Razgovor Wikipedija:Pravila i smjernice/prijedlog: razlika između inačica

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
→‎Procedura: ZA ivijev prijedlog
(→‎Procedura: ZA ivijev prijedlog)
:::::'''Četvrto''', ne slažem se s tvojim prijedlogom ''" da izmjenu mora revertati sam autor izmjene i predstaviti prijedlog promjene wiki zajednici na jasan i transparentan način "''. Ja se držim en.wiki, 5S, i en.wiki pravila, a vi pokušajte objasniti hr.wiki zajednici zašto bi od toga trebalo odstupiti. Još uvijek niste odgovorili na to jednostavno pitanje na zadovoljavajuć i transparentan način koji ne uključuje kršenje PDN prema cijeloj hr.wiki zajednici, a posebno prema meni osobno. [[User:Imbehind|<span style="display:inline;white-space:nowrap;box-shadow:#aaa 4px 4px 4px"><b style="color:#fc0;background:#000"> Imbe </b><b style="color:#000;background:#fc0"> hind </b></span>]][[User talk:Imbehind|<b>💊</b>]] 17:30, 6. listopada 2021. (CEST)
::::::Budući da si već pokazao da si ''willing and able'' samovoljno mijenjati Wikipravila bez rasprave s ostalim Wikisuradnicima ([[Special:Diff/5731615|5731615]]), i u više si navrata iskazao da si od Wiki sposoban napraviti privatni cirkus, to nije bila pretpostavka loše namjere, nego evidentna činjenica: a pretpostavka '''tvoje dobre namjere''' jest da možda ipak imaš Wikipedijine ciljeve na umu o čemu svjedoči i to da ti se, unatoč svim dosadašnjim prijestupima, i dalje dopušta rad na Wikipravilima. S obzirom da si i u ovoj raspravi također jasno pokazao da si spreman unedogled raspravljati ''ad nauseam'' i da prihvaćaš samo i isključivo vlastite ideje, te i dalje inzistiraš na implementiranju takve svoje prijašnje prakse premošćivanja konsenzusa u pravilo - a to je jasno kršenje pravila [[WP:POINT]] (dok se ne uvede novo, vrijedi staro - a ono također spada i u novi [[WP:NOTHERE]]). Isto tako, ovo što si iznad izjavio {{s|Ponor|Ponoru}}: {{citat|Ono što nije pristojno je to da zbog osobnih animoziteta i fobija prisiljavaš druge suradnike da rade što ne žele, samo radi vlastite komocije}} - je sasvim konkretno imputiranje [[WP:PDN|loše namjere]] Ponoru. S obzirom da su ti do sada već pružene mnoge šanse, prilike i ponude da ispraviš takvo svoje ponašanje - a ti unatoč svemu tome i dalje pozivaš druge suradnike na red dok istovremeno sam kršiš principe zajedničkog rada i konsenzusa - jedino što mi preostaje je dodijeliti ti trajni blok. —[[User:Ivi104|<span style="font-family: Vivaldi;font-size:16px;color:#3232CD;">'''''Ivi'''''</span>]][[User talk:Ivi104|<span style="font-family: Vivaldi;font-size:12px;color:#D75D3D;vertical-align: text-bottom;">'''''104'''''</span>]] 18:36, 6. listopada 2021. (CEST)
 
{{Za}} Podržavam ivijev prijedlog poboljšanja u odnosu na sadašnju verziju i predlažem da raspravu nastavimo na temelju te verzije teksta pravila. Vjerujem da se tekst može još poboljšati, ali ivijeva verzija je korak u dobrom smjeru. —[[Suradnik:Lasta|<span style="color: blue;">'''Las'''</span>]][[Razgovor sa suradnikom:Lasta|<span style="color: magenta;">'''ta'''</span>]] 08:49, 8. listopada 2021. (CEST)
 
== Po čemu je hr.wiki različita u odnosu na en.wiki u odnosu na ovaj prijedlog pravila? ==
12.071

uređivanje

Navigacijski izbornik