicama, stoga su uklonjene. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 0,19; 22. listopada 2018. (SEV)