Razgovor sa suradnikom:Amsal

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Tonian 23:10, 26. rujan 2007. (CEST)

Zlouporaba sekundarnog računa[uredi kôd]

Tvoj je sekundarni račun Puzzle blokiran na neodređeno vrijeme zbog nedozvoljene uporabe.

Pojašnjenje: svaki suradnik na Wikipediji u pravilu ima pravo na samo jedan suradnički račun (za detalje vidi Wikipedija:Sekundarni računi). Račun Amsal si koristio tijekom 2007., a ove godine si otvorio aktualni račun Puzzle koji ćemo zbog broja i naravi doprinosa voditi kao tvoj glavni račun. Međutim, u trenutku kad si sa starim računom napravio izmjenu, isti je ponovno postao aktivan sekundarni račun. Budući da se korištenje dvaju računa bez valjanog razloga poznatog zajednici smatra zlouporabom, taj sekundarni račun sam morao blokirati.

Sljedećom zlouporabom sekundarnog računa riskiraš optužbu za izbjegavanje nadzora ili korištenje čarapka što za sobom povlači kudikamo drastičnije sankcije. Kako bi izbjegao takve neugodnosti, molio bih te da prijaviš svako korištenje dodatnih računa za koje još ne znamo. Ako imaš bilo kakvih pitanja, slobodno me kontaktiraj. Pozdrav,  E.coli  14:03, 29. listopada 2009. (CET)[odgovori]

Obamnjivao si zajednicu samim time što si istodobno koristio 2 računa koja nisi javno doveo u svezu. Ako si htio novi početak, trebao si pripaziti da ne otkrivaš svoj prijašnji račun. Sekundarni račun sam ti sad prebacio na Puzzle i on je blokiran na neodređeno vrijeme. Ovaj račun možeš koristiti kao i na svim Wikipedijama, pazeći na pravila. Još jednom ti savjetujem da prijaviš preostale sekundarne račune. Ako te uhvatimo još jednom, bit će blokirani svi uključujući i ovaj.  E.coli  20:16, 31. listopada 2009. (CET)[odgovori]
U redu, bilo pa prošlo. Ne sumnjam u tvoje dobre namjere, ali mi je dužnost upoznati suradnika s tim što je neprihvatljivo. Sad možeš slobodno koristiti jedan račun. Računi se ne mogu brisati, ali suradnik može na svoju suradničku stranicu staviti obavijest o neaktivnosti. Pozdrav,  E.coli  12:56, 1. studenog 2009. (CET)

Otkako sam se registrovao kao Puzzle, nisam istvoremeno koristio dva računa. Pazio sam da koristim samo račun Puzzle za sve izmjene, kao što se može i vidjeti iz mojih doprinosa. Svoj prijašnji račun (sadašnji globalni račun) sam iskoristio ponovno sasvim slučajno. Nemam druge račune. Ne bih imao ni dva da se nisam registrovao kao Puzzle dvije godine nakon što sam koristio račun Amsal i (naravno) zaboravio lozinku za taj račun. Sada kada mi je Amsal globalni račun, automatski sam prijavljen kao takav. Namjeravao sam zamoliti nekog administratora da izbriše račun Puzzle nakon što sam napravio globalni račun, ali ne provodim ovdje mnogo vremena. Nisam nikoga obmanjivao (pretvarao se da sam neko drugi). Žao mi je ako sam nekome nekako napravio problem.

Izvori[uredi kôd]

Ne znam kako da shvatim neke tvoje postupke. Za dio članka o Katarini Kotromanić stavio si predložak da je potreban izvor, dok s druge strane na bosanskoj wikipediji je upravo za taj dio (turbe u Skopju) naveden izvor: "Enver Imamović: Korijeni Bosne i bosanstva: izbor novinskih članaka, predavanja sa javnih tribina, referata sa znanstvenih skupova i posebnih, Međunarodni centar za mir, 1995.". Zasada sam ostavio, ali ne znam koliko ću dugo. Također, malo sam pogledao tvoje doprinose na bosanskoj wikipediji pa sam tako vidio da si jučer napisao članke o Ferdinandu I. i Maksimilijanu II., a nisi naveo nijedan izvor ni literaturu, a velike dijelove si naravno prepisao iz mojih članaka o njima na hr.wiki. Ne mislim da je to zabranjeno, ali onda trebaš i ti navesti izvore koje sam ja naveo, a na temelju kojih sam napisao te članke. --Flopy (razgovor) 10:01, 1. studenog 2009. (CET)

fr wiki[uredi kôd]

Vidjela sam šta si napisao u Kafiću i rado bih pomogla ako se "pika" i Engleski jezik. Govorim malo Francuski, ali Engleski znam odlično. Usput, iz Bosne sam, pa i znam o bosanskoj povijesti (i znam da ni u jednom udžbeniku nije pisalo da je Tvrtko bio Srbin). Molim te da mi odgovoriš na stranici za razgovor. --Duma (razgovor) 20:54, 23. svibnja 2010. (CEST)[odgovori]

Str. za razgovor[uredi kôd]

Stranice za razgovor se arhiviraju! Možete "okrečit" stranicu, ali samo po pravilima. Lijep pozdrav!--MAN_USK recider 17:05, 27. prosinca 2010. (CET)[odgovori]

Stranice za razgovor se ne brišu nego se kad postanu prevelike arhiviraju.--Braco dbk 19:45, 9. siječnja 2011. (CET)[odgovori]