Dodatak:Popis epizoda Zvjezdanih staza

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži

Ovo je popis emitiranih epizoda Zvjezdanih staza.

Originalna serija[uredi VE | uredi]

Sezona 1[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera Premijera nakon remasteriranja
Where No Man Has Gone Before 1x01 6149-02 1312.4 - 1313.8 22. rujna 1966. (1966-09-22) 20. siječnja 2007. (2007-01-20)
The Corbomite Maneuver 1x02 6149-03 1512.2 - 1514.1 10. studenog 1966. (1966-11-10) 9. prosinca 2006. (2006-12-09)
Mudd's Women 1x03 6149-04 1329.8 - 1330.1 13. listopada 1966. (1966-10-13) 26. travnja 2008. (2008-04-26)
The Enemy Within 1x04 6149-05 1672.1 - 1673.1 6. listopada 1966. (1966-10-06) 26. siječnja 2008. (2008-01-26)
The Man Trap 1x05 6149-06 1513.1 - 1513.8 8. rujna 1966. (1966-09-08) 29. rujna 2007. (2007-09-29)
The Naked Time 1x06 6149-07 1704.2 - 1704.4 29. rujna 1966. (1966-09-29) 30. rujna 2006. (2006-09-30)
Charlie X 1x07 6149-08 1533.6 - 1535.8 15. rujna 1966. (1966-09-15) 14. srpnja 2007. (2007-07-14)
Balance of Terror 1x08 6149-09 1709.2 - 1709.6 13. prosinca 1966. (1966-12-13) 16. rujna 2006. (2006-09-16)
What Are Little Girls Made Of? 1x09 6149-10 2712.4 20. listopada 1966. (1966-10-20) 6. listopada 2007. (2007-10-06)
Dagger of the Mind 1x10 6149-11 2715.1 - 2715.2 3. studenog 1966. (1966-11-03) 13. listopada 2007. (2007-10-13)
Miri 1x11 6149-12 2713.5 - 2713.3 27. listopada 1966. (1966-10-27) 16. rujna 2006. (2006-09-16)
The Conscience of the King 1x12 6149-13 2817.6 - 2819.8 8. prosinca 1966. (1966-12-08) 22. rujna 2007. (2007-09-22)
The Galileo Seven 1x13 6149-14 2821.5 - 2823.8 5. siječnja 1967. (1967-01-05) 15. rujna 2007. (2007-09-15)
Court Martial 1x14 6149-15 2947.3 - 2950.1 2. veljače 1967. (1967-02-02) 10. svibnja 2008. (2008-05-10)
The Menagerie, Part I 1x15 6149-16A 3012.4 - 3012.6 17. studenog 1966. (1966-11-17) 25. studenog 2006. (2006-11-25)
The Menagerie, Part II 1x16 6149-16B 3013.1 - 3013.2 24. studenog 1966. (1966-11-24) 2. prosinca 2006. (2006-12-02)
Shore Leave 1x17 6149-17 3025.3 - 3025.8 29. prosinca 1966. (1966-12-29) 26. svibnja 2007. (2007-05-26)
The Squire of Gothos 1x18 6149-18 2124.5 - 2126.3 12. siječnja 1967. (1967-01-12) 21. srpnja 2007. (2007-07-21)
Arena 1x19 6149-19 3045.6 - 3046.2 19. siječnja 1967. (1967-01-19) 21. listopada 2006. (2006-10-21)
The Alternative Factor 1x20 6149-20 3087.6 - 3088.7 30. ožujka 1967. (1967-03-30) 1. prosinca 2007. (2007-12-01)
Tomorrow is Yesterday 1x21 6149-21 3113.2 - 3114.1 26. siječnja 1967. (1967-01-26) 5. svibnja 2007. (2007-05-05)
The Return of the Archons 1x22 6149-22 3156.2 - 3158.7 9. veljače 1967. (1967-02-09) 8. prosinca 2007. (2007-12-08)
A Taste of Armageddon 1x23 6149-23 3192.1 - 3193.0 23. veljače 1967. (1967-02-23) 15. prosinca 2007. (2007-12-15)
Space Seed 1x24 6149-24 3141.9 - 3143.3 16. veljače 1967. (1967-02-16) 18. studenog 2006. (2006-11-18)
This Side of Paradise 1x25 6149-25 3417.3 - 3417.7 2. ožujka 1967. (1967-03-02) 28. srpnja 2007. (2007-07-28)
The Devil in the Dark 1x26 6149-26 3196.1 9. ožujka 1967. (1967-03-09) 23. rujna 2006. (2006-09-23)
Errand of Mercy 1x27 6149-27 3198.4 - 3201.7 23. ožujka 1967. (1967-03-23) 12. svibnja 2007. (2007-05-12)
The City on the Edge of Forever 1x28 6149-28 Nepoznato 6. travnja 1967. (1967-04-06) 7. listopada 2006. (2006-10-07)
Operation -- Annihilate! 1x29 6149-29 3287.2 - 3289.8 13. travnja 1967. (1967-04-13) 23. veljače 2008. (2008-02-23)

Sezona 2[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera Premijera nakon remasteriranja
Catspaw 2x01 60330 3018.2 27. listopada 1967. (1967-10-27) 28. listopada 2006. (2006-10-28)
Metamorphosis 2x02 60331 3219.8 - 3220.3 10. studenog 1967. (1967-11-10) 3. studenog 2007. (2007-11-03)
Friday's Child 2x03 60332 3497.2 - 3499.1 1. prosinca 1967. (1967-12-01) 6. siječnja 2007. (2007-01-06)
Who Mourns for Adonais? 2x04 60333 3468.1 22. rujna 1967. (1967-09-22) 12. siječnja 2008. (2008-01-12)
Amok Time 2x05 60334 3372.7 15. rujna 1967. (1967-09-15) 17. veljače 2007. (2007-02-17)
The Doomsday Machine 2x06 60335 4202.9 20. listopada 1967. (1967-10-20) 10. veljače 2007. (2007-02-10)
Wolf in the Fold 2x07 60336 3614.9 - 3615.4 22. prosinca 1967. (1967-12-22) 10. ožujka 2007. (2007-03-10)
The Changeling 2x08 60337 3541.9 29. rujna 1967. (1967-09-29) 2. veljače 2008. (2008-02-02)
The Apple 2x09 60338 3715.0 - 3715.6 13. listopada 1967. (1967-10-13) 1. ožujka 2008. (2008-03-01)
Mirror, Mirror 2x10 60339 Nepoznato 6. listopada 1967. (1967-10-06) 11. studenog 2006. (2006-11-11)
The Deadly Years 2x11 60340 3478.2 - 3479.4 8. prosinca 1967. (1967-12-08) 10. studenog 2007. (2007-11-10)
I, Mudd 2x12 60341 4513.3 3. studenog 1967. (1967-11-03) 14. listopada 2006. (2006-10-14)
The Trouble with Tribbles 2x13 60342 4523.3 - 4525.6 29. prosinca 1967. (1967-12-29) 4. studenog 2006. (2006-11-04)
Bread and Circuses 2x14 60343 4040.7 - 4041.7 15. ožujka 1968. (1968-03-15) 2. lipnja 2007. (2007-06-02)
Journey to Babel 2x15 60344 3842.3 - 3843.4 17. studenog 1967. (1967-11-17) 3. veljače 2007. (2007-02-03)
A Private Little War 2x16 60345 4211.4 - 4211.8 2. veljače 1968. (1968-02-02) 17. svibnja 2008. (2008-05-17)
The Gamesters of Triskelion 2x17 60346 3211.7 - 3259.2 5. siječnja 1968. (1968-01-05) 20. listopada 2007. (2007-10-20)
Obsession 2x18 60347 3619.2 - 3620.7 15. prosinca 1967. (1967-12-15) 12. travnja 2008. (2008-04-12)
The Immunity Syndrome 2x19 60348 4307.1 - 4309.4 19. siječnja 1968. (1968-01-19) 7. travnja 2007. (2007-04-07)
A Piece of the Action 2x20 60349 Nepoznato 12. siječnja 1968. (1968-01-12) 28. travnja 2007. (2007-04-28)
By Any Other Name 2x21 60350 4657.5 - 4658.9 23. veljače 1968. (1968-02-23) 8. ožujka 2008. (2008-03-08)
Return to Tomorrow 2x22 60351 4768.3 - 4770.3 9. veljače 1968. (1968-02-09) 7. srpnja 2007. (2007-07-07)
Patterns of Force 2x23 60352 Nepoznato 16. veljače 1968. (1968-02-16) 19. svibnja 2007. (2007-05-19)
The Ultimate Computer 2x24 60353 4729.4 - 4731.3 8. ožujka 1968. (1968-03-08) 9. veljače 2008. (2008-02-09)
The Omega Glory 2x25 60354 Nepoznato 1. ožujka 1968. (1968-03-01) 30. lipnja 2007. (2007-06-30)
Assignment: Earth 2x26 60355 Nepoznato 29. ožujka 1968. (1968-03-29) 3. svibnja 2008. (2008-05-03)

Sezona 3[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera Premijera nakon remasteriranja
Spectre of the Gun 3x01 60043-56 4385.3 25. listopada 1968. (1968-10-25) 19. srpnja 2008. (2008-07-19)
Elaan of Troyius 3x02 60043-57 4372.5 20. prosinca 1968. (1968-12-20) 29. ožujka 2008. (2008-03-29)
The Paradise Syndrome 3x03 60043-58 4842.6 - 4843.6 4. listopada 1968. (1968-10-04) 24. veljače 2007. (2007-02-24)
The Enterprise Incident 3x04 60043-59 5027.3 - 5027.4 27. rujna 1968. (1968-09-27) 5. travnja 2008. (2008-04-05)
And the Children Shall Lead 3x05 60043-60 5029.5 11. listopada 1968. (1968-10-11) 14. travnja 2007. (2007-04-14)
Spock's Brain 3x06 60043-61 5431.4 - 5432.3 20. rujna 1968. (1968-09-20) 9. lipnja 2007. (2007-06-09)
Is There in Truth No Beauty? 3x07 60043-62 5630.7 - 5630.8 18. listopada 1968. (1968-10-18) 22. ožujka 2008. (2008-03-22)
The Empath 3x08 60043-63 5121.5 6. prosinca 1968. (1968-12-06) 26. srpnja 2008. (2008-07-26)
The Tholian Web 3x09 60043-64 5693.2 15. studenog 1968. (1968-11-15) 31. ožujka 2007. (2007-03-31)
For the World is Hollow and I Have Touched the Sky 3x10 60043-65 5476.3 - 5476.4 8. studenog 1968. (1968-11-08) 27. siječnja 2007. (2007-01-27)
Day of the Dove 3x11 60043-66 Nepoznato 1. studenog 1968. (1968-11-01) 5. siječnja 2008. (2008-01-05)
Plato's Stepchildren 3x12 60043-67 5784.2 - 5784.3 22. studenog 1968. (1968-11-22) 16. lipnja 2007. (2007-06-16)
Wink of an Eye 3x13 60043-68 5710.5 - 5710.9 29. studenog 1968. (1968-11-29) 13. siječnja 2007. (2007-01-13)
That Which Survives 3x14 60043-69 Nepoznato 24. siječnja 1969. (1969-01-24) 15. ožujka 2008. (2008-03-15)
Let That Be Your Last Battlefield 3x15 60043-70 5730.2 - 5730.7 10. siječnja 1969. (1969-01-10) 19. siječnja 2008. (2008-01-19)
Whom Gods Destroy 3x16 60043-71 5718.3 3. siječnja 1969. (1969-01-03) 24. svibnja 2008. (2008-05-24)
The Mark of Gideon 3x17 60043-72 5423.4 - 5423.8 17. siječnja 1969. (1969-01-17) 31. svibnja 2008. (2008-05-31)
The Lights of Zetar 3x18 60043-73 5725.3 - 5725.6 31. siječnja 1969. (1969-01-31) 7. lipnja 2008. (2008-06-07)
The Cloud Minders 3x19 60043-74 5818.4 - 5819.3 28. veljače 1969. (1969-02-28) 12. srpnja 2008. (2008-07-12)
The Way to Eden 3x20 60043-75 5832.3 - 5832.6 21. veljače 1969. (1969-02-21) 14. lipnja 2008. (2008-06-14)
Requiem for Methuselah 3x21 60043-76 5843.7 - 5843.8 14. veljače 1969. (1969-02-14) 21. lipnja 2008. (2008-06-21)
The Savage Curtain 3x22 60043-77 5906.4 - 5906.5 7. ožujka 1969. (1969-03-07) 28. lipnja 2008. (2008-06-28)
All Our Yesterdays 3x23 60043-78 5943.7 - 5943.9 14. ožujka 1969. (1969-03-14) 21. travnja 2007. (2007-04-21)
Turnabout Intruder 3x24 60043-79 5928.5 - 5930.3 3. lipnja 1969. (1969-06-03) 2. kolovoza 2008. (2008-08-02)

Nova generacija[uredi VE | uredi]

Sezona 1[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Encounter at Farpoint 1x01/02  ?????-721 41153.7 28. rujna 1987. (1987-09-28)
The Naked Now 1x03 40271-103 41209.2 5. listopada 1987. (1987-10-05)
Code of Honor 1x04 40271-104 41235.25 12. listopada 1987. (1987-10-12)
The Last Outpost 1x05 40271-107 41386.4 19. listopada 1987. (1987-10-19)
Where No One Has Gone Before 1x06 40271-106 41263.1 26. listopada 1987. (1987-10-26)
Lonely Among Us 1x07 40271-108 41249.3 2. studenog 1987. (1987-11-02)
Justice 1x08 40271-109 41255.6 9. studenog 1987. (1987-11-09)
The Battle 1x09 40271-110 41723.9 16. studenog 1987. (1987-11-16)
Hide and Q 1x10 40271-111 41590.5 23. studenog 1987. (1987-11-23)
Haven 1x11 40271-105 41294.5 30. studenog 1987. (1987-11-30)
The Big Goodbye 1x12 40271-113 41997.7 11. siječnja 1988. (1988-01-11)
Datalore 1x13 40271-114 41242.4 18. siječnja 1988. (1988-01-18)
Angel One 1x14 40271-115 41636.9 25. siječnja 1988. (1988-01-25)
11001001 1x15 40271-116 41365.9 1. veljače 1988. (1988-02-01)
Too Short a Season 1x16 40271-112 41309.5 8. veljače 1988. (1988-02-08)
When The Bough Breaks 1x17 40271-118 41509.1 15. veljače 1988. (1988-02-15)
Home Soil 1x18 40271-117 41463.9 22. veljače 1988. (1988-02-22)
Coming of Age 1x19 40271-119 41461.2 14. ožujka 1988. (1988-03-14)
Heart of Glory 1x20 40271-120 41503.7 21. ožujka 1988. (1988-03-21)
The Arsenal of Freedom 1x21 40271-121 41798.2 11. travnja 1988. (1988-04-11)
Symbiosis 1x22 40271-123 Nepoznato 18. travnja 1988. (1988-04-18)
Skin of Evil 1x23 40271-122 41601.3 25. travnja 1988. (1988-04-25)
We'll Always Have Paris 1x24 40271-124 41697.9 2. svibnja 1988. (1988-05-02)
Conspiracy 1x25 40271-125 41775.5 9. svibnja 1988. (1988-05-09)
The Neutral Zone 1x26 40271-126 41986.0 16. svibnja 1988. (1988-05-16)

Sezona 2[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
The Child 2x01 40272-127 42073.1 21. studenog 1988. (1988-11-21)
Where Silence Has Lease 2x02 40272-128 42193.6 28. studenog 1988. (1988-11-28)
Elementary, Dear Data 2x03 40272-129 42286.3 5. prosinca 1988. (1988-12-05)
The Outrageous Okona 2x04 40272-130 42402.7 12. prosinca 1988. (1988-12-12)
Loud As A Whisper 2x05 40272-132 42477.2 9. siječnja 1989. (1989-01-09)
The Schizoid Man 2x06 40272-131 42437.5 23. siječnja 1989. (1989-01-23)
Unnatural Selection 2x07 40272-133 42494.8 30. siječnja 1989. (1989-01-30)
A Matter Of Honor 2x08 40272-134 42506.5 6. veljače 1989. (1989-02-06)
The Measure Of A Man 2x09 40272-135 42523.7 13. veljače 1989. (1989-02-13)
The Dauphin 2x10 40272-136 42568.8 20. veljače 1989. (1989-02-20)
Contagion 2x11 40272-137 42609.1 20. ožujka 1989. (1989-03-20)
The Royale 2x12 40272-138 42625.4 27. ožujka 1989. (1989-03-27)
Time Squared 2x13 40272-139 42679.2 3. travnja 1989. (1989-04-03)
The Icarus Factor 2x14 40272-140 42686.4 24. travnja 1989. (1989-04-24)
Pen Pals 2x15 40272-141 42695.3 1. svibnja 1989. (1989-05-01)
Q Who 2x16 40272-142 42761.3 8. svibnja 1989. (1989-05-08)
Samaritan Snare 2x17 40272-143 42779.1 15. svibnja 1989. (1989-05-15)
Up The Long Ladder 2x18 40272-144 42823.2 22. svibnja 1989. (1989-05-22)
Manhunt 2x19 40272-145 42859.2 19. lipnja 1989. (1989-06-19)
The Emissary 2x20 40272-146 42901.3 29. lipnja 1989. (1989-06-29)
Peak Performance 2x21 40272-147 42923.4 10. srpnja 1989. (1989-07-10)
Shades of Gray 2x22 40272-148 42976.1 17. srpnja 1989. (1989-07-17)

Sezona 3[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Evolution 3x01 40273-150 43125.8 25. rujna 1989. (1989-09-25)
The Ensigns of Command 3x02 40273-149 43133.3 2. listopada 1989. (1989-10-02)
The Survivors 3x03 40273-151 43152.4 9. listopada 1989. (1989-10-09)
Who Watches The Watchers 3x04 40273-152 43173.5 16. listopada 1989. (1989-10-16)
The Bonding 3x05 40273-153 43198.7 23. listopada 1989. (1989-10-23)
Booby Trap 3x06 40273-154 43205.6 30. listopada 1989. (1989-10-30)
The Enemy 3x07 40273-155 43349.2 6. studenog 1989. (1989-11-06)
The Price 3x08 40273-156 43385.6 13. studenog 1989. (1989-11-13)
The Vengeance Factor 3x09 40273-157 43421.9 20. studenog 1989. (1989-11-20)
The Defector 3x10 40273-158 43462.5 1. siječnja 1990. (1990-01-01)
The Hunted 3x11 40273-159 43489.2 8. siječnja 1990. (1990-01-08)
The High Ground 3x12 40273-160 43510.7 29. siječnja 1990. (1990-01-29)
Deja Q 3x13 40273-161 43539.1 5. veljače 1990. (1990-02-05)
A Matter of Perspective 3x14 40273-162 43610.4 12. veljače 1990. (1990-02-12)
Yesterday's Enterprise 3x15 40273-163 43625.2 19. veljače 1990. (1990-02-19)
The Offspring 3x16 40273-164 43657.0 12. ožujka 1990. (1990-03-12)
Sins of the Father 3x17 40273-165 43685.2 19. ožujka 1990. (1990-03-19)
Allegiance 3x18 40273-166 43714.1 26. ožujka 1990. (1990-03-26)
Captain's Holiday 3x19 40273-167 43745.2 2. travnja 1990. (1990-04-02)
Tin Man 3x20 40273-168 43779.3 23. travnja 1990. (1990-04-23)
Hollow Pursuits 3x21 40273-169 43807.4 30. travnja 1990. (1990-04-30)
The Most Toys 3x22 40273-170 43872.2 7. svibnja 1990. (1990-05-07)
Sarek 3x23 40273-171 43917.4 14. svibnja 1990. (1990-05-14)
Ménage à Troi 3x24 40273-172 43930.7 28. svibnja 1990. (1990-05-28)
Transfigurations 3x25 40273-173 43957.2 4. lipnja 1990. (1990-06-04)
The Best of Both Worlds 3x26 40273-174 43989.1 18. lipnja 1990. (1990-06-18)

Sezona 4[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
The Best of Both Worlds, Part II 4x01 40274-175 44001.4 24. rujna 1990. (1990-09-24)
Family 4x02 40274-178 44012.3 1. listopada 1990. (1990-10-01)
Brothers 4x03 40274-177 44085.7 8. listopada 1990. (1990-10-08)
Suddenly Human 4x04 40274-176 44143.7 15. listopada 1990. (1990-10-15)
Remember Me 4x05 40274-179 44161.2 22. listopada 1990. (1990-10-22)
Legacy 4x06 40274-180 44215.2 29. listopada 1990. (1990-10-29)
Reunion 4x07 40274-181 44246.3 5. studenog 1990. (1990-11-05)
Future Imperfect 4x08 40274-182 44286.5 12. studenog 1990. (1990-11-12)
Final Mission 4x09 40274-183 44307.3 19. studenog 1990. (1990-11-19)
The Loss 4x10 40274-184 44356.9 31. prosinca 1990. (1990-12-31)
Data's Day 4x11 40274-185 44390.1 7. siječnja 1991. (1991-01-07)
The Wounded 4x12 40274-186 44429.6 28. siječnja 1991. (1991-01-28)
Devil's Due 4x13 40274-187 44474.5 4. veljače 1991. (1991-02-04)
Clues 4x14 40274-188 44502.7 11. veljače 1991. (1991-02-11)
First Contact 4x15 40274-189 Nepoznato 18. veljače 1991. (1991-02-18)
Galaxy's Child 4x16 40274-190 44614.6 11. ožujka 1991. (1991-03-11)
Night Terrors 4x17 40274-191 44631.2 18. ožujka 1991. (1991-03-18)
Identity Crisis 4x18 40274-192 44664.5 25. ožujka 1991. (1991-03-25)
The Nth Degree 4x19 40274-193 44704.2 1. travnja 1991. (1991-04-01)
Qpid 4x20 40274-194 44741.9 22. travnja 1991. (1991-04-22)
The Drumhead 4x21 40274-195 44769.2 29. travnja 1991. (1991-04-29)
Half a Life 4x22 40274-196 44805.3 6. svibnja 1991. (1991-05-06)
The Host 4x23 40274-197 44821.3 13. svibnja 1991. (1991-05-13)
The Mind's Eye 4x24 40274-198 44885.5 27. svibnja 1991. (1991-05-27)
In Theory 4x25 40274-199 44932.3 3. lipnja 1991. (1991-06-03)
Redemption 4x26 40274-200 44995.3 17. lipnja 1991. (1991-06-17)

Sezona 5[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Redemption II 5x01 40275-201 45020.4 23. rujna 1991. (1991-09-23)
Darmok 5x02 40275-202 45047.2 30. rujna 1991. (1991-09-30)
Ensign Ro 5x03 40275-203 45076.3 7. listopada 1991. (1991-10-07)
Silicon Avatar 5x04 40275-204 45122.3 14. listopada 1991. (1991-10-14)
Disaster 5x05 40275-205 45156.1 21. listopada 1991. (1991-10-21)
The Game 5x06 40275-206 45208.2 28. listopada 1991. (1991-10-28)
Unification I 5x07 40275-208 45236.4 4. studenog 1991. (1991-11-04)
Unification II 5x08 40275-207 45245.8 11. studenog 1991. (1991-11-11)
A Matter of Time 5x09 40275-209 45349.1 18. studenog 1991. (1991-11-18)
New Ground 5x10 40275-210 45376.3 6. siječnja 1992. (1992-01-06)
Hero Worship 5x11 40275-211 45397.3 27. siječnja 1992. (1992-01-27)
Violations 5x12 40275-212 45429.3 3. veljače 1992. (1992-02-03)
The Masterpiece Society 5x13 40275-213 45470.1 10. veljače 1992. (1992-02-10)
Conundrum 5x14 40275-214 45494.2 17. veljače 1992. (1992-02-17)
Power Play 5x15 40275-215 45571.2 24. veljače 1992. (1992-02-24)
Ethics 5x16 40275-216 45587.3 2. ožujka 1992. (1992-03-02)
The Outcast 5x17 40275-217 45614.6 16. ožujka 1992. (1992-03-16)
Cause and Effect 5x18 40275-218 45652.1 23. ožujka 1992. (1992-03-23)
The First Duty 5x19 40275-219 45703.9 30. ožujka 1992. (1992-03-30)
Cost of Living 5x20 40275-220 45733.6 20. travnja 1992. (1992-04-20)
The Perfect Mate 5x21 40275-221 45761.3 27. travnja 1992. (1992-04-27)
Imaginary Friend 5x22 40275-222 45832.1 4. svibnja 1992. (1992-05-04)
I Borg 5x23 40275-223 45854.2 11. svibnja 1992. (1992-05-11)
The Next Phase 5x24 40275-224 45892.4 18. svibnja 1992. (1992-05-18)
The Inner Light 5x25 40275-225 45944.1 1. lipnja 1992. (1992-06-01)
Time's Arrow 5x26 40275-226 45959.1 15. lipnja 1992. (1992-06-15)

Sezona 6[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Time's Arrow, Part II 6x01 40276-227 46001.3 21. rujna 1992. (1992-09-21)
Realm of Fear 6x02 40276-228 46041.1 28. rujna 1992. (1992-09-28)
Man of the People 6x03 40276-229 46071.6 5. listopada 1992. (1992-10-05)
Relics 6x04 40276-230 46125.3 12. listopada 1992. (1992-10-12)
Schisms 6x05 40276-231 46154.2 19. listopada 1992. (1992-10-19)
True Q 6x06 40276-232 46192.3 26. listopada 1992. (1992-10-26)
Rascals 6x07 40276-233 46235.7 2. studenog 1992. (1992-11-02)
A Fistful of Datas 6x08 40276-234 46271.5 7. studenog 1992. (1992-11-07)
The Quality of Life 6x09 40276-235 46307.2 14. studenog 1992. (1992-11-14)
Chain of Command, Part I 6x10 40276-236 46357.4 14. prosinca 1992. (1992-12-14)
Chain of Command, Part II 6x11 40276-237 46360.8 21. prosinca 1992. (1992-12-21)
Ship in a Bottle 6x12 40276-238 46424.1 25. siječnja 1993. (1993-01-25)
Aquiel 6x13 40276-239 46461.3 1. veljače 1993. (1993-02-01)
Face of the Enemy 6x14 40276-240 46519.0 8. veljače 1993. (1993-02-08)
Tapestry 6x15 40276-241 Nepoznato 15. veljače 1993. (1993-02-15)
Birthright, Part I 6x16 40276-242 46578.4 22. veljače 1993. (1993-02-22)
Birthright, Part II 6x17 40276-243 46579.2 1. ožujka 1993. (1993-03-01)
Starship Mine 6x18 40276-244 46682.4 29. ožujka 1993. (1993-03-29)
Lessons 6x19 40276-245 46693.1 5. travnja 1993. (1993-04-05)
The Chase 6x20 40276-246 46731.5 26. travnja 1993. (1993-04-26)
Frame of Mind 6x21 40276-247 46778.1 2. svibnja 1993. (1993-05-02)
Suspicions 6x22 40276-248 46830.1 10. svibnja 1993. (1993-05-10)
Rightful Heir 6x23 40276-249 46852.2 17. svibnja 1993. (1993-05-17)
Second Chances 6x24 40276-250 46915.2 24. svibnja 1993. (1993-05-24)
Timescape 6x25 40276-251 46944.2 12. lipnja 1993. (1993-06-12)
Descent 6x26 40276-252 46982.1 21. lipnja 1993. (1993-06-21)

Sezona 7[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Descent, Part II 7x01 40277-253 47025.4 18. rujna 1993. (1993-09-18)
Liaisons 7x02 40277-254 Nepoznato 25. rujna 1993. (1993-09-25)
Interface 7x03 40277-255 47215.5 4. listopada 1993. (1993-10-04)
Gambit, Part I 7x04 40277-256 47135.2 9. listopada 1993. (1993-10-09)
Gambit, Part II 7x05 40277-257 47160.1 16. listopada 1993. (1993-10-16)
Phantasms 7x06 40277-258 47225.7 23. listopada 1993. (1993-10-23)
Dark Page 7x07 40277-259 47254.1 30. listopada 1993. (1993-10-30)
Attached 7x08 40277-260 47304.2 6. studenog 1993. (1993-11-06)
Force of Nature 7x09 40277-261 47310.2 15. studenog 1993. (1993-11-15)
Inheritance 7x10 40277-262 47410.2 22. studenog 1993. (1993-11-22)
Parallels 7x11 40277-263 47391.2 27. studenog 1993. (1993-11-27)
The Pegasus 7x12 40277-264 47457.1 10. siječnja 1994. (1994-01-10)
Homeward 7x13 40277-265 47423.9 15. siječnja 1994. (1994-01-15)
Sub Rosa 7x14 40277-266 Nepoznato 31. siječnja 1994. (1994-01-31)
Lower Decks 7x15 40277-267 47566.7 7. veljače 1994. (1994-02-07)
Thine Own Self 7x16 40277-268 47611.2 14. veljače 1994. (1994-02-14)
Masks 7x17 40277-269 47615.2 19. veljače 1994. (1994-02-19)
Eye of the Beholder 7x18 40277-270 47622.1 26. veljače 1994. (1994-02-26)
Genesis 7x19 40277-271 47653.2 19. ožujka 1994. (1994-03-19)
Journey's End 7x20 40277-272 47751.2 26. ožujka 1994. (1994-03-26)
Firstborn 7x21 40277-273 47779.4 23. travnja 1994. (1994-04-23)
Bloodlines 7x22 40277-274 47829.1 30. travnja 1994. (1994-04-30)
Emergence 7x23 40277-275 47869.2 7. svibnja 1994. (1994-05-07)
Preemptive Strike 7x24 40277-276 47941.7 14. svibnja 1994. (1994-05-14)
All Good Things... 7x25/26 40277-747 47988.0 23. svibnja 1994. (1994-05-23)

Deep Space 9[uredi VE | uredi]

Sezona 1[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Emissary 1x01/02 40511-721 46379.1 3. siječnja 1993. (1993-01-03)
Past Prologue 1x03 40511-404 Nepoznato 9. siječnja 1993. (1993-01-09)
A Man Alone 1x04 40511-403 46421.5 17. siječnja 1993. (1993-01-17)
Babel 1x05 40511-405 46423.7 24. siječnja 1993. (1993-01-24)
Captive Pursuit 1x06 40511-406 46477.5 30. siječnja 1993. (1993-01-30)
Q-Less 1x07 40511-407 46531.2 6. veljače 1993. (1993-02-06)
Dax 1x08 40511-408 46910.1 13. veljače 1993. (1993-02-13)
The Passenger 1x09 40511-409 Nepoznato 20. veljače 1993. (1993-02-20)
Move Along Home 1x10 40511-410 Nepoznato 14. ožujka 1993. (1993-03-14)
The Nagus 1x11 40511-411 Nepoznato 21. ožujka 1993. (1993-03-21)
Vortex 1x12 40511-412 Nepoznato 18. travnja 1993. (1993-04-18)
Battle Lines 1x13 40511-413 Nepoznato 25. travnja 1993. (1993-04-25)
The Storyteller 1x14 40511-414 46729.1 2. svibnja 1993. (1993-05-02)
Progress 1x15 40511-415 46844.3 9. svibnja 1993. (1993-05-09)
If Wishes Were Horses 1x16 40511-416 46853.2 16. svibnja 1993. (1993-05-16)
The Forsaken 1x17 40511-417 46925.1 23. svibnja 1993. (1993-05-23)
Dramatis Personae 1x18 40511-418 46922.3 30. svibnja 1993. (1993-05-30)
Duet 1x19 40511-419 Nepoznato 13. lipnja 1993. (1993-06-13)
In the Hands of the Prophets 1x20 40511-420 Nepoznato 20. lipnja 1993. (1993-06-20)

Sezona 2[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
The Homecoming 2x01 40512-421 Nepoznato 26. rujna 1993. (1993-09-26)
The Circle 2x02 40512-422 Nepoznato 3. listopada 1993. (1993-10-03)
The Siege 2x03 40512-423 Nepoznato 10. listopada 1993. (1993-10-10)
Invasive Procedures 2x04 40512-424 47182.1 17. listopada 1993. (1993-10-17)
Cardassians 2x05 40512-425 47177.2 24. listopada 1993. (1993-10-24)
Melora 2x06 40512-426 47229.1 31. listopada 1993. (1993-10-31)
Rules of Acquisition 2x07 40512-427 Nepoznato 6. studenog 1993. (1993-11-06)
Necessary Evil 2x08 40512-428 47282.5-47284.1 14. studenog 1993. (1993-11-14)
Second Sight 2x09 40512-429 47329.4 20. studenog 1993. (1993-11-20)
Sanctuary 2x10 40512-430 47391.2 28. studenog 1993. (1993-11-28)
Rivals 2x11 40512-431 Nepoznato 2. siječnja 1994. (1994-01-02)
The Alternate 2x12 40512-432 47391.7 9. siječnja 1994. (1994-01-09)
Armageddon Game 2x13 40512-433 Nepoznato 30. siječnja 1994. (1994-01-30)
Whispers 2x14 40512-434 47581.2 6. veljače 1994. (1994-02-06)
Paradise 2x15 40512-435 47573.1 13. veljače 1994. (1994-02-13)
Shadowplay 2x16 40512-436 47603.3 20. veljače 1994. (1994-02-20)
Playing God 2x17 40512-437 Nepoznato 27. veljače 1994. (1994-02-27)
Profit and Loss 2x18 40512-438 Nepoznato 20. ožujka 1994. (1994-03-20)
Blood Oath 2x19 40512-439 Nepoznato 27. ožujka 1994. (1994-03-27)
The Maquis, Part I 2x20 40512-440 Nepoznato 24. travnja 1994. (1994-04-24)
The Maquis, Part II 2x21 40512-441 Nepoznato 1. svibnja 1994. (1994-05-01)
The Wire 2x22 40512-442 Nepoznato 8. svibnja 1994. (1994-05-08)
Crossover 2x23 40512-443 Nepoznato 15. svibnja 1994. (1994-05-15)
The Collaborator 2x24 40512-444 Nepoznato 22. svibnja 1994. (1994-05-22)
Tribunal 2x25 40512-445 47944.2 5. lipnja 1994. (1994-06-05)
The Jem'Hadar 2x26 40512-446 Nepoznato 12. lipnja 1994. (1994-06-12)

Sezona 3[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
The Search, Part I 3x01 40512-447 48213.1 26. rujna 1994. (1994-09-26)
The Search, Part II 3x02 40512-447 48217.7 3. listopada 1994. (1994-10-03)
The House of Quark 3x03 40513-449 48224.2 10. listopada 1994. (1994-10-10)
Equilibrium 3x04 40513-450 Nepoznato 17. listopada 1994. (1994-10-17)
Second Skin 3x05 40513-451 48244.5 24. listopada 1994. (1994-10-24)
The Abandoned 3x06 40513-452 48301.1 31. listopada 1994. (1994-10-31)
Civil Defense 3x07 40513-453 48388.8 7. studenog 1994. (1994-11-07)
Meridian 3x08 40513-454 48423.2 14. studenog 1994. (1994-11-14)
Defiant 3x09 40513-455 48467.3 21. studenog 1994. (1994-11-21)
Fascination 3x10 40513-456 Nepoznato 28. studenog 1994. (1994-11-28)
Past Tense, Part I 3x11 40513-457 48481.2 8. siječnja 1995. (1995-01-08)
Past Tense, Part II 3x12 40513-458 48481.2 15. siječnja 1995. (1995-01-15)
Life Support 3x13 40513-459 48498.4 31. siječnja 1995. (1995-01-31)
Heart of Stone 3x14 40513-460 48521.5 6. veljače 1995. (1995-02-06)
Destiny 3x15 40513-461 48543.2 13. veljače 1995. (1995-02-13)
Prophet Motive 3x16 40513-462 Nepoznato 20. veljače 1995. (1995-02-20)
Visionary 3x17 40513-463 48576.7 27. veljače 1995. (1995-02-27)
Distant Voices 3x18 40513-464 48592.2 10. travnja 1995. (1995-04-10)
Through the Looking Glass 3x19 40513-466 Nepoznato 17. travnja 1995. (1995-04-17)
Improbable Cause 3x20 40513-465 Nepoznato 24. travnja 1995. (1995-04-24)
The Die is Cast 3x21 40513-467 Nepoznato 1. svibnja 1995. (1995-05-01)
Explorers 3x22 40513-468 Nepoznato 8. svibnja 1995. (1995-05-08)
Family Business 3x23 40513-469 Nepoznato 15. svibnja 1995. (1995-05-15)
Shakaar 3x24 40513-470 Nepoznato 22. svibnja 1995. (1995-05-22)
Facets 3x25 40513-471 48876.3 12. lipnja 1995. (1995-06-12)
The Adversary 3x26 40513-472 48959.1 25. lipnja 1995. (1995-06-25)

Sezona 4[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
The Way of the Warrior 4x01/02 40514-473 49011.4 2. listopada 1995. (1995-10-02)
The Visitor 4x03 40510-476 49034.7 9. listopada 1995. (1995-10-09)
Hippocratic Oath 4x04 40510-475 49066.5 16. listopada 1995. (1995-10-16)
Indiscretion 4x05 40510-477 Nepoznato 23. listopada 1995. (1995-10-23)
Rejoined 4x06 40510-478 49195.5 30. listopada 1995. (1995-10-30)
Starship Down 4x07 40510-480 49263.5 13. studenog 1995. (1995-11-13)
Little Green Men 4x08 40510-479 Nepoznato 15. studenog 1995. (1995-11-15)
The Sword of Kahless 4x09 40510-481 49289.1 20. studenog 1995. (1995-11-20)
Our Man Bashir 4x10 40510-482 49300.7 27. studenog 1995. (1995-11-27)
Homefront 4x11 40510-483 49170.65 1. siječnja 1996. (1996-01-01)
Paradise Lost 4x12 40510-484 Nepoznato 8. siječnja 1996. (1996-01-08)
Crossfire 4x13 40510-485 Nepoznato 29. siječnja 1996. (1996-01-29)
Return to Grace 4x14 40510-486 Nepoznato 5. veljače 1996. (1996-02-05)
Sons of Mogh 4x15 40510-487 49556.2 12. veljače 1996. (1996-02-12)
Bar Association 4x16 40510-488 Nepoznato 19. veljače 1996. (1996-02-19)
Accession 4x17 40510-489 Nepoznato 24. veljače 1996. (1996-02-24)
Rules of Engagement 4x18 40510-490 49665.3 8. travnja 1996. (1996-04-08)
Hard Time 4x19 40510-491 Nepoznato 15. travnja 1996. (1996-04-15)
Shattered Mirror 4x20 40510-492 Nepoznato 22. travnja 1996. (1996-04-22)
The Muse 4x21 40510-493 Nepoznato 29. travnja 1996. (1996-04-29)
For the Cause 4x22 40510-494 Nepoznato 6. svibnja 1996. (1996-05-06)
To the Death 4x23 40510-496 49904.2 13. svibnja 1996. (1996-05-13)
The Quickening 4x24 40510-495 Nepoznato 20. svibnja 1996. (1996-05-20)
Body Parts 4x25 40510-497 49930.3 10. lipnja 1996. (1996-06-10)
Broken Link 4x26 40510-498 49962.4 17. lipnja 1996. (1996-06-17)

Sezona 5[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Apocalypse Rising 5x01 40510-499 Nepoznato 30. rujna 1996. (1996-09-30)
The Ship 5x02 40510-500 50049.3 7. listopada 1996. (1996-10-07)
Looking for par'Mach in All the Wrong Places 5x03 40510-501 50061.2 14. listopada 1996. (1996-10-14)
Nor the Battle to the Strong 5x04 40510-502 Nepoznato 21. listopada 1996. (1996-10-21)
The Assignment 5x05 40510-504 Nepoznato 28. listopada 1996. (1996-10-28)
Trials and Tribble-ations 5x06 40510-503 4523.7 4. studenog 1996. (1996-11-04)
Let He Who Is Without Sin... 5x07 40510-505 Nepoznato 11. studenog 1996. (1996-11-11)
Things Past 5x08 40510-506 Nepoznato 18. studenog 1996. (1996-11-18)
The Ascent 5x09 40510-507 Nepoznato 25. studenog 1996. (1996-11-25)
Rapture 5x10 40510-508 Nepoznato 30. prosinca 1996. (1996-12-30)
The Darkness and the Light 5x11 40510-509 50416.2 6. siječnja 1997. (1997-01-06)
The Begotten 5x12 40510-510 Nepoznato 27. siječnja 1997. (1997-01-27)
For the Uniform 5x13 40510-511 50485.2 3. veljače 1997. (1997-02-03)
In Purgatory's Shadow 5x14 40510-512 Nepoznato 10. veljače 1997. (1997-02-10)
By Inferno's Light 5x15 40510-513 50564.2 17. veljače 1997. (1997-02-17)
Doctor Bashir, I Presume 5x16 40510-514 Nepoznato 24. veljače 1997. (1997-02-24)
A Simple Investigation 5x17 40510-515 Nepoznato 31. ožujka 1997. (1997-03-31)
Business as Usual 5x18 40510-516 Nepoznato 5. travnja 1997. (1997-04-05)
Ties of Blood and Water 5x19 40510-517 50712.5 14. travnja 1997. (1997-04-14)
Ferengi Love Songs 5x20 40510-518 Nepoznato 21. travnja 1997. (1997-04-21)
Soldiers of the Empire 5x21 40510-519 Nepoznato 29. travnja 1997. (1997-04-29)
Children of Time 5x22 40510-520 50814.2 5. svibnja 1997. (1997-05-05)
Blaze of Glory 5x23 40510-521 Nepoznato 12. svibnja 1997. (1997-05-12)
Empok Nor 5x24 40510-522 50901.7 19. svibnja 1997. (1997-05-19)
In the Cards 5x25 40510-523 50929.4 9. lipnja 1997. (1997-06-09)
Call to Arms 5x26 40510-524 50975.2 16. lipnja 1997. (1997-06-16)

Sezona 6[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
A Time to Stand 6x01 40510-525 Nepoznato 29. rujna 1997. (1997-09-29)
Rocks and Shoals 6x02 40510-527 51096.2 6. listopada 1997. (1997-10-06)
Sons and Daughters 6x03 40510-526 Nepoznato 16. listopada 1997. (1997-10-16)
Behind the Lines 6x04 40510-528 51145.3 20. listopada 1997. (1997-10-20)
Favor the Bold 6x05 40510-529 Nepoznato 27. listopada 1997. (1997-10-27)
Sacrifice of Angels 6x06 40510-530 Nepoznato 3. studenog 1997. (1997-11-03)
You Are Cordially Invited 6x07 40510-531 51247.5 10. studenog 1997. (1997-11-10)
Resurrection 6x08 40510-532 Nepoznato 17. studenog 1997. (1997-11-17)
Statistical Probabilities 6x09 40510-533 Nepoznato 22. studenog 1997. (1997-11-22)
The Magnificent Ferengi 6x10 40510-534 Nepoznato 17. prosinca 1997. (1997-12-17)
Waltz 6x11 40510-535 51408.6-51413.6 3. siječnja 1998. (1998-01-03)
Who Mourns for Morn? 6x12 40510-536 Nepoznato 4. veljače 1998. (1998-02-04)
Far Beyond the Stars 6x13 40510-538 Nepoznato 11. veljače 1998. (1998-02-11)
One Little Ship 6x14 40510-537 51474.2 14. veljače 1998. (1998-02-14)
Honor Among Thieves 6x15 40510-539 Nepoznato 21. veljače 1998. (1998-02-21)
Change of Heart 6x16 40510-540 51597.2 28. veljače 1998. (1998-02-28)
Wrongs Darker Than Death or Night 6x17 40510-541 Nepoznato 28. ožujka 1998. (1998-03-28)
Inquisition 6x18 40510-542 Nepoznato 8. travnja 1998. (1998-04-08)
In the Pale Moonlight 6x19 40510-543 51721.3 15. travnja 1998. (1998-04-15)
His Way 6x20 40510-544 Nepoznato 22. travnja 1998. (1998-04-22)
The Reckoning 6x21 40510-545 Nepoznato 29. travnja 1998. (1998-04-29)
Valiant 6x22 40510-546 51825.4 6. svibnja 1998. (1998-05-06)
Profit and Lace 6x23 40510-547 Nepoznato 13. svibnja 1998. (1998-05-13)
Time's Orphan 6x24 40510-548 Nepoznato 20. svibnja 1998. (1998-05-20)
The Sound of Her Voice 6x25 40510-549 51948.3 10. lipnja 1998. (1998-06-10)
Tears of the Prophets 6x26 40510-550 Nepoznato 17. lipnja 1998. (1998-06-17)

Sezona 7[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Image in the Sand 7x01 40510-551 Nepoznato 30. rujna 1998. (1998-09-30)
Shadows and Symbols 7x02 40510-552 52152.6 7. listopada 1998. (1998-10-07)
Afterimage 7x03 40510-553 Nepoznato 14. listopada 1998. (1998-10-14)
Take Me Out to the Holosuite 7x04 40510-554 Nepoznato 21. listopada 1998. (1998-10-21)
Chrysalis 7x05 40510-555 Nepoznato 28. listopada 1998. (1998-10-28)
Treachery, Faith and the Great River 7x06 40510-556 Nepoznato 4. studenog 1998. (1998-11-04)
Once More Unto the Breach 7x07 40510-557 Nepoznato 11. studenog 1998. (1998-11-11)
The Siege of AR-558 7x08 40510-558 Nepoznato 18. studenog 1998. (1998-11-18)
Covenant 7x09 40510-559 Nepoznato 25. studenog 1998. (1998-11-25)
It's Only a Paper Moon 7x10 40510-560 Nepoznato 30. prosinca 1998. (1998-12-30)
Prodigal Daughter 7x11 40510-561 Nepoznato 6. siječnja 1999. (1999-01-06)
The Emperor's New Cloak 7x12 40510-562 Nepoznato 3. veljače 1999. (1999-02-03)
Field of Fire 7x13 40510-563 Nepoznato 10. veljače 1999. (1999-02-10)
Chimera 7x14 40510-564 Nepoznato 17. veljače 1999. (1999-02-17)
Badda-Bing, Badda-Bang 7x15 40510-566 Nepoznato 24. veljače 1999. (1999-02-24)
Inter Arma Enim Silent Leges 7x16 40510-565 Nepoznato 3. ožujka 1999. (1999-03-03)
Penumbra 7x17 40510-567 52576.2 7. travnja 1999. (1999-04-07)
'Til Death Do Us Part 7x18 40510-568 Nepoznato 14. travnja 1999. (1999-04-14)
Strange Bedfellows 7x19 40510-569 Nepoznato 21. travnja 1999. (1999-04-21)
The Changing Face of Evil 7x20 40510-570 Nepoznato 28. travnja 1999. (1999-04-28)
When It Rains... 7x21 40510-571 Nepoznato 5. svibnja 1999. (1999-05-05)
Tacking Into the Wind 7x22 40510-572 Nepoznato 12. svibnja 1999. (1999-05-12)
Extreme Measures 7x23 40510-573 52645.7 19. svibnja 1999. (1999-05-19)
The Dogs of War 7x24 40510-574 52861.3 26. svibnja 1999. (1999-05-26)
What You Leave Behind 7x25/26 40510-575 Nepoznato 2. lipnja 1999. (1999-06-02)

Voyager[uredi VE | uredi]

Sezona 1[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Caretaker 1x01/02 101 (721) 48315.6 16. siječnja 1995. (1995-01-16)
Parallax 1x03 103 48439.7 23. siječnja 1995. (1995-01-23)
Time and Again 1x04 104 Nepoznato 30. siječnja 1995. (1995-01-30)
Phage 1x05 105 48532.4 6. veljače 1995. (1995-02-06)
The Cloud 1x06 106 48546.2 13. veljače 1995. (1995-02-13)
Eye of the Needle 1x07 107 48579.4 20. veljače 1995. (1995-02-20)
Ex Post Facto 1x08 108 Nepoznato 27. veljače 1995. (1995-02-27)
Emanations 1x09 109 48623.5 13. ožujka 1995. (1995-03-13)
Prime Factors 1x10 110 48642.5 20. ožujka 1995. (1995-03-20)
State of Flux 1x11 111 48658.2 10. travnja 1995. (1995-04-10)
Heroes and Demons 1x12 112 48693.2 24. travnja 1995. (1995-04-24)
Cathexis 1x13 113 48734.2 1. svibnja 1995. (1995-05-01)
Faces 1x14 114 48784.2 8. svibnja 1995. (1995-05-08)
Jetrel 1x15 115 48832.1 15. svibnja 1995. (1995-05-15)
Learning Curve 1x16 116 48846.5 22. svibnja 1995. (1995-05-22)

Sezona 2[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
The 37's 2x01 120 48975.1 28. kolovoza 1995. (1995-08-28)
Initiations 2x02 121 49005.3 4. rujna 1995. (1995-09-04)
Projections 2x03 117 48892.1 11. rujna 1995. (1995-09-11)
Elogium 2x04 118 48921.3 18. rujna 1995. (1995-09-18)
Non Sequitur 2x05 122 49011.0 25. rujna 1995. (1995-09-25)
Twisted 2x06 119 Nepoznato 2. listopada 1995. (1995-10-02)
Parturition 2x07 123 49068.5 9. listopada 1995. (1995-10-09)
Persistence of Vision 2x08 124 Nepoznato 30. listopada 1995. (1995-10-30)
Tattoo 2x09 125 Nepoznato 6. studenog 1995. (1995-11-06)
Cold Fire 2x10 126 49164.8 13. studenog 1995. (1995-11-13)
Maneuvers 2x11 127 49208.5 20. studenog 1995. (1995-11-20)
Resistance 2x12 128 Nepoznato 27. studenog 1995. (1995-11-27)
Prototype 2x13 129 Nepoznato 15. siječnja 1996. (1996-01-15)
Alliances 2x14 131 49337.4 22. siječnja 1996. (1996-01-22)
Threshold 2x15 132 49373.4 29. siječnja 1996. (1996-01-29)
Meld 2x16 133 Nepoznato 5. veljače 1996. (1996-02-05)
Dreadnought 2x17 134 49447.0 12. veljače 1996. (1996-02-12)
Death Wish 2x18 130 49301.2 19. veljače 1996. (1996-02-19)
Lifesigns 2x19 136 49504.3 26. veljače 1996. (1996-02-26)
Investigations 2x20 135 49485.2 13. ožujka 1996. (1996-03-13)
Deadlock 2x21 137 49548.7 18. ožujka 1996. (1996-03-18)
Innocence 2x22 138 49578.2 8. travnja 1996. (1996-04-08)
The Thaw 2x23 139 Nepoznato 29. travnja 1996. (1996-04-29)
Tuvix 2x24 140 49655.2 6. svibnja 1996. (1996-05-06)
Resolutions 2x25 141 49690.1 13. svibnja 1996. (1996-05-13)
Basics, Part I 2x26 142 Nepoznato 20. svibnja 1996. (1996-05-20)

Sezona 3[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Basics, Part II 3x01 146 50032.7 4. rujna 1996. (1996-09-04)
Flashback 3x02 145 50126.4 11. rujna 1996. (1996-09-11)
The Chute 3x03 147 50156.2 18. rujna 1996. (1996-09-18)
The Swarm 3x04 149 50252.3 25. rujna 1996. (1996-09-25)
False Profits 3x05 144 50074.3 2. listopada 1996. (1996-10-02)
Remember 3x06 148 50203.1 9. listopada 1996. (1996-10-09)
Sacred Ground 3x07 143 50063.2 30. listopada 1996. (1996-10-30)
Future's End 3x08 150 50312.5 6. studenog 1996. (1996-11-06)
Future's End, Part II 3x09 151 50312.5 13. studenog 1996. (1996-11-13)
Warlord 3x10 152 50348.1 20. studenog 1996. (1996-11-20)
The Q and the Grey 3x11 153 50384.2 27. studenog 1996. (1996-11-27)
Macrocosm 3x12 154 50425.1 11. prosinca 1996. (1996-12-11)
Fair Trade 3x13 156 Nepoznato 8. siječnja 1997. (1997-01-08)
Alter Ego 3x14 155 50460.3 15. siječnja 1997. (1997-01-15)
Coda 3x15 158 50518.6 29. siječnja 1997. (1997-01-29)
Blood Fever 3x16 157 50537.2 5. veljače 1997. (1997-02-05)
Unity 3x17 159 50614.2 12. veljače 1997. (1997-02-12)
Darkling 3x18 161 50693.2 19. veljače 1997. (1997-02-19)
Rise 3x19 160 Nepoznato 26. veljače 1997. (1997-02-26)
Favorite Son 3x20 162 50732.4 19. ožujka 1997. (1997-03-19)
Before and After 3x21 163 Nepoznato 9. travnja 1997. (1997-04-09)
Real Life 3x22 164 50836.2 23. travnja 1997. (1997-04-23)
Distant Origin 3x23 165 Nepoznato 30. travnja 1997. (1997-04-30)
Displaced 3x24 166 50912.4 7. svibnja 1997. (1997-05-07)
Worst Case Scenario 3x25 167 50953.4 14. svibnja 1997. (1997-05-14)
Scorpion 3x26 168 50984.3 21. svibnja 1997. (1997-05-21)

Sezona 4[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Scorpion, Part II 4x01 169 51003.7 3. rujna 1997. (1997-09-03)
The Gift 4x02 170 51008 10. rujna 1997. (1997-09-10)
Day of Honor 4x03 172 Nepoznato 17. rujna 1997. (1997-09-17)
Nemesis 4x04 171 51082.4 24. rujna 1997. (1997-09-24)
Revulsion 4x05 173 51186.2 1. listopada 1997. (1997-10-01)
The Raven 4x06 174 Nepoznato 8. listopada 1997. (1997-10-08)
Scientific Method 4x07 175 51244.3 29. listopada 1997. (1997-10-29)
Year of Hell 4x08 176 51268.4 5. studenog 1997. (1997-11-05)
Year of Hell, Part II 4x09 177 51425.4 12. studenog 1997. (1997-11-12)
Random Thoughts 4x10 178 51367.2 19. studenog 1997. (1997-11-19)
Concerning Flight 4x11 179 51386.4 26. studenog 1997. (1997-11-26)
Mortal Coil 4x12 180 51449.2 17. prosinca 1997. (1997-12-17)
Waking Moments 4x13 182 51471.3 14. siječnja 1998. (1998-01-14)
Message in a Bottle 4x14 181 51462 21. siječnja 1998. (1998-01-21)
Hunters 4x15 183 51501.4 11. veljače 1998. (1998-02-11)
Prey 4x16 184 51652.3 18. veljače 1998. (1998-02-18)
Retrospect 4x17 185 51658.2 25. veljače 1998. (1998-02-25)
The Killing Game 4x18 186 Nepoznato 4. ožujka 1998. (1998-03-04)
The Killing Game, Part II 4x19 187 51715.2 4. ožujka 1998. (1998-03-04)
Vis à Vis 4x20 188 51762.4 8. travnja 1998. (1998-04-08)
The Omega Directive 4x21 189 51781.2 15. travnja 1998. (1998-04-15)
Unforgettable 4x22 190 51813.4 22. travnja 1998. (1998-04-22)
Living Witness 4x23 191 Nepoznato 29. travnja 1998. (1998-04-29)
Demon 4x24 192 Nepoznato 6. svibnja 1998. (1998-05-06)
One 4x25 193 51929.3 13. svibnja 1998. (1998-05-13)
Hope and Fear 4x26 194 51978.2 20. svibnja 1998. (1998-05-20)

Sezona 5[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Night 5x01 195 52081.2 14. listopada 1998. (1998-10-14)
Drone 5x02 196 Nepoznato 21. listopada 1998. (1998-10-21)
Extreme Risk 5x03 197 Nepoznato 28. listopada 1998. (1998-10-28)
In the Flesh 5x04 198 52136.4 4. studenog 1998. (1998-11-04)
Once Upon a Time 5x05 199 Nepoznato 11. studenog 1998. (1998-11-11)
Timeless 5x06 201 52164.3 18. studenog 1998. (1998-11-18)
Infinite Regress 5x07 203 52356.2 25. studenog 1998. (1998-11-25)
Nothing Human 5x08 200 Nepoznato 2. prosinca 1998. (1998-12-02)
Thirty Days 5x09 202 52179.4 9. prosinca 1998. (1998-12-09)
Counterpoint 5x10 204 Nepoznato 16. prosinca 1998. (1998-12-16)
Latent Image 5x11 206 Nepoznato 20. siječnja 1999. (1999-01-20)
Bride of Chaotica! 5x12 207 Nepoznato 27. siječnja 1999. (1999-01-27)
Gravity 5x13 205 52438.9 3. veljače 1999. (1999-02-03)
Bliss 5x14 209 52542.3 10. veljače 1999. (1999-02-10)
Dark Frontier 5x15/16 211 52619.2 17. veljače 1999. (1999-02-17)
The Disease 5x17 210 Nepoznato 24. veljače 1999. (1999-02-24)
Course: Oblivion 5x18 213 52586.3 3. ožujka 1999. (1999-03-03)
The Fight 5x19 208 Nepoznato 24. ožujka 1999. (1999-03-24)
Think Tank 5x20 214 Nepoznato 31. ožujka 1999. (1999-03-31)
Juggernaut 5x21 215 Nepoznato 26. travnja 1999. (1999-04-26)
Someone to Watch Over Me 5x22 216 52648.0 28. travnja 1999. (1999-04-28)
11:59 5x23 217 Nepoznato 5. svibnja 1999. (1999-05-05)
Relativity 5x24 218 52861.274 12. svibnja 1999. (1999-05-12)
Warhead 5x25 219 Nepoznato 19. svibnja 1999. (1999-05-19)
Equinox 5x26 220 Nepoznato 26. svibnja 1999. (1999-05-26)

Sezona 6[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Equinox, Part II 6x01 221 Nepoznato 22. rujna 1999. (1999-09-22)
Survival Instinct 6x02 222 53049.2 29. rujna 1999. (1999-09-29)
Barge of the Dead 6x03 223 Nepoznato 6. listopada 1999. (1999-10-06)
Tinker Tenor Doctor Spy 6x04 224 Nepoznato 13. listopada 1999. (1999-10-13)
Alice 6x05 226 Nepoznato 20. listopada 1999. (1999-10-20)
Riddles 6x06 227 53263.2 3. studenog 1999. (1999-11-03)
Dragon's Teeth 6x07 225 53167.9 10. studenog 1999. (1999-11-10)
One Small Step 6x08 228 53292.7 17. studenog 1999. (1999-11-17)
The Voyager Conspiracy 6x09 229 53329 24. studenog 1999. (1999-11-24)
Pathfinder 6x10 230 Nepoznato 1. prosinca 1999. (1999-12-01)
Fair Haven 6x11 231 Nepoznato 12. siječnja 2000. (2000-01-12)
Blink of an Eye 6x12 233 Nepoznato 19. siječnja 2000. (2000-01-19)
Virtuoso 6x13 234 53556.4 26. siječnja 2000. (2000-01-26)
Memorial 6x14 236 Nepoznato 2. veljače 2000. (2000-02-02)
Tsunkatse 6x15 232 53447.2 9. veljače 2000. (2000-02-09)
Collective 6x16 235 Nepoznato 16. veljače 2000. (2000-02-16)
Spirit Folk 6x17 237 Nepoznato 23. veljače 2000. (2000-02-23)
Ashes to Ashes 6x18 238 53679.4 1. ožujka 2000. (2000-03-01)
Child's Play 6x19 239 Nepoznato 8. ožujka 2000. (2000-03-08)
Good Shepherd 6x20 240 53753.2 15. ožujka 2000. (2000-03-15)
Live Fast and Prosper 6x21 242 53849.2 19. travnja 2000. (2000-04-19)
Muse 6x22 244 53918.0 26. travnja 2000. (2000-04-26)
Fury 6x23 241 Nepoznato 3. svibnja 2000. (2000-05-03)
Life Line 6x24 243 Nepoznato 10. svibnja 2000. (2000-05-10)
The Haunting of Deck Twelve 6x25 245 Nepoznato 17. svibnja 2000. (2000-05-17)
Unimatrix Zero 6x26 246 Nepoznato 24. svibnja 2000. (2000-05-24)

Sezona 7[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Unimatrix Zero, Part II 7x01 247 54014.4 4. listopada 2000. (2000-10-04)
Imperfection 7x02 248 54129.4 11. listopada 2000. (2000-10-11)
Drive 7x03 249 54058.6 18. listopada 2000. (2000-10-18)
Repression 7x04 251 54090.4 25. listopada 2000. (2000-10-25)
Critical Care 7x05 250 Nepoznato 1. studenog 2000. (2000-11-01)
Inside Man 7x06 252 54208.3 8. studenog 2000. (2000-11-08)
Body and Soul 7x07 255 54238.3 15. studenog 2000. (2000-11-15)
Nightingale 7x08 256 54274.7 22. studenog 2000. (2000-11-22)
Flesh and Blood 7x09/10 253 54315.3-54337.5 29. studenog 2000. (2000-11-29)
Shattered 7x11 257 Nepoznato 17. siječnja 2001. (2001-01-17)
Lineage 7x12 258 54452.6 24. siječnja 2001. (2001-01-24)
Repentance 7x13 259 54474.6 31. siječnja 2001. (2001-01-31)
Prophecy 7x14 260 54518.2-54529.8 7. veljače 2001. (2001-02-07)
The Void 7x15 261 54553.4-54562.7 14. veljače 2001. (2001-02-14)
Workforce 7x16 262 54584.3-54608.6 21. veljače 2001. (2001-02-21)
Workforce, Part II 7x17 263 54622.4 28. veljače 2001. (2001-02-28)
Human Error 7x18 264 Nepoznato 7. ožujka 2001. (2001-03-07)
Q2 7x19 265 54704.5 11. travnja 2001. (2001-04-11)
Author, Author 7x20 266 54732.3 18. travnja 2001. (2001-04-18)
Friendship One 7x21 267 54775.4 25. travnja 2001. (2001-04-25)
Natural Law 7x22 268 54827.7 2. svibnja 2001. (2001-05-02)
Homestead 7x23 269 54868.6 9. svibnja 2001. (2001-05-09)
Renaissance Man 7x24 270 54890.7 16. svibnja 2001. (2001-05-16)
Endgame 7x25/26 271 54973.4 23. svibnja 2001. (2001-05-23)

Enterprise[uredi VE | uredi]

Sezona 1[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Date Premijera
Broken Bow 1x01/02 001 16. travnja 2151. (2151-04-16) 26. rujna 2001. (2001-09-26)
Fight or Flight 1x03 003 6. svibnja 2151. (2151-05-06) 3. listopada 2001. (2001-10-03)
Strange New World 1x04 004 Nepoznato 10. listopada 2001. (2001-10-10)
Unexpected 1x05 005 Nepoznato 17. listopada 2001. (2001-10-17)
Terra Nova 1x06 006 Nepoznato 24. listopada 2001. (2001-10-24)
The Andorian Incident 1x07 007 Nepoznato 31. listopada 2001. (2001-10-31)
Breaking the Ice 1x08 008 Nepoznato 7. studenog 2001. (2001-11-07)
Civilization 1x09 009 31. srpnja 2151. (2151-07-31) 14. studenog 2001. (2001-11-14)
Fortunate Son 1x10 010 Nepoznato 21. studenog 2001. (2001-11-21)
Cold Front 1x11 011 9. rujna 2151. (2151-09-09) 28. studenog 2001. (2001-11-28)
Silent Enemy 1x12 012 1. rujna 2151. (2151-09-01) 16. siječnja 2002. (2002-01-16)
Dear Doctor 1x13 013 Nepoznato 23. siječnja 2002. (2002-01-23)
Sleeping Dogs 1x14 015 Nepoznato 30. siječnja 2002. (2002-01-30)
Shadows of P'Jem 1x15 014 Nepoznato 6. veljače 2002. (2002-02-06)
Shuttlepod One 1x16 016 9. studenog 2151. (2151-11-09) 13. veljače 2002. (2002-02-13)
Fusion 1x17 017 Nepoznato 27. veljače 2002. (2002-02-27)
Rogue Planet 1x18 018 Nepoznato 20. ožujka 2002. (2002-03-20)
Acquisition 1x19 019 Nepoznato 27. ožujka 2002. (2002-03-27)
Oasis 1x20 020 Nepoznato 3. travnja 2002. (2002-04-03)
Detained 1x21 021 Nepoznato 24. travnja 2002. (2002-04-24)
Vox Sola 1x22 022 Nepoznato 1. svibnja 2002. (2002-05-01)
Fallen Hero 1x23 023 9. veljače 2152. (2152-02-09) 8. svibnja 2002. (2002-05-08)
Desert Crossing 1x24 024 12. veljače 2152. (2152-02-12) 8. svibnja 2002. (2002-05-08)
Two Days and Two Nights 1x25 025 18. veljače 2152. (2152-02-18) 15. svibnja 2002. (2002-05-15)
Shockwave 1x26 026 Nepoznato 22. svibnja 2002. (2002-05-22)

Sezona 2[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Date Premijera
Shockwave, Part II 2x01 028 Nepoznato 18. rujna 2002. (2002-09-18)
Carbon Creek 2x02 027 12. travnja 2152. (2152-04-12) 25. rujna 2002. (2002-09-25)
Minefield 2x03 029 Nepoznato 2. listopada 2002. (2002-10-02)
Dead Stop 2x04 031 Nepoznato 9. listopada 2002. (2002-10-09)
A Night in Sickbay 2x05 030 Nepoznato 16. listopada 2002. (2002-10-16)
Marauders 2x06 032 Nepoznato 30. listopada 2002. (2002-10-30)
The Seventh 2x07 033 Nepoznato 6. studenog 2002. (2002-11-06)
The Communicator 2x08 034 Nepoznato 13. studenog 2002. (2002-11-13)
Singularity 2x09 035 14. kolovoza 2152. (2152-08-14) 20. studenog 2002. (2002-11-20)
Vanishing Point 2x10 036 Nepoznato 27. studenog 2002. (2002-11-27)
Precious Cargo 2x11 037 12. rujna 2152. (2152-09-12) 11. prosinca 2002. (2002-12-11)
The Catwalk 2x12 038 18. rujna 2152. (2152-09-18) 18. prosinca 2002. (2002-12-18)
Dawn 2x13 039 Nepoznato 8. siječnja 2003. (2003-01-08)
Stigma 2x14 040 Nepoznato 5. veljače 2003. (2003-02-05)
Cease Fire 2x15 041 Nepoznato 12. veljače 2003. (2003-02-12)
Future Tense 2x16 042 Nepoznato 19. veljače 2003. (2003-02-19)
Canamar 2x17 043 Nepoznato 26. veljače 2003. (2003-02-26)
The Crossing 2x18 044 Nepoznato 2. travnja 2003. (2003-04-02)
Judgment 2x19 045 Nepoznato 9. travnja 2003. (2003-04-09)
Horizon 2x20 046 10. siječnja 2153. (2153-01-10) 16. travnja 2003. (2003-04-16)
The Breach 2x21 047 Nepoznato 23. travnja 2003. (2003-04-23)
Cogenitor 2x22 048 Nepoznato 30. travnja 2003. (2003-04-30)
Regeneration 2x23 049 1. ožujka 2153. (2153-03-01) 7. svibnja 2003. (2003-05-07)
First Flight 2x24 050 Nepoznato 14. svibnja 2003. (2003-05-14)
Bounty 2x25 051 21. ožujka 2153. (2153-03-21) 14. svibnja 2003. (2003-05-14)
The Expanse 2x26 052 24. travnja 2153. (2153-04-24) 21. svibnja 2003. (2003-05-21)

Sezona 3[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Date Premijera
The Xindi 3x01 053 Nepoznato 10. rujna 2003. (2003-09-10)
Anomaly 3x02 054 Nepoznato 17. rujna 2003. (2003-09-17)
Extinction 3x03 055 Nepoznato 24. rujna 2003. (2003-09-24)
Rajiin 3x04 056 Nepoznato 1. listopada 2003. (2003-10-01)
Impulse 3x05 057 Nepoznato 8. listopada 2003. (2003-10-08)
Exile 3x06 058 Nepoznato 15. listopada 2003. (2003-10-15)
The Shipment 3x07 059 Nepoznato 29. listopada 2003. (2003-10-29)
Twilight 3x08 060 Nepoznato 5. studenog 2003. (2003-11-05)
North Star 3x09 061 Nepoznato 12. studenog 2003. (2003-11-12)
Similitude 3x10 062 Nepoznato 19. studenog 2003. (2003-11-19)
Carpenter Street 3x11 063 Nepoznato 26. studenog 2003. (2003-11-26)
Chosen Realm 3x12 064 Nepoznato 14. siječnja 2004. (2004-01-14)
Proving Ground 3x13 065 6. prosinca 2153. (2153-12-06) 21. siječnja 2004. (2004-01-21)
Stratagem 3x14 066 12. prosinca 2153. (2153-12-12) 4. veljače 2004. (2004-02-04)
Harbinger 3x15 067 27. prosinca 2153. (2153-12-27) 11. veljače 2004. (2004-02-11)
Doctor's Orders 3x16 068 Nepoznato 18. veljače 2004. (2004-02-18)
Hatchery 3x17 069 8. siječnja 2154. (2154-01-08) 25. veljače 2004. (2004-02-25)
Azati Prime 3x18 070 siječnja 2154 (2154-01) 3. ožujka 2004. (2004-03-03)
Damage 3x19 071 Nepoznato 21. travnja 2004. (2004-04-21)
The Forgotten 3x20 072 Nepoznato 28. travnja 2004. (2004-04-28)
3x21 073 Nepoznato 5. svibnja 2004. (2004-05-05)
The Council 3x22 074 12. veljače 2154. (2154-02-12) 12. svibnja 2004. (2004-05-12)
Countdown 3x23 075 13. veljače 2154. (2154-02-13) 19. svibnja 2004. (2004-05-19)
Zero Hour 3x24 076 14. veljače 2154. (2154-02-14) 26. svibnja 2004. (2004-05-26)

Sezona 4[uredi VE | uredi]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Date Premijera
Storm Front 4x01 077 Nepoznato 8. listopada 2004. (2004-10-08)
Storm Front, Part II 4x02 078 Nepoznato 15. listopada 2004. (2004-10-15)
Home 4x03 079 Nepoznato 22. listopada 2004. (2004-10-22)
Borderland 4x04 080 17. svibnja 2154. (2154-05-17) 29. listopada 2004. (2004-10-29)
Cold Station 12 4x05 081 Nepoznato 5. studenog 2004. (2004-11-05)
The Augments 4x06 082 27. svibnja 2154. (2154-05-27) 12. studenog 2004. (2004-11-12)
The Forge 4x07 083 Nepoznato 19. studenog 2004. (2004-11-19)
Awakening 4x08 084 Nepoznato 26. studenog 2004. (2004-11-26)
Kir'Shara 4x09 085 Nepoznato 3. prosinca 2004. (2004-12-03)
Daedalus 4x10 086 Nepoznato 14. siječnja 2005. (2005-01-14)
Observer Effect 4x11 087 Nepoznato 21. siječnja 2005. (2005-01-21)
Babel One 4x12 088 12. studenog 2154. (2154-11-12) 28. siječnja 2005. (2005-01-28)
United 4x13 089 15. studenog 2154. (2154-11-15) 4. veljače 2005. (2005-02-04)
The Aenar 4x14 090 Nepoznato 11. veljače 2005. (2005-02-11)
Affliction 4x15 091 27. studenog 2154. (2154-11-27) 18. veljače 2005. (2005-02-18)
Divergence 4x16 092 prosinca 2154 (2154-12) 25. veljače 2005. (2005-02-25)
Bound 4x17 093 27. prosinca 2154. (2154-12-27) 15. travnja 2005. (2005-04-15)
In a Mirror, Darkly 4x18 094 13. siječnja 2155. (2155-01-13) 22. travnja 2005. (2005-04-22)
In a Mirror, Darkly, Part II 4x19 095 18. siječnja 2155. (2155-01-18) 29. travnja 2005. (2005-04-29)
Demons 4x20 096 19. siječnja 2155. (2155-01-19) 6. svibnja 2005. (2005-05-06)
Terra Prime 4x21 097 Nepoznato 13. svibnja 2005. (2005-05-13)
These Are the Voyages... 4x22 098 47457.1 13. svibnja 2005. (2005-05-13)