Razgovor sa suradnikom:Yumiko

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Izvori - kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić Signature icon.png na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --D tomAero-stub img.svg 20:46, 25. siječanj 2009. (CET)

Savjetić[uredi kôd]

Ej, bok, Yumiko, vidim da već otpočetka odlično radiš. Zato ti samo želim dati savjet: molim te, nemoj svakih nekoliko minuta raditi izmjene na istom članku, već jednostavno... smanji broj izmjena (svakih nekoliko minuta, mislim) na istom članku, ako je moguće, jednu, koja može uključivati sitne popravke glede pravopisa, podnaslove, razmake itd. Face-smile.svg--Vatrena ptica (razgovor) 21:20, 25. siječanj 2009. (CET)

Samo trebaš još malo dotjerati članak.--Vatrena ptica (razgovor) 09:36, 26. siječanj 2009. (CET)
Samo nastavi, pogledaj kako izgleda neka već postojeća biografija, dodaj koji podnaslov (npr. životopis). Može to uraditi i neko tko već to zna ali tako nećeš naučiti. I ne brini članak će, kad se još malo uredi sigurno biti prebačen u glavni imenski prostor. Što se tablica tiče ipak malo pogledaj Wikipedija:Tečaj (Tablice) i malo kombiniraj (makni red, dodaj red isl.) jer će ti teško neko poslati tablicu baš onakvu kakva tebi treba. Lijep pozdrav!--D tomAero-stub img.svg 16:22, 26. siječanj 2009. (CET)
Naravno da nisi dosadna, ali eto malo žuriš :-)). Članak sam prebacio u glavni imenski prostor i to sve govori. Pogledaj kako sam uredio nabrajenja na dnu članka i u tekstu nije uobičajeno imati vanjske poveznice pa sam to maknuo. Ove crvene poveznice neka te ne zamaraju, neko će već o njma napisati članak pa će i one biti plave. Lijep pozdrav--D tomAero-stub img.svg 20:43, 26. siječanj 2009. (CET)