Razgovor sa suradnikom:Kramarigor

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobrodošlica[uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --Roberta F. 20:44, 24. rujan 2008. (CEST)

Tipka prikaži[uredi kôd]

Molimo vas da upotrebljavate tipku Prikaži kako će izgledati! Vašim učestalim snimanjem promjena na istom članku nepotrebno se zatrpavaju nedavne promjene, čime otežavate rad suradnika koji pregledavaju nedavne promjene. Suradnici koji ignoriraju ovu uputu budu nakratko blokirani! Hvala na razumijevanju.--frk@ 22:24, 24. rujan 2008. (CEST)


Dogovoreno... Kako se postavljaju slike?

Srdačan poz I.

Slike[uredi kôd]

Lijep pozdrav Kramarigor!

Evo još jednom da ti zaželim dobrodošlicu :). Što se tiče slika tu dobro moraš proučiti prvo ovaj članak o politici doktrine izuzetaka što se odnosi na slike koje nisu oslobođene autorskih prava i moraju imati navedenog autor i izvor odakle su preuzete. O postavljanju slika na hr wikipediju možeš pročitati više ovdje ili ovdje. Ako ti još nešto nije jasno slobodno pitaj ;). Uživaj! --frk@ 22:55, 24. rujan 2008. (CEST)

Hvala... Piše mi da moram bit "Autoconfirmed User" kako bi uploadao sliku... Valjda se moram još malo strpit ;-)

4 dana ako me sjećanje ne vara :P (inače bi svatko tko želi Wikipediju rabiti umjesto flickera ili Google Picasse ili rapidsharea otvarao račun na Wikipediji, jer je najbolja :D) SpeedyGonsales 02:42, 25. rujan 2008. (CEST)

Nije mi to namjera :-p Tnx

Čudne kategorije i drugo[uredi kôd]

Kategorija:Aktivisti za legalizaciju psihoaktivnih droga Kategorija:Poremećaji ličnosti i ponašanja odraslih

Dobrodošli na Wikipediju. Malo humora uglavnom ne škodi, no s obzirom da stvaramo enciklopediju, molimo vas da ne stvarate sadržaje koji su možda duhoviti, ali ne spadaju u enciklopediju. Možete pogledati kratki uvodni tečaj gdje je objašnjeno kako doprinositi wikipediji. Eventualna pitanja možete postaviti ovdje. Hvala na razumijevanju.


Nadalje, članak DJ Makro Polo treba sređivanje, a do uputa se može doći s okvira na vrhu stranice Razgovor:DJ Makro Polo, koji upozoravaju na pojedine stari koje treba srediti.

Pozdrav.

--Ante Perkovic (razgovor) 06:52, 25. rujan 2008. (CEST)

Mea culpa. Treba onda samo izbrisati te zadnje dvije kategorije. Stranica o osobi o kojoj sam pisao je još u izradi pošto još nemogu uploadati slike za odgovarajuću osobu. Namjera mi je doprinijeti kvaliteti stranice. Ima još dosta toga što bi pisao.

Hvala i isprika još jednom. Lijep pozdrav Igor


Sta radis sa ovim preusmjerenjima??? Pa daj prvo procitaj upute! --Pancho W. Villa (razgovor) 09:58, 25. rujan 2008. (CEST)


članak: DJ Makro Polo[uredi kôd]

Nemojte zamjerit, nov sam ovdje. Dakle (nakon što sam opet pročitao pravila):

Ovaj članak ili odjeljak izgleda kao rad obožavatelja. Molimo vašu pomoć kod poboljšanju ovog članka uklanjanjem prekomjernih trivijalnosti, nebitnih pohvala i kritika, lista ili zbirki linkova koji su od male ili nepostojeće važnosti - Napisao sam opširniju biografiju o mom poznaniku. Na članak bi se moglo gledat kao da je rad obožavatelja ali gosp. Tomo (Makro Polo) mi je odobrio da to napravim. Sliku, koju namjeravam uploadat je slikao Daniel Grlić i imamo njegovo dopuštenje da se koristi u ove svrhe. - Šta se tiće ovih nekih vama izgleda "nebitnih" pojedinosti... Ja bih najrađe da se o svakom može pročitati što više informacija

Ovaj članak ili dio članka nije pokriven izvorima (literatura, web stranice itd.) Pomozite Wikipediji navođenjem odgovarajućih izvora. - Kao što sam gore naveo: Članak je u izradi. O u članku navedenim umjetnicima namjeravam pisati

Ovaj članak ili jedan njegov dio zahtijeva jezičnu i pravopisnu doradu Biografija => Životopis (???) na to se mislilo?

Ovaj članak sadrži pogrešno napisane wikipoveznice - kao što sam gore naveo: Članak je u izradi. O u članku navedenim umjetnicima namjeravam pisati


Hvala na sugestijama i lijep pozdrav I.

Napravio sam neke izmjene u članku i bilo bi dobro da ih pregledaš kako bi ti bile smjernice za daljnje uređivanje. Obratio bi ti pažnju na poveznice, tj. one crvene kojih u članku ima dosta i bilo bi dobro da se nerealne poveznice maknu ili ostave one koje misliš sam kasnije odraditi. Sve u svemu do 9. listopada imaš dosta vremena da središ članak (i ovo ti može pomoći :) ), a ako ti nešto nije jasno slobodno pitaj uvijek će ti netko pomoći ;). Uživaj! --frk@ 11:36, 25. rujan 2008. (CEST)

Prikaži![uredi kôd]

Molimo vas da upotrebljavate tipku Prikaži kako će izgledati! Vašim učestalim snimanjem promjena na istom članku nepotrebno se zatrpavaju nedavne promjene, čime otežavate rad suradnika koji pregledavaju nedavne promjene . Suradnici koji ignoriraju ovu uputu budu nakratko blokirani! Hvala na razumijevanju.--Saxum 17:05, 5. listopad 2008. (CEST)