Razgovor sa suradnikom:Adnan1135

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Adnan1135, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Signature icon.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Adnan1135") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! Maestro Ivanković 21:25, 9. veljače 2021. (CET)[odgovori]

Testiranje[uredi kôd]

Information.svg Poštovani suradniče Adnan1135! Već sam Vašem "dvojniku" ostavio poruku i upute u vezi načina na koji možete doprinostiti Wikipediji. "Lijepljenje" nepotrebnih predložaka u članak i komentari, odnosno upute drugima "da naprave nešto" što Vi mislite da bi trebalo napraviti svakako nije način konstruktivne suradnje. Lijepo Vas molim pročitajte Uvodni tečaj za više informacija o uređivanju Wikipedije pa tek potom nastavite dalje. I za kraj još samo upozorenje da ne dirate u poruke drugih suradnika. Srdačan pozdrav, Maestro Ivanković 21:37, 9. veljače 2021. (CET)[odgovori]Hvala na obavještenju gospodine. Adnan1135 (razgovor) 09:26, 10. veljače 2021. (CET)-Adnan1135[odgovori]

Razgovor[uredi kôd]

Kako razgovarati sa suradnicima proučite ovdje. Zahvaljujem na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 10:08, 10. veljače 2021. (CET)[odgovori]