Dodatak:Popis vrsta:Pseudop

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Pseudopachybrachius , Pseudopachychaeta , Pseudopachydema , Pseudopachydictya , Pseudopachydissus , Pseudopachystylum , Pseudopalaeoporella , Pseudopalaeoporella , Pseudopalaeosepsis , Pseudopalicus , Pseudopallene , Pseudopalmula , Pseudopalmula , Pseudopalpares , Pseudopaludicola , Pseudopamera , Pseudopammene , Pseudopanax , Pseudopangonia , Pseudopannota Waltz & McCafferty, 1987 , Pseudopanolis , Pseudopanotrogus , Pseudopantanellium , Pseudopantanellium , Pseudopanthea , Pseudopanthera , Pseudopantomorus , Pseudopanurgus , Pseudopaokannia , Pseudopapulaspora , Pseudoparactis , Pseudoparagogus , Pseudoparanaspia , Pseudoparaphloeus , Pseudoparatanais , Pseudoparatettix , Pseudoparentia , Pseudopargaella , Pseudoparicana , Pseudoparis , Pseudoparlatoria , Pseudoparmelia , Pseudoparmena , Pseudoparodia , Pseudoparodiella , Pseudoparonella , Pseudoparonellides , Pseudoparoplia , Pseudoparrella , Pseudoparrella , Pseudopartona , Pseudopataecus , Pseudopatellina , Pseudopatellinella , Pseudopatellinella , Pseudopatellinoides , Pseudopatellinoides , Pseudopathocerus , Pseudopatiria , Pseudopauesia , Pseudopauropus , Pseudopecoeloides , Pseudopecoelus , Pseudopedaria , Pseudopediasia , Pseudopedicellina , Pseudopedinella , Pseudopedinomonas , Pseudopegadomyia , Pseudopelagonema , Pseudopelina , Pseudopelmatops , Pseudopeltis , Pseudopeltistroma , Pseudopenicillus , Pseudopentaceros , Pseudopentagramma , Pseudopentameris , Pseudopentarthrum , Pseudopenthes , Pseudopeplia , Pseudopercis , Pseudoperiboeum , Pseudoperisporiaceae , Pseudoperissops , Pseudoperitheca , Pseudoperma , Pseudopermophorus , Pseudopermorphus , Pseudoperomyia , Pseudoperonospora , Pseudopetalichthyida , Pseudopetalichthys , Pseudopetalodontia , Pseudopetalodontia , Pseudopetalophthalmus , Pseudopetigurus , Pseudopetrakia , Pseudopezicula , Pseudopeziza , Pseudopezizites Fiore † , Pseudopezomachus , Pseudopezus , Pseudopfenderina , Pseudopfenderina , Pseudophacidium , Pseudophacopteron , Pseudophaenna , Pseudophaenocora , Pseudophaeoramularia , Pseudophaeotrichum , Pseudophaio , Pseudophallus , Pseudophaloe , Pseudophanella , Pseudophaneroptera , Pseudophanerotoma , Pseudophanes , Pseudopharaphodius , Pseudopharsalia , Pseudopharus , Pseudophasma , Pseudophasmatidae , Pseudophasmatoidea , Pseudophaula , Pseudophegopteris , Pseudophelia , Pseudophengodes , Pseudophera , Pseudophialosphera , Pseudophiaris , Pseudophichthys , Pseudophichthys , Pseudophidiaster , Pseudophilanthus , Pseudophilippia , Pseudophillipsia , Pseudophilomedes , Pseudophiloscia , Pseudophilotes , Pseudophilyra , Pseudophimosia , Pseudophisma , Pseudophisthodiscus , Pseudophistomis , Pseudophlaeoba , Pseudophlepsius , Pseudophloeophagus , Pseudophloeospora , Pseudophloeosporella , Pseudophloeotribus , Pseudophlyctaenodes , Pseudophoenix , Pseudopholis , Pseudophoraspis , Pseudophorellia , Pseudophormidium , Pseudophosphorus , Pseudophoxinus , Pseudophragmotrichum , Pseudophrictaetypus , Pseudophryne , Pseudophryotrocha , Pseudophycis , Pseudophycita , Pseudophycodrys , Pseudophygopoda , Pseudophyllachora Speg. , Pseudophyllanax , Pseudophyllanthus , Pseudophyllidea , Pseudophyllidea , Pseudophyllodes , Pseudophyllodromia , Pseudophyllomimus , Pseudophyllophila , Pseudophyllus , Pseudophysocephala , Pseudophytobius , Pseudophytoecia , Pseudophyx , Pseudopiazurus , Pseudopieris , Pseudopiesmopoda , Pseudopigritia , Pseudopilanus , Pseudopilema , Pseudopileum , Pseudopilinurgus , Pseudopimelodidae , Pseudopimelodus , Pseudopimpla , Pseudopinarus , Pseudopinnixa , Pseudopiptadenia , Pseudopiptocarpha , Pseudopiptoporus , Pseudopirnodus , Pseudopironaea , Pseudopis , Pseudopista , Pseudopisthogynopsis , Pseudopisthophyllum , Pseudopithyella , Pseudopityophthorus , Pseudoplacentela Sanamyan, 1993 , Pseudoplanodes , Pseudoplanoendothyra , Pseudoplanoendothyra , Pseudoplanoglobulina , Pseudoplanoglobulina , Pseudoplanophila , Pseudoplanulinella , Pseudoplanulinella , Pseudoplasmopora , Pseudoplasmoporidae , Pseudoplatia , Pseudoplatyglena , Pseudoplatylabops , Pseudoplatylabus , Pseudoplatymerus , Pseudoplatyophrya , Pseudoplatystoma , Pseudoplatyura , Pseudoplectania , Pseudoplectella , Pseudopleminia , Pseudopleonexes , Pseudopleospora , Pseudoplesiagraulos , Pseudoplesiops , Pseudopleurochloris , Pseudopleurococcus , Pseudopleuronectes , Pseudopleurophorus , Pseudopleuropus , Pseudoplexaura , Pseudoplites , Pseudoploesoma , Pseudoplon , Pseudoplumarella , Pseudoplumaria , Pseudopoda , Pseudopodisma , Pseudopodoces , Pseudopodosira , Pseudopodosira , Pseudopodotenus , Pseudopoecilia , Pseudopoecilips , Pseudopogonogaster , Pseudopohlia , Pseudopolionota , Pseudopolyconites , Pseudopolycope , Pseudopolydesmus , Pseudopolydora , Pseudopolydorites , Pseudopolydorites , Pseudopolyedriopsis , Pseudopolyernus , Pseudopolygrammodes , Pseudopolygraphus , Pseudopolymorphina , Pseudopolymorphinoides , Pseudopolymorphinoides , Pseudopolynoe , Pseudopolypora , Pseudopolyptychus , Pseudopolystigmina , Pseudopolytremacis , Pseudopomala , Pseudopompilia , Pseudopomyza , Pseudopomyzella , Pseudopontia , Pseudopontonides , Pseudoporatia , Pseudoporicellaria , Pseudoporopterus , Pseudoporrhomma , Pseudoporrhopis , Pseudoposthia , Pseudopotamilla , Pseudopothyne , Pseudopoulpus , Pseudoppia , Pseudoppiidae , Pseudopraon , Pseudopringsheimia , Pseudoprionopeltis , Pseudoprionus , Pseudoproboscispora , Pseudoproclea , Pseudoprocometis , Pseudoprocris , Pseudoproctarrelabris , Pseudoproetus , Pseudoproictes , Pseudopromachus , Pseudoprorodon , Pseudoproscopia , Pseudoprosopis , Pseudoprospero , Pseudoprostratum , Pseudoprotasis , Pseudoprotolenella , Pseudoprotomima , Pseudoprotoribates , Pseudoprotula , Pseudoprumna , Pseudopsacothea , Pseudopsallus , Pseudopsellonus , Pseudopseustis , Pseudopsilopteryx , Pseudopsilostoma , Pseudopsodexia , Pseudopsodos , Pseudopsolus , Pseudopsyche , Pseudopsyllo , Pseudopsyra , Pseudoptatus , Pseudoptenomela , Pseudopterinotrema , Pseudopterobryum , Pseudopterocalla , Pseudopterocheilus , Pseudopterocomma , Pseudopterogorgia , Pseudopterorthochaetes , Pseudoptilolepis , Pseudoptochus , Pseudoptygonotus , Pseudopulvinaria , Pseudopungtungia , Pseudopus , Pseudopyrausta , Pseudopyrenula , Pseudopyrgota , Pseudopyrgus , Pseudopyroppia , Pseudopyrrhizia , Pseudopythina , Pseudopythium Sideris , Pseudopyxilla , Pseudopyxis ,

Pseudopa[uredi VE | uredi]

Pseudopachybrachius , Pseudopachychaeta , Pseudopachydema , Pseudopachydictya ,

Pseudopachydissus[uredi VE | uredi]

  1. Pseudopachydissus rufofemoralis

Pseudopachystylum , Pseudopalaeoporella , Pseudopalaeoporella , Pseudopalaeosepsis , Pseudopalicus , Pseudopallene , Pseudopalmula , Pseudopalmula , Pseudopalpares , Pseudopaludicola , Pseudopamera , Pseudopammene , Pseudopanax , Pseudopangonia , Pseudopannota Waltz & McCafferty, 1987 , Pseudopanolis , Pseudopanotrogus , Pseudopantanellium , Pseudopantanellium , Pseudopanthea , Pseudopanthera , Pseudopantomorus , Pseudopanurgus , Pseudopaokannia , Pseudopapulaspora , Pseudoparactis , Pseudoparagogus ,

Pseudoparanaspia[uredi VE | uredi]

  1. Pseudoparanaspia chewi
  2. Pseudoparanaspia hefferni
  3. Pseudoparanaspia laticornis
  4. Pseudoparanaspia lepturoides
  5. Pseudoparanaspia necopinata
  6. Pseudoparanaspia nigra
  7. Pseudoparanaspia parallelipennis
  8. Pseudoparanaspia semiephes
  9. Pseudoparanaspia sumatrana
  10. Pseudoparanaspia thailandica
  11. Pseudoparanaspia villiersi

Pseudoparaphloeus[uredi VE | uredi]

  1. Pseudoparaphloeus scorteccii

Pseudoparatanais , Pseudoparatettix , Pseudoparentia , Pseudopargaella , Pseudoparicana , Pseudoparis , Pseudoparlatoria , Pseudoparmelia ,

Pseudoparmena[uredi VE | uredi]

  1. Pseudoparmena borchmanni

Pseudoparodia , Pseudoparodiella , Pseudoparonella , Pseudoparonellides , Pseudoparoplia , Pseudoparrella , Pseudoparrella , Pseudopartona , Pseudopataecus , Pseudopatellina , Pseudopatellinella , Pseudopatellinella , Pseudopatellinoides , Pseudopatellinoides ,

Pseudopathocerus Dias, 1988[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Vesperidae → Anoplodermatinae → Mysteriini Pseudopatiria , Pseudopauesia , Pseudopauropus ,

Pseudope[uredi VE | uredi]

Pseudopecoelina Yamaguti, 1942[uredi VE | uredi]

Animalia → Platyhelminthes → Trematoda → Digenea → Plagiorchiida → Xiphidiata → Allocreadioidea → Opecoelidae

Pseudopecoeloides Yamaguti, 1940[uredi VE | uredi]

Animalia → Platyhelminthes → Trematoda → Digenea → Plagiorchiida → Xiphidiata → Allocreadioidea → Opecoelidae

Pseudopecoelus von Wicklen, 1946[uredi VE | uredi]

Animalia → Platyhelminthes → Trematoda → Digenea → Plagiorchiida → Xiphidiata → Allocreadioidea → Opecoelidae Pseudopedaria , Pseudopediasia , Pseudopedicellina , Pseudopedinella , Pseudopedinomonas , Pseudopegadomyia , Pseudopelagonema , Pseudopelina , Pseudopelmatops , Pseudopeltis , Pseudopeltistroma , Pseudopenicillus , Pseudopentaceros , Pseudopentagramma , Pseudopentameris , Pseudopentarthrum , Pseudopenthes , Pseudopeplia , Pseudopercis ,

Pseudoperiboeum[uredi VE | uredi]

  1. Pseudoperiboeum lengi
  2. Pseudoperiboeum subarmatum

Pseudoperisporiaceae , Pseudoperissops , Pseudoperitheca ,

Pseudoperma[uredi VE | uredi]

  1. Pseudoperma chalcogramma
  2. Pseudoperma patruelis

Pseudopermophorus , Pseudopermorphus , Pseudoperomyia , Pseudoperonospora , Pseudopetalichthyida , Pseudopetalichthys , Pseudopetalodontia , Pseudopetalodontia , Pseudopetalophthalmus , Pseudopetigurus , Pseudopetrakia , Pseudopezicula , Pseudopeziza , Pseudopezizites Fiore † , Pseudopezomachus ,

Pseudopezus[uredi VE | uredi]

  1. Pseudopezus binigromaculatus

Pseudopf[uredi VE | uredi]

Pseudopfenderina , Pseudopfenderina ,

Pseudoph[uredi VE | uredi]

Pseudophacidium , Pseudophacopteron , Pseudophaenna , Pseudophaenocora , Pseudophaeoramularia , Pseudophaeotrichum , Pseudophaio , Pseudophallus , Pseudophaloe , Pseudophanella , Pseudophaneroptera , Pseudophanerotoma , Pseudophanes , Pseudopharaphodius ,

Pseudopharsalia[uredi VE | uredi]

  1. Pseudopharsalia flavostictica

Pseudopharus , Pseudophasma , Pseudophasmatidae , Pseudophasmatoidea ,

Pseudophaula[uredi VE | uredi]

  1. Pseudophaula foersteri
  2. Pseudophaula porosa
  3. Pseudophaula pustulosa
  4. Pseudophaula strigulata

Pseudophegopteris , Pseudophelia , Pseudophengodes , Pseudophera , Pseudophialosphera , Pseudophiaris , Pseudophichthys , Pseudophichthys , Pseudophidiaster , Pseudophilanthus , Pseudophilippia , Pseudophillipsia , Pseudophilomedes , Pseudophiloscia , Pseudophilotes , Pseudophilyra ,

Pseudophimosia[uredi VE | uredi]

  1. Pseudophimosia eburioides
  2. Pseudophimosia sexlineata

Pseudophisma , Pseudophisthodiscus ,

Pseudophistomis[uredi VE | uredi]

  1. Pseudophistomis pallida

Pseudophlaeoba , Pseudophlepsius , Pseudophloeophagus , Pseudophloeospora , Pseudophloeosporella , Pseudophloeotribus ,

Pseudophlyctaenodes[uredi VE | uredi]

  1. Pseudophlyctaenodes doi

Pseudophoenix , Pseudopholis ,

Pseudophoraspis[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Blattodea > Blaberoidea > Blaberidae Pseudophorellia , Pseudophormidium ,

Pseudophosphorus[uredi VE | uredi]

  1. Pseudophosphorus norrisii

Pseudophoxinus Bleeker, 1860[uredi VE | uredi]

  1. Pseudophoxinus alii Küçük, 2007
  2. Pseudophoxinus anatolicus (Hankó, 1925)
  3. Pseudophoxinus antalyae Bogutskaya, 1992
  4. Pseudophoxinus atropatenus (Derjavin, 1937)
  5. Pseudophoxinus battalgilae Bogutskaya, 1997
  6. Pseudophoxinus burduricus Küçük, Gülle, Güçlü, Çiftçi & Erdoĝan, 2013
  7. Pseudophoxinus callensis (Guichenot, 1850)
  8. Pseudophoxinus caralis (Battalgil, 1942)
  9. Pseudophoxinus crassus (Ladiges, 1960)
  10. Pseudophoxinus drusensis (Pellegrin, 1933)
  11. Pseudophoxinus egridiri (Karaman, 1972)
  12. Pseudophoxinus elizavetae Bogutskaya, Küçük & Atalay, 2006
  13. Pseudophoxinus evliyae Freyhof & Özulu?, 2010
  14. Pseudophoxinus fahrettini Freyhof & Özulu?, 2010
  15. Pseudophoxinus firati Bogutskaya, Küçük & Atalay, 2006
  16. Pseudophoxinus handlirschi (Pietschmann, 1933)
  17. Pseudophoxinus hasani Krupp, 1992
  18. Pseudophoxinus hittitorum Freyhof & Özulu?, 2010
  19. Pseudophoxinus kervillei (Pellegrin, 1911)
  20. Pseudophoxinus libani (Lortet, 1883)
  21. Pseudophoxinus maeandri (Ladiges, 1960)
  22. Pseudophoxinus maeandricus (Ladiges, 1960)
  23. Pseudophoxinus ninae Freyhof & Özulug, 2006
  24. Pseudophoxinus punicus (Pellegrin, 1920)
  25. Pseudophoxinus sojuchbulagi (Abdurakhmanov, 1950)
  26. Pseudophoxinus syriacus (Lortet, 1883)
  27. Pseudophoxinus turani Küçük & Güçlü, 2014
  28. Pseudophoxinus zekayi Bogutskaya, Küçük & Atalay, 2006
  29. Pseudophoxinus zeregi (Heckel, 1843)

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae Pseudophragmotrichum , Pseudophrictaetypus , Pseudophryne , Pseudophryotrocha , Pseudophycis , Pseudophycita , Pseudophycodrys ,

Pseudophygopoda[uredi VE | uredi]

  1. Pseudophygopoda subvestita

Pseudophyllachora Speg. , Pseudophyllanax , Pseudophyllanthus , Pseudophyllidea , Pseudophyllidea ,

Potporodica Pseudophyllinae Burmeister, 1838[uredi VE | uredi]

Nadtribus:
  1. Pleminiiti Brunner von Wattenwyl, 1895
  2. Pseudophylliti Burmeister, 1838
  3. Polyancistrini Brunner von Wattenwyl, 1895
  4. Simoderini Brunner von Wattenwyl, 1895
Rod:
  1. Archepseudophylla Nel, Prokop & Ross, 2008

Animalia → Arthropoda → Insecta → Orthoptera → Tettigonioidea → Tettigoniidae Pseudophyllodes , Pseudophyllodromia , Pseudophyllomimus , Pseudophyllophila , Pseudophyllus , Pseudophysocephala , Pseudophytobius ,

Pseudophytoecia[uredi VE | uredi]

  1. Pseudophytoecia africana
  2. Pseudophytoecia suturalis

Pseudophyx ,

Pseudopi[uredi VE | uredi]

Pseudopiazurus , Pseudopieris , Pseudopiesmopoda , Pseudopigritia , Pseudopilanus ,

Pseudopilema[uredi VE | uredi]

  1. Pseudopilema hoppingi

Pseudopileum , Pseudopilinurgus , Pseudopimelodidae , Pseudopimelodus , Pseudopimpla , Pseudopinarus , Pseudopinnixa , Pseudopiptadenia , Pseudopiptocarpha , Pseudopiptoporus , Pseudopirnodus , Pseudopironaea , Pseudopis , Pseudopista , Pseudopisthogynopsis , Pseudopisthophyllum , Pseudopithyella , Pseudopityophthorus ,

Pseudopl[uredi VE | uredi]

Pseudoplacentela Sanamyan, 1993 ,

Pseudoplagioporus Yamaguti, 1938[uredi VE | uredi]

Animalia → Platyhelminthes → Trematoda → Digenea → Plagiorchiida → Xiphidiata → Allocreadioidea → Opecoelidae → Plagioporinae

Pseudoplanodes[uredi VE | uredi]

  1. Pseudoplanodes aurovilliusi
  2. Pseudoplanodes mindoroensis
  3. Pseudoplanodes xenoceroides

Pseudoplanoendothyra , Pseudoplanoendothyra , Pseudoplanoglobulina , Pseudoplanoglobulina , Pseudoplanophila , Pseudoplanulinella , Pseudoplanulinella , Pseudoplasmopora , Pseudoplasmoporidae , Pseudoplatia , Pseudoplatyglena , Pseudoplatylabops , Pseudoplatylabus , Pseudoplatymerus , Pseudoplatyophrya , Pseudoplatystoma , Pseudoplatyura , Pseudoplectania ,

Pseudoplectella Tabachnick, 1990[uredi VE | uredi]

Animalia → Porifera → Hexactinellida → Lyssacinosida → Euplectellidae Pseudopleminia , Pseudopleonexes , Pseudopleospora , Pseudoplesiagraulos , Pseudoplesiops , Pseudopleurochloris , Pseudopleurococcus , Pseudopleuronectes , Pseudopleurophorus , Pseudopleuropus , Pseudoplexaura ,

Pseudoplites[uredi VE | uredi]

  1. Pseudoplites inexpectatus

Pseudoploesoma ,

Pseudoplon[uredi VE | uredi]

  1. Pseudoplon oculatum
  2. Pseudoplon rasile
  3. Pseudoplon transversum

Pseudoplumarella , Pseudoplumaria ,

Pseudopo[uredi VE | uredi]

Pseudopoda , Pseudopodisma , Pseudopodoces , Pseudopodosira , Pseudopodosira , Pseudopodotenus , Pseudopoecilia , Pseudopoecilips , Pseudopogonogaster , Pseudopohlia , Pseudopolionota , Pseudopolyconites , Pseudopolycope , Pseudopolydesmus , Pseudopolydora , Pseudopolydorites , Pseudopolydorites , Pseudopolyedriopsis , Pseudopolyernus , Pseudopolygrammodes , Pseudopolygraphus , Pseudopolymorphina , Pseudopolymorphinoides , Pseudopolymorphinoides , Pseudopolynoe , Pseudopolypora , Pseudopolyptychus , Pseudopolystigmina , Pseudopolytremacis , Pseudopomala , Pseudopompilia , Pseudopomyza , Pseudopomyzella , Pseudopontia , Pseudopontonides , Pseudoporatia ,

Pseudoporrhomma Eskov, 1993[uredi VE | uredi]

  1. Pseudoporrhomma maritimum Eskov, 1993

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae Pseudoporicellaria , Pseudoporopterus , Pseudoporrhomma , Pseudoporrhopis , Pseudoposthia , Pseudopotamilla ,

Pseudopothyne[uredi VE | uredi]

  1. Pseudopothyne luzonica
  2. Pseudopothyne multivittipennis

Pseudopoulpus ,

Pseudopp[uredi VE | uredi]

Pseudoppia , Pseudoppiidae ,

Pseudopr[uredi VE | uredi]

Pseudopraon , Pseudopringsheimia , Pseudoprionopeltis ,

Pseudoprionus[uredi VE | uredi]

  1. Pseudoprionus bienerti

Pseudoproboscispora , Pseudoproclea , Pseudoprocometis , Pseudoprocris , Pseudoproctarrelabris , Pseudoproetus , Pseudoproictes , Pseudopromachus , Pseudoprorodon , Pseudoproscopia , Pseudoprosopis , Pseudoprospero , Pseudoprostratum , Pseudoprotasis , Pseudoprotolenella , Pseudoprotomima , Pseudoprotoribates , Pseudoprotula , Pseudoprumna ,

Pseudops[uredi VE | uredi]

Pseudopsacothea[uredi VE | uredi]

  1. Pseudopsacothea albonotata
  2. Pseudopsacothea modiglianii

Pseudopsallus , Pseudopsellonus , Pseudopseustis , Pseudopsilopteryx , Pseudopsilostoma , Pseudopsodexia , Pseudopsodos , Pseudopsolus , Pseudopsyche ,

Pseudopsyllo Strand, 1916[uredi VE | uredi]

  1. Pseudopsyllo scutigera Strand, 1916

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Araneidae Pseudopsyra ,

Pseudopt[uredi VE | uredi]

Pseudoptatus , Pseudoptenomela , Pseudopterinotrema , Pseudopterobryum , Pseudopterocalla , Pseudopterocheilus , Pseudopterocomma , Pseudopterogorgia , Pseudopterorthochaetes , Pseudoptilolepis , Pseudoptochus , Pseudoptygonotus ,

Pseudopu[uredi VE | uredi]

Pseudopulvinaria ,

Pseudopungtungia Mori, 1935[uredi VE | uredi]

  1. Pseudopungtungia nigra Mori, 1935
  2. Pseudopungtungia tenuicorpus Jeon & Choi, 1980

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

Pseudopus Dumeril & Bibron, 1835[uredi VE | uredi]

  1. Pseudopus apodus (Pallas, 1775)
  2. Pseudopus apodus apodus (Pallas, 1775)
  3. Pseudopus apodus thracius (Obst, 1978)

Animalia → Chordata → Reptilia → Squamata → Anguidae

Pseudopy[uredi VE | uredi]

Pseudopycnadena Saad-Fares & Maillard, 1986[uredi VE | uredi]

Animalia → Platyhelminthes → Trematoda → Digenea → Plagiorchiida → Xiphidiata → Allocreadioidea → Opecoelidae → Plagioporinae Pseudopyrausta , Pseudopyrenula , Pseudopyrgota , Pseudopyrgus , Pseudopyroppia , Pseudopyrrhizia , Pseudopythina , Pseudopythium Sideris , Pseudopyxilla , Pseudopyxis

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Pse