Dodatak:Popis vrsta:Pseudot

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Pseudotabanus , Pseudotabasoporella , Pseudotabasoporella , Pseudotachidiidae , Pseudotachidius , Pseudotaeniacanthus , Pseudotaenidia , Pseudotaeniolina , Pseudotaeniotes , Pseudotaenophthalmus , Pseudotagia , Pseudotalara , Pseudotalbotina , Pseudotanaidae , Pseudotanais , Pseudotanaos , Pseudotangia , Pseudotanymecus , Pseudotapeina , Pseudotapesia , Pseudotaphroderes , Pseudotapnia , Pseudotaranis , Pseudotargionia , Pseudotatia , Pseudotaxiphyllum , Pseudotaxis , Pseudotaxis , Pseudotaxus , Pseudotealliocaris , Pseudotectococcus , Pseudotectoribates , Pseudotegenaria , Pseudoteleclita , Pseudotelegeusis , Pseudotelphusa , Pseudotephraea , Pseudotephritina , Pseudotephritis , Pseudotepperia , Pseudoteratura , Pseudoterinaea , Pseudotermes , Pseudotermierella , Pseudotermitoxenia , Pseudoterpna , Pseudoterranova , Pseudotervia , Pseudotessellarctia , Pseudotetracystis , Pseudotetradium , Pseudotetraglenes , Pseudotetramesa , Pseudotetraploa , Pseudotetraspora , Pseudotetrastrum , Pseudoteuchestes , Pseudotextularia , Pseudotextularia , Pseudoteyl , Pseudothaia , Pseudothalera , Pseudothalestris , Pseudothamnurgus , Pseudotharybis , Pseudothaumatomyia , Pseudothecadactylus , Pseudothecla , Pseudothelepus , Pseudothelogorgia , Pseudothelphusa , Pseudothelphusidae , Pseudothelydesmus , Pseudothemis , Pseudotheocampe , Pseudotherebus , Pseudothereva , Pseudothericles , Pseudotheristus , Pseudothespis , Pseudothestus , Pseudotheta , Pseudothiella , Pseudothiopsella , Pseudothis , Pseudothiscia , Pseudothonalmus , Pseudothoracaphis , Pseudothosea , Pseudothrips , Pseudothuria , Pseudothuricola , Pseudothyastus , Pseudothyatira , Pseudothyestes , Pseudothymara , Pseudothyone , Pseudothyracella , Pseudothyracella , Pseudothyridium , Pseudothyris , Pseudothyrium , Pseudothyrsocera , Pseudothyrsocnema , Pseudothysanoes , Pseudotiara , Pseudotibiozus , Pseudotindaria , Pseudotiron , Pseudotmesisternus , Pseudotmethis , Pseudotocama , Pseudotocepheus , Pseudotocinclus , Pseudotogea , Pseudotolithus , Pseudotolna , Pseudotomentella , Pseudotomodon , Pseudotontonia , Pseudotorcus , Pseudotorinia , Pseudotormentus , Pseudotorula , Pseudotorymus , Pseudotorynorrhina , Pseudotothyris , Pseudotoucasia , Pseudotoxus , Pseudotrachelocerca , Pseudotrachelocercidae , Pseudotrachya , Pseudotrachydium , Pseudotrachypus , Pseudotrachystola , Pseudotracya , Pseudotracylla , Pseudotragiscus , Pseudotragocephala , Pseudotramea , Pseudotrapelus , Pseudotraulia , Pseudotrematodes , Pseudotremia , Pseudotriacanthus , Pseudotriaeris , Pseudotriakidae , Pseudotriakis , Pseudotriassocampe , Pseudotribrachia , Pseudotribrachia , Pseudotricapus , Pseudotriccus , Pseudotriceratium , Pseudotrichia , Pseudotrichonotidae , Pseudotrichonotus , Pseudotricimba , Pseudotriconodon , Pseudotrigonidium , Pseudotrigonocnemis , Pseudotrillium , Pseudotrimezia , Pseudotrinodus , Pseudotrinodus , Pseudotrionymus , Pseudotrioza , Pseudotriplasia , Pseudotriplasia , Pseudotripoconidium , Pseudotrismegistia , Pseudotristria , Pseudotriton , Pseudotrochalus , Pseudotrochila , Pseudotrochiscia , Pseudotropheus , Pseudotruljalia , Pseudotryblidium , Pseudotrypauchen , Pseudotryphia , Pseudotrypocopris , Pseudotryssaturus , Pseudotsuga , Pseudottistira , Pseudotulasnella , Pseudotulostoma , Pseudotupolichas , Pseudoturbanella , Pseudoturnaca , Pseudoturritis , Pseudotychius , Pseudotylana , Pseudotylosurus , Pseudotyphistes , Pseudotyphlops , Pseudotyphloscia , Pseudotyphula , Pseudotypocerus , Pseudotyrannochthonius , Pseudotyxis ,

Pseudota[uredi VE | uredi]

  1. Pseudotachidius
  2. Pseudotaeniacanthus
  3. Pseudotaenidia
  4. Pseudotaeniolina

Pseudotaeniotes[uredi VE | uredi]

  1. Pseudotaeniotes mimus
  2. Pseudotaenophthalmus
  3. Pseudotagia
  4. Pseudotanais
  5. Pseudotanaos
  6. Pseudotanymecus

Pseudotapeina[uredi VE | uredi]

  1. Pseudotapeina tapeiniformis
  2. Pseudotapesia
  3. Pseudotaphroderes

Pseudotapnia Chemsak & Linsley, 1978[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Cerambycidae → Lamiinae → Acanthoderini

  1. Pseudotaranis
  2. Pseudotatia
  3. Pseudotaxiphyllum

Pseudotaxus W.C. Cheng[uredi VE | uredi]

Plantae → Pinophyta → Pinopsida → Pinales → Taxaceae

Pseudote[uredi VE | uredi]

  1. Pseudotectoribates

Pseudotegenaria Caporiacco, 1934[uredi VE | uredi]

  1. Pseudotegenaria parva Caporiacco, 1934

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Agelenidae

  1. Pseudotepperia
  2. Pseudoteratura

Pseudoterinaea[uredi VE | uredi]

  1. Pseudoterinaea bicoloripes
  2. Pseudoterinaea densepunctata
  3. Pseudoterinaea indica
  4. Pseudoterinaea nigerrima
  5. Pseudoterinaea seticornis
  6. Pseudoterranova

Pseudotetonius Bown, 1974[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Primates → Haplorrhini → Tarsiiformes → Omomyidae → Anaptomorphinae → Anaptomorphini

  1. Pseudotetracystis

Pseudotetraglenes[uredi VE | uredi]

  1. Pseudotetraglenes cambodgensis
  2. Pseudotetraploa
  3. Pseudotetraspora
  4. Pseudotetrastrum
  5. Pseudoteyl

Pseudoth[uredi VE | uredi]

  1. Pseudothalestris
  2. Pseudothamnurgus
  3. Pseudotharybis
  4. Pseudothecadactylus
  5. Pseudothelepus
  6. Pseudothelphusa

Pseudothelphusidae Ortmann, 1893[uredi VE | uredi]

  1. Pseudothelydesmus
  2. Pseudothemis
  3. Pseudotherebus
  4. Pseudothericles
  5. Pseudotheristus
  6. Pseudothespis

Pseudothestus[uredi VE | uredi]

  1. Pseudothestus niveovittatus
  2. Pseudothiella
  3. Pseudothiopsella
  4. Pseudothis

Pseudothonalmus[uredi VE | uredi]

  1. Pseudothonalmus divisus
  2. Pseudothonalmus major
  3. Pseudothonalmus terminalis
  4. Pseudothonalmus woodleyi
  5. Pseudothrips
  6. Pseudothuricola

Pseudothyastus[uredi VE | uredi]

  1. Pseudothyastus andamanicus

Pseudothyestes[uredi VE | uredi]

  1. Pseudothyestes flavolineata
  2. Pseudothyracella
  3. Pseudothyrium
  4. Pseudothysanoes

Pseudoti[uredi VE | uredi]

  1. Pseudotibiozus
  2. Pseudotindaria

Pseudotm[uredi VE | uredi]

Pseudotmesisternus[uredi VE | uredi]

  1. Pseudotmesisternus vestitus

Pseudoto[uredi VE | uredi]

  1. Pseudotocepheus
  2. Pseudotocinclus
  3. Pseudotolida
  4. Pseudotolithus
  5. Pseudotomentella
  6. Pseudotomodon
  7. Pseudotontonia

Pseudotonicia Ashby, 1928[uredi VE | uredi]

Animalia → Mollusca → Polyplacophora → Chitonida → Cryptoplacoidea → Acanthochitonidae

  1. Pseudotorcus
  2. Pseudotorinia
  3. Pseudotorula
  4. Pseudotothyris
  5. Pseudotoxus

Pseudotr[uredi VE | uredi]

  1. Pseudotrachelocerca

Pseudotrachya Hallmann, 1914[uredi VE | uredi]

Animalia → Porifera → Demospongiae → Polymastiida → Polymastiidae

  1. Pseudotrachydium
  2. Pseudotrachypus

Pseudotrachystola[uredi VE | uredi]

  1. Pseudotrachystola rugiscapus
  2. Pseudotracya
  3. Pseudotracylla

Pseudotragiscus[uredi VE | uredi]

  1. Pseudotragiscus venus

Pseudotragocephala[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Cerambycidae

  1. Pseudotramea
  2. Pseudotrapelus

Pseudotremia[uredi VE | uredi]

  • Pseudotremia acheron
  • Pseudotremia aeacus
  • Pseudotremia alecto
  • Pseudotremia amphiorax
  • Pseudotremia armesi
  • Pseudotremia carterensis
  • Pseudotremia cavernarum
  • Pseudotremia cercops
  • Pseudotremia cocytus
  • Pseudotremia conservata
  • Pseudotremia deprehendor
  • Pseudotremia eburnea
  • Pseudotremia fulgida
  • Pseudotremia hansoni
  • Pseudotremia hobbsi
  • Pseudotremia indianae
  • Pseudotremia lethe
  • Pseudotremia lictor
  • Pseudotremia lusciosa
  • Pseudotremia merops
  • Pseudotremia minos
  • Pseudotremia momus
  • Pseudotremia nefanda
  • Pseudotremia nodosa
  • Pseudotremia nyx
  • Pseudotremia princeps
  • Pseudotremia rhadamanthus
  • Pseudotremia scrutorum
  • Pseudotremia simulans
  • Pseudotremia soco
  • Pseudotremia spira
  • Pseudotremia stupefactor
  • Pseudotremia sublevis
  • Pseudotremia tsuga
  • Pseudotremia tuberculata
  • Pseudotremia unca
  • Pseudotremia valga

Animalia > Arthropoda > Diplopoda > Chordeumatida > Cleidogonidae

  1. Pseudotriacanthus
  2. Pseudotriaeris

Pseudotriakidae[uredi VE | uredi]

Animalia > Chordata > Elasmobranchii > Carcharhiniformes

  1. Pseudotriakis
  2. Pseudotriccus
  3. Pseudotrichia

Pseudotrichonotus[uredi VE | uredi]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Aulopiformes > Pseudotrichonotidae

  1. Pseudotrigonidium
  2. Pseudotrillium
  3. Pseudotrimezia
  4. Pseudotriphyllus

Pseudotripoconidium[uredi VE | uredi]

Fungi > Ascomycota

  1. Pseudotrismegistia
  2. Pseudotriton
  3. Pseudotrochila
  4. Pseudotrochiscia
  5. Pseudotropheus
  6. Pseudotruljalia
  7. Pseudotryblidium
  8. Pseudotrypauchen

Pseudotryssaturus[uredi VE | uredi]

  • Pseudotryssaturus acutus
  • Pseudotryssaturus anchistus
  • Pseudotryssaturus dapsilus
  • Pseudotryssaturus dictydermis
  • Pseudotryssaturus indentatus
  • Pseudotryssaturus papillidermis
  • Pseudotryssaturus planus

Animalia > Arthropoda > Arachnida > Trombidiformes > Aturidae

Pseudots[uredi VE | uredi]

  1. Pseudotsuga

Pseudott[uredi VE | uredi]

  1. Pseudottistira

Pseudotu[uredi VE | uredi]

  1. Pseudotulasnella
  2. Pseudotulostoma
  3. Pseudoturritis

Pseudoty[uredi VE | uredi]

Pseudotychius[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Nanophyidae >

  1. Pseudotylosurus

Pseudotyphistes Brignoli, 1972[uredi VE | uredi]

  1. Pseudotyphistes biriva Rodrigues & Ott, 2007
  2. Pseudotyphistes cambara (Ott & Lise, 1997)
  3. Pseudotyphistes cristatus (Ott & Lise, 1997)
  4. Pseudotyphistes ludibundus (Keyserling, 1886)
  5. Pseudotyphistes pallidus (Millidge, 1991)
  6. Pseudotyphistes pennatus Brignoli, 1972 tipična
  7. Pseudotyphistes vulpiscaudatus (Ott & Lise, 1997)

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae

  1. Pseudotyphlops
  2. Pseudotyphloscia
  3. Pseudotyphula

Pseudotypocerus[uredi VE | uredi]

  1. Pseudotypocerus ater
  2. Pseudotypocerus inflaticollis
  3. Pseudotypocerus nitidicollis
  4. Pseudotypocerus proxater
  5. Pseudotypocerus pubipennis
  6. Pseudotypocerus rufiventris
  7. Pseudotypocerus virescens
  8. Pseudotypocerus vittatus
  9. Pseudotyrannochthonius

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Pse