Dodatak:Popis vrsta:Pseudoc

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Pseudocabima , Pseudocabotia , Pseudocacoxenus , Pseudocadra , Pseudocaeciliidae , Pseudocaecilius , Pseudocaedibacter , Pseudocalamobius , Pseudocalanus , Pseudocaligus , Pseudocallidium , Pseudocalliergon , Pseudocalliope , Pseudocalliurichthys , Pseudocalolampra , Pseudocalopadia , Pseudocalotes , Pseudocalymma , Pseudocalyptomena , Pseudocamelina , Pseudocamenta , Pseudocamponotus , Pseudocamptomyia , Pseudocamptoum , Pseudocanalisporium , Pseudocandona , Pseudocanthon , Pseudocapitella , Pseudocapsa , Pseudocapulinia , Pseudocarabodes , Pseudocaranx , Pseudocarcharias , Pseudocarchariidae , Pseudocarchesium , Pseudocarcinonemertes , Pseudocarcinus , Pseudocardinia , Pseudocardiniidae , Pseudocardinioidea , Pseudocarditini , Pseudocarorita , Pseudocarteria , Pseudocarum , Pseudocaryanda , Pseudocassidulinoides , Pseudocassidulinoides , Pseudocatapyrgodesmus , Pseudocatharylla , Pseudocatillus , Pseudocatolaccus , Pseudocavonus , Pseudocedus , Pseudoceles , Pseudocella , Pseudocelleporina , Pseudocellus , Pseudocelosterna , Pseudocenangium , Pseudocentema , Pseudocentrinus , Pseudocentris , Pseudocentroptiloides , Pseudocentroptiloides Jacob, 1986 , Pseudocentrotus , Pseudocentrum , Pseudocentruropsis , Pseudocephalelus , Pseudocephalozia , Pseudocephaloziella , Pseudocephalus , Pseudocepola , Pseudoceramaster , Pseudoceraphron , Pseudocerastes , Pseudoceratina , Pseudoceratinidae , Pseudoceratinoptera , Pseudoceratium , Pseudoceratoppia , Pseudocerceis , Pseudocercidis , Pseudocercophora , Pseudocercopis , Pseudocercospora , Pseudocercosporella , Pseudocercosporidium , Pseudocercyonis , Pseudoceresium , Pseudoceritidae , Pseudoceroprepes , Pseudoceros , Pseudoceroys , Pseudocerura , Pseudocervinia , Pseudoceryx , Pseudoceto , Pseudocetonurus , Pseudochactas , Pseudochactidae , Pseudochaenichthys , Pseudochaeta , Pseudochaete , Pseudochaete , Pseudochaetona , Pseudochaetosphaeronema , Pseudochalaraspidum , Pseudochalceus , Pseudochalcia , Pseudochalcothea , Pseudochalcotheomima , Pseudochalcura , Pseudochama , Pseudochantransia , Pseudocharaciopsidaceae , Pseudocharaciopsis , Pseudocharacium , Pseudochariesthes , Pseudocharopa , Pseudocharopinus , Pseudochauhanea , Pseudochauliodites , Pseudochazara , Pseudocheilinops , Pseudocheilinus , Pseudocheiridae , Pseudocheirodon , Pseudocheirurus , Pseudocheirus , Pseudochelaria , Pseudocheles , Pseudochelidon , Pseudochelidonium , Pseudochermes , Pseudochernes , Pseudochernyshinella , Pseudochernyshinella , Pseudochesias , Pseudochetosoma , Pseudochilodonopsis , Pseudochilus , Pseudochirella , Pseudochiridiidae , Pseudochiridium , Pseudochironitis , Pseudochironomus , Pseudochirops , Pseudochirulus , Pseudochitinopoma , Pseudochlamydonella , Pseudochlamydonellidae , Pseudochlamys , Pseudochliaria , Pseudochlorata , Pseudochlorella , Pseudochloridaceae , Pseudochlorisanis , Pseudochlorococcum , Pseudochlorodesmis , Pseudochlorothecium , Pseudochodaeus , Pseudochoeromorpha , Pseudochoffatella , Pseudochoffatella , Pseudocholus , Pseudochondracanthus , Pseudochondrostoma , Pseudochoragus , Pseudochorda , Pseudochordaceae , Pseudochordodes , Pseudochorisodontium , Pseudochramesus , Pseudochremylus , Pseudochrobactrum , Pseudochromaphis , Pseudochromatopterum , Pseudochromidae , Pseudochromis , Pseudochrysalidina , Pseudochrysalidina , Pseudochrysops , Pseudochthonius , Pseudochuppia , Pseudochydorus , Pseudocibicides , Pseudocibicides , Pseudociboria , Pseudocillimops , Pseudocillimus , Pseudocionus , Pseudocirratulus , Pseudocistela , Pseudocladochonus , Pseudocladosporium , Pseudoclanis , Pseudoclappia , Pseudoclardea , Pseudoclasseya , Pseudoclathrosphaerina , Pseudoclathrozoon , Pseudoclathrus , Pseudoclausia , Pseudoclavibacter , Pseudoclavulina , Pseudoclavulina , Pseudocleitamia , Pseudoclelandia , Pseudoclelandia cornupsittaca , Pseudoclelandia fluxafissura , Pseudoclelandia lenisora , Pseudocleobis , Pseudocleomenes , Pseudocleonus , Pseudoclerada , Pseudocleruchus , Pseudocleta , Pseudocletodes , Pseudocletopsyllis , Pseudoclimaciella , Pseudoclinteria , Pseudoclis , Pseudoclita , Pseudoclitarchus , Pseudoclithria , Pseudoclitocybe , Pseudoclodia , Pseudocloeon , Pseudocloeon Klapálek, 1905 , Pseudoclonistria , Pseudoclymene , Pseudoclytia , Pseudoclyzomedus , Pseudocnella , Pseudocnemodus , Pseudocneorrhinus , Pseudocnus , Pseudocoarica , Pseudocobboldia , Pseudocobelura , Pseudococama , Pseudococcidae , Pseudococcobius , Pseudococcomyxa , Pseudococculina , Pseudococculinidae , Pseudococcus , Pseudococcyx , Pseudocochliobolus , Pseudococulina , Pseudocodiaceae , Pseudocodium , Pseudocoedomea , Pseudocoelichneumon , Pseudocoeliodes , Pseudocoeniinae , Pseudocoeniopsis , Pseudocoenosia , Pseudocohnilembidae , Pseudocohnilembus , Pseudocoladenia , Pseudocolaptes , Pseudocollinella , Pseudocolochirus , Pseudocolopteryx , Pseudocolpomya , Pseudocolus , Pseudocolynthaea , Pseudocomeron , Pseudocometes , Pseudocomotis , Pseudoconchoecia , Pseudocongella , Pseudoconis , Pseudoconium , Pseudoconizonia , Pseudoconops , Pseudoconularia , Pseudoconus , Pseudoconus , Pseudoconyza , Pseudocopaeodes , Pseudocopicucullia , Pseudocopivaleria , Pseudocopris , Pseudocoptops , Pseudocoptosia , Pseudocoptus , Pseudocordulia , Pseudocordyceps , Pseudocordylus , Pseudocoremia , Pseudocorethrura , Pseudocorinna , Pseudocoris , Pseudocorixa , Pseudocorthylus , Pseudocorticium , Pseudocorticus , Pseudocorus , Pseudocorynactis , Pseudocorynopoma , Pseudocorystes , Pseudocorythalia , Pseudocosmoderes , Pseudocossonus , Pseudocossus , Pseudocossyphus , Pseudocotalpa , Pseudocoutierea , Pseudocranae , Pseudocrangonyctidae , Pseudocrangonyx , Pseudocrania , Pseudocraniolum , Pseudocraspedosoma , Pseudocraterellus , Pseudocrates , Pseudocratopus , Pseudocreadium , Pseudocrecephalaspina , Pseudocremastus , Pseudocrenilabrus , Pseudocreobotra , Pseudocriopsis , Pseudocrocodillicola , Pseudocroesia , Pseudocrolanium , Pseudocrossidium , Pseudocrossocheilus , Pseudocrouania , Pseudocrucella , Pseudocrucella , Pseudocryphaea , Pseudocryphaeus , Pseudocryphalus , Pseudocrypthelia , Pseudocryptochirus , Pseudocryptocoeloma , Pseudocryptomonas , Pseudocryptosporella , Pseudocrypturgus , Pseudoctenus , Pseudocubus , Pseudocubus , Pseudoculobrium , Pseudocuma , Pseudocumatidae , Pseudocurimata , Pseudocuspidaria , Pseudocyathoceras , Pseudocyba , Pseudocyclaspis , Pseudocyclopheps , Pseudocyclophis , Pseudocyclopia , Pseudocyclopidae , Pseudocyclopiidae , Pseudocyclops , Pseudocycnidae , Pseudocycnoides , Pseudocycnus , Pseudocylammina , Pseudocylammina , Pseudocymopolia , Pseudocymopolia , Pseudocymopterus , Pseudocymus , Pseudocyphellaria , Pseudocyphoma , Pseudocyphomyia , Pseudocyphus , Pseudocyrena , Pseudocyriocrates , Pseudocyrtolophosis , Pseudocythere , Pseudocytheretta , Pseudocytoplacosphaeria , Pseudocytospora , Pseudocyttus ,

Pseudoc[uredi VE | uredi]

  1. Pseudocaecilius
  2. Pseudocaedibacter

Pseudocalamobius[uredi VE | uredi]

  1. Pseudocalamobius bhutanensis
  2. Pseudocalamobius bispinosus
  3. Pseudocalamobius burmanensis
  4. Pseudocalamobius ceylonensis
  5. Pseudocalamobius discolineatus
  6. Pseudocalamobius diversus
  7. Pseudocalamobius filiformis
  8. Pseudocalamobius flavolineatus
  9. Pseudocalamobius incertus
  10. Pseudocalamobius japonica
  11. Pseudocalamobius javanicus
  12. Pseudocalamobius leptissimus
  13. Pseudocalamobius lobatus
  14. Pseudocalamobius luteonotatus
  15. Pseudocalamobius montanus
  16. Pseudocalamobius niisatoi
  17. Pseudocalamobius obscuriscapus
  18. Pseudocalamobius okinawanus
  19. Pseudocalamobius piceus
  20. Pseudocalamobius proximus
  21. Pseudocalamobius pubescens
  22. Pseudocalamobius rondoni
  23. Pseudocalamobius rufescens
  24. Pseudocalamobius rufipennis
  25. Pseudocalamobius seriemaculatus
  26. Pseudocalamobius strandi
  27. Pseudocalamobius szetschuanicus
  28. Pseudocalamobius taiwanensis
  29. Pseudocalamobius talianus
  30. Pseudocalamobius truncatus
  31. Pseudocalamobius tsushimae
  32. Pseudocalamobius yunnanus
  33. Pseudocalanus
  34. Pseudocaligus

Pseudocallidium[uredi VE | uredi]

  1. Pseudocallidium obscuriaeneum
  2. Pseudocallidium violaceum
  3. Pseudocalliergon
  4. Pseudocalliurichthys
  5. Pseudocalopadia
  6. Pseudocalotes
  7. Pseudocalymma
  8. Pseudocalyptomena
  9. Pseudocamelina
  10. Pseudocamptoum
  11. Pseudocanalisporium
  12. Pseudocandona
  13. Pseudocapitella
  14. Pseudocapsa
  15. Pseudocarabodes
  16. Pseudocaranx
  17. Pseudocarcharias
  18. Pseudocarchesium
  19. Pseudocarcinonemertes
  20. Pseudocarcinus

Pseudocardiomonas Bourrelly, 1966[uredi VE | uredi]

Sinonim:

Pseudocarorita Wunderlich, 1980[uredi VE | uredi]

  1. Pseudocarorita thaleri (Saaristo, 1971)

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae

  1. Pseudocarteria
  2. Pseudocarum
  3. Pseudocatapyrgodesmus
  4. Pseudocedus
  5. Pseudocella
  6. Pseudocelleporina
  7. Pseudocellus

Pseudocelosterna[uredi VE | uredi]

  1. Pseudocelosterna elegans
  2. Pseudocenangium
  3. Pseudocentrinus
  4. Pseudocentrum

Pseudocentruropsis[uredi VE | uredi]

  1. Pseudocentruropsis flavosignata
  2. Pseudocephalozia
  3. Pseudocephaloziella

Pseudocephalus[uredi VE | uredi]

  1. Pseudocephalus arietinus
  2. Pseudocephalus formicides
  3. Pseudocephalus mirus
  4. Pseudocephalus monstrosus
  5. Pseudocepola
  6. Pseudocerastes

Pseudoceratina Carter, 1885[uredi VE | uredi]

  1. Pseudoceratina arabica (Keller, 1889)
  2. Pseudoceratina durissima Carter, 1885
  3. Pseudoceratina purpurea (Carter, 1880)
  4. Pseudoceratina verrucosa Bergquist, 1995

Animalia → Porifera → Demospongiae → Verongiida → Pseudoceratinidae

Porodica Pseudoceratinidae Carter, 1885[uredi VE | uredi]

Animalia → Porifera → Demospongiae → Verongiida

  1. Pseudoceratoppia

Pseudocerceis Harrison & Holdich, 1982[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Malacostraca → Isopoda → Sphaeromatoidea → Sphaeromatidae

  1. Pseudocercophora

Pseudocercopis Schmidt, 1920[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Cercopoidea → Cercopidae

  1. Pseudocercospora
  2. Pseudocercosporella
  3. Pseudocercosporidium

Pseudoceresium Vives, Sudre, Mille & Cazères, 2011[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Cerambycidae

  1. Pseudoceros
  2. Pseudocervinia
  3. Pseudoceto
  4. Pseudoceto pickeli
  5. Pseudocetonurus

Pseudochactas Gromov, 1998[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Scorpiones → Pseudochactidae

  1. Pseudochaenichthys
  2. Pseudochaete
  3. Pseudochaete

Pseudochaetosphaeronema Punith.[uredi VE | uredi]

Fungi → Ascomycota → Dothideomycetes → Pleosporales

  1. Pseudochalaraspidum
  2. Pseudochalceus

Pseudochama Odhner, 1917[uredi VE | uredi]

  • Pseudochama aenigmatica (Turton, 1932)
  • Pseudochama aurantia Kuroda & Habe in Kuroda & al., 1971
  • Pseudochama clarionensis Willett, 1938
  • Pseudochama corbierei (Jonas, 1846)
  • Pseudochama corrugata (Broderip, 1835)
  • Pseudochama cristella (Lamarck, 1819)
  • Pseudochama exogyra (Conrad, 1837)
  • Pseudochama granti Strong, 1934
  • Pseudochama gryphina (Lamarck, 1819)
  • Pseudochama inermis (Dall, 1871)
  • Pseudochama panamensis (Reeve, 1847)
  • Pseudochama picta (Chenu, 1846)
  • Pseudochama retroversa (Lischke, 1870)
  • Pseudochama rianae Delsaerdt, 1986
  • Pseudochama saavedrai Hertlein & Strong, 1946
  • Pseudochama subspinosa (Chenu, 1846)

Animalia → Mollusca → Bivalvia → Veneroida → Chamoidea → Chamidae

  1. Pseudochantransia
  2. Pseudocharacium

Pseudochariesthes[uredi VE | uredi]

  1. Pseudochariesthes eurychroma
  2. Pseudochariesthes nigroguttata
  3. Pseudochariesthes nobilis
  4. Pseudochariesthes plena
  5. Pseudochariesthes superba
  6. Pseudocharopa
  7. Pseudocharopinus
  8. Pseudochauhanea
  9. Pseudocheilinops
  10. Pseudocheilinus
  11. Pseudocheirodon
  12. Pseudocheirus
  13. Pseudocheles
  14. Pseudochelidon

Pseudochelidonium[uredi VE | uredi]

  1. Pseudochelidonium unonotaticolle
  2. Pseudochernes

Pseudochetosoma Dollfus, 1951[uredi VE | uredi]

Animalia → Platyhelminthes → Trematoda → Digenea → Plagiorchiida → Xiphidiata → Microphalloidea → Zoogonidae

  1. Pseudochilodonopsis
  2. Pseudochirella
  3. Pseudochiridium
  4. Pseudochirops
  5. Pseudochirulus
  6. Pseudochitinopoma
  7. Pseudochlamydonella
  8. Pseudochlamys
  9. Pseudochlorella

Pseudochlorisanis[uredi VE | uredi]

  1. Pseudochlorisanis similis
  2. Pseudochlorococcum
  3. Pseudochlorodesmis
  4. Pseudochlorothecium

Pseudochoeromorpha[uredi VE | uredi]

  1. Pseudochoeromorpha lar
  2. Pseudochoeromorpha ochracea
  3. Pseudochoeromorpha siamensis
  4. Pseudochoeromorpha vagemarmorata
  5. Pseudocholus
  6. Pseudochondracanthus

Pseudochondrostoma Robalo, Almada, Levy & Doadrio, 2006[uredi VE | uredi]

  1. Pseudochondrostoma duriense (Coelho, 1985)
  2. Pseudochondrostoma polylepis (Steindachner, 1864)
  3. Pseudochondrostoma willkommii (Steindachner, 1866)

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

  1. Pseudochoragus
  2. Pseudochordodes
  3. Pseudochorisodontium
  4. Pseudochramesus
  5. Pseudochrobactrum
  6. Pseudochromis
  7. Pseudochthonius
  8. Pseudochuppia
  9. Pseudochydorus
  10. Pseudociboria
  11. Pseudocionus
  12. Pseudocirratulus
  13. Pseudocistela
  14. Pseudocladosporium
  15. Pseudoclappia
  16. Pseudoclathrosphaerina
  17. Pseudoclathrus
  18. Pseudoclausia
  19. Pseudoclavibacter
  20. Pseudocleobis

Pseudocleomenes[uredi VE | uredi]

  1. Pseudocleonus
  2. Pseudocleta
  3. Pseudocletodes
  4. Pseudocletopsyllis
  5. Pseudoclimaciella
  6. Pseudoclis
  7. Pseudoclitocybe

Pseudoclodia[uredi VE | uredi]

  1. Pseudoclodia bimaculata
  2. Pseudoclodia guttata
  3. Pseudoclodia lateralis
  4. Pseudoclodia mediomaculata
  5. Pseudoclymene

Pseudoclyzomedus[uredi VE | uredi]

  1. Pseudoclyzomedus ohbayashii
  2. Pseudocneorrhinus

Pseudocobelura[uredi VE | uredi]

  1. Pseudocobelura prolixa
  2. Pseudocobelura succincta
  3. Pseudococcomyxa
  4. Pseudococculina
  5. Pseudocochliobolus
  6. Pseudococulina
  7. Pseudocodium

Pseudocoedomea[uredi VE | uredi]

  1. Pseudocoedomea rondoni
  2. Pseudocoeliodes
  3. Pseudocohnilembus
  4. Pseudocolaptes
  5. Pseudocolopteryx
  6. Pseudocolus

Pseudocolynthaea[uredi VE | uredi]

  1. Pseudocolynthaea pectoralis

Pseudocomeron[uredi VE | uredi]

  1. Pseudocomeron luzonicum

Pseudocometes[uredi VE | uredi]

  1. Pseudocometes argutulus
  2. Pseudocometes basalis
  3. Pseudoconchoecia
  4. Pseudoconis
  5. Pseudoconium

Pseudoconizonia[uredi VE | uredi]

  1. Pseudoconizonia basalis
  2. Pseudoconyza

Pseudocoptops[uredi VE | uredi]

  1. Pseudocoptops seychellarum

Pseudocoptosia[uredi VE | uredi]

  1. Pseudocoptosia cinerascens
  2. Pseudocoptosia eylandti
  3. Pseudocoptosia kubani
  4. Pseudocoptus
  5. Pseudocordulia
  6. Pseudocordyceps
  7. Pseudocordylus

Pseudocorinna Simon, 1910[uredi VE | uredi]

  1. Pseudocorinna alligator Jocqué & Bosselaers, 2011
  2. Pseudocorinna amicorum Jocqué & Bosselaers, 2011
  3. Pseudocorinna amphibia Jocqué & Bosselaers, 2011
  4. Pseudocorinna banco Jocqué & Bosselaers, 2011
  5. Pseudocorinna bilobata Jocqué & Bosselaers, 2011
  6. Pseudocorinna brianeno Jocqué & Bosselaers, 2011
  7. Pseudocorinna celisi Jocqué & Bosselaers, 2011
  8. Pseudocorinna christae Jocqué & Bosselaers, 2011
  9. Pseudocorinna cymarum Jocqué & Bosselaers, 2011
  10. Pseudocorinna doutreleponti Jocqué & Bosselaers, 2011
  11. Pseudocorinna eruca Jocqué & Bosselaers, 2011
  12. Pseudocorinna evertsi Jocqué & Bosselaers, 2011
  13. Pseudocorinna febe Jocqué & Bosselaers, 2011
  14. Pseudocorinna felix Jocqué & Bosselaers, 2011
  15. Pseudocorinna gevaertsi Jocqué & Bosselaers, 2011
  16. Pseudocorinna incisa Jocqué & Bosselaers, 2011
  17. Pseudocorinna juakalyi Jocqué & Bosselaers, 2011
  18. Pseudocorinna lanius Jocqué & Bosselaers, 2011
  19. Pseudocorinna lobelia Jocqué & Bosselaers, 2011
  20. Pseudocorinna natalis Jocqué & Bosselaers, 2011
  21. Pseudocorinna naufraga Jocqué & Bosselaers, 2011
  22. Pseudocorinna okupe Jocqué & Bosselaers, 2011
  23. Pseudocorinna orientalis Jocqué & Bosselaers, 2011
  24. Pseudocorinna perplexa Jocqué & Bosselaers, 2011
  25. Pseudocorinna personata Jocqué & Bosselaers, 2011
  26. Pseudocorinna rutila Simon, 1910
  27. Pseudocorinna septemaculeata Simon, 1910
  28. Pseudocorinna ubicki Jocqué & Bosselaers, 2011
  29. Pseudocorinna victoria Jocqué & Bosselaers, 2011

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Corinnidae

  1. Pseudocoris
  2. Pseudocorthylus

Pseudocorticium Boury-Esnault et al., 1995[uredi VE | uredi]

Animalia → Porifera → Homoscleromorpha → Homosclerophorida → Oscarellidae

  1. Pseudocorticus

Pseudocorus[uredi VE | uredi]

  1. Pseudocorus usambaricus
  2. Pseudocorynopoma
  3. Pseudocorystes
  4. Pseudocorythalia
  5. Pseudocosmoderes
  6. Pseudocossonus
  7. Pseudocossyphus
  8. Pseudocoutierea

Pseudocraniolum Hedicke, 1923[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Cercopoidea → Aphrophoridae

  1. Pseudocraspedosoma
  2. Pseudocraterellus
  3. Pseudocratopus
  4. Pseudocreadium
  5. Pseudocrenilabrus
  6. Pseudocreobotra

Pseudocriopsis[uredi VE | uredi]

  1. Pseudocriopsis modesta
  2. Pseudocrocodillicola
  3. Pseudocrossidium

Pseudocrossocheilus Zhang & Chen, 1997[uredi VE | uredi]

  1. Pseudocrossocheilus liuchengensis (Liang, Liu & Wu, 1987)
  2. Pseudocrossocheilus longibullus (Su, Yang & Cui, 2003)
  3. Pseudocrossocheilus nigrovittatus (Su, Yang & Cui, 2003)
  4. Pseudocrossocheilus papillolabrus (Su, Yang & Cui, 2003)
  5. Pseudocrossocheilus tridentis (Cui & Chu, 1986)

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

  1. Pseudocrouania
  2. Pseudocryphaea
  3. Pseudocryphalus
  4. Pseudocryptochirus
  5. Pseudocryptocoeloma
  6. Pseudocryptosporella
  7. Pseudocrypturgus

Pseudoctenus[uredi VE | uredi]

  1. Pseudoctenus meneghettii

Pseudoculobrium[uredi VE | uredi]

  1. Pseudoculobrium hirsutum
  2. Pseudocuma
  3. Pseudocurimata

Pseudocyba Tanasevitch, 1984[uredi VE | uredi]

  1. Pseudocyba miracula Tanasevitch, 1984

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae

  1. Pseudocyclaspis
  2. Pseudocyclophis
  3. Pseudocyclopia
  4. Pseudocyclops
  5. Pseudocycnoides
  6. Pseudocycnus
  7. Pseudocymopterus
  8. Pseudocyphellaria
  9. Pseudocyphoma
  10. Pseudocyphus

Pseudocyriocrates[uredi VE | uredi]

  1. Pseudocyriocrates strandi
  2. Pseudocyrtolophosis
  3. Pseudocythere
  4. Pseudocytheretta
  5. Pseudocytoplacosphaeria
  6. Pseudocytospora
  7. Pseudocyttus

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Pse