Razgovor sa suradnikom:Nino (ustupljeno ime)

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio Wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić Signature icon.png na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Treecko 23:07, 25. studeni 2006. (CET)

Ustupanje tvojeg suradničkog imena[uredi kôd]

Zahtjev za ustupanje suradničkog imena[uredi kôd]

Pozdrav, Nino, na stranici Wikipedija:Zahtjev za promjenu imena suradnika/Ustupanje je postavljan zahtjev za preuzimanje ovog suradničkog imena. Razlog je što netko drugi od suradnika želi koristiti ovo ime za uređivanje. Prema pravilima ustupanja, ime može biti preuzeto ako stoji nekorišteno određeno vrijeme, i nema više od 5 uređivanja, a suradniku je dano vrijeme od sedam dana za reagiranje na ovaj zahtjev. Detaljnije o pravilima na stranici za ustupanja.

Ako imate omogućen e-mail u svojim postavkama, netko od birokrata će vas obavijestiti o ovom zahtjevu.

  • Ako se slažete sa ustupanjem svog imena drugom suradnika, molimo vas da se ulogirate i na ovoj stranici potvrdite svoj stav. Također možete navesti ako želite neko određeno ime, u suprotnom će vaše trenutačno ime biti premješteno na standardni oblik: Ime suradnika (ustupljeno ime). (ovo ime kasnije možete naknadno promjeniti ako želite, zahtjev postavite na stranici Wikipedija:Zahtjev za promjenu imena suradnika)
  • Ako ne odreagirate na ovaj zahtjev, vaše suradničko ime će biti premješteno nakon sedam dana na standardni oblik: Ime suradnika (ustupljeno ime). (ovo ime kasnije možete naknadno promjeniti ako želite, zahtjev postavite na stranici Wikipedija:Zahtjev za promjenu imena suradnika)
  • Ako se protivite ustupanju svog suradničkog imena, molimo vas da se ulogirate i potvrdite svoj stav na ovoj stranici. Ako se izjasnite protiv ustupanja imena, vaše ime se neće ustupiti drugom suradniku.


Ako se vaše ime premjesti zbog ustupanja, i dalje možete uređivati, a svi vaši podaci i postavke će ostati sačuvani pod novim imenom.