Razgovor sa suradnikom:Hrcko/Arhiv 2

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Aqua[uredi]

Kolega ne javljam se jer sam u stisci s vremenom a sto se tice pomoci nazalost ti necu moci pomoci, jer poceo sam raditi prije nekog vremena, preselio sam se itd. i zbog toga trenutno nemam vremena a i nemam svoj pristup netu!! Nadam se da shvacas!!--Aqua byte 21:11, 30. listopad 2007. (CET)

Naravno da ne zamjeram, i kolega sretno s poslom!! Lijep Pozdrav--Aqua byte 21:16, 30. listopad 2007. (CET)

Izabrani članci[uredi]

Podrav Hrcko, molim te detaljno pročitaj Pravila o izabranim člancima, malo si pogriješio, ali pročitaj pa češ već shvatiti. Dalibor Bosits 21:18, 30. listopad 2007. (CET)


i da, članak koji si predložio nikako nije za izabrani, pogledaj ostale članke do sada koji su izabrani pa ćeš uočiti razliku i vidjeti kako članak treba izgledati. Dalibor Bosits 21:21, 30. listopad 2007. (CET)

Vijesti[uredi]

Hrcko, nažalost nisam zainteresirana za Wikivijesti u ovom trenutku, kao što ne radim niti na jednom portalu. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 21:48, 30. listopad 2007. (CET)

Je, dobra ti je trakica. Pozdrav :-) --Roberta F. 22:07, 30. listopad 2007. (CET)

Hrcko zar si sve o bluzu proćito, kad je tolko dosadno. Bolje je gledat dinamo-hajduk na Maksimiru. --Zeljko 04:17, 31. listopad 2007. (CET)

your english[uredi]

It is good to wee that somebody is spanking english, like you. Me loo. By en:user:Billy_the_lid

Bluz i Bili[uredi]

Hrcko, slatko sam se nasmijao, vjerojatno, mislim vjerojatno još ponekog, kako bi se ljutio, --Zeljko 19:04, 31. listopad 2007. (CET)

...bluz ne voliš, znači nogomet je boljer gledat nego čitat duge dosadne tekstove o bluzu... slažem se... dobro si napisao.... I ja sam za Bile... znači kolege. Budi pozdravljen --Zeljko 19:10, 31. listopad 2007. (CET)

?[uredi]

Ne moram ja ništa. --Pancho W. Villa (razgovor) 20:34, 31. listopad 2007. (CET)

Ajde ovako, ako na stranici za postavljanje slika piše Pažnja: Vaša datoteka će biti obrisana ako ne postavite predložak "Infoslika" i ponudite dovoljno informacija o sljedećem:... može da se onda toga i držimo? Usto, engleska wikipedija je veliko mjesto. Konstantacija da je slika s en wiki postaje sve sličnija onoj da je slika s interneta (u prijevodu, traži se puni url) Hvala --MayaSimFan 23:58, 31. listopad 2007. (CET)

Potpis[uredi]

Otvori stranicu Suradnik:Hrcko/potpis, napravi potpis kakav želiš i spremi stranicu.
Onda otvori karticu Moje postavke, u kućicu gdje ti piše Vaš nadimak (za potpisivanje) upiši {{SUBST:Suradnik:Hrcko/potpis}}, stavi kvačicu kod Običan potpis (bez automatske poveznice), spremi postavke, i to je to.--Treecko 17:49, 1. studeni 2007. (CET)

Franci/Franačka[uredi]

Hrcko, jesi li vidio da postoji već poprilično opsežan članak o Francima u kojem je opisano Franačko carstvo? Lijep pozdrav --Roberta F. 18:24, 1. studeni 2007. (CET)

Potpis[uredi]

Ne prihvaća jer ne postoji stranica Suradnik:Hrcko/potpis, nego Suradnik:Hrcko/Potpis. Samo promijeni malo p u veliko P, i to je to.--Treecko 18:40, 1. studeni 2007. (CET)

Slika[uredi]

Odnosi se baš na tu sliku kojoj si dodao poveznicu. Ima li ona predložak {{infoslika}} ili ga ja ne mogu vidjeti? --MayaSimFan 20:04, 1. studeni 2007. (CET)

Nice to meet yuo again[uredi]

When you go to my page, you have interwiki there. click it, and you'll see......en:user:Billy_the_lid

napomena[uredi]

naravno da možemo --Armchoir 12:33, 2. studeni 2007. (CET)

nemam ništa protiv... samo ne znam smiješ li na ovaj način agitirati, da ne bi diskvalificirali glas. --Zeljko 12:38, 2. studeni 2007. (CET)

Napoleon[uredi]

Napisao si da si zainteresiran za Napoleona. A mi nemamo stranicu za njegovog vojskovođu kod nas. A jedna od najvažnijih ulica u Splitu nosi njegovo ime. Probaj malo vidjeti koliko su toga Francuzi napravili ovdje za vrijeme Napoleona. Eto ti jedne ideje.--Armchoir 12:52, 2. studeni 2007. (CET)

tu --Zeljko 14:00, 2. studeni 2007. (CET)

Predložak TV serija[uredi]

Da li si pogledao ovo Predložak:Infokvir TV serija? Ako opet budeš imao problema, čujemo se, tj. pišemo se :-)--Sanya 16:29, 3. studeni 2007. (CET)

Kopirala sam predložak, započela ispunu, sad ti nastavi. Ne zaboravi pobrisati predložak ispod. I svakako koristi dugme 'Prikaži kako će izgledati' prije nego spremiš stranicu. Javi ako bude problema. --Sanya 16:48, 3. studeni 2007. (CET)

I da, ono što u predlošku ne znaš, ne brišeš ništa, samo ostaviš prazno i ideš dalje. --Sanya 16:50, 3. studeni 2007. (CET)

Wikipedija:Portali/Prijedlozi#Glazba[uredi]

Hrcko, čini mi se da uopće nisi pročitao kakav treba biti postupak za predlaganje i otvaranje portala. Baš s portalom:glazba imali smo dosta problema (pročitaj razgovor o portalu:glazba i zapitaj se koliko se situacija od tada doista promijenila)

Prije otvaranja portala moramo biti doista sigurni da će netko održavati portal i da će taj portal koliko-toliko dobro izgledati, ako te dvije važne stvari nisu osigurane, nažalost nema ništa ni od portala. Ne možeš očekivati da će nakon predlaganja portala netko obaviti tvoj posao i sastaviti cijelu stvar. Ako ga ti predlažeš to podrazumijeva da si u stanju svoju ideju i provesti u djelo odnosno da je netko to voljan učiniti za sebe (i da taj netko ima dovoljno vremena na raspolaganju).

Za portal mora biti i dovoljno kvalitetnih članaka (ne mrva, ne kratkih članaka). Koncept portala mora biti unaprijed osmišljen barem jednim dijelom. Suradnici ne mogu glasati za nešto što nisu vidjeli (kao da im na glasovanju za izabrani članak ponudiš da odaberu jedan od tri ili pet naslova pa tek onda kreneš pisati članak).

Kad pročitaš kakav bi trebao biti postupak i zadovoljiš sve uvjete rado ću podržati portal. Pozdrav --MayaSimFan 18:07, 3. studeni 2007. (CET)

hmm[uredi]

Hrcko, ovaj je suradnik blokiran zauvijek zbog korištenja tog suradničkog imena još jučer - vidi evidenciju --MayaSimFan 18:25, 3. studeni 2007. (CET)

Usput, glasovanje za portal:Računalne i video igre završeno je prije više od mjesec dana. Lijepo piše u postupku predlaganja - Nakon 7 dana, ako postoji odobravanje ili nema primjedbi, možete otvoriti novi portal. Nakon otvaranja portal navedite na popisu portala. Molim te, prije sljedeće izmjene na toj stranici pročitaj postupak i wikipedija:portali (i stranice s kojih vode poveznice na dnu wikipedija:portali). --MayaSimFan 18:29, 3. studeni 2007. (CET)

članci za brisanje[uredi]

Hrcko, kad misliš da bi neki članak trebalo obrisati dodaj mu na vrh oznaku {{bris}} bez uklanjanja sadržaja članka. Administratori obrišu sve takve članke. Pozdrav --MayaSimFan 18:33, 3. studeni 2007. (CET)

dobrodošlice[uredi]

Hrcko, suradnike nije potrebno zatrpavati s dvije ili više dobrodošlica. Jedno, i to što kraća, čisto je dovoljna. Ovako su novi suradnici samo zbunjeni --MayaSimFan 19:02, 3. studeni 2007. (CET)

Franci i Franačka - potreban izvor[uredi]

Dragi Hrvoje, vidio sam tvoj članak Franačka i izmjene u članku Franci. Članak Franačka je vrlo dobar, ali, nemoj se ljutiti, s obzirom na tvoje godine ti to sigurno nisi sam napisao nego na temelju nekog izvora. Ako si možda prepisao iz neke knjige time kršiš autorska prava i wikipedija zbog toga može imati problema. U svakom slučaju molim te da navedeš izvore odnosno literaturu koju si koristio za taj članak i staviš to na kraju članka. Lijep pozdrav :-) --Flopy 08:51, 5. studeni 2007. (CET)

Lijepo, ali i to što je u bilježnici tamo je moralo odnekud doći. tvoj profesor ili profesorica to je odnekud diktirao ili predavao. U svakom slučaju za taj bi članak morao navesti izvor. Možda tvoj udžbenik iz povijesti? Osim toga, ja radim u osnovnoj školi i znam da se o tome ni u srednjoj, a kamoli u osnovnoj školi ne uči tako opširno. Članak bez izvora ne može biti. Pozdrav. --Flopy 15:49, 5. studeni 2007. (CET)

Portal[uredi]

Jel ti treba ikakva pomoć oko stvaranja i planiranaj izgleda portala i ostalog. I ja sam ga želio otvoriti, ali... Ako treba javi --Edgar Allan Poe 14:59, 5. studeni 2007. (CET)


Ja ću ti srediti izgled, ne brini, a ti sad meni reci imaš li nekakav msn ovo ono ili dođi do IRC-a pa da se pobliže dogovorimo. --Edgar Allan Poe 15:02, 5. studeni 2007. (CET)

Pokvareno --Edgar Allan Poe 15:12, 5. studeni 2007. (CET)
bacicu pogled o cem se radi i glasati, nema frke!!--Aqua byte 20:15, 5. studeni 2007. (CET)

Izabrani[uredi]

Pozdrav Hrcko, daj čitaj malo prije tipkanja :o)

Članke je potrebno predložiti do nedjelje 11. studenog 2007. do 23,59, a u ponedjeljak 12. studenog 2007. počinje glasovanje i traje 14 dana, do nedjelje 25. studenog 2007. u 23,59.

Lijep pozdrav.--Dalibor Bosits 20:16, 5. studeni 2007. (CET)

Hrcko, tvoje glasovanje je prije roka, (na to sam mislio, zamisli wikipediju gdje svatko glasa i predlaže kad se sjeti, kako bi to izgledalo? Tko bi se tu snašao?), a usput, članak koji si predložio je pod krivim podnaslovom a i nije baš podoban za izabrani jer je vrlo vrlo kratak. Molim te upamti, nemoj misliti da popujem ili naređujem, samo dobronamjerno savjetujem ništa više, ajd lijep pozdrav.--Dalibor Bosits 20:29, 5. studeni 2007. (CET)

Mogu ti ponoviti ono što je rekao D.B., ali neću. Pitat ću te ovo - jesi li ikad pogledao ovu stranicu? Preporučam ti da čitaš pravila i smjernice prije nego što kreneš s onim što ima pravila i smjernice, to postoji s nekim razlogom. Hvala Face-smile.svg --MayaSimFan 20:44, 5. studeni 2007. (CET)

Gle ovak, ako vidiš da je nešto napisano nekim redom i tako time onda možeš i nastaviti taj red i tako to. Malo uspori, pročitaj što piše (Članke je potrebno predložiti do nedjelje 11. studenog 2007. do 23,59, a u ponedjeljak 12. studenog 2007. počinje glasovanje i traje 14 dana, do nedjelje 25. studenog 2007. u 23,59., molbu da se predlažu samo članci koji imaju veze s tim tjednom u godini, jedinim kod kojeg ne stavljamo neki tamo članak; isto vrijedi i za predlaganje portala). Moj savjet, još jednom, uspori malo, neće svijet propast ako pet minuta potrošiš na upute kako nešto napraviti. --MayaSimFan 20:50, 5. studeni 2007. (CET)

Hvala..[uredi]

na dodijeljenoj nagradi, lijepo je znati da ljudi cijene ono sto radim!! Hvala!! Lijep pozdrav!!--Aqua byte 20:22, 5. studeni 2007. (CET)


Ajd do MSN-a --Edgar Allan Poe 20:50, 5. studeni 2007. (CET)

blues...[uredi]

Moram te zamoliti da pročitaš, ako ništa drugo, tekst na vrhu ove stranice. Čak ću ga i nalijepiti ovdje - Ovi se članci ne biraju s obzirom na temu, nego s obzirom na točnost, nepristranost, potpunost i stil samog članka. Primijetila bih da u tom tvojem glasu nema apsolutno ništa o točnosti, nepristranosti, potpunosti i stilu samog članka. Meni je možda dosadno čitati o kvantnoj mehanici, nekom drugom su Simsi totalno bezveze, i ne ulazim u to što se kome sviđa, svatko ima pravo na svoje mišljenje.

Ali to nije razlog da se glasa protiv nekog članka. Blues nije ni neki zločesti striček, ni diktator. A zadnje što kod biranja izabranog članka treba gledati je tema (druga je stvar koliko ljudi zapravo mogu biti objektivni kod nekih stvari), ali dosada i nije neki kriterij. Hvala Face-smile.svg --MayaSimFan 21:13, 6. studeni 2007. (CET)

?[uredi]

Što tebe muči?

Da, nazvao sam te 12-godišnjim klincem zato jer imaš 12 godina, što te kategorizira pod klince. Ne vidim ništa sporno ni uvredljivo u tome. U čemu je problem? --Ante Perkovic 22:40, 6. studeni 2007. (CET)

Izvori i literatura[uredi]

Hrcko, ovdje pogledaj kako se navode literatura i izvori na Wikipediji. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 20:09, 11. studeni 2007. (CET)

Onda je učitelj izvor. Šalim se, ali ako neki suradnik uoči da je taj članak prepisan iz neke knjige (pod time ne mislim na "prepričan"), tekst će biti obrisan. Flopy te na ništa ne prisiljava, već te uči kako raditi na Wikipediji i prihvaćaj njegove savjete kao dobronamjerne. Lijep pozdrav --Roberta F. 20:16, 11. studeni 2007. (CET)

hm.[uredi]

Bok Hrcko, vjerujem da suradnici koji se nisu odazvali na tvoju molbu za pomoć oko headera su zapravo mislili najbolje za tebe, jer kako izgleda, dovoljno si pametan da to sam shvatiš i pa time i naučiš, što je za tebe od veće koristi nego da ti netko drugi to samo tako "srikta". Što se tiče Bluesa, Hrcko, previše osobno si shvatio moje riječi ali nažalost i malo krivo shvatio; nitko ne "voli" sve žanrove, pa ni ja kao ni ti, međutim Hrcko, nije u tome bit problema, članci se ne biraju po tome dali nam se sviđaju ili ne, već po kvaliteti, čini mi se da je MayaSimFan već to lijepo istaknula. Svemu tome možeš pristupiti i na drugačiji način, umjesto kao što si ti osjetio se napadnutim od svih i počeo braniti i tako dalje; možeš zapravo izvući nešto korisno, razmotrit tuđe kritike, razmislit o njima i lijepo bez pretjeranih emocija razmotriti problem s drugima, na taj način ne samo da ćeš nešto dodatno naučiti nego će i tvoje iskustvo na wikipediji biti uvećano i oplemenjeno. Nitko ti ne želi ništa loše, ponajmanje ja, sretno s uređivanjem i lijep pozdrav. Dalibor Bosits 23:19, 12. studeni 2007. (CET)

Portal[uredi]

Pročitati ovo još koji put. S naglaskom na Nakon 7 dana, ako postoji odobravanje ili nema primjedbi, možete otvoriti novi portal. Primjedbi ima, glasova protiv ima, portala zato nema. Pozdrav --MayaSimFan 15:23, 26. studeni 2007. (CET)

Deukalion i Pira, međuwikipoveznice[uredi]

Hrcko, molim te podijeli članak o Deukalionu i Piri na dva članka, jer se ovako neće moći povezati međuwikipoveznicama, koje te također molim da dodaješ u članke, odnosno provjeri prije započinjanja novog članka, kako ga možeš povezati s istim temama na Wikipediji na engleskom jeziku ili nekom drugom, ako taj članak ne postoji na Wikipediji na engleskom jeziku i naravno, nemoj zaboraviti ni međuwikipoveznicu na en:wiki prema hr:wiki. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 13:21, 27. studeni 2007. (CET)