Razgovor sa suradnikom:MarsRover

  Izvor: Wikipedija

  Dobrodošlica[uredi kôd]

  Dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

  Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

  Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

  Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

  Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb Button sig.png na alatnoj traci.

  Još jednom, dobro došli! --Roberta F. 19:42, 17. kolovoz 2008. (CEST)

  Preuzimanje sa bs[uredi kôd]

  Information.svg Dobrodošli na wikipediju! Drago nam je što doprinosite wikipediji, no skrećem pažnju na činjenicu da je službeni jezik na hrvatskoj wikipediji - hrvatski jezik. Želite li pisati na nekom drugom jeziku, molim da odabrete odgovarajuću verziju wikipedije gdje je taj jezik službeni. Hvala na razumijevanju.

  Prema Tim Berners-Lee, vidim da preuzimate tekstove sa bs wiki.

  --Pancho W. Villa (razgovor) 14:31, 19. kolovoz 2008. (CEST)

  Jezik[uredi kôd]

  Za hr-1 zanimljivo dobro znaš jedninu i množinu. I to znanstveno nazivlje. Molim te, ne zatrpavaj Nedavne promjene nepotrebnim kreiranjem preusmjeravanja.
  Tiskanje nije baš isto što i tiskarstvo. Drugo, preusmjeravanja vode sa kratice na puni naziv, a ne obrnuto. Znanstvena klasifikacija nije isto što i biološka klasifikacija. Kubura (razgovor) 03:01, 9. studenog 2009. (CET)

  Vaš stil uređivanja [1] me podsjeća na suradnika ovog suradnika, koji je blokiran odlukom AO. Sukladno tomu, ovdje bi se moglo primijeniti i ovo [2]. Kubura (razgovor) 03:19, 9. studenog 2009. (CET)

  Žuti karton


  Ne kreirajte nepotrebna preusmjeravanja i ne zagušujte Nedavne promjene takvim stvarima. Ako ne znate dobro hrvatski jezik, kako ste i sami deklarirali (hr-1), onda Vas molimo da se ne upuštate u kreiranje preusmjeravanja, jer ne posjedujete potrebnu razinu jezičnog znanja.
  U slučaju da ustrajete u Vašem krivom radu, smatrat će se da nastavljate sa destruktivnim radom i da ometate druge suradnike u održavanju Wikipedije te ćemo Vas morati blokirati, a pokaže li se uz da uz Vaš destruktivni rad da ste ginjola tog suradnika, bit ćete blokirani zauvijek. Kubura (razgovor) 03:19, 9. studenog 2009. (CET)

  uklanjanje stranice za razgovor[uredi kôd]

  Stranica za razgovor se ne uklanja nego se kad postane prevelika arhivira. Ukoliko nastavite sa brisanjem ove stranice biti će te blokirani. Hvala na razumijevanju.--Pauci.jpg Braco (razgovor) 18:16, 9. studenog 2009. (CET)

  Hvala vam, gospodine. Cijenim tvoju mudrost. Sada možete otići. --MarsRover (razgovor) 18:20, 9. studenog 2009. (CET)