Razgovor:Josip Kupertinski

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Josip Kupertinski.
Rad na člancima


Tekst je preuzet s ove stranice: http://www.katolicki-tjednik.com/vijest.asp?n_UID=1040— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 78.1.130.109 (razgovordoprinosi)

Pozivamo vas da se prijavite kao suradnik, jer će nam na taj način biti olakšana komunikacija, prijavljeni suradnici imaju veće mogućnosti uređivanja, a i doprinosi se bilježe pod izabranim suradničkim imenom. Tekstovi koji se postavljaju na Wikipediju trebaju zadovoljavati između ostalog i minimum standarda, kao što je postavljanje poveznica (kako bi članci bili povezani), zatim kategoriju ili kategorije (kako bi se povezale srodne teme), i međuwikipoveznice (da se povežu članci istih značenja s Wikipedijama na ostalim jezicima). Osim toga, članci moraju biti pisani hrvatskim književnim jezikom i ispravnim pravopisom. Za sva ostala pitanja rado će vam pomoći administratori hrvatske Wikipedije ili neki od iskusnijih suradnika. Lijep pozdrav!

Svakako trebate ishoditi dopusnicu za korištenje sadržaja.--MaCroatian squares Ljubicic.pngGa 15:33, 21. siječnja 2011. (CET)