Razgovor sa suradnikom:Pranja

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli!


--ARMchoir 15:53, 10. listopad 2008. (CEST)

Osnove uređivanja članaka[uredi kôd]

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima wikipedije potrebno je obratiti pažnju i dodati wikipoveznice, kategoriju, interwiki poveznice i stilski urediti članak. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--Roberta F. 18:59, 10. listopad 2008. (CEST)

Pitanjce[uredi kôd]

Pozdrav. Da li si ti iz grupe studenata koji su dobili zadatak na FSBu?--Suradnik13 (razgovor) 16:14, 12. listopad 2008.

Odgovor[uredi kôd]

DA, ja sam iz te grupe studenata. Zašto?

Vidim da ti članak stoji na stranici za razgovor, dok se ne sredi. Evo mala pomoć. Članak je potrebno kategorizirati dodajući na dno [[Kategorija:Termodinamika]] ili neku drugu odgovarajuću, postojeću kategoriju. Također, umjesto linka na engleski članak na dnu, trebalo bi s engleske wikipedije kopirati međuwikipoveznice na ostale wikipedije (to je ono u obliku [[en:Air conditioning]] na dnu članka). Umjesto podnaslova "Uvod", članak bi trebao započeti "Klimatizacija je...". Članak će biti vraćen u glavni prostor. Pozdrav --Suradnik13 (razgovor) 12:39, 13. listopad 2008. (CEST)

Hvala na pomoći, makar mi nije jasno zašto se na kraju kad stavljam međuwikipoveznicu ne eng. wikipediu to ne pojavljuje u okviru drugi jezici. Na eng. wikipediji sam stavio poveznicu na hrvatsku i sve je bilo u redu. Pozdrav.

Pojavi će se u izborniku Drugi jezici kad članak bude vraćen u glavni prostor. U tome je problem. Pozz--Suradnik13 (razgovor) 13:34, 13. listopad 2008. (CEST)

Članak ti već pristojno izgleda, pa sam ga premjestio u glavni imenski prostor. Ako imaš pitanja, pitaj. SpeedyGonsales 14:45, 16. listopad 2008. (CEST)