Razgovor sa suradnikom:Backa

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Kingstone 93 19:48, 4. rujan 2007. (CEST)

Pravila ponašanja[uredi]

Bok,

Molim te da sa ostalim suradnicima pokažeš više tolerancije. Doprinosi kao ovaj nisu dobrodošli. --Ante Perkovic 20:05, 5. rujan 2007. (CEST)

Tvoji fašistički napadi na 'moje' bunjevačko pleme (suradnika Kamarad)' tek su bijedna provokacija... Ja sam bija paragin Hosovac 91', po nacionalnosti sam Švabo- i Bunjevac... imam Srba dobrih prijatelja koji obožavaju Hrvate i bili su na strani naše Hrvatske u ratu ... što bi reka za mene injih ... jade jadni --Zeljko 20:22, 5. rujan 2007. (CEST)

Imaš ukupno 6 promjena od čega 5 na stranici za razgovor. Prvi doprinos ti je "Ti mora da mnogo mrzis svoju otadzbinu...". Ne očekuj ni od mene ni od bilo koga da te brani, ma kakvi napadi bili. --Ante Perkovic 23:07, 8. rujan 2007. (CEST)
Do sad si skupio 8 promjena, od cega i dalje samo jedna u glavnom imenskom prostoru. Procitaj Wikipedija nije bojište i Wikipedija nije anarhija (bezvlašće). Ako zelis doprinositi clancima, samo naprijed. Ako si dosao ovjde raspraviti stvari iz vanjskog svijeta, radije nadji neki forum. --Ante Perkovic 10:48, 13. rujan 2007. (CEST)