Dodatak:Popis vrsta:Pseudod

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Pseudodanthonia , Pseudodascalia , Pseudodatames , Pseudodavara , Pseudodax , Pseudodebis , Pseudodechenella , Pseudodelphacodes , Pseudodeltaspis , Pseudodeltoida , Pseudodendoclonium , Pseudodendromonadaceae , Pseudodendromonas , Pseudoderbesia , Pseudoderelomus , Pseudodermatosorus , Pseudoderopeltis , Pseudodesmidophorus , Pseudodesmus , Pseudodexia , Pseudodiacantha , Pseudodiala , Pseudodiamerus , Pseudodiamesa , Pseudodiaptomidae , Pseudodiaptomus , Pseudodiaspis , Pseudodiastylis , Pseudodiazona , Pseudodiazona Millar, 1963 , Pseudodibolia , Pseudodiceros , Pseudodichanthium , Pseudodichomera , Pseudodichotomosiphon , Pseudodicrania , Pseudodicrogaster , Pseudodicrogenium , Pseudodictya , Pseudodictyochloris , Pseudodictyomitra , Pseudodictyomitrella , Pseudodictyomitridae , Pseudodictyon , Pseudodictyoneis , Pseudodictyophimus , Pseudodictyophimus , Pseudodictyosphaerium , Pseudodictyosporium , Pseudodidymaria , Pseudodidymella , Pseudodidymium , Pseudodidymocentrus , Pseudodidymocystis , Pseudodifflugia , Pseudodifflugiidae , Pseudodihammus , Pseudodimerogramma , Pseudodinera , Pseudodinia , Pseudodiocus , Pseudodiopsis , Pseudodiosaccopsis , Pseudodiphascon , Pseudodiplocoenia , Pseudodiplodia , Pseudodiploexochus , Pseudodiplogasteroides , Pseudodiplorchis , Pseudodiplospora , Pseudodiplotaxis , Pseudodipsas , Pseudodiptera , Pseudodirades , Pseudodiscula , Pseudodiscus , Pseudodisparomitus , Pseudodissochaeta , Pseudodisterna , Pseudodistoma , Pseudodistoma Michaelsen, 1924 , Pseudodistomidae , Pseudodistomidae , Pseudoditrichaceae , Pseudoditrichum , Pseudodivona , Pseudodoassansia , Pseudododa , Pseudodolbina , Pseudodoliops , Pseudodontodynerus , Pseudodoros , Pseudodoryctes , Pseudodorysthetus , Pseudodoxia , Pseudodracontium , Pseudodrassus , Pseudodreata , Pseudodrepanocanthus , Pseudodrifa , Pseudodromia , Pseudodryas , Pseudodudu , Pseudodynerus , Pseudodysponetus , Pseudodysstroma , Pseudodystacta ,

Pseudoda[uredi VE | uredi]

Pseudodanthonia , Pseudodascalia , Pseudodatames , Pseudodavara , Pseudodax ,

Pseudode[uredi VE | uredi]

Pseudodebis , Pseudodechenella , Pseudodelphacodes , Pseudodeltaspis , Pseudodeltoida , Pseudodendoclonium , Pseudodendromonadaceae , Pseudodendromonas , Pseudoderbesia , Pseudoderelomus , Pseudodermatosorus , Pseudoderopeltis , Pseudodesmidophorus , Pseudodesmus , Pseudodexia ,

Pseudodeltaspis[uredi VE | uredi]

  1. Pseudodeltaspis carolinae
  2. Pseudodeltaspis cyanea
  3. Pseudodeltaspis punctipennis
  4. Pseudodendoclonium
  5. Pseudodendoclonium

Pseudodendromonadaceae[uredi VE | uredi]

Biota > Chromista > Harosa > Heterokonta > Bigyra > Bicosoecia > Bicoecea > Bicosidia > Cyathobodoniae > Pseudodendromonida

Pseudodendromonas[uredi VE | uredi]

Biota > Chromista > Harosa > Heterokonta > Bigyra > Bicosoecia > Bicoecea > Bicosidia > Cyathobodoniae > Pseudodendromonida > Pseudodendromonadaceae

Pseudodendromonida[uredi VE | uredi]

Biota > Chromista > Harosa > Heterokonta > Bigyra > Bicosoecia > Bicoecea > Bicosidia > Cyathobodoniae

  1. Pseudoderbesia
  2. Pseudoderelomus
  3. Pseudodermatosorus
  4. Pseudodesmidophorus
  5. Pseudodesmus

Pseudodi[uredi VE | uredi]

Pseudodiacantha , Pseudodiala , Pseudodiamerus , Pseudodiamesa , Pseudodiaptomidae , Pseudodiaptomus , Pseudodiaspis , Pseudodiastylis , Pseudodiazona , Pseudodiazona Millar, 1963 , Pseudodibolia , Pseudodiceros , Pseudodichanthium , Pseudodichomera , Pseudodichotomosiphon , Pseudodicrania , Pseudodicrogaster , Pseudodicrogenium , Pseudodictya , Pseudodictyochloris , Pseudodictyomitra , Pseudodictyomitrella , Pseudodictyomitridae , Pseudodictyon , Pseudodictyoneis , Pseudodictyophimus , Pseudodictyophimus , Pseudodictyosphaerium , Pseudodictyosporium , Pseudodidymaria , Pseudodidymella , Pseudodidymium , Pseudodidymocentrus , Pseudodidymocystis , Pseudodifflugia , Pseudodifflugiidae , Pseudodihammus , Pseudodimerogramma , Pseudodinera , Pseudodinia , Pseudodiocus , Pseudodiopsis , Pseudodiosaccopsis , Pseudodiphascon , Pseudodiplocoenia , Pseudodiplodia , Pseudodiploexochus , Pseudodiplogasteroides , Pseudodiplorchis , Pseudodiplospora , Pseudodiplotaxis , Pseudodipsas , Pseudodiptera , Pseudodirades , Pseudodiscula , Pseudodiscus , Pseudodisparomitus , Pseudodissochaeta , Pseudodisterna , Pseudodistoma , Pseudodistoma Michaelsen, 1924 , Pseudodistomidae , Pseudodistomidae , Pseudoditrichaceae , Pseudoditrichum , Pseudodivona ,

Pseudodiala[uredi VE | uredi]

Animalia > Mollusca > Gastropoda > Neotaenioglossa > Barleeiidae

  1. Pseudodiamerus
  2. Pseudodiaptomus
  3. Pseudodiastylis
  4. Pseudodiazona
  5. Pseudodibolia
  6. Pseudodichanthium
  7. Pseudodichomera

Pseudodicrogaster Blasco-Costa et al., 2009[uredi VE | uredi]

Animalia → Platyhelminthes → Trematoda → Digenea → Plagiorchiida → Xiphidiata → Haploporoidea → Haploporidae

  1. Pseudodictyochloris
  2. Pseudodictyon
  3. Pseudodictyosphaerium
  4. Pseudodictyosporium
  5. Pseudodidymaria
  6. Pseudodidymella

Pseudodidymocentrus[uredi VE | uredi]

  1. Pseudodidymocentrus excavatipennis
  2. Pseudodidymocystis

Pseudodihammus[uredi VE | uredi]

  1. Pseudodihammus albicans
  2. Pseudodiocus
  3. Pseudodiosaccopsis
  4. Pseudodiphascon
  5. Pseudodiplodia
  6. Pseudodiploexochus
  7. Pseudodiplogasteroides
  8. Pseudodiplorchis
  9. Pseudodiplospora
  10. Pseudodiscula
  11. Pseudodiscus
  12. Pseudodisparomitus
  13. Pseudodissochaeta

Pseudodisterna[uredi VE | uredi]

  1. Pseudodisterna bivittata
  2. Pseudodistoma
  3. Pseudoditrichum

Pseudodo[uredi VE | uredi]

Pseudodoassansia , Pseudododa , Pseudodolbina , Pseudodoliops , Pseudodontodynerus , Pseudodoros , Pseudodoryctes , Pseudodorysthetus , Pseudodoxia ,

Pseudodoassansia[uredi VE | uredi]

Pseudodoliops[uredi VE | uredi]

  1. Pseudodoliops elegans
  2. Pseudodoliops griseus
  3. Pseudodoliops ilocanus

Pseudodr[uredi VE | uredi]

Pseudodracontium ,

Pseudodrassus Caporiacco, 1935[uredi VE | uredi]

  1. Pseudodrassus pichoni Schenkel, 1963
  2. Pseudodrassus quadridentatus (Caporiacco, 1928)
  3. Pseudodrassus ricasolii Caporiacco, 1935
  4. Pseudodrassus scorteccii Caporiacco, 1936

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Gnaphosidae Pseudodreata , Pseudodrepanocanthus , Pseudodrifa ,

Pseudodromia[uredi VE | uredi]

Pseudodryas ,

Pseudodu[uredi VE | uredi]

Pseudodudu ,

Pseudody[uredi VE | uredi]

Pseudodynerus[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hymenoptera → Vespoidea → Eumenidae

Pseudodysponetus Böggemann, 2009[uredi VE | uredi]

Animalia → Annelida → Polychaeta → Phyllodocida → Chrysopetalidae

Pseudodysstroma Heydemann, 1961[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Lepidoptera → Geometroidea → Geometridae

Pseudodystacta Kaltenbach, 1996[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Mantodea → Mantidae

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Pse