Razgovor sa suradnikom:Zmaj/Arhiv 8

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Nove opcine[uredi]

Vidim da si ti radio nove opcine. Molim te, provjeri ovo: Razgovor:Popis gradova i općina u RH po županijama. --Tycho Brahe 17:53, 26. srpnja 2006. (CEST)

Brisanja[uredi]

Jesi li pogledao malo bolje sadržaj? U tekstu o Tunguzima je namjerno bilo pisano krivo, sve suprotno od istine, čak je bilo kukavičjih jaja (za razliku od uskršnjih...), "od Oba i Odiseja na istoku do Tihog oceana na zapadu". Članak o Pelješcu je bio ispod razine. Kubura 09:15, 1. kolovoza 2006. (CEST) Dobro, važi. Da čovjek nije bio onako namjerno napisao krivo, ne bih brisao članak o Pelješcu. Ovako sam ga gledao drugim očima. Kubura 09:20, 1. kolovoza 2006. (CEST)

Odgovor na Razgovor sa suradnikom:Kubura. --Zmaj 13:03, 1. kolovoza 2006. (CEST)

Tunguzi[uredi]

Zašto je izbrisan članak Tunguzi.--Jolo,1. kolovoza 2006.,10:40

Odgovor na Razgovor sa suradnikom:Jolo. --Zmaj 13:03, 1. kolovoza 2006. (CEST)

NDH[uredi]

Poslije ću staviti izvor gdje sam našao to, točne stranice. Izvor je knjiga "49 mjeseci NDH" Ivana Košutića, (1.knjiga, 2. još nije izašla). Onaj doprinos sam zakomentirao (nešto sam već dodao u zakomentiranom dijelu), tako da nije u vidljivom dijelu teksta.
Smatrate li potrebnim brisati, dobro. Nisam zbivao neslane šale. Kubura 11:16, 1. kolovoza 2006. (CEST)

Odgovor na Razgovor sa suradnikom:Kubura. --Zmaj 13:03, 1. kolovoza 2006. (CEST)

Oluja[uredi]

Ovako:http://hr.wikipedia.org/wiki/Operacija_Oluja je odličan, ja sam dodao samo 1 rečenicu, tek reda radi. No, ima tu još jedna stvar, a koju nisam htio dopisivati jer nisam vidio izvore-a znam ju sigurno, nije neka tajna ni mudrost: u "Oluji" je u pričuvi bilo još 70.000 ljudi na sektiru istok, prema Vukovaru i Baranji, u slučaju napadaja Srbije. Pred godinu dana o tom su i govorili gosti (Stipetić i ostali) na proslavi Oluje (imam DVD o tom), a bilo je negdje i u novinama. Mislim-čudno je spomenuti pasivni dio "SVK", a ne onaj dio HV koji je čekao potencijalni napad i isto bio "pasivan"-ali mobiliziran, s nekoliko stotina cijevi (topovi, haubice, minobacači, tenkovi,..). U Oluji je sudjelovalo zapravo 220.000 pripadnika HV, ali je 70.000 od toga bilo na istoku gdje nije bilo većih djelovanja. Mislim da je to lako provjeriti. Inače-super. Mir Harven 11:28, 1. kolovoza 2006. (CEST)

Odgovor na Razgovor sa suradnikom:Mir Harven. --Zmaj 13:03, 1. kolovoza 2006. (CEST)
OK. Samo, čudno mi je da se to rijetko sreće u medijima. Valjda je zanimljivo, kao u vesternima, samo gdje se puca. Iako je i Osijek bio pod paljbom, a mislim, i Vinkovci. Mir Harven 12:17, 1. kolovoza 2006. (CEST)

Šegedin[uredi]

Ja sam napisao članak Petar Šegedin(književnik) jer sam ime Petar Šegedin vidio i na popisu športaša.--Jolo,1. kolovoza 2006.,12:45

Odgovor na Razgovor sa suradnikom:Jolo. --Zmaj 13:03, 1. kolovoza 2006. (CEST)

Škabrnja[uredi]

Jedini službeni popis općina u Hrvatskoj je Zakon o područjima županija, gradova i općina u RH, a gdje stoji općina Škabrnja. GONG svakako nije izvor službenih informacija, a ni hrvatska vlada nema ažuirane podatke (znam budući da mi posao usko vezan uz to). Katastar se ravna po drugim propisima, koji određuju granice KATASTARSKIH OPĆINA, što nije isto što i općina kao jednica lokalne samouprave. Za HIDRU ti mogu također pokazati bezbroj primjera netočnih podataka (na kraju na Hidri još nije uvrštena Sveta Nedelja kao grad u ZG županiji). Ovdje na wikipediji, barem koliko sam primjetio da je tako radio Andrej Šalov, jedino je mjerilo gore spomenuti Zakon. Općina se zvala ŠKABRNJE po starom Zakonu iz 1997. godine koji više nije važeći --Suradnik13 16:01, 1. kolovoza 2006. (CEST)

Odgovorio na Razgovor sa suradnikom:Suradnik13. --Zmaj 08:30, 2. kolovoza 2006. (CEST)

Blogovi[uredi]

Ajd, fala b(l)ogu da smo se i tog smeca rijesili :). Trebalo bi mozda i provjerit ima li poveznica prema brisanim clancima. --Tycho Brahe 12:33, 2. kolovoza 2006. (CEST)

ok

Tako je Zmaj, zašto bi se uvijewk gluposti švercale. Pozdrav. Fulo sam ime, ne vidim dobro. --Zeljko 21:17, 2. kolovoza 2006. (CEST)


Brisanje poveznica[uredi]

Ako mi već brišeš poveznice (Operacija Oluja) jer mi ne rade linkovi zar ti je tako teško u form mailom koji mi je ispod svakog članka poslati poruku da su mi linkovi neispravni? :-( Ivan Bajlo 19:10, 3. kolovoza 2006. (CEST)

Odgovorio ovdje. --Zmaj 22:33, 3. kolovoza 2006. (CEST)
Zahvaljujem na brzoj reakciji. Sam ga nisam mogao vratiti pošto je članak trenutno zaštićen. Linkovi na stranici su bili neispravni jer sam bio preselio sve u CMS, a zaboravio sam ispraviti stare - malo mi se digao živac što je to tako stajalo skoro mjesec dana, a nikome se nije dalo da napiše tri riječi i klikne na form mail i pošalje mi obavijest da ne rade linkovi - stvarno smo lijena nacija i treba dovesti Meksikance da nam pokažu kako se radi. ;-) Ivan Bajlo 23:10, 3. kolovoza 2006. (CEST)

Bris?[uredi]

Da opet ne bude kako imam brze prstiće, pogledaj Robert Bantić pa sam odluči. Preciznije mišljenje sam ti zaboravila reći jutros, ali možemo se vrlo rado opet naći na istom mjestu :-)) --Roberta F. 12:18, 7. kolovoza 2006. (CEST)

Odgovorio ovdje. --Zmaj 12:49, 7. kolovoza 2006. (CEST)

De jure, De mate, De ante[uredi]

Dobro, ima i nas klasičara. Sve je u redu, pogledao sam kako su činili na inim wikicama. Pozdrav, Kubura 13:02, 7. kolovoza 2006. (CEST)

Predložak kod Zicere[uredi]

Pogledaj kako Zicera čini predložke. Moglo bi se i bolje dodijeliti kratica za 1. HNL i 2. HNL, a ne phnl i dhnl. Poslao sam mu i poruku. Moramo se čuvati kaubojskog otvaranja predložaka; treba obrazovati suradnike. Kubura 14:14, 7. kolovoza 2006. (CEST)

Riješeno. --Zmaj 14:26, 7. kolovoza 2006. (CEST)

Brisanje slika[uredi]

Zmaj, ovaj 82.82.163.197 danas cijelo vrijeme briše slike sa wikipedije. pogledaj to malo. --— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Zeljko (razgovordoprinosi)

Odgovorio ovdje. --Zmaj 19:54, 8. kolovoza 2006. (CEST)

Nema nigdje nikakve zabrane da se ne smiju koristiti. Takvo što uvijek pišu. --Zeljko 20:12, 8. kolovoza 2006. (CEST)

Taj netko IP suradnik nije netko već je on dio ekipe sa Commonsa koja sređuje statuse sumljivih slika koristeći ovaj alat da bi provjerili gdje se još dotična slika koristi. Štoviše taj isti IP je učinio uslugu pa je maknuo crvenu poveznicu na sliku da mi to ne moramo raditi. --Andrej Šalov 21:33, 8. kolovoza 2006. (CEST)

dobro jutro Zmaj, našao sam drugu, vidi ovo, ni tu nema zabrane , što kažeš, će li se ljutiti 'naš' što ne zna hrvatski

ma ne forsiram, poslao sam ti link da vidiš je li slobodna, ništa drugo. Pozdrav, i ne ljuti se. --Zeljko 13:37, 9. kolovoza 2006. (CEST)

Odgovor glede Sabora[uredi]

Misli da treba jasno razgraničiti ova dva sabora jer je riječ o dvije posve različite institucije i dvije posve različite države (ako se jednu uopće može nazvati tako) koje nemaju pravni kontinuitet. To što se tako zvao samo tri godine, ne umanjuje mu značaj (ovaj za vrijeme NDH faktički nije ni postojao - sastao se samo nekoliko puta i još k tome zastupnici nisu bili birani, i nije donosio gotovo nikakve važne odluke).--Suradnik13 14:05, 9. kolovoza 2006. (CEST)

Ako ćemo o važnosti, onda je članak od HDS posve nevažan jer je to samo jedna kratka epizoda u hrvatskoj povijesti, koja je trajala tri puta tijekom 1942. godine, dok je epizoda o HDS 1997-2000 trajala 3 godine, skoro 4, tijekom tog razdoblja desilo se mnogo promjena i to bitnih (jedna je reorganizacije teritorijanog ustroja, bolest Tuđmana koja je dovela do mnogih komplikaciju, ponajprije u ustavnopravnom pogledu, na kraju tog razdoblja ustavna promjena koja je dovela do uvođenja sustava parlamentarne vlade)--Suradnik13 14:18, 9. kolovoza 2006. (CEST)

Shvatio sam, ali i dalje smatram da članak HDS ne treba biti glavni već mora biti razdvojbena stranica koja će voditi na dva nova članka, a koja će zatim razjasniti o čemu se radi. Nije sve u naslovu već i u sadržaju članka. --Suradnik13 14:53, 9. kolovoza 2006. (CEST)

Postoji li način?[uredi]

Članci koje sadrže: Tekst će stajati ovdje dok se ne prevede i wikipedizira. , poput Razgovor:Dragan Stojković nisu kategorizirani (barem ih ja takvima vidim). Ukoliko ne bude brze reakcije, poput Kuburine na članku o Beari, članci će se 'zagubiti'. Ili sam u krivu? Pozdrav, --Sanya 14:20, 9. kolovoza 2006. (CEST)

Odgovorio ovdje. --Zmaj 19:54, 8. kolovoza 2006. (CEST)

Članak "Jugoslaveni"[uredi]

Bog, Zmaje.
Onaj članak bi trebalo prebaciti na stranicu za razgovor, a ne ga ostaviti u onakvom obliku na "članku". Previše je ...poetičan. Kubura 08:48, 10. kolovoza 2006. (CEST)

Riješeno. --Zmaj 09:32, 10. kolovoza 2006. (CEST)

Slovenske općine[uredi]

Zmajiću, malo si požurio:-( Imala sam problema sa slikom, zato je editirano nedovršeno, da mi Luka pomogne, tako u krnjem obliku. A ovo što si dodao kad sam se našla s tobom na istovremenom uređivanju, bojim se da neće biti dovoljno. To će morat biti razdvojba, jer ima još i hrpa papa s tim imenom, a i inače je to muško ime. Pozdrav Branka France 14:44, 10. kolovoza 2006. (CEST)

Pa, ne znam što bih ti rekla. Možda nisi registrirao moje dileme koje sam iznijela na stranici za razgovor o Sloveniji, jer je problem dosta širi. Nije samo o tome riječ, da su to članci o općinama na sl wiki od jedne rečenice (uzgred, kao što sam napisala na toj stranici razgovora, ako je njima dovoljno, zašto ne bi bilo i nama?), nego se uz to nadodaje problem razlučivanja članaka o općini od članaka o mjestu. Nekad ima teksta o mjestu, nekad i ne. Ja sam radila neki hibrid od sl wiki i de wiki, kako je gdje bilo više teksta.

Osim toga, prije par sati sam tu temu otvorila na IRCu, i Speedy mi je rekao da krenem s tim postavljanjem. A i Andrejj se složio, ako ni radi čega drugog, a ono radi karti. Iako i oni otvaraju pitanje razdvajanja općina, kao šturih članaka, i članaka o pojedinim mjestima. Ja sam krenula sa nekim hibridnim rješenjem, kombinirajući tekst sa sl wiki i tekst sa de wiki. No, iskreno, dogovorite se, ja nisam admin, pa prema tome, rado ću uraditi ono što se dogovorite:-) Pozdrav Branka France 15:04, 10. kolovoza 2006. (CEST)

Odgovorio ovdje. --Zmaj 15:18, 10. kolovoza 2006. (CEST)

Nemam ništa protiv[uredi]

Onomad sam radila na A Night at the Opera (album, Queen) tako da nisam našla neobičnim i od upravo obrisanih napraviti wiki početak. Pozdrav, --Sanya 15:27, 10. kolovoza 2006. (CEST)

Eh, bijah nedorečena. Nemam ništa protiv da pomenuti članci budu obrisani. --Sanya 15:58, 10. kolovoza 2006. (CEST)


Odoh. Vraćam se navečer. --Zmaj 16:04, 10. kolovoza 2006. (CEST)

Ma...[uredi]

Ma ne moraš se mučiti, napravi ih 5-6, a je ću se pobrinuti za ostatak.

--Edgar Allan Poe 16:20, 10. kolovoza 2006. (CEST)

Otišao sam na stranicu gdje sam našao Hitchcockovu sliku pogledao da je bez copyrighta, pa sam postavio stranicu na sliku i vratio je na godišnjicu. MAlo sam proširio jer je to ipak događaj dana, a svi oszali su kratki.

--Edgar Allan Poe 16:30, 10. kolovoza 2006. (CEST)

OK[uredi]

No, vidjet ću za Hitchcocka, i uređivao sam malo stare godišnjece, 26. veljače itd. doado Hugoa, Puškina, Rahmanjinoa na rođenja i uklonio Dostojevskog da ga stavim za rođenje.

--Edgar Allan Poe 23:08, 10. kolovoza 2006. (CEST)

Puškin je maknut, a za Hitchcocka ću vidjeti ima li što o dozvoli, a ako ne stavljam drugu.

--Edgar Allan Poe 11:22, 11. kolovoza 2006. (CEST)

Slika Hitchcocka stoji. Zašto ? Gledao sam slike na commonsu i našao moju sada je na commonsu i može biti na godišnjici. I sorry zbog Puškina. No, jesu li Hugo, Čehov, Rahmanjinov i Dostojevski u redu ?

--Edgar Allan Poe 11:49, 11. kolovoza 2006. (CEST)

Nego što je u vezi s Hitchcockom, ako ga ne izbrišu do rođendana stoji, ako izbrišu uzimamo onu koja je bila kad je bio kao izabrani članak. Nego, važnije je Mozartovo rođenje nego Figaro, jer ta godišnjica označava operu, a ne Mozarta zato mislim da je bolje da Mozart stoji i rođenje i figaro. I dodat ću Brahmsa na 3. travnj ako smrt. I dodao sam Wagnera na smrt i na 14.kolovoza sam napisao što treba, stavio sam Brechta jer nisam imao što bolje, a za Alfreda čemo vidjeti.

--Edgar Allan Poe 15:29, 11. kolovoza 2006. (CEST)

->Boje[uredi]

Nema problema u vezi lektora, baš sam i to nekidan rekao na IRC. Probam riješiti Meta 1000 stranica, što smo trebali već riješiti.:-)) --Borovino 10:31, 11. kolovoza 2006. (CEST)

hehe ![uredi]

Znam da si na godišnjem i sve, ali bolje da ti sad pišem jer bih mogao zaboraviti. Malo sam mijenjao stare godišnjice i odlučio staviti svako predsjednika. Neke sam obljetnice maknuo na rođenje/smrt, a neke izbrisao jer su bile ili nepotrebne ili već ponoljene. Također sam na svaku godišnjicu dodao sliku tog predsjednika. Pogledaj kad se vratiš ! I ako ikako može molim te da tako ostane, a ne da se vrati. Neka budu predsjednici.

--Edgar Allan Poe 15:32, 17. kolovoza 2006. (CEST)

Da prebacio sam tekst, treblo i kategoriju...hajde učini --Zeljko 13:32, 31. kolovoza 2006. (CEST)

Dupli popisi[uredi]

Istu stvar smo imali s drzavama, pa sam to rijesio. Za primjer, pogledaj npr. kat. Države u Europi, Andora i {{Europa}}. Obrati paznju koji link gdje vodi, neki vode na kategorije. Isto planiram i za ruske federalne subjekte i slicne primjere. --Tycho Brahe 14:03, 31. kolovoza 2006. (CEST)


Baš me raduje ovo zanimanje za susret!!! Govori samo za sebe!!! Pozdrav Branka France 14:23, 31. kolovoza 2006. (CEST)

Predsjednici[uredi]

Koje si sve predsjednike maknuo(promijenio) ?


Znam za Hardinga i Madisona, a ima li još tko ?


--Edgar Allan Poe

jesi siguran da nisi mijenjao tekst. Meni se činin da jesi.

--Edgar Allan Poe 11:45, 1. rujna 2006. (CEST)

Oko spamiranja RE[uredi]

Ja nisam kriv ukoliko su se neki prepoznali u onome što sam napisao! Nisam pisao konkretno Tychou,... nikome ponaosob, već općenito... pa se stoga nemam potrebe što ispričavati, jer ne smatram da sam nešto krivo rekao. A, nadam se, da još uvijek imam pravo i na vlastito mišljenje/komentar, pa i pod tu cijenu da mi netko zato zamjeri! Još uvijek smo u demokraciji, ili?

A svaka čast svima onima koji su utrošili svoj trud i vrijeme na lobiranju koje spominješ- KAPA DOLJE!

Pozdrav

Anonimus


Eto, ako smo raskrstili sa "uvredljivim sadržajima" onda može jedna mala molba: Dali je moguće da netko malo skrene pažnju ekipi na eng. stranici na nelogičnosti članka o Paulu Skaliću, kako nebi ispalo kako je negiranje sadržaja tog članka samo dio napora nekog usamljenog "vandala" ... Ako im više ljudi skrene pažnju možda neke to shvate malo ozbiljnije...


Hvala vama ako mislite da ste me "ispljuskali", iako nisam to tako shvatio i dozivio- ali neka, ako vas tjesi... Ako nista, drago mi je da sam skrenuo paznju na ovaj problem, pa ako je za to bila potrebna i poneka "zrtva", nema frke ;)

Anonimus Pozdrav

Objašnjenje[uredi]

Objašnjenje stoji !


--Edgar Allan Poe 10:28, 4. rujna 2006. (CEST)

[1]

--Edgar Allan Poe 10:39, 4. rujna 2006. (CEST)

Ma ospobno nisam čou za Cellinija, ali neka ti bude. A mislim da trogirsku katedrealu možemo staviti na bilo koju godišnjucu koja je vezana sa Trogirom ili katedralom. A porschea ne možemo.

--Edgar Allan Poe 10:56, 4. rujna 2006. (CEST)

još posla[uredi]

Kategorija:Političke ideologije. <- vidi i ovo. --Tycho Brahe 09:56, 5. rujna 2006. (CEST)

nadopuna[uredi]

?

A Imperijalizam, Špijunaža, rat, Reparacije, .... ? --Tycho Brahe 10:23, 5. rujna 2006. (CEST)

Poruka[uredi]

Oprosti što ti se tako kasno javljam, ali e-mail koji sam ti poslao je vraćen. Sada ne znam da li je to moja greška . Možda zvuči glupo, ali primjetio sam da je u tvojoj e-mail adresi ime i prezime imaju razmak, ali ne znam što je između njih _,-,.; ili nešto drugo. Možda sam krivo napisao.

Uglavnom, kako ti je bilo jućer? Ako hoćeš, možemo se naći negdje u Zagrebu pa da malo popričamo o animeima. Pozdrav--Seiya 21:33, 11. rujna 2006. (CEST)

Tenks Zmaj. --Zeljko 13:47, 12. rujna 2006. (CEST)

Hvala Zmaje, jedan od ovih dana, sredit ćemo i sve te četvrti Rija! Pozdrav Sale 18:01, 13. rujna 2006. (CEST)

Slike i nobel[uredi]

poćeo sam rješavati slike i drago mi je što ste me upozorili. Sada ću sve prgledati, a vidiš i sam da sam na one za koje ne znam url stavio da brišete, a vidim da neke već i jeste. Na ostalima radim i planiram završiti preko vikenda. Nego što će biti sa onim slikama koje sam stavio licencu ?

I što će biti sa slikama koje sam stavio da su JD, a nisu, a priložio sam url ?

I što će biti sa onima koje sam stavio pravedna uporaba, a one je ili nije ?

I što će biti sa onima koje su ostavljejne pod Pravedom uporabon, a ne zna se/ili nisu pravedna uporaba ?

I što će biti sa onima koje sam stavio da imaju copyright i da su pravedna uporada, a ne zna se jesu li/ili nisu to ?


I poslao sam e-mail nobelprize.org da dobijemo pravo na korištenje njihovih slika na wikiju. Mislim da bi slike nobelovaca itekako bile potrebne.

--Edgar Allan Poe

Obljetnice[uredi]

Zmaje, ne slažem se sa tvojim stavom.
Izostavljanje tih dviju obljetnica je veliki propust.
Prvo, rođendan je jedna stvar, ali čin postavljanja za bana je skroz druga stvar, pogotovo kada prvi put u povijesti to nije plemić, nego domaći čovjek, koji je puno učinio za Hrvatsku na tom položaju.
Drugo. ZAVNOH-ova potvrda Odluke o priključenju Istre Hrvatskoj je VRLO VAŽNA stvar! Čak važnija od Odluke NOO-a za Istru. Jer to je isto kao da su se dva hrv. sela u Singkjangu odlučila priključiti Hrvatskoj. To što su lokalni odlučili je jedno, jer to može biti čin ljutitog mjesnog stanovništva, ali druga stvar bi bila kada bi Sabor (koji je sljednik ZAVNOH-a) tu odluku prihvatio i potvrdio, jer to bi bio zador u međunarodni poredak odnosno međunarodno priznate granice! A tu hrabrost, tu odlučnost, tu petlju je ZAVNOH 1943. imao. Kubura 09:47, 20. rujna 2006. (CEST)

Shvatio sam da ne želimo ponavljanje; osobno mislim, ono zatupi čovjeka. Ali, ono su bile preozbiljne stvari za ih izostaviti (inače, nisam se išao izrugivati, samo sam naglašavao važnost događaja prema ovim drugima, neglede toga što su ovi drugi "kandidati" bili najpoznatiji europski filmski festival i književnik nagrađen Nobelovom nagradom). Treća je stvar što su slični događaji/isti junak se pojavili opet u sve skupa 9 dana jedan za drugim. Kubura 10:33, 20. rujna 2006. (CEST)

Ma, krivo si me shvatio. Ne 9 dana izareda, nego Mažuranić se pojavio opet nakon 9 dana (rođendan/postavljanje za bana), a Odluke o priključenje Istre Hrvatskoj opet nakon 7 dana (Odluka Okružnog NOO-a/ZAVNOH-ova Odluka). Shvaćaš? Jedan za drugim nakon 9 dana. Kubura 11:41, 20. rujna 2006. (CEST)

Izmjena predložaka[uredi]

Dobit ćeš munjopoštu, trebat će tri predloška mijenjati. Kubura 02:11, 26. rujna 2006. (CEST)

Vandalizam[uredi]

Zmaje, ja ti uklanjam one vandalizme od onih najranijih jutarnjih. Kubura 08:45, 2. listopada 2006. (CEST)

Mislin da smo očistili škovace :) . A onemu tipu je potrebno nać ženku, ili neka upozna čari svoje desne ruke kad je sam sa sebon :) . Što se sve događa kada ljudi se nisu sreli sa prethodne dvije stvari... Kubura 09:16, 2. listopada 2006. (CEST)

Vandal[uredi]

Jesmo sad prešli sve? :-)) Roberta F. 09:17, 2. listopada 2006. (CEST)

Jutros je wiki štekala, nismo mogli počet odmah s uklanjanjem. Roberta F. 09:27, 2. listopada 2006. (CEST)

NIsam shavtio[uredi]

Možeš malo pojasniti ?

--Edgar Allan Poe 10:52, 4. listopada 2006. (CEST)

Znači...[uredi]

Znači mi sada "gadimo" članke umjesto da ih hvalimo ?

A što je sa onim biranjen izvrsnih članaka, šro stoji ppoviše ?

--Edgar Allan Poe 11:03, 4. listopada 2006. (CEST)

Da[uredi]

Pa slažem se u vezi toga, ali podržavam i biraje izvrsnog članka. Hoće li to biti ?

I je li Rommel izabran ili se još čeka.

I nisis mi akitvan na godišnjicama u zadnje vrijeme, samo ja nafopunjujem.


--Edgar Allan Poe 11:08, 4. listopada 2006. (CEST)

Pa to mi je mana. Pa dobro, ta ideja stoji, pa hoće li onda članci koju su već bili izabrani ući u izvrsne.

--Edgar Allan Poe 11:15, 4. listopada 2006. (CEST)

Kada ?[uredi]

Pa kada će početi kategorizacija i biranje ?

--Edgar Allan Poe 11:19, 4. listopada 2006. (CEST)

Malo sam tamo popravio, na biranje izabrani članka dodao sam Wikipedija:bria..., a dodao sam i poveznicu na izvrsni članak, Wikipedija:Izvrsni članci.

--Edgar Allan Poe 13:47, 4. listopada 2006. (CEST)

Davno[uredi]

Zmaj, ima (možda) kvaka. Članak Shakespeare stoji tu od kolovoza, a sada je listopad. Toje po mojoj računuci, 1...2 mjeseca. 1...2...3...4...5...6 tjedana. A tamo piše 1 tjedan. Pa što, nema primjedbu, uvrstiti ga ili ne. I što sa člancima koji su već bili izabrani članci. Staviti njih u izvrsne odmah ili i njih predlagati ?


--Edgar Allan Poe

Bitka za Torbuk ?[uredi]

Misliš kao Bitka za Torbuk.


--Edgar Allan Poe 12:07, 6. listopada 2006. (CEST)

Pa da[uredi]

Ali to onda prebaciti, samo WDC nije dobro, a pogotovo samo ne Torbuk. Treba još pisati.

--Edgar Allan Poe 12:13, 6. listopada 2006. (CEST)


Gotov je i Nostradamus.


--Edgar Allan Poe 12:14, 6. listopada 2006. (CEST)

Dobro[uredi]

Ok, riješio sam i Shakespearea, a o Doyleu nema informacija o djelu. Smoa ono što piše. A što msliš o prijedlogu nacist ili nezma vojskovođa.

http://en.wikipedia.org/wiki/Erwin_Rommel

Ovaj na Rommelu ?


--Edgar Allan Poe 12:21, 6. listopada 2006. (CEST)

To što si sada rekao zadnje u kafiću, to je u redu, imao sam dojam da se preferira sporna stranica. pošto je tome tako kako kažeš, stimulacija za sve, neka bude ono i ostane. Možda će neko malo uhvatiti i općina. Te općine su mi ujedno i želja. --Zeljko 15:39, 6. listopada 2006. (CEST)

Pročitaj što sam u kafiću napisao, sa tvojim zadnjim tekstom u kafiću se slažem, bez preferiranja jednog, znači predlaže se sve tko što stavi etc --Zeljko 15:46, 6. listopada 2006. (CEST)

Još...i Edgara mi je žao da je blokiran... možda mu Ante oprosti, što miliš... puno se čovjek trudi... kolike je slike samo izbrisao...pravi entuzijazam... pa eto, molim za njega...prijatelj nam je i kolega. --Zeljko 15:49, 6. listopada 2006. (CEST)

Tacit, Zagreb Pride[uredi]

Ja sam upravo napisao članak o caru Tacitu prije nego si ti stavio upozorenje da radiš na članku. Tako da ako imaš što dodati ili ipraviti učiniti to na mome članku. Inače, sve što sam prigovorio članku Zagreb Pride i dalje nije ispravljeno tako da on nikako ne može biti izabrani članak, a i općenito sam protiv populariziranja homoseksualizma ma kako se objektivno o njemu pisalo. To je moje skromno mišljenje. Pozdrav! Flopy, 11:08, 9. listopada 2006.

Nisam kanio otvoriti raspravu o homoseksualizmu kojega ti otvoreno propagiraš, ali da znaš da me je pomalo uvrijedilo to što si nas koji smo protiv citirajući toga Raula između redaka proglasio prikrivenim homoseksualcima. Ali dobro, ja dižem ruke od toga i idem se posvetiti manje kontroverznim temama. Flopy, 11:20, 9. listopada 2006.
Ti možda sebe smatraš marginalcem, ja sebe ne. Na wikipediju sam se uključio iz želje da nešto doprinesem. Kad sam krajem travnja zbog loših članaka iz povijesti oštro kritizirao ti i Speedy Gonzales ste me pozvali da budem suradnik i to ispravim što tada nisam znao da se može i evo već sam šest mjeseci tu još uvijek pun entuzijazma. Pozdrav! Flopy, 11:28, 9. listopada 2006
Slažem se. Inače ne bih želio da me smatraš nekakvim ekstremistom jer to nisam. Lijep pozdrav! Flopy, 11:38, 9. listopada 2006.