Razgovor sa suradnikom:Epp~hrwiki/Arhiv 1

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Pitanja - ovdje možete postaviti pitanja tehničke naravi

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, a u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde ~~~~.

Još jednom, dobro došli!--Dalibor Bosits © --18:13, 5. ožujak 2008. (CET)

HŽ serija 2061[uredi kôd]

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak HŽ serija 2061 bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima wikipedije potrebno je obratiti pažnju i dodati wikipoveznice, kategoriju, interwiki poveznice i stilski urediti članak. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--Dalibor Bosits © 18:16, 5. ožujak 2008. (CET)

Molim te nemoj uklanjati sadržaj sa stranica za razgovor, osim ako je sadržaj izuzetno napadačkog karaktera, ;o) --Dalibor Bosits © 18:51, 5. ožujak 2008. (CET)

ok, mislio sam da mi je to kao podsjetnik, pa sam maknuo kad sam uredio

Članak "HŽ serija 2061"[uredi kôd]

Svaka čast. Znači skuplja se polako dosta ljudi, koji pišu o željeznicama. Svaka čast. Samo tako dalje...

Vidio sam članak "Željeznička vučna vozila u Hrvatskoj" pa rekoh da nastavi s lokomotivama. Slobodno mi pomozi

HŽ 2063[uredi kôd]

btw. stavio sam podatke za 2063 sa stranice:

http://en.wikipedia.org/wiki/H%C5%BD_series_2063

slobodno popravi, ako nisu sasvim ispravni... Provjeriti ću i ja još...

Potpis[uredi kôd]

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na tipku prikazanu na slici desno. Hvala na razumijevanju.

--Roberta F. 11:27, 7. ožujak 2008. (CET)


Pojašnjenje[uredi kôd]

Neki suradnici nisu vični jasno pisati, ali mislim da si u međuvremenu već shvatio da te nitko ne optužuje da nešto kopiraš od nekud (kradeš), nego si kopirao (copy-paste) tekst s Wikipedije koji je bio napisan u krivom enkodingu. Možda bi dotični suradnik trebao biti mrvicu jasniji, a svi mi mrvicu spremniji između dva značenja nekih riječi izabrati onu pozitivniju?

Lijep pozdrav! SpeedyGonsales 13:51, 7. ožujak 2008. (CET)

Još jedno pojašnjenje[uredi kôd]

Epp, komunikacija preko interneta može ponekad izgledati gruba, nema tona, nema slike, samo slova koja svako od nas samostalno tumači. Kakvu to zbrku može napraviti vidi se i na primjeru u što se pretvorila rasprava oko jednog crvenog slova. Mnogi od nas smo se na početku rada na Wikipediji susreli s po našem mišljenju grubim tonom, no kasnije smo vidjeli da i nije tako strašno kako nam se činilo. Nadam se da ćeš nastaviti s radom na Wikipediji, a vratila sam prethodni komentar, jer razgovore sa stranice za razgovor ne brišemo, već ih arhiviramo. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 20:10, 7. ožujak 2008. (CET)

Wikipedija ima pravila ponašanja[uredi kôd]

Epp, ovakvo brisanje stranice za razgovor može protumačiti kao izraz neprijateljstva, molim te nemoj više brisati poruke s ove stranice, ako nije riječ o prijetnjama ili uvredama. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 20:17, 7. ožujak 2008. (CET) Ama pustite me na miru da radim. Neću razglabati s vama jesam li pravilno napisao Đ ili sam napisao nešto što je nalik na Đ. To mi je nešto u stilu malik malik na govno si nalik. Nitko nije neprijatan, samo arhiviram svoju stranicu.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Epp (razgovordoprinosi)