Razgovor sa suradnikom:Ante93

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Saxum (razgovor) 23:06, 15. srpanj 2008. (CEST)

Hrvatski demo sastavi[uredi]

Pozdrav, glede članka Adastra. Pošto se radi o demo sastavu koji i nije toliko poznat preporučio bih ti da ga upišeš u popis Hrvatskih demo sastava budući da sada i nije od tolike važnosti da ima svoj članak u glavnom imenskom prostoru. Još par savjeta. Ovdje možeš vidjeti što spada a što ne u Wikipediju, a ovdje možeš proučiti kako urediti članak tako da zadovoljava wikistandarde. Ako imaš pitanja ili ti nešto nije jasno, slobodno pitaj. --Saxum (razgovor) 23:47, 15. srpanj 2008. (CEST)


Hajde ti molim te izbrisi članak Adastra jer sam ga ja uvrstio u Hrvataske demo sastave.--Ante93 (razgovor) 14:25, 16. srpanj 2008. (CEST)

Pozdrav, morra sam ti prepraviti Adastru tako da može ostati u Hrvatskim demo sastavima. Za sada su samo osnovni podaci pa možeš kasnije sam nadopuniti, no ako budeš ubacivao još neke podatke, molim te to malo urednije napravi (vidi ovdje kako) i pokušaj to ograničiti na samo najvažnije podatke budući da je ograničenje za duljinu teksta 500 znakova. Ako treba nešto, slobodno pitaj.--Saxum (razgovor) 14:56, 16. srpanj 2008. (CEST)