Razgovor sa suradnikom:Smiljan

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić Signature icon.png na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Treecko 15:26, 31. listopada 2006. (CET)Reply[odgovori]


Kategorije[uredi kôd]

Pozdrav Smiljane,

Prilikom pisanja pojedinih stranica poželjno je osim samog teksta samu stranicu i kategorizirati, dodati interwiki i eventualno sliku. Hvala --Pavone 10:58, 14. studenog 2006. (CET)

(4-34)[uredi kôd]

Imaš nekih čudnih oznaka posred teksta na Reflektiranje seizmičkih valova. --Tycho Brahe 10:54, 17. studenog 2006. (CET)

Kratki članci[uredi kôd]

Teme o kojima pišeš potrebne su na Wikipediji, no zamolio bih te da pokušaš napraviti malo veći članak. Naime članci poput VSP ne mogu stajati na Wikipediji. To je samo definicija pojma, pa će, ne bude li proširen, biti premješten na Wječnik] koji za to i služi. S druge strane, članak Longitudinalni premješten je u stranicu za razgovor, budući da bi ga trebalo proširiti, da ne bude samo gola definicija. Ovakav ne zadovoljava standarde Wikipedije. Osim toga, kao naslov bolji bi bio Longitudinalni val.--Donatus 12:56, 17. studenog 2006. (CET)

Još jednom te molim da prestaneš kreirati kratke članke koji neće moći takvi stajati na Wikipediji. Bolje je usredotočiti se na jedan članak i na njemu raditi dok ne postane prikladan za Wikipediju. Cijenim tvoj trud, ali te baš zato upozoravam, jer bi se moglo dogoditi da bude uzaludan, ne budu li članci odgovarali standardu Wikipedije. Hvala!--Donatus 13:15, 17. studenog 2006. (CET)