Dodatak:Popis vrsta:Pseudos

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Pseudosabinella , Pseudosabinia , Pseudosaccharomyces , Pseudosaga , Pseudosagedia , Pseudosagitta , Pseudosaica , Pseudosaldius , Pseudosalteria , Pseudosamanea , Pseudosanguinolites , Pseudosaproecius , Pseudosaprosites , Pseudosaracenaria , Pseudosaracenaria , Pseudosaratogia , Pseudosarbia , Pseudosarus , Pseudosasa , Pseudosatumiforma , Pseudosaturnalis , Pseudosaturnalis , Pseudosaturniforma , Pseudosaturniformidae , Pseudosaukia , Pseudosaukianda , Pseudosauris , Pseudosavalania , Pseudosaxicava , Pseudosbeckia , Pseudoscada , Pseudoscalibregma , Pseudoscaphiella , Pseudoscaphirhynchus , Pseudoscaphirhynchus , Pseudoscaptesyle , Pseudoscaptia , Pseudoscaptobius , Pseudoscelolabes , Pseudoschinia , Pseudoschizognathus , Pseudoschizomeris , Pseudoschizonycha , Pseudoschizorhynchoides , Pseudoschizothyra , Pseudoschmidtia , Pseudoschoenionta , Pseudoschoenobius , Pseudoschoenus , Pseudoschrankia , Pseudoschroederia , Pseudoschulthessiella , Pseudosciaphila , Pseudosciara , Pseudoscilla , Pseudoscinaia , Pseudosclerochloa , Pseudosclerodomus , Pseudoscleropodium , Pseudosclerosomus , Pseudoscolochirus , Pseudoscopas , Pseudoscopelus , Pseudoscops , Pseudoscopulariopsis G. Sm. ined. , Pseudoscorpiones , Pseudoscorpiones , Pseudoscotopsinus , Pseudoscourfieldia , Pseudoscrancia , Pseudosculda , Pseudoscutigerella , Pseudoscypha , Pseudoscytonema , Pseudosecodes , Pseudoseioptera , Pseudoseisura , Pseudoselenaspidus , Pseudoselinum , Pseudoseliza , Pseudosemnus , Pseudosempervivum , Pseudosenefeldera , Pseudoseps , Pseudosepsagon , Pseudoseptis , Pseudoseptopora , Pseudoseptoria , Pseudosericania , Pseudosericostoma , Pseudoseriopora , Pseudosermyle , Pseudoserpusia , Pseudosesarma , Pseudosetaphora , Pseudosetipinna , Pseudoshirakia , Pseudosiccia , Pseudosida , Pseudosiderastrea , Pseudosiderastrea , Pseudosiderocelopsis , Pseudosieversia , Pseudosigmella , Pseudosigmoidea , Pseudosimnia , Pseudosimochromis , Pseudosindora , Pseudosinella , Pseudosinella , Pseudosinghala , Pseudosiphonella , Pseudosiphonella , Pseudosiphosturmia , Pseudosmittia , Pseudosolanderia , Pseudosolenia , Pseudosolenina , Pseudosolenina , Pseudosolenoparia , Pseudosolenopleura , Pseudosoloe , Pseudosonsinotrema , Pseudosophira , Pseudosophronica , Pseudosorensia de Izarra, DC, 1972 , Pseudosorghum , Pseudosparianthis , Pseudosparna , Pseudospatulina , Pseudospelotrema , Pseudospermum , Pseudospermus , Pseudosphaerexochus , Pseudosphaerita , Pseudosphaeritaceae , Pseudosphaerocystis , Pseudosphaeroma , Pseudosphaeroparia , Pseudosphaeropterus , Pseudosphecosoma , Pseudosphegesthes , Pseudosphena , Pseudosphenoptera , Pseudosphetta , Pseudosphex , Pseudosphinx , Pseudosphromenus , Pseudosphyrapus , Pseudospinaria , Pseudospiridentopsis , Pseudospiridion , Pseudospirillum , Pseudospiris , Pseudospirobolellidae , Pseudospirobolellus , Pseudospirocyclina , Pseudospirocyclina , Pseudospiropes , Pseudospongiococcum , Pseudospongoprunum , Pseudospongoprunum , Pseudospongosorites , Pseudospora , Pseudosporopsis Scherff. , Pseudosquilla , Pseudosquilla , Pseudosquillidae , Pseudosquillisma , Pseudosquillopsis , Pseudossibia , Pseudostachyum , Pseudostagmatoptera , Pseudostaruosira , Pseudostaurastrum , Pseudostauropus , Pseudostaurosira , Pseudostedes , Pseudostegana , Pseudostege , Pseudostegia , Pseudostegias , Pseudostegophilus , Pseudosteineria , Pseudostella , Pseudostellaria , Pseudostenaspis , Pseudostenhelia , Pseudostenidea , Pseudostenophylax , Pseudostenopsyche , Pseudostenoscelis , Pseudostenotrupis , Pseudostereomera , Pseudosterrha , Pseudostesilea , Pseudostheneboea , Pseudostichopus , Pseudostictodiscus , Pseudostictoporella , Pseudostictoporella , Pseudostifftia , Pseudostigma , Pseudostigmaeus , Pseudostigmatidae , Pseudostigmidium , Pseudostilbella , Pseudostilobezzia , Pseudostixis , Pseudostomatella , Pseudostomella , Pseudostomidae , Pseudostomium , Pseudostoreus , Pseudostracilla , Pseudostracoderma , Pseudostrandiella , Pseudostrangalia , Pseudostrebla , Pseudostreblosoma , Pseudostrombidium , Pseudostromborrhinus , Pseudostrongylosoma , Pseudosturmia , Pseudostygarctus , Pseudostylochus , Pseudostylosphaera , Pseudostyne , Pseudostypella , Pseudostyphlus , Pseudosuberia , Pseudosuberites , Pseudosubhimalus , Pseudosubria , Pseudosubulina , Pseudosuccinea , Pseudosuchia , Pseudosudra , Pseudoswammerdamia , Pseudosybra , Pseudosybroides , Pseudosyllides , Pseudosyllidia , Pseudosyllis , Pseudosymblepharis , Pseudosymblepharis , Pseudosymmachia , Pseudosymmoca , Pseudosymmorphus , Pseudosymplanella , Pseudosymploce , Pseudosympodomma , Pseudosympycnus , Pseudosynagelides , Pseudosynanceia , Pseudosynarmostes , Pseudosyncrypta , Pseudosyngaster , Pseudosyngria , Pseudosyrichthus , Pseudosyrtis , Pseudosystates , Pseudosystole , Pseudosystolederus ,

Pseudosa[uredi VE | uredi]

  1. Pseudosabinella
  2. Pseudosaccharomyces
  3. Pseudosaga
  4. Pseudosagedia

Pseudosagitta Germain & Joubin, 1912[uredi VE | uredi]

Animalia → Chaetognatha → Sagittoidea → Aphragmophora → Sagittidae

  1. Pseudosaldius
  2. Pseudosamanea

Pseudosaphtia de Winter, 2008[uredi VE | uredi]

Animalia → Mollusca → Gastropoda → Pulmonata → Helicarionoidea → Helicarionidae

  1. Pseudosasa
  2. Pseudosavalania

Pseudosb[uredi VE | uredi]

  1. Pseudosbeckia

Pseudosc[uredi VE | uredi]

  1. Pseudoscalibregma
  2. Pseudoscaphiella

Pseudoscaphirhynchus (Nikolskii 1900)[uredi VE | uredi]

  1. Pseudoscaphirhynchus fedtschenkoi (Kessler, 1872)
  2. Pseudoscaphirhynchus hermanni (Kessler, 1877)
  3. Pseudoscaphirhynchus kaufmanni (Kessler, 1877)

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Acipenseriformes → Acipenseridae

  1. Pseudoschizomeris

Pseudoschizorhynchoides[uredi VE | uredi]

SchizorhynchidaeRhabdocoelaRhabditophoraPlatyhelminthesAnimalia

  1. Pseudoschizothyra
  2. Pseudoschmidtia

Pseudoschoenionta[uredi VE | uredi]

  1. Pseudoschoenionta libellula
  2. Pseudoschoenus
  3. Pseudoschroederia
  4. Pseudoschulthessiella
  5. Pseudoscilla
  6. Pseudoscinaia
  7. Pseudosclerochloa
  8. Pseudosclerodomus
  9. Pseudoscleropodium
  10. Pseudosclerosomus
  11. Pseudoscolochirus
  12. Pseudoscopelus
  13. Pseudoscops

Pseudoscorpiones (lažištipavci)[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Arachnida

  1. Pseudoscotopsinus

Pseudoscourfieldia I.Manton, 1975[uredi VE | uredi]

Plantae → Chlorophyta → Prasinophyceae → Pseudoscourfieldiales → Pycnococcaceae

Pseudoscourfieldiales[uredi VE | uredi]

Plantae → Chlorophyta → Prasinophyceae

  1. Pseudoscutigerella
  2. Pseudoscypha
  3. Pseudoscytonema

Pseudose[uredi VE | uredi]

  1. Pseudoseisura
  2. Pseudoselinum

Pseudosemnus[uredi VE | uredi]

  1. Pseudosemnus retifer
  2. Pseudosempervivum
  3. Pseudosenefeldera
  4. Pseudoseptoria
  5. Pseudosericostoma
  6. Pseudosesarma
  7. Pseudosetaphora
  8. Pseudosetipinna

Pseudosi[uredi VE | uredi]

  1. Pseudosida
  2. Pseudosiderocelopsis

Pseudosieversia[uredi VE | uredi]

  1. Pseudosieversia amanoi
  2. Pseudosieversia europaea
  3. Pseudosieversia japonica
  4. Pseudosieversia rufa
  5. Pseudosieversia shikokensis
  6. Pseudosigmoidea
  7. Pseudosimnia
  8. Pseudosimochromis
  9. Pseudosindora
  10. Pseudosinella

Pseudoso[uredi VE | uredi]

  1. Pseudosonsinotrema

Pseudosophronica[uredi VE | uredi]

  1. Pseudosophronica hologrisea
  2. Pseudosorghum

Pseudosp[uredi VE | uredi]

  1. Pseudosparianthis

Pseudosparna[uredi VE | uredi]

  1. Pseudosparna amoena
  2. Pseudosparna aragua
  3. Pseudosparna flaviceps
  4. Pseudosparna luteolineata
  5. Pseudospelotrema
  6. Pseudospermum

Pseudospermus[uredi VE | uredi]

  1. Pseudospermus grisescens
  2. Pseudospermus viridescens
  3. Pseudosphaerocystis

Pseudosphaeroma Chilton, 1909[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Malacostraca → Isopoda → Sphaeromatoidea → Sphaeromatidae

  1. Pseudosphaeroparia
  2. Pseudosphaeropterus

Pseudosphegesthes[uredi VE | uredi]

  1. Pseudosphegesthes bergeri
  2. Pseudosphegesthes brunnescens
  3. Pseudosphegesthes cinerea
  4. Pseudosphegesthes longitarsus
  5. Pseudosphegesthes samai
  6. Pseudosphena
  7. Pseudosphromenus
  8. Pseudosphyrapus
  9. Pseudospiridentopsis
  10. Pseudospiridion
  11. Pseudospirillum
  12. Pseudospirobolellus
  13. Pseudospiropes
  14. Pseudospongiococcum

Pseudospongosorites McCormack & Kelly, 2002[uredi VE | uredi]

Animalia → Porifera → Demospongiae → Suberitida → Suberitidae

  1. Pseudospora

Pseudosq[uredi VE | uredi]

  1. Pseudosquilla
  2. Pseudosquillisma
  3. Pseudosquillopsis

Pseudoss[uredi VE | uredi]

Pseudossibia[uredi VE | uredi]

  1. Pseudossibia obscurata

Pseudost[uredi VE | uredi]

  1. Pseudostachyum
  2. Pseudostagmatoptera
  3. Pseudostaruosira

Pseudostedes[uredi VE | uredi]

  1. Pseudostedes sedlaceki
  2. Pseudostegia
  3. Pseudostegias
  4. Pseudostegophilus
  5. Pseudosteineria
  6. Pseudostellaria

Pseudostenaspis[uredi VE | uredi]

  1. Pseudostenaspis hermanni
  2. Pseudostenhelia

Pseudostenidea[uredi VE | uredi]

  1. Pseudostenidea rufescens
  2. Pseudostenophylax
  3. Pseudostenopsyche
  4. Pseudostenoscelis
  5. Pseudostenotrupis

Pseudostesilea[uredi VE | uredi]

  1. Pseudostesilea rondoni
  2. Pseudostictoporella
  3. Pseudostifftia
  4. Pseudostigma
  5. Pseudostigmaeus
  6. Pseudostigmidium
  7. Pseudostilbella

Pseudostixis[uredi VE | uredi]

  1. Pseudostixis basigranosa
  2. Pseudostixis basilewskyi
  3. Pseudostixis densepunctata
  4. Pseudostixis dentata
  5. Pseudostixis flavifrons
  6. Pseudostixis flavomarmoratus
  7. Pseudostixis griseostictica
  8. Pseudostixis integra
  9. Pseudostixis kivuensis
  10. Pseudostixis laevepunctata
  11. Pseudostixis laevicollis
  12. Pseudostixis marshalli
  13. Pseudostixis proxima
  14. Pseudostixis vicina
  15. Pseudostomatella
  16. Pseudostomium
  17. Pseudostoreus
  18. Pseudostracoderma

Pseudostrangalia[uredi VE | uredi]

  1. Pseudostrangalia cruentata
  2. Pseudostrangalia puyuma
  3. Pseudostrangalia svihlai
  4. Pseudostreblosoma
  5. Pseudostrombidium
  6. Pseudostromborrhinus
  7. Pseudostrongylosoma

Pseudostygarctus[uredi VE | uredi]

Animalia > Tardigrada > Heterotardigrada > Arthrotardigrada > StygarctidaeNaziv poveznice

  1. Pseudostylochus

Pseudostyne[uredi VE | uredi]

  1. Pseudostyne alboplagiata
  2. Pseudostyne ratovosoni
  3. Pseudostypella
  4. Pseudostyphlus

Pseudosu[uredi VE | uredi]

Pseudosuberites Topsent, 1896[uredi VE | uredi]

  1. Pseudosuberites andrewsi Kirkpatrick, 1900
  2. Pseudosuberites cava Sollas, 1902
  3. Pseudosuberites digitatus (Thiele, 1905)
  4. Pseudosuberites exalbicans Topsent, 1913
  5. Pseudosuberites hyalinus (Ridley & Dendy, 1886)
  6. Pseudosuberites incrustans (Thiele, 1898)
  7. Pseudosuberites kunisakiensis Hoshino, 1981
  8. Pseudosuberites lobulatus (Lévi, 1961)
  9. Pseudosuberites mollis Topsent, 1925
  10. Pseudosuberites montiniger (Carter, 1880)
  11. Pseudosuberites nudus Koltun, 1964
  12. Pseudosuberites perforatus (Thiele, 1898)
  13. Pseudosuberites purpureus (de Laubenfels, 1954)
  14. Pseudosuberites sadko Koltun, 1966
  15. Pseudosuberites sulcatus (Thiele, 1905)
  16. Pseudosuberites sulphureus (Bowerbank, 1866)
  17. Pseudosuberites vakai Desqeyroux-Faundez, 1990

Animalia → Porifera → Demospongiae → Suberitida → Suberitidae

  1. Pseudosubria
  2. Pseudosubulina
  3. Pseudosuccinea

Pseudosy[uredi VE | uredi]

Pseudosybra[uredi VE | uredi]

  1. Pseudosybra cristata

Pseudosybroides[uredi VE | uredi]

  1. Pseudosybroides flavescens
  2. Pseudosyllides
  3. Pseudosyllidia
  4. Pseudosyllis
  5. Pseudosymblepharis
  6. Pseudosympodomma
  7. Pseudosynagelides
  8. Pseudosynanceia
  9. Pseudosyrtis
  10. Pseudosystates
  11. Pseudosystolederus

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Pse