Dodatak:Popis epizoda Zvjezdanih staza

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Ovo je popis emitiranih epizoda Zvjezdanih staza.

Originalna serija[uredi | uredi kôd]

Sezona 1[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera Premijera nakon remasteriranja
Where No Man Has Gone Before 1x01 6149-02 1312.4 - 1313.8 22. rujna 1966. (1966-09-22) 20. siječnja 2007. (2007-01-20)
The Corbomite Maneuver 1x02 6149-03 1512.2 - 1514.1 10. studenog 1966. (1966-11-10) 9. prosinca 2006. (2006-12-09)
Mudd's Women 1x03 6149-04 1329.8 - 1330.1 13. listopada 1966. (1966-10-13) 26. travnja 2008. (2008-04-26)
The Enemy Within 1x04 6149-05 1672.1 - 1673.1 6. listopada 1966. (1966-10-06) 26. siječnja 2008. (2008-01-26)
The Man Trap 1x05 6149-06 1513.1 - 1513.8 8. rujna 1966. (1966-09-08) 29. rujna 2007. (2007-09-29)
The Naked Time 1x06 6149-07 1704.2 - 1704.4 29. rujna 1966. (1966-09-29) 30. rujna 2006. (2006-09-30)
Charlie X 1x07 6149-08 1533.6 - 1535.8 15. rujna 1966. (1966-09-15) 14. srpnja 2007. (2007-07-14)
Balance of Terror 1x08 6149-09 1709.2 - 1709.6 13. prosinca 1966. (1966-12-13) 16. rujna 2006. (2006-09-16)
What Are Little Girls Made Of? 1x09 6149-10 2712.4 20. listopada 1966. (1966-10-20) 6. listopada 2007. (2007-10-06)
Dagger of the Mind 1x10 6149-11 2715.1 - 2715.2 3. studenog 1966. (1966-11-03) 13. listopada 2007. (2007-10-13)
Miri 1x11 6149-12 2713.5 - 2713.3 27. listopada 1966. (1966-10-27) 16. rujna 2006. (2006-09-16)
The Conscience of the King 1x12 6149-13 2817.6 - 2819.8 8. prosinca 1966. (1966-12-08) 22. rujna 2007. (2007-09-22)
The Galileo Seven 1x13 6149-14 2821.5 - 2823.8 5. siječnja 1967. (1967-01-05) 15. rujna 2007. (2007-09-15)
Court Martial 1x14 6149-15 2947.3 - 2950.1 2. veljače 1967. (1967-02-02) 10. svibnja 2008. (2008-05-10)
The Menagerie, Part I 1x15 6149-16A 3012.4 - 3012.6 17. studenog 1966. (1966-11-17) 25. studenog 2006. (2006-11-25)
The Menagerie, Part II 1x16 6149-16B 3013.1 - 3013.2 24. studenog 1966. (1966-11-24) 2. prosinca 2006. (2006-12-02)
Shore Leave 1x17 6149-17 3025.3 - 3025.8 29. prosinca 1966. (1966-12-29) 26. svibnja 2007. (2007-05-26)
The Squire of Gothos 1x18 6149-18 2124.5 - 2126.3 12. siječnja 1967. (1967-01-12) 21. srpnja 2007. (2007-07-21)
Arena 1x19 6149-19 3045.6 - 3046.2 19. siječnja 1967. (1967-01-19) 21. listopada 2006. (2006-10-21)
The Alternative Factor 1x20 6149-20 3087.6 - 3088.7 30. ožujka 1967. (1967-03-30) 1. prosinca 2007. (2007-12-01)
Tomorrow is Yesterday 1x21 6149-21 3113.2 - 3114.1 26. siječnja 1967. (1967-01-26) 5. svibnja 2007. (2007-05-05)
The Return of the Archons 1x22 6149-22 3156.2 - 3158.7 9. veljače 1967. (1967-02-09) 8. prosinca 2007. (2007-12-08)
A Taste of Armageddon 1x23 6149-23 3192.1 - 3193.0 23. veljače 1967. (1967-02-23) 15. prosinca 2007. (2007-12-15)
Space Seed 1x24 6149-24 3141.9 - 3143.3 16. veljače 1967. (1967-02-16) 18. studenog 2006. (2006-11-18)
This Side of Paradise 1x25 6149-25 3417.3 - 3417.7 2. ožujka 1967. (1967-03-02) 28. srpnja 2007. (2007-07-28)
The Devil in the Dark 1x26 6149-26 3196.1 9. ožujka 1967. (1967-03-09) 23. rujna 2006. (2006-09-23)
Errand of Mercy 1x27 6149-27 3198.4 - 3201.7 23. ožujka 1967. (1967-03-23) 12. svibnja 2007. (2007-05-12)
The City on the Edge of Forever 1x28 6149-28 Nepoznato 6. travnja 1967. (1967-04-06) 7. listopada 2006. (2006-10-07)
Operation -- Annihilate! 1x29 6149-29 3287.2 - 3289.8 13. travnja 1967. (1967-04-13) 23. veljače 2008. (2008-02-23)

Sezona 2[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera Premijera nakon remasteriranja
Catspaw 2x01 60330 3018.2 27. listopada 1967. (1967-10-27) 28. listopada 2006. (2006-10-28)
Metamorphosis 2x02 60331 3219.8 - 3220.3 10. studenog 1967. (1967-11-10) 3. studenog 2007. (2007-11-03)
Friday's Child 2x03 60332 3497.2 - 3499.1 1. prosinca 1967. (1967-12-01) 6. siječnja 2007. (2007-01-06)
Who Mourns for Adonais? 2x04 60333 3468.1 22. rujna 1967. (1967-09-22) 12. siječnja 2008. (2008-01-12)
Amok Time 2x05 60334 3372.7 15. rujna 1967. (1967-09-15) 17. veljače 2007. (2007-02-17)
The Doomsday Machine 2x06 60335 4202.9 20. listopada 1967. (1967-10-20) 10. veljače 2007. (2007-02-10)
Wolf in the Fold 2x07 60336 3614.9 - 3615.4 22. prosinca 1967. (1967-12-22) 10. ožujka 2007. (2007-03-10)
The Changeling 2x08 60337 3541.9 29. rujna 1967. (1967-09-29) 2. veljače 2008. (2008-02-02)
The Apple 2x09 60338 3715.0 - 3715.6 13. listopada 1967. (1967-10-13) 1. ožujka 2008. (2008-03-01)
Mirror, Mirror 2x10 60339 Nepoznato 6. listopada 1967. (1967-10-06) 11. studenog 2006. (2006-11-11)
The Deadly Years 2x11 60340 3478.2 - 3479.4 8. prosinca 1967. (1967-12-08) 10. studenog 2007. (2007-11-10)
I, Mudd 2x12 60341 4513.3 3. studenog 1967. (1967-11-03) 14. listopada 2006. (2006-10-14)
The Trouble with Tribbles 2x13 60342 4523.3 - 4525.6 29. prosinca 1967. (1967-12-29) 4. studenog 2006. (2006-11-04)
Bread and Circuses 2x14 60343 4040.7 - 4041.7 15. ožujka 1968. (1968-03-15) 2. lipnja 2007. (2007-06-02)
Journey to Babel 2x15 60344 3842.3 - 3843.4 17. studenog 1967. (1967-11-17) 3. veljače 2007. (2007-02-03)
A Private Little War 2x16 60345 4211.4 - 4211.8 2. veljače 1968. (1968-02-02) 17. svibnja 2008. (2008-05-17)
The Gamesters of Triskelion 2x17 60346 3211.7 - 3259.2 5. siječnja 1968. (1968-01-05) 20. listopada 2007. (2007-10-20)
Obsession 2x18 60347 3619.2 - 3620.7 15. prosinca 1967. (1967-12-15) 12. travnja 2008. (2008-04-12)
The Immunity Syndrome 2x19 60348 4307.1 - 4309.4 19. siječnja 1968. (1968-01-19) 7. travnja 2007. (2007-04-07)
A Piece of the Action 2x20 60349 Nepoznato 12. siječnja 1968. (1968-01-12) 28. travnja 2007. (2007-04-28)
By Any Other Name 2x21 60350 4657.5 - 4658.9 23. veljače 1968. (1968-02-23) 8. ožujka 2008. (2008-03-08)
Return to Tomorrow 2x22 60351 4768.3 - 4770.3 9. veljače 1968. (1968-02-09) 7. srpnja 2007. (2007-07-07)
Patterns of Force 2x23 60352 Nepoznato 16. veljače 1968. (1968-02-16) 19. svibnja 2007. (2007-05-19)
The Ultimate Computer 2x24 60353 4729.4 - 4731.3 8. ožujka 1968. (1968-03-08) 9. veljače 2008. (2008-02-09)
The Omega Glory 2x25 60354 Nepoznato 1. ožujka 1968. (1968-03-01) 30. lipnja 2007. (2007-06-30)
Assignment: Earth 2x26 60355 Nepoznato 29. ožujka 1968. (1968-03-29) 3. svibnja 2008. (2008-05-03)

Sezona 3[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera Premijera nakon remasteriranja
Spectre of the Gun 3x01 60043-56 4385.3 25. listopada 1968. (1968-10-25) 19. srpnja 2008. (2008-07-19)
Elaan of Troyius 3x02 60043-57 4372.5 20. prosinca 1968. (1968-12-20) 29. ožujka 2008. (2008-03-29)
The Paradise Syndrome 3x03 60043-58 4842.6 - 4843.6 4. listopada 1968. (1968-10-04) 24. veljače 2007. (2007-02-24)
The Enterprise Incident 3x04 60043-59 5027.3 - 5027.4 27. rujna 1968. (1968-09-27) 5. travnja 2008. (2008-04-05)
And the Children Shall Lead 3x05 60043-60 5029.5 11. listopada 1968. (1968-10-11) 14. travnja 2007. (2007-04-14)
Spock's Brain 3x06 60043-61 5431.4 - 5432.3 20. rujna 1968. (1968-09-20) 9. lipnja 2007. (2007-06-09)
Is There in Truth No Beauty? 3x07 60043-62 5630.7 - 5630.8 18. listopada 1968. (1968-10-18) 22. ožujka 2008. (2008-03-22)
The Empath 3x08 60043-63 5121.5 6. prosinca 1968. (1968-12-06) 26. srpnja 2008. (2008-07-26)
The Tholian Web 3x09 60043-64 5693.2 15. studenog 1968. (1968-11-15) 31. ožujka 2007. (2007-03-31)
For the World is Hollow and I Have Touched the Sky 3x10 60043-65 5476.3 - 5476.4 8. studenog 1968. (1968-11-08) 27. siječnja 2007. (2007-01-27)
Day of the Dove 3x11 60043-66 Nepoznato 1. studenog 1968. (1968-11-01) 5. siječnja 2008. (2008-01-05)
Plato's Stepchildren 3x12 60043-67 5784.2 - 5784.3 22. studenog 1968. (1968-11-22) 16. lipnja 2007. (2007-06-16)
Wink of an Eye 3x13 60043-68 5710.5 - 5710.9 29. studenog 1968. (1968-11-29) 13. siječnja 2007. (2007-01-13)
That Which Survives 3x14 60043-69 Nepoznato 24. siječnja 1969. (1969-01-24) 15. ožujka 2008. (2008-03-15)
Let That Be Your Last Battlefield 3x15 60043-70 5730.2 - 5730.7 10. siječnja 1969. (1969-01-10) 19. siječnja 2008. (2008-01-19)
Whom Gods Destroy 3x16 60043-71 5718.3 3. siječnja 1969. (1969-01-03) 24. svibnja 2008. (2008-05-24)
The Mark of Gideon 3x17 60043-72 5423.4 - 5423.8 17. siječnja 1969. (1969-01-17) 31. svibnja 2008. (2008-05-31)
The Lights of Zetar 3x18 60043-73 5725.3 - 5725.6 31. siječnja 1969. (1969-01-31) 7. lipnja 2008. (2008-06-07)
The Cloud Minders 3x19 60043-74 5818.4 - 5819.3 28. veljače 1969. (1969-02-28) 12. srpnja 2008. (2008-07-12)
The Way to Eden 3x20 60043-75 5832.3 - 5832.6 21. veljače 1969. (1969-02-21) 14. lipnja 2008. (2008-06-14)
Requiem for Methuselah 3x21 60043-76 5843.7 - 5843.8 14. veljače 1969. (1969-02-14) 21. lipnja 2008. (2008-06-21)
The Savage Curtain 3x22 60043-77 5906.4 - 5906.5 7. ožujka 1969. (1969-03-07) 28. lipnja 2008. (2008-06-28)
All Our Yesterdays 3x23 60043-78 5943.7 - 5943.9 14. ožujka 1969. (1969-03-14) 21. travnja 2007. (2007-04-21)
Turnabout Intruder 3x24 60043-79 5928.5 - 5930.3 3. lipnja 1969. (1969-06-03) 2. kolovoza 2008. (2008-08-02)

Nova generacija[uredi | uredi kôd]

Sezona 1[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Encounter at Farpoint 1x01/02 ?????-721 41153.7 28. rujna 1987. (1987-09-28)
The Naked Now 1x03 40271-103 41209.2 5. listopada 1987. (1987-10-05)
Code of Honor 1x04 40271-104 41235.25 12. listopada 1987. (1987-10-12)
The Last Outpost 1x05 40271-107 41386.4 19. listopada 1987. (1987-10-19)
Where No One Has Gone Before 1x06 40271-106 41263.1 26. listopada 1987. (1987-10-26)
Lonely Among Us 1x07 40271-108 41249.3 2. studenog 1987. (1987-11-02)
Justice 1x08 40271-109 41255.6 9. studenog 1987. (1987-11-09)
The Battle 1x09 40271-110 41723.9 16. studenog 1987. (1987-11-16)
Hide and Q 1x10 40271-111 41590.5 23. studenog 1987. (1987-11-23)
Haven 1x11 40271-105 41294.5 30. studenog 1987. (1987-11-30)
The Big Goodbye 1x12 40271-113 41997.7 11. siječnja 1988. (1988-01-11)
Datalore 1x13 40271-114 41242.4 18. siječnja 1988. (1988-01-18)
Angel One 1x14 40271-115 41636.9 25. siječnja 1988. (1988-01-25)
11001001 1x15 40271-116 41365.9 1. veljače 1988. (1988-02-01)
Too Short a Season 1x16 40271-112 41309.5 8. veljače 1988. (1988-02-08)
When The Bough Breaks 1x17 40271-118 41509.1 15. veljače 1988. (1988-02-15)
Home Soil 1x18 40271-117 41463.9 22. veljače 1988. (1988-02-22)
Coming of Age 1x19 40271-119 41461.2 14. ožujka 1988. (1988-03-14)
Heart of Glory 1x20 40271-120 41503.7 21. ožujka 1988. (1988-03-21)
The Arsenal of Freedom 1x21 40271-121 41798.2 11. travnja 1988. (1988-04-11)
Symbiosis 1x22 40271-123 Nepoznato 18. travnja 1988. (1988-04-18)
Skin of Evil 1x23 40271-122 41601.3 25. travnja 1988. (1988-04-25)
We'll Always Have Paris 1x24 40271-124 41697.9 2. svibnja 1988. (1988-05-02)
Conspiracy 1x25 40271-125 41775.5 9. svibnja 1988. (1988-05-09)
The Neutral Zone 1x26 40271-126 41986.0 16. svibnja 1988. (1988-05-16)

Sezona 2[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
The Child 2x01 40272-127 42073.1 21. studenog 1988. (1988-11-21)
Where Silence Has Lease 2x02 40272-128 42193.6 28. studenog 1988. (1988-11-28)
Elementary, Dear Data 2x03 40272-129 42286.3 5. prosinca 1988. (1988-12-05)
The Outrageous Okona 2x04 40272-130 42402.7 12. prosinca 1988. (1988-12-12)
Loud As A Whisper 2x05 40272-132 42477.2 9. siječnja 1989. (1989-01-09)
The Schizoid Man 2x06 40272-131 42437.5 23. siječnja 1989. (1989-01-23)
Unnatural Selection 2x07 40272-133 42494.8 30. siječnja 1989. (1989-01-30)
A Matter Of Honor 2x08 40272-134 42506.5 6. veljače 1989. (1989-02-06)
The Measure Of A Man 2x09 40272-135 42523.7 13. veljače 1989. (1989-02-13)
The Dauphin 2x10 40272-136 42568.8 20. veljače 1989. (1989-02-20)
Contagion 2x11 40272-137 42609.1 20. ožujka 1989. (1989-03-20)
The Royale 2x12 40272-138 42625.4 27. ožujka 1989. (1989-03-27)
Time Squared 2x13 40272-139 42679.2 3. travnja 1989. (1989-04-03)
The Icarus Factor 2x14 40272-140 42686.4 24. travnja 1989. (1989-04-24)
Pen Pals 2x15 40272-141 42695.3 1. svibnja 1989. (1989-05-01)
Q Who 2x16 40272-142 42761.3 8. svibnja 1989. (1989-05-08)
Samaritan Snare 2x17 40272-143 42779.1 15. svibnja 1989. (1989-05-15)
Up The Long Ladder 2x18 40272-144 42823.2 22. svibnja 1989. (1989-05-22)
Manhunt 2x19 40272-145 42859.2 19. lipnja 1989. (1989-06-19)
The Emissary 2x20 40272-146 42901.3 29. lipnja 1989. (1989-06-29)
Peak Performance 2x21 40272-147 42923.4 10. srpnja 1989. (1989-07-10)
Shades of Gray 2x22 40272-148 42976.1 17. srpnja 1989. (1989-07-17)

Sezona 3[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Evolution 3x01 40273-150 43125.8 25. rujna 1989. (1989-09-25)
The Ensigns of Command 3x02 40273-149 43133.3 2. listopada 1989. (1989-10-02)
The Survivors 3x03 40273-151 43152.4 9. listopada 1989. (1989-10-09)
Who Watches The Watchers 3x04 40273-152 43173.5 16. listopada 1989. (1989-10-16)
The Bonding 3x05 40273-153 43198.7 23. listopada 1989. (1989-10-23)
Booby Trap 3x06 40273-154 43205.6 30. listopada 1989. (1989-10-30)
The Enemy 3x07 40273-155 43349.2 6. studenog 1989. (1989-11-06)
The Price 3x08 40273-156 43385.6 13. studenog 1989. (1989-11-13)
The Vengeance Factor 3x09 40273-157 43421.9 20. studenog 1989. (1989-11-20)
The Defector 3x10 40273-158 43462.5 1. siječnja 1990. (1990-01-01)
The Hunted 3x11 40273-159 43489.2 8. siječnja 1990. (1990-01-08)
The High Ground 3x12 40273-160 43510.7 29. siječnja 1990. (1990-01-29)
Deja Q 3x13 40273-161 43539.1 5. veljače 1990. (1990-02-05)
A Matter of Perspective 3x14 40273-162 43610.4 12. veljače 1990. (1990-02-12)
Yesterday's Enterprise 3x15 40273-163 43625.2 19. veljače 1990. (1990-02-19)
The Offspring 3x16 40273-164 43657.0 12. ožujka 1990. (1990-03-12)
Sins of the Father 3x17 40273-165 43685.2 19. ožujka 1990. (1990-03-19)
Allegiance 3x18 40273-166 43714.1 26. ožujka 1990. (1990-03-26)
Captain's Holiday 3x19 40273-167 43745.2 2. travnja 1990. (1990-04-02)
Tin Man 3x20 40273-168 43779.3 23. travnja 1990. (1990-04-23)
Hollow Pursuits 3x21 40273-169 43807.4 30. travnja 1990. (1990-04-30)
The Most Toys 3x22 40273-170 43872.2 7. svibnja 1990. (1990-05-07)
Sarek 3x23 40273-171 43917.4 14. svibnja 1990. (1990-05-14)
Ménage à Troi 3x24 40273-172 43930.7 28. svibnja 1990. (1990-05-28)
Transfigurations 3x25 40273-173 43957.2 4. lipnja 1990. (1990-06-04)
The Best of Both Worlds 3x26 40273-174 43989.1 18. lipnja 1990. (1990-06-18)

Sezona 4[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
The Best of Both Worlds, Part II 4x01 40274-175 44001.4 24. rujna 1990. (1990-09-24)
Family 4x02 40274-178 44012.3 1. listopada 1990. (1990-10-01)
Brothers 4x03 40274-177 44085.7 8. listopada 1990. (1990-10-08)
Suddenly Human 4x04 40274-176 44143.7 15. listopada 1990. (1990-10-15)
Remember Me 4x05 40274-179 44161.2 22. listopada 1990. (1990-10-22)
Legacy 4x06 40274-180 44215.2 29. listopada 1990. (1990-10-29)
Reunion 4x07 40274-181 44246.3 5. studenog 1990. (1990-11-05)
Future Imperfect 4x08 40274-182 44286.5 12. studenog 1990. (1990-11-12)
Final Mission 4x09 40274-183 44307.3 19. studenog 1990. (1990-11-19)
The Loss 4x10 40274-184 44356.9 31. prosinca 1990. (1990-12-31)
Data's Day 4x11 40274-185 44390.1 7. siječnja 1991. (1991-01-07)
The Wounded 4x12 40274-186 44429.6 28. siječnja 1991. (1991-01-28)
Devil's Due 4x13 40274-187 44474.5 4. veljače 1991. (1991-02-04)
Clues 4x14 40274-188 44502.7 11. veljače 1991. (1991-02-11)
First Contact 4x15 40274-189 Nepoznato 18. veljače 1991. (1991-02-18)
Galaxy's Child 4x16 40274-190 44614.6 11. ožujka 1991. (1991-03-11)
Night Terrors 4x17 40274-191 44631.2 18. ožujka 1991. (1991-03-18)
Identity Crisis 4x18 40274-192 44664.5 25. ožujka 1991. (1991-03-25)
The Nth Degree 4x19 40274-193 44704.2 1. travnja 1991. (1991-04-01)
Qpid 4x20 40274-194 44741.9 22. travnja 1991. (1991-04-22)
The Drumhead 4x21 40274-195 44769.2 29. travnja 1991. (1991-04-29)
Half a Life 4x22 40274-196 44805.3 6. svibnja 1991. (1991-05-06)
The Host 4x23 40274-197 44821.3 13. svibnja 1991. (1991-05-13)
The Mind's Eye 4x24 40274-198 44885.5 27. svibnja 1991. (1991-05-27)
In Theory 4x25 40274-199 44932.3 3. lipnja 1991. (1991-06-03)
Redemption 4x26 40274-200 44995.3 17. lipnja 1991. (1991-06-17)

Sezona 5[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Redemption II 5x01 40275-201 45020.4 23. rujna 1991. (1991-09-23)
Darmok 5x02 40275-202 45047.2 30. rujna 1991. (1991-09-30)
Ensign Ro 5x03 40275-203 45076.3 7. listopada 1991. (1991-10-07)
Silicon Avatar 5x04 40275-204 45122.3 14. listopada 1991. (1991-10-14)
Disaster 5x05 40275-205 45156.1 21. listopada 1991. (1991-10-21)
The Game 5x06 40275-206 45208.2 28. listopada 1991. (1991-10-28)
Unification I 5x07 40275-208 45236.4 4. studenog 1991. (1991-11-04)
Unification II 5x08 40275-207 45245.8 11. studenog 1991. (1991-11-11)
A Matter of Time 5x09 40275-209 45349.1 18. studenog 1991. (1991-11-18)
New Ground 5x10 40275-210 45376.3 6. siječnja 1992. (1992-01-06)
Hero Worship 5x11 40275-211 45397.3 27. siječnja 1992. (1992-01-27)
Violations 5x12 40275-212 45429.3 3. veljače 1992. (1992-02-03)
The Masterpiece Society 5x13 40275-213 45470.1 10. veljače 1992. (1992-02-10)
Conundrum 5x14 40275-214 45494.2 17. veljače 1992. (1992-02-17)
Power Play 5x15 40275-215 45571.2 24. veljače 1992. (1992-02-24)
Ethics 5x16 40275-216 45587.3 2. ožujka 1992. (1992-03-02)
The Outcast 5x17 40275-217 45614.6 16. ožujka 1992. (1992-03-16)
Cause and Effect 5x18 40275-218 45652.1 23. ožujka 1992. (1992-03-23)
The First Duty 5x19 40275-219 45703.9 30. ožujka 1992. (1992-03-30)
Cost of Living 5x20 40275-220 45733.6 20. travnja 1992. (1992-04-20)
The Perfect Mate 5x21 40275-221 45761.3 27. travnja 1992. (1992-04-27)
Imaginary Friend 5x22 40275-222 45832.1 4. svibnja 1992. (1992-05-04)
I Borg 5x23 40275-223 45854.2 11. svibnja 1992. (1992-05-11)
The Next Phase 5x24 40275-224 45892.4 18. svibnja 1992. (1992-05-18)
The Inner Light 5x25 40275-225 45944.1 1. lipnja 1992. (1992-06-01)
Time's Arrow 5x26 40275-226 45959.1 15. lipnja 1992. (1992-06-15)

Sezona 6[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Time's Arrow, Part II 6x01 40276-227 46001.3 21. rujna 1992. (1992-09-21)
Realm of Fear 6x02 40276-228 46041.1 28. rujna 1992. (1992-09-28)
Man of the People 6x03 40276-229 46071.6 5. listopada 1992. (1992-10-05)
Relics 6x04 40276-230 46125.3 12. listopada 1992. (1992-10-12)
Schisms 6x05 40276-231 46154.2 19. listopada 1992. (1992-10-19)
True Q 6x06 40276-232 46192.3 26. listopada 1992. (1992-10-26)
Rascals 6x07 40276-233 46235.7 2. studenog 1992. (1992-11-02)
A Fistful of Datas 6x08 40276-234 46271.5 7. studenog 1992. (1992-11-07)
The Quality of Life 6x09 40276-235 46307.2 14. studenog 1992. (1992-11-14)
Chain of Command, Part I 6x10 40276-236 46357.4 14. prosinca 1992. (1992-12-14)
Chain of Command, Part II 6x11 40276-237 46360.8 21. prosinca 1992. (1992-12-21)
Ship in a Bottle 6x12 40276-238 46424.1 25. siječnja 1993. (1993-01-25)
Aquiel 6x13 40276-239 46461.3 1. veljače 1993. (1993-02-01)
Face of the Enemy 6x14 40276-240 46519.0 8. veljače 1993. (1993-02-08)
Tapestry 6x15 40276-241 Nepoznato 15. veljače 1993. (1993-02-15)
Birthright, Part I 6x16 40276-242 46578.4 22. veljače 1993. (1993-02-22)
Birthright, Part II 6x17 40276-243 46579.2 1. ožujka 1993. (1993-03-01)
Starship Mine 6x18 40276-244 46682.4 29. ožujka 1993. (1993-03-29)
Lessons 6x19 40276-245 46693.1 5. travnja 1993. (1993-04-05)
The Chase 6x20 40276-246 46731.5 26. travnja 1993. (1993-04-26)
Frame of Mind 6x21 40276-247 46778.1 2. svibnja 1993. (1993-05-02)
Suspicions 6x22 40276-248 46830.1 10. svibnja 1993. (1993-05-10)
Rightful Heir 6x23 40276-249 46852.2 17. svibnja 1993. (1993-05-17)
Second Chances 6x24 40276-250 46915.2 24. svibnja 1993. (1993-05-24)
Timescape 6x25 40276-251 46944.2 12. lipnja 1993. (1993-06-12)
Descent 6x26 40276-252 46982.1 21. lipnja 1993. (1993-06-21)

Sezona 7[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Descent, Part II 7x01 40277-253 47025.4 18. rujna 1993. (1993-09-18)
Liaisons 7x02 40277-254 Nepoznato 25. rujna 1993. (1993-09-25)
Interface 7x03 40277-255 47215.5 4. listopada 1993. (1993-10-04)
Gambit, Part I 7x04 40277-256 47135.2 9. listopada 1993. (1993-10-09)
Gambit, Part II 7x05 40277-257 47160.1 16. listopada 1993. (1993-10-16)
Phantasms 7x06 40277-258 47225.7 23. listopada 1993. (1993-10-23)
Dark Page 7x07 40277-259 47254.1 30. listopada 1993. (1993-10-30)
Attached 7x08 40277-260 47304.2 6. studenog 1993. (1993-11-06)
Force of Nature 7x09 40277-261 47310.2 15. studenog 1993. (1993-11-15)
Inheritance 7x10 40277-262 47410.2 22. studenog 1993. (1993-11-22)
Parallels 7x11 40277-263 47391.2 27. studenog 1993. (1993-11-27)
The Pegasus 7x12 40277-264 47457.1 10. siječnja 1994. (1994-01-10)
Homeward 7x13 40277-265 47423.9 15. siječnja 1994. (1994-01-15)
Sub Rosa 7x14 40277-266 Nepoznato 31. siječnja 1994. (1994-01-31)
Lower Decks 7x15 40277-267 47566.7 7. veljače 1994. (1994-02-07)
Thine Own Self 7x16 40277-268 47611.2 14. veljače 1994. (1994-02-14)
Masks 7x17 40277-269 47615.2 19. veljače 1994. (1994-02-19)
Eye of the Beholder 7x18 40277-270 47622.1 26. veljače 1994. (1994-02-26)
Genesis 7x19 40277-271 47653.2 19. ožujka 1994. (1994-03-19)
Journey's End 7x20 40277-272 47751.2 26. ožujka 1994. (1994-03-26)
Firstborn 7x21 40277-273 47779.4 23. travnja 1994. (1994-04-23)
Bloodlines 7x22 40277-274 47829.1 30. travnja 1994. (1994-04-30)
Emergence 7x23 40277-275 47869.2 7. svibnja 1994. (1994-05-07)
Preemptive Strike 7x24 40277-276 47941.7 14. svibnja 1994. (1994-05-14)
All Good Things... 7x25/26 40277-747 47988.0 23. svibnja 1994. (1994-05-23)

Deep Space 9[uredi | uredi kôd]

Sezona 1[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Emissary 1x01/02 40511-721 46379.1 3. siječnja 1993. (1993-01-03)
Past Prologue 1x03 40511-404 Nepoznato 9. siječnja 1993. (1993-01-09)
A Man Alone 1x04 40511-403 46421.5 17. siječnja 1993. (1993-01-17)
Babel 1x05 40511-405 46423.7 24. siječnja 1993. (1993-01-24)
Captive Pursuit 1x06 40511-406 46477.5 30. siječnja 1993. (1993-01-30)
Q-Less 1x07 40511-407 46531.2 6. veljače 1993. (1993-02-06)
Dax 1x08 40511-408 46910.1 13. veljače 1993. (1993-02-13)
The Passenger 1x09 40511-409 Nepoznato 20. veljače 1993. (1993-02-20)
Move Along Home 1x10 40511-410 Nepoznato 14. ožujka 1993. (1993-03-14)
The Nagus 1x11 40511-411 Nepoznato 21. ožujka 1993. (1993-03-21)
Vortex 1x12 40511-412 Nepoznato 18. travnja 1993. (1993-04-18)
Battle Lines 1x13 40511-413 Nepoznato 25. travnja 1993. (1993-04-25)
The Storyteller 1x14 40511-414 46729.1 2. svibnja 1993. (1993-05-02)
Progress 1x15 40511-415 46844.3 9. svibnja 1993. (1993-05-09)
If Wishes Were Horses 1x16 40511-416 46853.2 16. svibnja 1993. (1993-05-16)
The Forsaken 1x17 40511-417 46925.1 23. svibnja 1993. (1993-05-23)
Dramatis Personae 1x18 40511-418 46922.3 30. svibnja 1993. (1993-05-30)
Duet 1x19 40511-419 Nepoznato 13. lipnja 1993. (1993-06-13)
In the Hands of the Prophets 1x20 40511-420 Nepoznato 20. lipnja 1993. (1993-06-20)

Sezona 2[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
The Homecoming 2x01 40512-421 Nepoznato 26. rujna 1993. (1993-09-26)
The Circle 2x02 40512-422 Nepoznato 3. listopada 1993. (1993-10-03)
The Siege 2x03 40512-423 Nepoznato 10. listopada 1993. (1993-10-10)
Invasive Procedures 2x04 40512-424 47182.1 17. listopada 1993. (1993-10-17)
Cardassians 2x05 40512-425 47177.2 24. listopada 1993. (1993-10-24)
Melora 2x06 40512-426 47229.1 31. listopada 1993. (1993-10-31)
Rules of Acquisition 2x07 40512-427 Nepoznato 6. studenog 1993. (1993-11-06)
Necessary Evil 2x08 40512-428 47282.5-47284.1 14. studenog 1993. (1993-11-14)
Second Sight 2x09 40512-429 47329.4 20. studenog 1993. (1993-11-20)
Sanctuary 2x10 40512-430 47391.2 28. studenog 1993. (1993-11-28)
Rivals 2x11 40512-431 Nepoznato 2. siječnja 1994. (1994-01-02)
The Alternate 2x12 40512-432 47391.7 9. siječnja 1994. (1994-01-09)
Armageddon Game 2x13 40512-433 Nepoznato 30. siječnja 1994. (1994-01-30)
Whispers 2x14 40512-434 47581.2 6. veljače 1994. (1994-02-06)
Paradise 2x15 40512-435 47573.1 13. veljače 1994. (1994-02-13)
Shadowplay 2x16 40512-436 47603.3 20. veljače 1994. (1994-02-20)
Playing God 2x17 40512-437 Nepoznato 27. veljače 1994. (1994-02-27)
Profit and Loss 2x18 40512-438 Nepoznato 20. ožujka 1994. (1994-03-20)
Blood Oath 2x19 40512-439 Nepoznato 27. ožujka 1994. (1994-03-27)
The Maquis, Part I 2x20 40512-440 Nepoznato 24. travnja 1994. (1994-04-24)
The Maquis, Part II 2x21 40512-441 Nepoznato 1. svibnja 1994. (1994-05-01)
The Wire 2x22 40512-442 Nepoznato 8. svibnja 1994. (1994-05-08)
Crossover 2x23 40512-443 Nepoznato 15. svibnja 1994. (1994-05-15)
The Collaborator 2x24 40512-444 Nepoznato 22. svibnja 1994. (1994-05-22)
Tribunal 2x25 40512-445 47944.2 5. lipnja 1994. (1994-06-05)
The Jem'Hadar 2x26 40512-446 Nepoznato 12. lipnja 1994. (1994-06-12)

Sezona 3[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
The Search, Part I 3x01 40512-447 48213.1 26. rujna 1994. (1994-09-26)
The Search, Part II 3x02 40512-447 48217.7 3. listopada 1994. (1994-10-03)
The House of Quark 3x03 40513-449 48224.2 10. listopada 1994. (1994-10-10)
Equilibrium 3x04 40513-450 Nepoznato 17. listopada 1994. (1994-10-17)
Second Skin 3x05 40513-451 48244.5 24. listopada 1994. (1994-10-24)
The Abandoned 3x06 40513-452 48301.1 31. listopada 1994. (1994-10-31)
Civil Defense 3x07 40513-453 48388.8 7. studenog 1994. (1994-11-07)
Meridian 3x08 40513-454 48423.2 14. studenog 1994. (1994-11-14)
Defiant 3x09 40513-455 48467.3 21. studenog 1994. (1994-11-21)
Fascination 3x10 40513-456 Nepoznato 28. studenog 1994. (1994-11-28)
Past Tense, Part I 3x11 40513-457 48481.2 8. siječnja 1995. (1995-01-08)
Past Tense, Part II 3x12 40513-458 48481.2 15. siječnja 1995. (1995-01-15)
Life Support 3x13 40513-459 48498.4 31. siječnja 1995. (1995-01-31)
Heart of Stone 3x14 40513-460 48521.5 6. veljače 1995. (1995-02-06)
Destiny 3x15 40513-461 48543.2 13. veljače 1995. (1995-02-13)
Prophet Motive 3x16 40513-462 Nepoznato 20. veljače 1995. (1995-02-20)
Visionary 3x17 40513-463 48576.7 27. veljače 1995. (1995-02-27)
Distant Voices 3x18 40513-464 48592.2 10. travnja 1995. (1995-04-10)
Through the Looking Glass 3x19 40513-466 Nepoznato 17. travnja 1995. (1995-04-17)
Improbable Cause 3x20 40513-465 Nepoznato 24. travnja 1995. (1995-04-24)
The Die is Cast 3x21 40513-467 Nepoznato 1. svibnja 1995. (1995-05-01)
Explorers 3x22 40513-468 Nepoznato 8. svibnja 1995. (1995-05-08)
Family Business 3x23 40513-469 Nepoznato 15. svibnja 1995. (1995-05-15)
Shakaar 3x24 40513-470 Nepoznato 22. svibnja 1995. (1995-05-22)
Facets 3x25 40513-471 48876.3 12. lipnja 1995. (1995-06-12)
The Adversary 3x26 40513-472 48959.1 25. lipnja 1995. (1995-06-25)

Sezona 4[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
The Way of the Warrior 4x01/02 40514-473 49011.4 2. listopada 1995. (1995-10-02)
The Visitor 4x03 40510-476 49034.7 9. listopada 1995. (1995-10-09)
Hippocratic Oath 4x04 40510-475 49066.5 16. listopada 1995. (1995-10-16)
Indiscretion 4x05 40510-477 Nepoznato 23. listopada 1995. (1995-10-23)
Rejoined 4x06 40510-478 49195.5 30. listopada 1995. (1995-10-30)
Starship Down 4x07 40510-480 49263.5 13. studenog 1995. (1995-11-13)
Little Green Men 4x08 40510-479 Nepoznato 15. studenog 1995. (1995-11-15)
The Sword of Kahless 4x09 40510-481 49289.1 20. studenog 1995. (1995-11-20)
Our Man Bashir 4x10 40510-482 49300.7 27. studenog 1995. (1995-11-27)
Homefront 4x11 40510-483 49170.65 1. siječnja 1996. (1996-01-01)
Paradise Lost 4x12 40510-484 Nepoznato 8. siječnja 1996. (1996-01-08)
Crossfire 4x13 40510-485 Nepoznato 29. siječnja 1996. (1996-01-29)
Return to Grace 4x14 40510-486 Nepoznato 5. veljače 1996. (1996-02-05)
Sons of Mogh 4x15 40510-487 49556.2 12. veljače 1996. (1996-02-12)
Bar Association 4x16 40510-488 Nepoznato 19. veljače 1996. (1996-02-19)
Accession 4x17 40510-489 Nepoznato 24. veljače 1996. (1996-02-24)
Rules of Engagement 4x18 40510-490 49665.3 8. travnja 1996. (1996-04-08)
Hard Time 4x19 40510-491 Nepoznato 15. travnja 1996. (1996-04-15)
Shattered Mirror 4x20 40510-492 Nepoznato 22. travnja 1996. (1996-04-22)
The Muse 4x21 40510-493 Nepoznato 29. travnja 1996. (1996-04-29)
For the Cause 4x22 40510-494 Nepoznato 6. svibnja 1996. (1996-05-06)
To the Death 4x23 40510-496 49904.2 13. svibnja 1996. (1996-05-13)
The Quickening 4x24 40510-495 Nepoznato 20. svibnja 1996. (1996-05-20)
Body Parts 4x25 40510-497 49930.3 10. lipnja 1996. (1996-06-10)
Broken Link 4x26 40510-498 49962.4 17. lipnja 1996. (1996-06-17)

Sezona 5[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Apocalypse Rising 5x01 40510-499 Nepoznato 30. rujna 1996. (1996-09-30)
The Ship 5x02 40510-500 50049.3 7. listopada 1996. (1996-10-07)
Looking for par'Mach in All the Wrong Places 5x03 40510-501 50061.2 14. listopada 1996. (1996-10-14)
Nor the Battle to the Strong 5x04 40510-502 Nepoznato 21. listopada 1996. (1996-10-21)
The Assignment 5x05 40510-504 Nepoznato 28. listopada 1996. (1996-10-28)
Trials and Tribble-ations 5x06 40510-503 4523.7 4. studenog 1996. (1996-11-04)
Let He Who Is Without Sin... 5x07 40510-505 Nepoznato 11. studenog 1996. (1996-11-11)
Things Past 5x08 40510-506 Nepoznato 18. studenog 1996. (1996-11-18)
The Ascent 5x09 40510-507 Nepoznato 25. studenog 1996. (1996-11-25)
Rapture 5x10 40510-508 Nepoznato 30. prosinca 1996. (1996-12-30)
The Darkness and the Light 5x11 40510-509 50416.2 6. siječnja 1997. (1997-01-06)
The Begotten 5x12 40510-510 Nepoznato 27. siječnja 1997. (1997-01-27)
For the Uniform 5x13 40510-511 50485.2 3. veljače 1997. (1997-02-03)
In Purgatory's Shadow 5x14 40510-512 Nepoznato 10. veljače 1997. (1997-02-10)
By Inferno's Light 5x15 40510-513 50564.2 17. veljače 1997. (1997-02-17)
Doctor Bashir, I Presume 5x16 40510-514 Nepoznato 24. veljače 1997. (1997-02-24)
A Simple Investigation 5x17 40510-515 Nepoznato 31. ožujka 1997. (1997-03-31)
Business as Usual 5x18 40510-516 Nepoznato 5. travnja 1997. (1997-04-05)
Ties of Blood and Water 5x19 40510-517 50712.5 14. travnja 1997. (1997-04-14)
Ferengi Love Songs 5x20 40510-518 Nepoznato 21. travnja 1997. (1997-04-21)
Soldiers of the Empire 5x21 40510-519 Nepoznato 29. travnja 1997. (1997-04-29)
Children of Time 5x22 40510-520 50814.2 5. svibnja 1997. (1997-05-05)
Blaze of Glory 5x23 40510-521 Nepoznato 12. svibnja 1997. (1997-05-12)
Empok Nor 5x24 40510-522 50901.7 19. svibnja 1997. (1997-05-19)
In the Cards 5x25 40510-523 50929.4 9. lipnja 1997. (1997-06-09)
Call to Arms 5x26 40510-524 50975.2 16. lipnja 1997. (1997-06-16)

Sezona 6[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
A Time to Stand 6x01 40510-525 Nepoznato 29. rujna 1997. (1997-09-29)
Rocks and Shoals 6x02 40510-527 51096.2 6. listopada 1997. (1997-10-06)
Sons and Daughters 6x03 40510-526 Nepoznato 16. listopada 1997. (1997-10-16)
Behind the Lines 6x04 40510-528 51145.3 20. listopada 1997. (1997-10-20)
Favor the Bold 6x05 40510-529 Nepoznato 27. listopada 1997. (1997-10-27)
Sacrifice of Angels 6x06 40510-530 Nepoznato 3. studenog 1997. (1997-11-03)
You Are Cordially Invited 6x07 40510-531 51247.5 10. studenog 1997. (1997-11-10)
Resurrection 6x08 40510-532 Nepoznato 17. studenog 1997. (1997-11-17)
Statistical Probabilities 6x09 40510-533 Nepoznato 22. studenog 1997. (1997-11-22)
The Magnificent Ferengi 6x10 40510-534 Nepoznato 17. prosinca 1997. (1997-12-17)
Waltz 6x11 40510-535 51408.6-51413.6 3. siječnja 1998. (1998-01-03)
Who Mourns for Morn? 6x12 40510-536 Nepoznato 4. veljače 1998. (1998-02-04)
Far Beyond the Stars 6x13 40510-538 Nepoznato 11. veljače 1998. (1998-02-11)
One Little Ship 6x14 40510-537 51474.2 14. veljače 1998. (1998-02-14)
Honor Among Thieves 6x15 40510-539 Nepoznato 21. veljače 1998. (1998-02-21)
Change of Heart 6x16 40510-540 51597.2 28. veljače 1998. (1998-02-28)
Wrongs Darker Than Death or Night 6x17 40510-541 Nepoznato 28. ožujka 1998. (1998-03-28)
Inquisition 6x18 40510-542 Nepoznato 8. travnja 1998. (1998-04-08)
In the Pale Moonlight 6x19 40510-543 51721.3 15. travnja 1998. (1998-04-15)
His Way 6x20 40510-544 Nepoznato 22. travnja 1998. (1998-04-22)
The Reckoning 6x21 40510-545 Nepoznato 29. travnja 1998. (1998-04-29)
Valiant 6x22 40510-546 51825.4 6. svibnja 1998. (1998-05-06)
Profit and Lace 6x23 40510-547 Nepoznato 13. svibnja 1998. (1998-05-13)
Time's Orphan 6x24 40510-548 Nepoznato 20. svibnja 1998. (1998-05-20)
The Sound of Her Voice 6x25 40510-549 51948.3 10. lipnja 1998. (1998-06-10)
Tears of the Prophets 6x26 40510-550 Nepoznato 17. lipnja 1998. (1998-06-17)

Sezona 7[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Image in the Sand 7x01 40510-551 Nepoznato 30. rujna 1998. (1998-09-30)
Shadows and Symbols 7x02 40510-552 52152.6 7. listopada 1998. (1998-10-07)
Afterimage 7x03 40510-553 Nepoznato 14. listopada 1998. (1998-10-14)
Take Me Out to the Holosuite 7x04 40510-554 Nepoznato 21. listopada 1998. (1998-10-21)
Chrysalis 7x05 40510-555 Nepoznato 28. listopada 1998. (1998-10-28)
Treachery, Faith and the Great River 7x06 40510-556 Nepoznato 4. studenog 1998. (1998-11-04)
Once More Unto the Breach 7x07 40510-557 Nepoznato 11. studenog 1998. (1998-11-11)
The Siege of AR-558 7x08 40510-558 Nepoznato 18. studenog 1998. (1998-11-18)
Covenant 7x09 40510-559 Nepoznato 25. studenog 1998. (1998-11-25)
It's Only a Paper Moon 7x10 40510-560 Nepoznato 30. prosinca 1998. (1998-12-30)
Prodigal Daughter 7x11 40510-561 Nepoznato 6. siječnja 1999. (1999-01-06)
The Emperor's New Cloak 7x12 40510-562 Nepoznato 3. veljače 1999. (1999-02-03)
Field of Fire 7x13 40510-563 Nepoznato 10. veljače 1999. (1999-02-10)
Chimera 7x14 40510-564 Nepoznato 17. veljače 1999. (1999-02-17)
Badda-Bing, Badda-Bang 7x15 40510-566 Nepoznato 24. veljače 1999. (1999-02-24)
Inter Arma Enim Silent Leges 7x16 40510-565 Nepoznato 3. ožujka 1999. (1999-03-03)
Penumbra 7x17 40510-567 52576.2 7. travnja 1999. (1999-04-07)
'Til Death Do Us Part 7x18 40510-568 Nepoznato 14. travnja 1999. (1999-04-14)
Strange Bedfellows 7x19 40510-569 Nepoznato 21. travnja 1999. (1999-04-21)
The Changing Face of Evil 7x20 40510-570 Nepoznato 28. travnja 1999. (1999-04-28)
When It Rains... 7x21 40510-571 Nepoznato 5. svibnja 1999. (1999-05-05)
Tacking Into the Wind 7x22 40510-572 Nepoznato 12. svibnja 1999. (1999-05-12)
Extreme Measures 7x23 40510-573 52645.7 19. svibnja 1999. (1999-05-19)
The Dogs of War 7x24 40510-574 52861.3 26. svibnja 1999. (1999-05-26)
What You Leave Behind 7x25/26 40510-575 Nepoznato 2. lipnja 1999. (1999-06-02)

Voyager[uredi | uredi kôd]

Sezona 1[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Caretaker 1x01/02 101 (721) 48315.6 16. siječnja 1995. (1995-01-16)
Parallax 1x03 103 48439.7 23. siječnja 1995. (1995-01-23)
Time and Again 1x04 104 Nepoznato 30. siječnja 1995. (1995-01-30)
Phage 1x05 105 48532.4 6. veljače 1995. (1995-02-06)
The Cloud 1x06 106 48546.2 13. veljače 1995. (1995-02-13)
Eye of the Needle 1x07 107 48579.4 20. veljače 1995. (1995-02-20)
Ex Post Facto 1x08 108 Nepoznato 27. veljače 1995. (1995-02-27)
Emanations 1x09 109 48623.5 13. ožujka 1995. (1995-03-13)
Prime Factors 1x10 110 48642.5 20. ožujka 1995. (1995-03-20)
State of Flux 1x11 111 48658.2 10. travnja 1995. (1995-04-10)
Heroes and Demons 1x12 112 48693.2 24. travnja 1995. (1995-04-24)
Cathexis 1x13 113 48734.2 1. svibnja 1995. (1995-05-01)
Faces 1x14 114 48784.2 8. svibnja 1995. (1995-05-08)
Jetrel 1x15 115 48832.1 15. svibnja 1995. (1995-05-15)
Learning Curve 1x16 116 48846.5 22. svibnja 1995. (1995-05-22)

Sezona 2[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
The 37's 2x01 120 48975.1 28. kolovoza 1995. (1995-08-28)
Initiations 2x02 121 49005.3 4. rujna 1995. (1995-09-04)
Projections 2x03 117 48892.1 11. rujna 1995. (1995-09-11)
Elogium 2x04 118 48921.3 18. rujna 1995. (1995-09-18)
Non Sequitur 2x05 122 49011.0 25. rujna 1995. (1995-09-25)
Twisted 2x06 119 Nepoznato 2. listopada 1995. (1995-10-02)
Parturition 2x07 123 49068.5 9. listopada 1995. (1995-10-09)
Persistence of Vision 2x08 124 Nepoznato 30. listopada 1995. (1995-10-30)
Tattoo 2x09 125 Nepoznato 6. studenog 1995. (1995-11-06)
Cold Fire 2x10 126 49164.8 13. studenog 1995. (1995-11-13)
Maneuvers 2x11 127 49208.5 20. studenog 1995. (1995-11-20)
Resistance 2x12 128 Nepoznato 27. studenog 1995. (1995-11-27)
Prototype 2x13 129 Nepoznato 15. siječnja 1996. (1996-01-15)
Alliances 2x14 131 49337.4 22. siječnja 1996. (1996-01-22)
Threshold 2x15 132 49373.4 29. siječnja 1996. (1996-01-29)
Meld 2x16 133 Nepoznato 5. veljače 1996. (1996-02-05)
Dreadnought 2x17 134 49447.0 12. veljače 1996. (1996-02-12)
Death Wish 2x18 130 49301.2 19. veljače 1996. (1996-02-19)
Lifesigns 2x19 136 49504.3 26. veljače 1996. (1996-02-26)
Investigations 2x20 135 49485.2 13. ožujka 1996. (1996-03-13)
Deadlock 2x21 137 49548.7 18. ožujka 1996. (1996-03-18)
Innocence 2x22 138 49578.2 8. travnja 1996. (1996-04-08)
The Thaw 2x23 139 Nepoznato 29. travnja 1996. (1996-04-29)
Tuvix 2x24 140 49655.2 6. svibnja 1996. (1996-05-06)
Resolutions 2x25 141 49690.1 13. svibnja 1996. (1996-05-13)
Basics, Part I 2x26 142 Nepoznato 20. svibnja 1996. (1996-05-20)

Sezona 3[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Basics, Part II 3x01 146 50032.7 4. rujna 1996. (1996-09-04)
Flashback 3x02 145 50126.4 11. rujna 1996. (1996-09-11)
The Chute 3x03 147 50156.2 18. rujna 1996. (1996-09-18)
The Swarm 3x04 149 50252.3 25. rujna 1996. (1996-09-25)
False Profits 3x05 144 50074.3 2. listopada 1996. (1996-10-02)
Remember 3x06 148 50203.1 9. listopada 1996. (1996-10-09)
Sacred Ground 3x07 143 50063.2 30. listopada 1996. (1996-10-30)
Future's End 3x08 150 50312.5 6. studenog 1996. (1996-11-06)
Future's End, Part II 3x09 151 50312.5 13. studenog 1996. (1996-11-13)
Warlord 3x10 152 50348.1 20. studenog 1996. (1996-11-20)
The Q and the Grey 3x11 153 50384.2 27. studenog 1996. (1996-11-27)
Macrocosm 3x12 154 50425.1 11. prosinca 1996. (1996-12-11)
Fair Trade 3x13 156 Nepoznato 8. siječnja 1997. (1997-01-08)
Alter Ego 3x14 155 50460.3 15. siječnja 1997. (1997-01-15)
Coda 3x15 158 50518.6 29. siječnja 1997. (1997-01-29)
Blood Fever 3x16 157 50537.2 5. veljače 1997. (1997-02-05)
Unity 3x17 159 50614.2 12. veljače 1997. (1997-02-12)
Darkling 3x18 161 50693.2 19. veljače 1997. (1997-02-19)
Rise 3x19 160 Nepoznato 26. veljače 1997. (1997-02-26)
Favorite Son 3x20 162 50732.4 19. ožujka 1997. (1997-03-19)
Before and After 3x21 163 Nepoznato 9. travnja 1997. (1997-04-09)
Real Life 3x22 164 50836.2 23. travnja 1997. (1997-04-23)
Distant Origin 3x23 165 Nepoznato 30. travnja 1997. (1997-04-30)
Displaced 3x24 166 50912.4 7. svibnja 1997. (1997-05-07)
Worst Case Scenario 3x25 167 50953.4 14. svibnja 1997. (1997-05-14)
Scorpion 3x26 168 50984.3 21. svibnja 1997. (1997-05-21)

Sezona 4[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Scorpion, Part II 4x01 169 51003.7 3. rujna 1997. (1997-09-03)
The Gift 4x02 170 51008 10. rujna 1997. (1997-09-10)
Day of Honor 4x03 172 Nepoznato 17. rujna 1997. (1997-09-17)
Nemesis 4x04 171 51082.4 24. rujna 1997. (1997-09-24)
Revulsion 4x05 173 51186.2 1. listopada 1997. (1997-10-01)
The Raven 4x06 174 Nepoznato 8. listopada 1997. (1997-10-08)
Scientific Method 4x07 175 51244.3 29. listopada 1997. (1997-10-29)
Year of Hell 4x08 176 51268.4 5. studenog 1997. (1997-11-05)
Year of Hell, Part II 4x09 177 51425.4 12. studenog 1997. (1997-11-12)
Random Thoughts 4x10 178 51367.2 19. studenog 1997. (1997-11-19)
Concerning Flight 4x11 179 51386.4 26. studenog 1997. (1997-11-26)
Mortal Coil 4x12 180 51449.2 17. prosinca 1997. (1997-12-17)
Waking Moments 4x13 182 51471.3 14. siječnja 1998. (1998-01-14)
Message in a Bottle 4x14 181 51462 21. siječnja 1998. (1998-01-21)
Hunters 4x15 183 51501.4 11. veljače 1998. (1998-02-11)
Prey 4x16 184 51652.3 18. veljače 1998. (1998-02-18)
Retrospect 4x17 185 51658.2 25. veljače 1998. (1998-02-25)
The Killing Game 4x18 186 Nepoznato 4. ožujka 1998. (1998-03-04)
The Killing Game, Part II 4x19 187 51715.2 4. ožujka 1998. (1998-03-04)
Vis à Vis 4x20 188 51762.4 8. travnja 1998. (1998-04-08)
The Omega Directive 4x21 189 51781.2 15. travnja 1998. (1998-04-15)
Unforgettable 4x22 190 51813.4 22. travnja 1998. (1998-04-22)
Living Witness 4x23 191 Nepoznato 29. travnja 1998. (1998-04-29)
Demon 4x24 192 Nepoznato 6. svibnja 1998. (1998-05-06)
One 4x25 193 51929.3 13. svibnja 1998. (1998-05-13)
Hope and Fear 4x26 194 51978.2 20. svibnja 1998. (1998-05-20)

Sezona 5[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Night 5x01 195 52081.2 14. listopada 1998. (1998-10-14)
Drone 5x02 196 Nepoznato 21. listopada 1998. (1998-10-21)
Extreme Risk 5x03 197 Nepoznato 28. listopada 1998. (1998-10-28)
In the Flesh 5x04 198 52136.4 4. studenog 1998. (1998-11-04)
Once Upon a Time 5x05 199 Nepoznato 11. studenog 1998. (1998-11-11)
Timeless 5x06 201 52164.3 18. studenog 1998. (1998-11-18)
Infinite Regress 5x07 203 52356.2 25. studenog 1998. (1998-11-25)
Nothing Human 5x08 200 Nepoznato 2. prosinca 1998. (1998-12-02)
Thirty Days 5x09 202 52179.4 9. prosinca 1998. (1998-12-09)
Counterpoint 5x10 204 Nepoznato 16. prosinca 1998. (1998-12-16)
Latent Image 5x11 206 Nepoznato 20. siječnja 1999. (1999-01-20)
Bride of Chaotica! 5x12 207 Nepoznato 27. siječnja 1999. (1999-01-27)
Gravity 5x13 205 52438.9 3. veljače 1999. (1999-02-03)
Bliss 5x14 209 52542.3 10. veljače 1999. (1999-02-10)
Dark Frontier 5x15/16 211 52619.2 17. veljače 1999. (1999-02-17)
The Disease 5x17 210 Nepoznato 24. veljače 1999. (1999-02-24)
Course: Oblivion 5x18 213 52586.3 3. ožujka 1999. (1999-03-03)
The Fight 5x19 208 Nepoznato 24. ožujka 1999. (1999-03-24)
Think Tank 5x20 214 Nepoznato 31. ožujka 1999. (1999-03-31)
Juggernaut 5x21 215 Nepoznato 26. travnja 1999. (1999-04-26)
Someone to Watch Over Me 5x22 216 52648.0 28. travnja 1999. (1999-04-28)
11:59 5x23 217 Nepoznato 5. svibnja 1999. (1999-05-05)
Relativity 5x24 218 52861.274 12. svibnja 1999. (1999-05-12)
Warhead 5x25 219 Nepoznato 19. svibnja 1999. (1999-05-19)
Equinox 5x26 220 Nepoznato 26. svibnja 1999. (1999-05-26)

Sezona 6[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Equinox, Part II 6x01 221 Nepoznato 22. rujna 1999. (1999-09-22)
Survival Instinct 6x02 222 53049.2 29. rujna 1999. (1999-09-29)
Barge of the Dead 6x03 223 Nepoznato 6. listopada 1999. (1999-10-06)
Tinker Tenor Doctor Spy 6x04 224 Nepoznato 13. listopada 1999. (1999-10-13)
Alice 6x05 226 Nepoznato 20. listopada 1999. (1999-10-20)
Riddles 6x06 227 53263.2 3. studenog 1999. (1999-11-03)
Dragon's Teeth 6x07 225 53167.9 10. studenog 1999. (1999-11-10)
One Small Step 6x08 228 53292.7 17. studenog 1999. (1999-11-17)
The Voyager Conspiracy 6x09 229 53329 24. studenog 1999. (1999-11-24)
Pathfinder 6x10 230 Nepoznato 1. prosinca 1999. (1999-12-01)
Fair Haven 6x11 231 Nepoznato 12. siječnja 2000. (2000-01-12)
Blink of an Eye 6x12 233 Nepoznato 19. siječnja 2000. (2000-01-19)
Virtuoso 6x13 234 53556.4 26. siječnja 2000. (2000-01-26)
Memorial 6x14 236 Nepoznato 2. veljače 2000. (2000-02-02)
Tsunkatse 6x15 232 53447.2 9. veljače 2000. (2000-02-09)
Collective 6x16 235 Nepoznato 16. veljače 2000. (2000-02-16)
Spirit Folk 6x17 237 Nepoznato 23. veljače 2000. (2000-02-23)
Ashes to Ashes 6x18 238 53679.4 1. ožujka 2000. (2000-03-01)
Child's Play 6x19 239 Nepoznato 8. ožujka 2000. (2000-03-08)
Good Shepherd 6x20 240 53753.2 15. ožujka 2000. (2000-03-15)
Live Fast and Prosper 6x21 242 53849.2 19. travnja 2000. (2000-04-19)
Muse 6x22 244 53918.0 26. travnja 2000. (2000-04-26)
Fury 6x23 241 Nepoznato 3. svibnja 2000. (2000-05-03)
Life Line 6x24 243 Nepoznato 10. svibnja 2000. (2000-05-10)
The Haunting of Deck Twelve 6x25 245 Nepoznato 17. svibnja 2000. (2000-05-17)
Unimatrix Zero 6x26 246 Nepoznato 24. svibnja 2000. (2000-05-24)

Sezona 7[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Unimatrix Zero, Part II 7x01 247 54014.4 4. listopada 2000. (2000-10-04)
Imperfection 7x02 248 54129.4 11. listopada 2000. (2000-10-11)
Drive 7x03 249 54058.6 18. listopada 2000. (2000-10-18)
Repression 7x04 251 54090.4 25. listopada 2000. (2000-10-25)
Critical Care 7x05 250 Nepoznato 1. studenog 2000. (2000-11-01)
Inside Man 7x06 252 54208.3 8. studenog 2000. (2000-11-08)
Body and Soul 7x07 255 54238.3 15. studenog 2000. (2000-11-15)
Nightingale 7x08 256 54274.7 22. studenog 2000. (2000-11-22)
Flesh and Blood 7x09/10 253 54315.3-54337.5 29. studenog 2000. (2000-11-29)
Shattered 7x11 257 Nepoznato 17. siječnja 2001. (2001-01-17)
Lineage 7x12 258 54452.6 24. siječnja 2001. (2001-01-24)
Repentance 7x13 259 54474.6 31. siječnja 2001. (2001-01-31)
Prophecy 7x14 260 54518.2-54529.8 7. veljače 2001. (2001-02-07)
The Void 7x15 261 54553.4-54562.7 14. veljače 2001. (2001-02-14)
Workforce 7x16 262 54584.3-54608.6 21. veljače 2001. (2001-02-21)
Workforce, Part II 7x17 263 54622.4 28. veljače 2001. (2001-02-28)
Human Error 7x18 264 Nepoznato 7. ožujka 2001. (2001-03-07)
Q2 7x19 265 54704.5 11. travnja 2001. (2001-04-11)
Author, Author 7x20 266 54732.3 18. travnja 2001. (2001-04-18)
Friendship One 7x21 267 54775.4 25. travnja 2001. (2001-04-25)
Natural Law 7x22 268 54827.7 2. svibnja 2001. (2001-05-02)
Homestead 7x23 269 54868.6 9. svibnja 2001. (2001-05-09)
Renaissance Man 7x24 270 54890.7 16. svibnja 2001. (2001-05-16)
Endgame 7x25/26 271 54973.4 23. svibnja 2001. (2001-05-23)

Enterprise[uredi | uredi kôd]

Sezona 1[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Date Premijera
Broken Bow 1x01/02 001 16. travnja 2151. (2151-04-16) 26. rujna 2001. (2001-09-26)
Fight or Flight 1x03 003 6. svibnja 2151. (2151-05-06) 3. listopada 2001. (2001-10-03)
Strange New World 1x04 004 Nepoznato 10. listopada 2001. (2001-10-10)
Unexpected 1x05 005 Nepoznato 17. listopada 2001. (2001-10-17)
Terra Nova 1x06 006 Nepoznato 24. listopada 2001. (2001-10-24)
The Andorian Incident 1x07 007 Nepoznato 31. listopada 2001. (2001-10-31)
Breaking the Ice 1x08 008 Nepoznato 7. studenog 2001. (2001-11-07)
Civilization 1x09 009 31. srpnja 2151. (2151-07-31) 14. studenog 2001. (2001-11-14)
Fortunate Son 1x10 010 Nepoznato 21. studenog 2001. (2001-11-21)
Cold Front 1x11 011 9. rujna 2151. (2151-09-09) 28. studenog 2001. (2001-11-28)
Silent Enemy 1x12 012 1. rujna 2151. (2151-09-01) 16. siječnja 2002. (2002-01-16)
Dear Doctor 1x13 013 Nepoznato 23. siječnja 2002. (2002-01-23)
Sleeping Dogs 1x14 015 Nepoznato 30. siječnja 2002. (2002-01-30)
Shadows of P'Jem 1x15 014 Nepoznato 6. veljače 2002. (2002-02-06)
Shuttlepod One 1x16 016 9. studenog 2151. (2151-11-09) 13. veljače 2002. (2002-02-13)
Fusion 1x17 017 Nepoznato 27. veljače 2002. (2002-02-27)
Rogue Planet 1x18 018 Nepoznato 20. ožujka 2002. (2002-03-20)
Acquisition 1x19 019 Nepoznato 27. ožujka 2002. (2002-03-27)
Oasis 1x20 020 Nepoznato 3. travnja 2002. (2002-04-03)
Detained 1x21 021 Nepoznato 24. travnja 2002. (2002-04-24)
Vox Sola 1x22 022 Nepoznato 1. svibnja 2002. (2002-05-01)
Fallen Hero 1x23 023 9. veljače 2152. (2152-02-09) 8. svibnja 2002. (2002-05-08)
Desert Crossing 1x24 024 12. veljače 2152. (2152-02-12) 8. svibnja 2002. (2002-05-08)
Two Days and Two Nights 1x25 025 18. veljače 2152. (2152-02-18) 15. svibnja 2002. (2002-05-15)
Shockwave 1x26 026 Nepoznato 22. svibnja 2002. (2002-05-22)

Sezona 2[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Date Premijera
Shockwave, Part II 2x01 028 Nepoznato 18. rujna 2002. (2002-09-18)
Carbon Creek 2x02 027 12. travnja 2152. (2152-04-12) 25. rujna 2002. (2002-09-25)
Minefield 2x03 029 Nepoznato 2. listopada 2002. (2002-10-02)
Dead Stop 2x04 031 Nepoznato 9. listopada 2002. (2002-10-09)
A Night in Sickbay 2x05 030 Nepoznato 16. listopada 2002. (2002-10-16)
Marauders 2x06 032 Nepoznato 30. listopada 2002. (2002-10-30)
The Seventh 2x07 033 Nepoznato 6. studenog 2002. (2002-11-06)
The Communicator 2x08 034 Nepoznato 13. studenog 2002. (2002-11-13)
Singularity 2x09 035 14. kolovoza 2152. (2152-08-14) 20. studenog 2002. (2002-11-20)
Vanishing Point 2x10 036 Nepoznato 27. studenog 2002. (2002-11-27)
Precious Cargo 2x11 037 12. rujna 2152. (2152-09-12) 11. prosinca 2002. (2002-12-11)
The Catwalk 2x12 038 18. rujna 2152. (2152-09-18) 18. prosinca 2002. (2002-12-18)
Dawn 2x13 039 Nepoznato 8. siječnja 2003. (2003-01-08)
Stigma 2x14 040 Nepoznato 5. veljače 2003. (2003-02-05)
Cease Fire 2x15 041 Nepoznato 12. veljače 2003. (2003-02-12)
Future Tense 2x16 042 Nepoznato 19. veljače 2003. (2003-02-19)
Canamar 2x17 043 Nepoznato 26. veljače 2003. (2003-02-26)
The Crossing 2x18 044 Nepoznato 2. travnja 2003. (2003-04-02)
Judgment 2x19 045 Nepoznato 9. travnja 2003. (2003-04-09)
Horizon 2x20 046 10. siječnja 2153. (2153-01-10) 16. travnja 2003. (2003-04-16)
The Breach 2x21 047 Nepoznato 23. travnja 2003. (2003-04-23)
Cogenitor 2x22 048 Nepoznato 30. travnja 2003. (2003-04-30)
Regeneration 2x23 049 1. ožujka 2153. (2153-03-01) 7. svibnja 2003. (2003-05-07)
First Flight 2x24 050 Nepoznato 14. svibnja 2003. (2003-05-14)
Bounty 2x25 051 21. ožujka 2153. (2153-03-21) 14. svibnja 2003. (2003-05-14)
The Expanse 2x26 052 24. travnja 2153. (2153-04-24) 21. svibnja 2003. (2003-05-21)

Sezona 3[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Date Premijera
The Xindi 3x01 053 Nepoznato 10. rujna 2003. (2003-09-10)
Anomaly 3x02 054 Nepoznato 17. rujna 2003. (2003-09-17)
Extinction 3x03 055 Nepoznato 24. rujna 2003. (2003-09-24)
Rajiin 3x04 056 Nepoznato 1. listopada 2003. (2003-10-01)
Impulse 3x05 057 Nepoznato 8. listopada 2003. (2003-10-08)
Exile 3x06 058 Nepoznato 15. listopada 2003. (2003-10-15)
The Shipment 3x07 059 Nepoznato 29. listopada 2003. (2003-10-29)
Twilight 3x08 060 Nepoznato 5. studenog 2003. (2003-11-05)
North Star 3x09 061 Nepoznato 12. studenog 2003. (2003-11-12)
Similitude 3x10 062 Nepoznato 19. studenog 2003. (2003-11-19)
Carpenter Street 3x11 063 Nepoznato 26. studenog 2003. (2003-11-26)
Chosen Realm 3x12 064 Nepoznato 14. siječnja 2004. (2004-01-14)
Proving Ground 3x13 065 6. prosinca 2153. (2153-12-06) 21. siječnja 2004. (2004-01-21)
Stratagem 3x14 066 12. prosinca 2153. (2153-12-12) 4. veljače 2004. (2004-02-04)
Harbinger 3x15 067 27. prosinca 2153. (2153-12-27) 11. veljače 2004. (2004-02-11)
Doctor's Orders 3x16 068 Nepoznato 18. veljače 2004. (2004-02-18)
Hatchery 3x17 069 8. siječnja 2154. (2154-01-08) 25. veljače 2004. (2004-02-25)
Azati Prime 3x18 070 siječnja 2154 (2154-01) 3. ožujka 2004. (2004-03-03)
Damage 3x19 071 Nepoznato 21. travnja 2004. (2004-04-21)
The Forgotten 3x20 072 Nepoznato 28. travnja 2004. (2004-04-28)
3x21 073 Nepoznato 5. svibnja 2004. (2004-05-05)
The Council 3x22 074 12. veljače 2154. (2154-02-12) 12. svibnja 2004. (2004-05-12)
Countdown 3x23 075 13. veljače 2154. (2154-02-13) 19. svibnja 2004. (2004-05-19)
Zero Hour 3x24 076 14. veljače 2154. (2154-02-14) 26. svibnja 2004. (2004-05-26)

Sezona 4[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Date Premijera
Storm Front 4x01 077 Nepoznato 8. listopada 2004. (2004-10-08)
Storm Front, Part II 4x02 078 Nepoznato 15. listopada 2004. (2004-10-15)
Home 4x03 079 Nepoznato 22. listopada 2004. (2004-10-22)
Borderland 4x04 080 17. svibnja 2154. (2154-05-17) 29. listopada 2004. (2004-10-29)
Cold Station 12 4x05 081 Nepoznato 5. studenog 2004. (2004-11-05)
The Augments 4x06 082 27. svibnja 2154. (2154-05-27) 12. studenog 2004. (2004-11-12)
The Forge 4x07 083 Nepoznato 19. studenog 2004. (2004-11-19)
Awakening 4x08 084 Nepoznato 26. studenog 2004. (2004-11-26)
Kir'Shara 4x09 085 Nepoznato 3. prosinca 2004. (2004-12-03)
Daedalus 4x10 086 Nepoznato 14. siječnja 2005. (2005-01-14)
Observer Effect 4x11 087 Nepoznato 21. siječnja 2005. (2005-01-21)
Babel One 4x12 088 12. studenog 2154. (2154-11-12) 28. siječnja 2005. (2005-01-28)
United 4x13 089 15. studenog 2154. (2154-11-15) 4. veljače 2005. (2005-02-04)
The Aenar 4x14 090 Nepoznato 11. veljače 2005. (2005-02-11)
Affliction 4x15 091 27. studenog 2154. (2154-11-27) 18. veljače 2005. (2005-02-18)
Divergence 4x16 092 prosinca 2154 (2154-12) 25. veljače 2005. (2005-02-25)
Bound 4x17 093 27. prosinca 2154. (2154-12-27) 15. travnja 2005. (2005-04-15)
In a Mirror, Darkly 4x18 094 13. siječnja 2155. (2155-01-13) 22. travnja 2005. (2005-04-22)
In a Mirror, Darkly, Part II 4x19 095 18. siječnja 2155. (2155-01-18) 29. travnja 2005. (2005-04-29)
Demons 4x20 096 19. siječnja 2155. (2155-01-19) 6. svibnja 2005. (2005-05-06)
Terra Prime 4x21 097 Nepoznato 13. svibnja 2005. (2005-05-13)
These Are the Voyages... 4x22 098 47457.1 13. svibnja 2005. (2005-05-13)

Discovery[uredi | uredi kôd]

Sezona 1[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Prvo poglavlje
The Vulcan Hello 1x01 101 1207.3 24. rujna 2017. (2017-09-24)
Battle at the Binary Stars 1x02 102 1207.3 24. rujna 2017. (2017-09-24)
Context Is for Kings 1x03 103 Nepoznato 1. listopada 2017. (2017-10-01)
The Butcher's Knife Cares Not for the Lamb's Cry 1x04 104 Nepoznato 8. listopada 2017. (2017-10-08)
Choose Your Pain 1x05 105 Nepoznato 15. listopada 2017. (2017-10-15)
Lethe 1x06 106 Nepoznato 22. listopada 2017. (2017-10-22)
Magic to Make the Sanest Man Go Mad 1x07 107 2136.8-2137.2 29. listopada 2017. (2017-10-29)
Si Vis Pacem, Para Bellum 1x08 108 1308.9 5. studenog 2017. (2017-11-05)
Into the Forest I Go 1x09 109 Nepoznato 12. studenog 2017. (2017-11-12)
Drugo poglavlje
Despite Yourself 1x10 110 Nepoznato 7. siječnja 2018. (2018-01-07)
The Wolf Inside 1x11 111 Nepoznato 14. siječnja 2018. (2018-01-14)
Vaulting Ambition 1x12 112 Nepoznato 21. siječnja 2018. (2018-01-21)
What's Past Is Prologue 1x13 113 1834.2 28. siječnja 2018. (2018-01-28)
The War Without, The War Within 1x14 114 Nepoznato 4. veljače 2018. (2018-02-04)
Will You Take My Hand? 1x15 115 11. veljače 2018. (2018-02-11)

Sezona 2[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Brother 2x01 201 1025.19 17. siječnja 2019. (2019-01-17)
New Eden 2x02 202 1027.32 24. siječnja 2019. (2019-01-24)
Point of Light 2x03 203 1029.46 31. siječnja 2019. (2019-01-31)
An Obol for Charon 2x04 204 1834.2512 7. veljače 2019. (2019-02-07)
Saints of Imperfection 2x05 205 Nepoznato 14. veljače 2019. (2019-02-14)
The Sound of Thunder 2x06 206 1035.86 21. veljače 2019. (2019-02-21)
Light and Shadows 2x07 207 Nepoznato 28. veljače 2019. (2019-02-28)
If Memory Serves 2x08 208 1532.9 7. ožujka 2019. (2019-03-07)
Project Daedalus 2x09 209 Nepoznato 14. ožujka 2019. (2019-03-14)
The Red Angel 2x10 210 Nepoznato 21. ožujka 2019. (2019-03-21)
Perpetual Infinity 2x11 211 Nepoznato 28. ožujka 2019. (2019-03-28)
Through the Valley of Shadows 2x12 212 1048.66 4. travnja 2019. (2019-04-04)
Such Sweet Sorrow 2x13 213 1050.8-1051.8 11. travnja 2019. (2019-04-11)
Such Sweet Sorrow, Part II 2x14 214 1201.7 18. travnja 2019. (2019-04-18)

Sezona 3[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
That Hope Is You, Part I 3x01 301 Nepoznato 10. listopada 2020.
Far From Home 3x02 302 Nepoznato 22. listopada 2020.
People of Earth 3x03 303 865211.3 29. listopada 2020.
Forget Me Not 3x04 304 Nepoznato 5. studenoga 2020.
Die Trying 3x05 305 Nepoznato 12. studenoga 2020.
Scavengers 3x06 306 Nepoznato 19. studenoga 2020.
Unification III 3x07 307 Nepoznato 26. studenoga 2020.
The Sanctuary 3x08 308 Nepoznato 3. prosinca 2020.
Terra Firma, Part I 3x09 309 Nepoznato 10. prosinca 2020.
Terra Firma, Part II 3x10 310 Nepoznato 17. prosinca 2020.
Su'Kal 3x11 311 Nepoznato 24. prosinca 2020.
There Is A Tide... 3x12 312 Nepoznato 31. prosinca 2020.
That Hope Is You, Part II 3x13 313 Nepoznato 7. siječnja 2021.

Sezona 4[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Prvi dio
Kobayashi Maru 4x01 401 Nepoznato 18. studenoga 2021.
Anomaly 4x02 402 Nepoznato 25. studenoga 2021.
Choose to Live 4x03 403 Nepoznato 2. prosinca 2021.
All Is Possible 4x04 404 865661.2 9. prosinca 2021.
The Examples 4x05 405 Nepoznato 16. prosinca 2021.
Stormy Weather 4x06 406 Nepoznato 23. prosinca 2021.
...But to Connect 4x07 407 Nepoznato 30. prosinca 2021.
Drugi dio
All In 4x08 408 Nepoznato 10. veljače 2022.
Rubicon 4x09 409 Nepoznato 17. veljače 2022.
The Galactic Barrier 4x10 410 Nepoznato 24. veljače 2022.
Rosetta 4x11 411 865783.7 3. ožujka 2022.
Species Ten-C 4x12 412 Nepoznato 10. ožujka 2022.
Coming Home 4x13 413 Nepoznato 17. ožujka 2022.

Picard[uredi | uredi kôd]

Sezona 1[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Remembrance 1x01 101 2399 23. siječnja 2020.
Maps and Legends 1x02 102a 2399 / 2385 30. siječnja 2020.
The End is the Beginning 1x03 102b 2399 / 2385 6. veljače 2020.
Absolute Candor 1x04 103 2399 / 2385 13. veljače 2020.
Stardust City Rag 1x05 104 2399 / 2386 20. veljače 2020.
The Impossible Box 1x06 105 2399 27. veljače 2020.
Nepenthe 1x07 106 2399 5. ožujka 2020.
Broken Pieces 1x08 107 2399 / 2385 12. ožujka 2020.
Et in Arcadia Ego, Part 1 1x09 108 2399 19. ožujka 2020.
Et in Arcadia Ego, Part 2 1x10 109 2399 26. ožujka 2020.

Sezona 2[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
The Star Gazer 2x01 201 2401 3. ožujka 2022.
Penance 2x02 202 2401 10. ožujka 2022.
Assimilation 2x03 203 2401 / 12. travnja 2024. 17. ožujka 2022.
Watcher 2x04 204 12. travnja 2024. 24. ožujka 2022.
Fly Me to the Moon 2x05 205 12. travnja 2024. 31. ožujka 2022.
Two of One 2x06 206 12. travnja 2024. 7. travnja 2022.
Monsters 2x07 207 12. travnja 2024. 14. travnja 2022.
Mercy 2x08 208 13-14. travnja 2024. 21. travnja 2022.
Hide and Seek 2x09 208 14. travnja 2024. 28. travnja 2022.
Farewell 2x10 209 Nepoznato 5. svibnja 2022.

Strange New Worlds[uredi | uredi kôd]

Sezona 1[uredi | uredi kôd]

Naslov Epizoda Produkcijski broj Zvjezdani datum Premijera
Strange New Worlds 1x01 101 1739.12 - 2259.42 5. svibnja 2022.
Children of the Comet 1x02 102 2912.4 12. svibnja 2022.
Ghosts of Illyria 1x03 103 1224.3 19. svibnja 2022.
Memento Mori 1x04 104 3177.3 - 3177.9 26. svibnja 2022.
Spock Amok 1x05 105 2341.4 2. lipnja 2022.
Lift Us Where Suffering Cannot Reach 1x06 106 1943.7 9. lipnja 2022.
The Serene Squall 1x07 107 1997.9 16. lipnja 2022.
The Elysian Kingdom 1x08 108 2341.6 23. lipnja 2022.
All Those Who Wander 1x09 109 2510.6 30. lipnja 2022.
A Quality of Mercy 1x10 110 1457.9-1709.2 7. srpnja 2022.