Dodatak:Popis vrsta:Pseudol

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Pseudolabis , Pseudolabrus , Pseudolachnea , Pseudolachnostylis , Pseudolachnum , Pseudolacordairius , Pseudolacydonia , Pseudolaelia , Pseudolagarobasidium , Pseudolaguvia , Pseudolaingia , Pseudolais , Pseudolamarckina , Pseudolamarckina , Pseudolambrus , Pseudolampis , Pseudolampona , Pseudolampra , Pseudolamprops , Pseudolana , Pseudolancastria , Pseudolaophonte , Pseudolarentia , Pseudolarius , Pseudolarix , Pseudolasiobolus , Pseudolasius , Pseudolaticauda , Pseudolatisternum , Pseudolatochara , Pseudolatochara , Pseudolatochara , Pseudolatochara ovatoides , Pseudolatoia , Pseudolaubuca , Pseudolaureola , Pseudolausulus , Pseudolebinthus , Pseudolechriops , Pseudoleiocapitella , Pseudoleistes , Pseudolella , Pseudolembosia , Pseudolenus , Pseudoleon , Pseudoleosthenes , Pseudolepeophtheirus , Pseudolepicolea , Pseudolepicoleaceae , Pseudolepidina , Pseudolepidina , Pseudolepidophorella , Pseudolepralia , Pseudolepraliidae , Pseudoleptochelia , Pseudoleptochilus , Pseudoleptocuma , Pseudoleptodeira , Pseudoleptodesmus , Pseudoleptognathia , Pseudoleptomesochra , Pseudoleptomesochrella , Pseudolepton , Pseudoleptonema , Pseudoleptops , Pseudoleptorhynchoides , Pseudolepturges , Pseudoleptus , Pseudoleria , Pseudolernaeopodina , Pseudoleskea , Pseudoleskeella , Pseudoleskeopsis , Pseudolestes , Pseudolestidae , Pseudoleucaspis , Pseudoleucon , Pseudoleucopis , Pseudoleuretra , Pseudoleva , Pseudoleyanella , Pseudoliara , Pseudoligandra , Pseudoligia , Pseudolignincola , Pseudolignyodes , Pseudoligosita , Pseudoligostigma , Pseudolimnophila , Pseudolinda , Pseudolinosyris , Pseudoliogenys , Pseudoliomera , Pseudoliomesus , Pseudoliostracina , Pseudoliparis , Pseudoliriomyza , Pseudoliropus , Pseudolitheliidae , Pseudolithobius , Pseudolithoderma , Pseudolithophyllum , Pseudolithoxus , Pseudolithraphidites , Pseudolithraphidites , Pseudolitochira , Pseudolituonella , Pseudolituonella , Pseudolividae , Pseudolmedia , Pseudolmotega , Pseudolobodillo , Pseudolophia , Pseudolorenzella , Pseudoloricaria , Pseudolotus , Pseudolovenia , Pseudoloxops , Pseudolubbockia , Pseudolucia , Pseudoludia , Pseudolueheia , Pseudolunularia , Pseudolunulites , Pseudoluperus , Pseudolus , Pseudolycaea , Pseudolycaena , Pseudolycoriella , Pseudolynchia , Pseudolyra ,

Pseudola[uredi VE | uredi]

Pseudolabis , Pseudolabrus , Pseudolachnea , Pseudolachnostylis , Pseudolachnum , Pseudolacordairius , Pseudolacydonia , Pseudolaelia , Pseudolagarobasidium , Pseudolaguvia , Pseudolaingia , Pseudolais , Pseudolamarckina , Pseudolamarckina , Pseudolambrus , Pseudolampis , Pseudolampona , Pseudolampra , Pseudolamprops , Pseudolana , Pseudolancastria , Pseudolaophonte , Pseudolarentia , Pseudolarius , Pseudolarix , Pseudolasiobolus , Pseudolasius , Pseudolaticauda , Pseudolatisternum , Pseudolatochara , Pseudolatochara , Pseudolatochara , Pseudolatochara ovatoides , Pseudolatoia , Pseudolaubuca , Pseudolaureola , Pseudolausulus ,

  1. Pseudolabrus
  2. Pseudolachnea
  3. Pseudolachnostylis
  4. Pseudolachnum
  5. Pseudolacordairius
  6. Pseudolacydonia
  7. Pseudolaelia
  8. Pseudolagarobasidium

Pseudolaguvia Misra, 1976[uredi VE | uredi]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Siluriformes > Erethistidae

  1. Pseudolaingia
  2. Pseudolais
  3. Pseudolambrus
  4. Pseudolampis

Pseudolampona Platnick, 2000[uredi VE | uredi]

  1. Pseudolampona binnowee Platnick, 2000
  2. Pseudolampona boree Platnick, 2000
  3. Pseudolampona emmett Platnick, 2000
  4. Pseudolampona glenmore Platnick, 2000
  5. Pseudolampona jarrahdale Platnick, 2000
  6. Pseudolampona kroombit Platnick, 2000
  7. Pseudolampona marun Platnick, 2000
  8. Pseudolampona spurgeon Platnick, 2000
  9. Pseudolampona taroom Platnick, 2000
  10. Pseudolampona warrandyte Platnick, 2000 tipična vrsta
  11. Pseudolampona woodman Platnick, 2000
  12. Pseudolampona wyandotte Platnick, 2000

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Lamponidae

Pseudolamprops[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Cumacea > Lampropidae

Pseudolana[uredi VE | uredi]

  • Pseudolana brevifimbria
  • Pseudolana concinna
  • Pseudolana dactylosa
  • Pseudolana elegans
  • Pseudolana menartae
  • Pseudolana ovalis
  • Pseudolana towrae

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Isopoda > Cirolanidae

  1. Pseudolaophonte
  2. Pseudolarix
  3. Pseudolasiobolus
  4. Pseudolaticauda

Pseudolatisternum[uredi VE | uredi]

  1. Pseudolatisternum jeanneli
  2. Pseudolatochara

Pseudolaubuca Bleeker, 1864[uredi VE | uredi]

  1. Pseudolaubuca engraulis (Nichols, 1925)
  2. Pseudolaubuca hotaya Mai, 1978
  3. Pseudolaubuca jouyi (Jordan & Starks, 1905)
  4. Pseudolaubuca sinensis Bleeker, 1864

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

  1. Pseudolaureola

Pseudole[uredi VE | uredi]

Pseudolebinthus , Pseudolechriops , Pseudoleiocapitella , Pseudoleistes , Pseudolella , Pseudolembosia , Pseudolenus , Pseudoleon , Pseudoleosthenes , Pseudolepeophtheirus , Pseudolepicolea , Pseudolepicoleaceae , Pseudolepidina , Pseudolepidina , Pseudolepidophorella , Pseudolepralia , Pseudolepraliidae , Pseudoleptochelia , Pseudoleptochilus , Pseudoleptocuma , Pseudoleptodeira , Pseudoleptodesmus , Pseudoleptognathia , Pseudoleptomesochra , Pseudoleptomesochrella , Pseudolepton , Pseudoleptonema , Pseudoleptops , Pseudoleptorhynchoides , Pseudolepturges , Pseudoleptus , Pseudoleria , Pseudolernaeopodina , Pseudoleskea , Pseudoleskeella , Pseudoleskeopsis , Pseudolestes , Pseudolestidae , Pseudoleucaspis , Pseudoleucon , Pseudoleucopis , Pseudoleuretra , Pseudoleva , Pseudoleyanella ,

  1. Pseudolebinthus
  2. Pseudolechriops

Pseudolecithobotrys Blasco-Costa et al., 2009[uredi VE | uredi]

Animalia → Platyhelminthes → Trematoda → Digenea → Plagiorchiida → Xiphidiata → Haploporoidea → Haploporidae

  1. Pseudoleiocapitella
  2. Pseudoleistes
  3. Pseudolella
  4. Pseudolembosia
  5. Pseudoleon
  6. Pseudolepeophtheirus
  7. Pseudolepicolea

Pseudolepidapedon Yamaguti, 1938[uredi VE | uredi]

Animalia → Platyhelminthes → Trematoda → Digenea → Plagiorchiida → Xiphidiata → Allocreadioidea → Acanthocolpidae

  1. Pseudolepidophorella
  2. Pseudolepralia
  3. Pseudoleptochelia
  4. Pseudoleptocuma
  5. Pseudoleptodeira
  6. Pseudoleptodesmus
  7. Pseudoleptognathia
  8. Pseudoleptomesochra
  9. Pseudoleptomesochrella
  10. Pseudoleptonema
  11. Pseudoleptops
  12. Pseudoleptorhynchoides

Pseudolepturges Gilmour, 1957[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Cerambycidae → Lamiinae → Acanthocinini

  1. Pseudoleptus
  2. Pseudolernaeopodina
  3. Pseudoleskea
  4. Pseudoleskeella
  5. Pseudoleskeopsis
  6. Pseudolestes
  7. Pseudoleucon

Pseudoli[uredi VE | uredi]

Pseudoliara , Pseudoligandra , Pseudoligia , Pseudolignincola , Pseudolignyodes , Pseudoligosita , Pseudoligostigma , Pseudolimnophila , Pseudolinda , Pseudolinosyris , Pseudoliogenys , Pseudoliomera , Pseudoliomesus , Pseudoliostracina , Pseudoliparis , Pseudoliriomyza , Pseudoliropus , Pseudolitheliidae , Pseudolithobius , Pseudolithoderma , Pseudolithophyllum , Pseudolithoxus , Pseudolithraphidites , Pseudolithraphidites , Pseudolitochira , Pseudolituonella , Pseudolituonella , Pseudolividae ,

  1. Pseudoliara
  2. Pseudoligandra
  3. Pseudolignincola
  4. Pseudolignyodes

Pseudolinda Breuning, 1954[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Cerambycidae

  1. Pseudolinosyris
  2. Pseudoliomera
  3. Pseudoliomesus

Pseudoliparis Andriashev, 1955[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Scorpaeniformes → Liparidae

  1. Pseudoliropus
  2. Pseudolithobius
  3. Pseudolithophyllum
  4. Pseudolithoxus
  5. Pseudolitochira

Pseudolm[uredi VE | uredi]

Pseudolmedia Trecul[uredi VE | uredi]

Plantae → Tracheophyta → Magnoliopsida → Rosales → Moraceae

Pseudolmotega Breuning, 1959[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Cerambycidae

Pseudolo[uredi VE | uredi]

Pseudolobodillo , Pseudolophia , Pseudolorenzella , Pseudoloricaria , Pseudolotus , Pseudolovenia , Pseudoloxops ,

  1. Pseudolobodillo

Pseudobolodon G. Hahn, 1977[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Allotheria → Multituberculata → Paulchoffatiidae → Paulchoffatiinae

Pseudolophia[uredi VE | uredi]

  1. Pseudolophia nigrosignata
  2. Pseudolophia sumatrensis
  3. Pseudolophia uniformis
  4. Pseudoloricaria

Pseudoloris Stehlin, 1916[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Primates → Haplorrhini → Tarsiiformes → Omomyidae → Microchoerinae

  1. Pseudolotus

Pseudolu[uredi VE | uredi]

Pseudolubbockia , Pseudolucia , Pseudoludia , Pseudolueheia , Pseudolunularia , Pseudolunulites , Pseudoluperus , Pseudolus ,

  1. Pseudolubbockia

Pseudolueheia[uredi VE | uredi]

  1. Pseudolueheia boreotis
  2. Pseudolueheia pittae

PlagiorhynchidaePolymorphidaPalaeacanthocephalaAcanthocephalaAnimalia

  1. Pseudolunularia
  2. Pseudoluperus
  3. Pseudolus

Pseudoly[uredi VE | uredi]

Pseudolycaea , Pseudolycaena , Pseudolycoriella , Pseudolynchia , Pseudolyra ,

Pseudolycaea Claus, 1879[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Amphipoda > Platysceloidea > Lycaeidae

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Pse