Razgovor sa suradnikom:Darko0015/Arhiv1

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobro došli na Wikipediju![uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb Signature icon.png na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! LukaKrstulović 19:51, 23. svibanj 2007. (CEST)

Slika[uredi kôd]

Trebaš neku pomoć oko slika? Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 01:03, 23. kolovoz 2007. (CEST)


Lijep pozdrav i tebi iz Dubrovnika! Trebam postavit svoju sliku ali mi neide! Malo ću se promučit, pa će valjda uspjet. Hvala ti puno!

Je li fotografija koju si sam slikao? Ako je, prijavi se na zajednički poslužitelj, postavi ju tamo, prouči malo o slikama, jer izbjegavamo postavljanje svojih slika na Wikipediju, s obzirom da ona nije skladište slika, dok commons je. Slobodno traži pomoć. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 15:41, 23. kolovoz 2007. (CEST)

Ok! Hvala ti puno! Namučio sam te bez razloga! Ipak sam ja još mlad, pa ću s vremenom naučit!

Joško Tomičić[uredi kôd]

Članak o Jošku Tomičiću je prekopiran s internetske stranice za koju nemamo dozvolu. Tekst slobodno preuredi u enciklopedijskom stilu i neće biti pobrisan. Ako imaš još neka pitanja, slobodno pitaj, a najbolje nekog aktivnog administratora, umjesto pisanja upita po stranicama koje nisu za to predviđene. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 05:08, 27. rujan 2007. (CEST)

Joško Tomičić[uredi kôd]

Samo ti radi Face-smile.svg Sredila sam par sitnica, uklonila suvišne uskličnike i verzale. Ako zatreba pomoć viči. Pozdrav --MayaSimFan 13:32, 30. rujan 2007. (CEST)

Trebimlja[uredi kôd]

Ako imaš kakvu referencu za tvoje tvrdnje, napiši je na Razgovor:Trebimlja. --Pancho W. Villa (razgovor) 11:47, 23. siječanj 2008. (CET)

Slika:Lino Červar.jpg[uredi kôd]

Nuvola apps important.svgMolimo vas da ne ignorirate upute koje možete pročitati pri postavljanju slika. Vaša slika nije propisno označena, što znači da predložak {{Infoslika}} nije ispunjen u potpunosti ili uopće nije postavljen. Sve slike koje su nepropisno postavljene se brišu. Hvala na razumijevanju. --MayaSimFan 14:48, 24. siječanj 2008. (CET)

Prikaži kako će izgledati[uredi kôd]

Prikazi kako ce izgledati2.gif

Information.svgPozdrav, cijenimo vaše doprinose na wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici upotrijebite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu verziju iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.--Roberta F. 21:48, 13. ožujak 2008. (CET)


sorry greskom kliknem pa poluudim sam na sebe, neće se ponoviti.--Darko0015 21:50, 13. ožujak 2008. (CET)

Uređivanje[uredi kôd]

Jednostavno stavi {{radovi}} ili {{radovi24}}. --Vatrena ptica (razgovor) 16:19, 6. travanj 2008. (CEST)


Treba si staviti i interwiki poveznice. A nemoj mjenjat kategorije, neka stoji kako valja.

Slobodna slika[uredi kôd]

Darko0015, koliko vidim nema slobodnih slika pjevača, a kažeš kako si ga osobno poznavao, je li možda imaš neku njegovu fotografiju kod kuće? Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 12:34, 1. studeni 2008. (CET)

Darko0015, ne nalazim slobodne slike Joška Tomičića, a ponavljam, ako si ga osobno poznavao, možda imaš u svojem kućnom albumu neku fotografiju s njime koju biš mogao skenirati. Druga mogućnost je posjetiti njegovu obitelj i zamoliti ih za skeniranje jedne njegove fotografije uz koju biš napisao tko je fotografiju snimio i kada. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 16:19, 5. studeni 2008. (CET)

vuletić[uredi kôd]

Pozdrav Darko! Kad je riječ o mjestu Vuletićeva rođenja uglavnom sam se oslonio na Marjanovićev Leksikon hrvatskih književnika BiH... (pogledaj Ovdje). Ako si siguran slobodno interveniraj, nije ni Marjanovićev leksikon sveto slovo... Ipak, dobro bi bilo navesti kakvu referencu.--Pavo (razgovor) 19:55, 22. srpnja 2009. (CEST)

Varvodić[uredi kôd]

Darko, zašto u vašem spisku pisani članci nema članka Zoran Varvodić? Hvala za ovaj članak. --Aleksandr Kovaljuk (razgovor) 15:13, 28. kolovoza 2009. (CEST)

Zoran Varvodić[uredi kôd]

Ja sam napravio u članku infokutiju Trener/izbornik/igrač. Dopunite članak ako možete. Hvala unaprijed. --Aleksandr Kovaljuk (razgovor) 18:41, 28. kolovoza 2009. (CEST)

Obavijest o radovima o Pavi Urbanu[uredi kôd]

Darko, kada želiš da drugi suradnici ne uređuju istovremeno kada i ti neki članak, onda na vrh okvira za uređivanje članka koji pišeš dodaš predložak {{Radovi}} ili {{Radovi24}}. Nakon što urediš članak, sam ukloni jedan od dva postavljena predloška. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 13:23, 8. ožujka 2010. (CET)

Pozdrav[uredi kôd]

Samo polako, nije preša :-)--Braco (razgovor) 23:11, 6. travnja 2010. (CEST)

Zahvala[uredi kôd]

Darko, zahvaljujem na nagradi, a rado ću ti opet pomoći. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 22:18, 3. ožujka 2011. (CET)

Darko, jesi pročitao što sam ti odgovorio? Drago Kverkus ------Drago Kverkus 00:31, 17. ožujka 2016. (CET)

Predlošci[uredi kôd]

Za ovakve slučajeve koristimo predloške {{radovi}} ili {{radovi24}} koji se postave na vrh članka koji se uređuje. BlackArrow (razgovor) 17:03, 19. ožujka 2016. (CET)

Poruke na stranicama za razgovor se ne brišu. Hvala na razumijevanju. BlackArrow (razgovor) 17:10, 19. ožujka 2016. (CET)

Kategorije i sl.[uredi kôd]

Ciao Darko,
molim te obrati pozornost da je sve clanke potrebno kategorizirati radi bolje preglednosti. Recimo u clanku Suada Dilberović to nisi napravio. Dalje potrebno je staviti i poveznice na druge wikipedije. De molim te napravi to a ako ne znas kako se to radi slobodno se obrati sa pitanjima meni ili nekom od iskusnijih suradnika. Pozz--El hombre (razgovor) 11:36, 20. ožujka 2016. (CET)

Eh znas i sam kako je na internetu, brzo se nesto propusti. Mozda si jos trebao staviti kategoriju: Povijest neovisne Bosne i Hercegovine ili Rat u Bosni i Hercegovini. E sad jos bi trebao to sve povezati sa drugim wikipedijama. Znas bolje je da to ti sada naucis da mi imamo manje posla:). Sto se tice brisanja treba izbrisati clanak nepravilnog naziva (na kojeg "soviso" nista ne vodi, da to odmah ocistimo) i da clanak ostane pod korektnim gram. nazivom sa velikom slovima. Ugodan dan.--El hombre (razgovor) 11:54, 20. ožujka 2016. (CET)