Razgovor sa suradnikom:N1cky

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli!

(poruka automatski generirana od strane bota EmxBot 15:17, 12. svibanj 2007. (CEST))

nogomet[uredi kôd]

zahvala na updateanju wikipedijinih članaka o našim nog. igračima/klubovima i pohvala za kvalitetne upise na istim ;), s obzirom da imam malo vremena zadnjih mjesec dva pa ne stignem polovit sve to. --Th dalibor 18:23, 2. kolovoz 2007. (CEST)

Stranica suradnika[uredi kôd]

Želimo vam preporučiti da nešto napišete na svojoj stranici suradnika. Možete napisati što želite (npr. nešto o sebi) i postaviti možda neki od ponuđenih suradničkih okvirića koji vam se sviđaju ili koji vas najbolje opisuju. Lijep pozdrav. --Roberta F. 14:39, 6. kolovoz 2007. (CEST)

Rakitić[uredi kôd]

Maknuo sam tvoj podatak o najmlađem članu reprezentacije, jer nije točan, zakasnio je koji mjesec....

Najmlađi igrači koji su nastupili za reprezentaciju su

  • Jurica Vranješ, debitirao je 13. lipnja 1999. na Korea kupu protiv Egipta (2-2) sa 19 godina, 4 mjeseca i 13 dana,
  • Anthony Šerić, debitirao je 29. svibnja 1998. protiv Slovačke u Puli (1-2) sa 19 godina, 4 mjeseca i 14 dana.

pohvala za rad na "nogometnim stranicama" --Jure Grm 23:38, 14. rujan 2007. (CEST)

hajdukov grb[uredi kôd]

a jel se radi o istom grbu kakvog mi ovdje imamo?
nisam pratio, pa ne znam kakav je gdje
--Th dalibor 16:05, 2. prosinac 2007. (CET)

eh, takav grb kakav je tamo bio nama ne treba jer je krivi (možda zato i maknut). piše na našoj hajdukovoj stranici kakav bi trebao biti.
ovaj naš je točan, a na dozvolu kakva piše kraj njega se nitko nije bunio i kao takva je priznata, te sa grbom nebi smijelo biti ikakvih problema.
e sad, ne znam šta ti misliš uploadat pa da znam jel to u redu ili ne. ako nešta self-made onda je sve ok, al si za svaki slučaj proučiš ovo. --Th dalibor 21:02, 2. prosinac 2007. (CET)

Repka[uredi kôd]

Dobro je. Dres je bitan (boja i dizajn), a sponzori se ionako mijenjaju. SpeedyGonsales 13:15, 26. prosinac 2007. (CET)

Pod izvor (kod slike dresa) dodajte link na englesku wiki gdje je taj dres. A ono pod objašnjenjem je suvišno. Lijep pozdrav. --Dalibor Bosits © 13:37, 26. prosinac 2007. (CET).

Obavijest za slike[uredi kôd]

Na Wikipediji na hrvatskom jeziku je započelo sređivanje slika koje su nedovoljno i neispravno označene.

Suradniče,

Prema Općim uvjetima postave slika, Uputama za označavanje starih slika (koje su se do sada ignorirale) kao i Rezoluciji Zaklade Wikimedija, vi koji ste sliku postavili dužni ste ispravno opisati sliku i označiti je ispravnom oznakom autorskih prava.

Ovim putem ste zamoljeni posljednji put da sve slike koje ste postavili, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike i dodate info okvir Infoslika.

Ove kratke upute koje su u skladu sa ovom obaviješću će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Pogledajte i ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.

Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Napomene:

  • Navedite sve podatke za slike koji se traže od vas
  • Ne stavljajte pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Krajnji rok za ispravak podataka o slikama je 23. ožujka 2008.

Slike koje nakon isteka roka ne budu imale sve potrebne podatke i jasno nedvosmisleno označen pravni status bit će obrisane!

Ova je poruka automatski poslana svim suradnicima koji su postavljali slike na Wikipediju na hrvatskom jeziku.
Ovu poruku je poslao administrator Andrej Šalov pomoću bota CrniBot 28. veljače 2008.

Prikaži kako će izgledati[uredi kôd]

Pozdrav, cijenimo vaše doprinose na wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici upotrijebite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu verziju iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.--Dalibor Bosits © 18:39, 5. ožujak 2008. (CET)

Slike[uredi kôd]

Zamolila bih te da kod autora slike ne navodiš sebe nego vlasnika autorskih prava nad slikom (ovdje i ovdje to su klubovi), a kod objašnjenja treba navesti objašnjenje pravedne uporabe kao što je to napravljeno ovdje. Hvala --MayaSimFan 15:27, 20. travanj 2008. (CEST)

"Trenutni" kadar ...[uredi kôd]

I Šimić je pozvan u prve dvije utakmice ... dakle, relativno je, .... Kranjčar kojega si ostavio bi bio u kadru da nije ozljeđen, isto kao i Eduardo kojeg si skinuo, a Galinović je permanantno pozvan, ali mu je dozvoljeno da dođe samo ako je prvi ili drugi u momčadi ... dakle ovdje je sad Subašić iako je on u biti četvrti vratar ... dakle ponavljam, generalizacija je relativna, mislim da se treba odlučiti ili samo oni koje je Bilić sada pozvao, dakle bez Kranjčara, Dudua, Kovača, Galinovića i ostalih potencijalnih ... ili svi koji bi bili da ne postoji viša sila (ozljeda ili kartoni) ... meni svejedno, ali ovako ni vamo ni tamo mi nije baš ... --Jure Grm (razgovor) 23:53, 30. rujan 2008. (CEST)

Susret[uredi kôd]

Bok. Ako ćeš imati vremena, volje i bit ćeš u Zagrebu, bilo bi nam drago da navratiš na susret. --Suradnik13 (razgovor) 14:31, 10. siječanj 2009. (CET)

Trenutna momčad[uredi kôd]

Malez, gdje ti nađeš podatke o transferima u NK Osijeku? Za Pelaića, Smoju mi je jasno, ali za onog novog golmana, pa kad to staviš na englesku wikipediju.--Ivan OS 17:09, 20. lipnja 2010. (CEST)[odgovori]

Pozdrav[uredi kôd]

Veselo! Kamo nam nestaneš na toliko vrimena? Kubura (razgovor) 07:45, 26. lipnja 2013. (CEST)[odgovori]