Razgovor sa suradnikom:Blackrider

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --Uskboy 20:13, 3. prosinac 2008. (CET)

Suradnička stranica[uredi kôd]

Želimo ti preporučiti da nešto napišeš na svojoj stranici suradnika. Možeš napisati što god želiš (npr. nešto o sebi) i postaviti možda neki od ponuđenih suradničkih okvirića koji ti se najviše sviđaju ili koji te najbolje opisuju. Lijep pozdrav. --Roberta F. 03:10, 10. prosinac 2008. (CET)

Mjenjač u Insighta[uredi kôd]

Pozdrav, znaš li ti nešto više o Insightu? Što znači, recimo, rečenica "Novu izvedbu pokreće benzinski motor od 1,4 litre obujma u kombinaciji s električnim, a ukombinirani su s bezstupanjskim CVT mjenjačem."? Nije baš najjasnija. --Mario Žamić (razgovor) 12:14, 8. ožujak 2009. (CET)

Rezultati popisa stanovništva 2011.[uredi kôd]

Zahvaljujemo Vam na Vašim doprinosima Wikipediji na hrvatskom jeziku. Prvi rezultati popisa stanovništva Hrvatske 2011. nisu i konačni rezultati (podložni su promjenama) jer u idućem razdoblju slijedi detaljna obrada podataka. Konačni rezultati popisa bit će poznati po završetku obrade podataka Državnog zavoda za statistiku. Wikipedija je enciklopedija, cilj Wikipedije nije da prva objavi nepotpune podatke, taj primat obično pripada dnevnom tisku, stoga Vas molimo da ne dodajete podatke o popisu stanovništva za 2011. godinu sve dok ne budu objavljeni konačni rezultati popisa. Slobodni ste naravno dodati podatke o ostalim popisima stanovništva (od 1857. naovamo) za koje postoje službeni i konačni podatci, uz navođenje izvora kojim ste se služili - Wikipedija:Navođenje izvora.--MaGa 07:16, 27. kolovoza 2012. (CEST)[odgovori]