Razgovor sa suradnicom:Consider Casey

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobrodošlica[uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --Roberta F. 21:50, 10. svibanj 2008. (CEST)

Fleetwood Mac[uredi kôd]

Pozdrav Consider Casey!

Drago mi je što smo dobili suradnika koji piše o glazbi i to radi vrlo dobro za početak, međutim obratio bi ti pažnju da ti u članku Fleetwood Mac nedostaju međuwikipoveznice i određena kategorija, pa bi bilo dobro da ih postaviš kako bi članak zadovoljio osnovne kriterije. Slobodno se obrati za pomoć ako ti štogod nije jasno. Uživaj! ;)--frk@ 23:41, 10. svibanj 2008. (CEST)

Prikaži[uredi kôd]

Pozdrav i dobro nam došao! Molio bih te da ubuduce malo više pripaziš na:

Pozdrav, cijenimo vaše doprinose na wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici upotrijebite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu verziju iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.

Lijep pozdrav!--D tom 08:03, 18. svibanj 2008. (CEST)

Have a Nice Day[uredi kôd]

Bok,

Molim te, pripazi kod naslova albuma na engleskom. Ne ide svuda veliko pocetno slovo. Nije "Have A Nice Day" vec "Have a Nice Day". Najbolje je provjeriti naslov na engleskoj wikipediji.

Drugo, pripazi kod postavljanja razdvojbenih poveznica. Mislim da "These Days (Bon Jovi song)" nije prihvatljiv naziv clanka na ovoj wikipediji. --Pancho W. Villa (razgovor) 08:23, 21. svibanj 2008. (CEST)

Opis vanjske poveznice[uredi kôd]

Nastoj nešto staviti u opis vanjske poveznice [1]. Pročitaj uvodni tečaj, pa ćeš viditi kako se formatira referencija. Kubura (razgovor) 01:59, 3. lipnja 2011. (CEST)[odgovori]

Prikaži2[uredi kôd]

Molimo vas da upotrebljavate tipku Prikaži kako će izgledati. Vašim učestalim snimanjem promjena na istom članku nepotrebno se zatrpavaju nedavne promjene, čime otežavate rad suradnika koji pregledavaju nedavne promjene. Suradnici koji ignoriraju ovu uputu budu nakratko blokirani! Hvala na razumijevanju. [2]. Kubura (razgovor) 02:00, 3. lipnja 2011. (CEST)[odgovori]

Uklonjeni podatci[uredi kôd]

Zašto si uklonio one izdavačke kuće [3]? Kubura (razgovor) 02:03, 3. lipnja 2011. (CEST)[odgovori]

Aha, tako. No pripazi što se tiče en.wiki; nemoj preuzimati stanje s en.wiki kao da je od Boga dano pa je nepogrješivo. En.wiki je zadnjih godina pala kvalitetom. Zato ti preporučam provjeriti stanje na izvanwikipedijskim izvorima. Kubura (razgovor) 01:36, 4. lipnja 2011. (CEST)[odgovori]

Potpis[uredi kôd]

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na alat za potpis prikazan na jednoj od slika s desne strane. Hvala na razumijevanju.--MaGa 10:05, 3. lipnja 2011. (CEST)[odgovori]