Razgovor sa suradnikom:DoX

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobrodošao na hr wikipediju!

Dobra je slika, no trebalo bi maknuti T-Com s nje, da im se ne radi reklama :-) SpeedyGonsales 17:47, 24. prosinac 2006. (CET)

Stranica suradnika[uredi kôd]

Želimo vam preporučiti da nešto napišete na svojoj stranici suradnika. Možete napisati što želite (npr. nešto o sebi) i postaviti možda neki od ponuđenih suradničkih okvirića koji vam se sviđaju ili koji vas najbolje opisuju. Lijep pozdrav. --Roberta F. 22:01, 24. prosinac 2006. (CET)

Godine[uredi kôd]

Sretan ti i blagoslovljen Božić :-). Godine na Wikipediji nisu važne, a ako se želiš upisati možeš nam se pridružiti i na ovoj stranici s našim rođendanima ili na našoj karti. Jedna sitnica :-)), molim te ukloni samo direktnu poveznicu sa svoje suradničke stranice, može ostati adresa, ali uklanjamo http:// i []. Slobodno pitaj ukoliko negdje zapneš, a najbolje bi bilo da nam se pridružiš i na IRC-u, tako suradnici najbrže uče. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 02:04, 25. prosinac 2006. (CET)

Potpis[uredi kôd]

OOOO, još jedna djevica :-). He, he, da te onda sasvim zagnjavim :-). Potpis na stranicama za razgovor ili u Kafiću ostavljaš tipkanjem 4 ~ ili klikom na karticu kako je prikazano na slici --Roberta F. 02:12, 25. prosinac 2006. (CET)

To :-), još nam dođi i na IRC i sve će bit kompletno :-)) --Roberta F. 02:17, 25. prosinac 2006. (CET)

Čabar[uredi kôd]

Članak je naravno bolji, samo, pretpostavljam da si fotografije sam snimio, pa bih ti preporučila da ih postaviš na zajednički poslužitelj, prijavi se tamo kao suradnik i onda postavi svoje fotografije i nemoj zaboraviti predložak, a kako treba izgledati tamo stranica nakon postavljanja pogledaj npr. kod neke moje fotke ;-) Božićno drvce na Jadranu. Commons je, recimo to, skladište slika, glazbenih i video isječaka, pa sve suradnike upućujemo da tamo postavljaju svoje slike. Kod postavljanja slika na našoj Wikipediji si zaboravio dodati predložak u Sažetak, a svakako ti preporučujem da slike postaviš na commons, a kad to napraviš onda na svoje slike postavljene na našoj Wikipediji dodaj {{bris}} ili još brže obavijesti nekog od nas admina, a slike u članak postavi direktno s commonsa sasvim jednostavno samo upisujući unutar poveznica ime slike (npr. [[Slika:ČabarNekiBroj|thumb|NeštouČabru]]). Vidim da nisi sam uklonio direknu poveznicu sa svoje suradničke stranice, pa ću to ja napraviti, hmmm, članak o Depeche Modeu je kod nas prilično skroman, imaš volje? :-)))) Lijep pozdrav i nadam se da ćemo se uskoro "vidjeti" na IRC-u --Roberta F. 00:11, 3. siječanj 2007. (CET)

Obavijest za kršenje općih uvjeta za nove slike[uredi kôd]

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.


Slika/e će biti obrisana najkasnije 10. siječnja 2007. ako se ne označi/e u skladu sa gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se obaviještenim.

Hvala!

-- Andrej Šalov 20:02, 3. siječanj 2007. (CET)

Depeche Mode[uredi kôd]

Pozdrav! Članci o diskografiji Depeche Moda i o njihovim turnejama sasvim dobro mogu stajati kao dio članka Depeche Mode, pa te molim da tako i učiniš. Tek kad odlučiš napraviti poseban duži članak o svakom albumu, onda možeš započinjati posebne stranice. Zbirka slika naslovnih stranica i naslova albuma nema smisla kao zaseban članak.--Donatus 22:13, 3. siječanj 2007. (CET)

DOX JA IMAM 10 GODINA I SIGURNO SAM NAJMLAĐI WIKIPEDIANAC--Sapphy 18:35, 18. siječanj 2007. (CET)Sapphire

Evo ti članak nije nestao. Malo ga doradi --Zeljko 21:38, 21. siječanj 2007. (CET)

Obavijest za kršenje općih uvjeta za nove slike[uredi kôd]

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.

Slika/e će biti obrisana najkasnije 28. siječnja 2007. ako se ne označi/e u skladu sa gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se obaviještenim.

Hvala!

-- Andrej Šalov 19:27, 24. siječanj 2007. (CET)

Ako je slika logotip onda na njoj ne bi trebala biti adresa jer to nije logo. I bilo bi dobro kad bi uspio navesti autora i datum nastanka tog loga. -- Andrej Šalov 19:27, 24. siječanj 2007. (CET)

DA obogatim povijest wikipedije i javim se... hvala na razumijevanju :P --Tonian 00:06, 27. srpanj 2007. (CEST)

Niš ajd idem ja.. čujemo se sutra.. --Tonian 00:11, 27. srpanj 2007. (CEST)

Nagrada[uredi kôd]

Zahvaljujem ti se na nagradi i nadam se kako je sve prošlo u najboljem redu s preseljenjem. Vjerujem da ćeš mi uskoro "ispričati" na ircu. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 03:49, 6. kolovoz 2007. (CEST)

Predložak za slike[uredi kôd]

Molim te pogledaj koje si slike postavio na wiki pa ih dopuni predloškom i podacima:

{{Infoslika
|Opis=
|Izvor=
|Datum=
|Autor=
|Objašnjenje=
}}

Puno lijepih pozdrava :-)) --Roberta F. 00:42, 19. kolovoz 2007. (CEST)

Sretan rođendan[uredi kôd]

s pozdravima s mora :-)) --Roberta F. 13:32, 29. kolovoz 2007. (CEST)


Pridružujem se Robertinoj čestitci! Sretan rođendan! Tonian 13:38, 29. kolovoz 2007. (CEST)


UUUU!!! Rođendani!!! *me like birthdays*
Sretan ti rođendan, uživaj u današnjem danu! --Treecko 13:41, 29. kolovoz 2007. (CEST).

Obavijest za slike[uredi kôd]

Na Wikipediji na hrvatskom jeziku je započelo sređivanje slika koje su nedovoljno i neispravno označene.

Suradniče,

Prema Općim uvjetima postave slika, Uputama za označavanje starih slika (koje su se do sada ignorirale) kao i Rezoluciji Zaklade Wikimedija, vi koji ste sliku postavili dužni ste ispravno opisati sliku i označiti je ispravnom oznakom autorskih prava.

Ovim putem ste zamoljeni posljednji put da sve slike koje ste postavili, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike i dodate info okvir Infoslika.

Ove kratke upute koje su u skladu sa ovom obaviješću će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Pogledajte i ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.

Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Napomene:

  • Navedite sve podatke za slike koji se traže od vas
  • Ne stavljajte pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Krajnji rok za ispravak podataka o slikama je 23. ožujka 2008.

Slike koje nakon isteka roka ne budu imale sve potrebne podatke i jasno nedvosmisleno označen pravni status bit će obrisane!

Ova je poruka automatski poslana svim suradnicima koji su postavljali slike na Wikipediju na hrvatskom jeziku.
Ovu poruku je poslao administrator Andrej Šalov pomoću bota CrniBot 28. veljače 2008.

Izvori[uredi kôd]

Dox, ne vidim izvor za ovu [1] izmjenu, a ukoliko je u pitanju zadnji popis stanovništva, molim te obrati pažnju na raspravu u kafiću.--MaGa 18:08, 4. srpnja 2011. (CEST)[odgovori]


Zahvaljujemo Vam na Vašim doprinosima Wikipediji na hrvatskom jeziku. Prvi rezultati popisa stanovništva Hrvatske 2011. nisu i konačni rezultati (podložni su promjenama) jer u idućem razdoblju slijedi detaljna obrada podataka. Konačni rezultati popisa bit će poznati po završetku obrade podataka Državnog zavoda za statistiku. Wikipedija je enciklopedija, cilj Wikipedije nije da prva objavi nepotpune podatke, taj primat obično pripada dnevnom tisku, stoga Vas molimo da ne dodajete podatke o popisu stanovništva za 2011. godinu sve dok ne budu objavljeni konačni rezultati popisa. Slobodni ste naravno dodati podatke o ostalim popisima stanovništva (od 1857. naovamo) za koje postoje službeni i konačni podaci, uz navođenje izvora kojim ste se služili - Wikipedija:Navođenje izvora. SpeedyGonsales 22:28, 23. srpnja 2011. (CEST)[odgovori]