Razgovor sa suradnikom:AntwoordX

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

AntwoordX, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:AntwoordX") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! --Ivi104 (razgovor) 22:39, 4. veljače 2021. (CET)

Napominjem vam i ovdje, molim Vas dobro se upoznajte s našim pravilima, pogotovo sa WP:NPOV, WP:EW i WP:RP. --Ivi104 (razgovor) 22:41, 4. veljače 2021. (CET)

Datumi[uredi kôd]

Bok! Datume u izvorima ne pišemo kao 06.02.2021. već kao 6. veljače 2021. Pogledajte smjernicu o navođenju izvora za detalje.Face-smile.svg --Ivi104 (razgovor) 16:20, 6. veljače 2021. (CET)

Hehe, hvala na upozorenju, smjesta ću promijeniti ono što nije dobro napisano. Nego, postoji li jedan link na kojemu mogu "najbezbolnije" pristupiti svim pravilima naše wikipedije, da se s njima upoznam? --AntwoordX (razgovor) 16:24, 6. veljače 2021. (CET)
Pogledaj Kategorija:Politika Wikipedije, unutar te kategorije naročito su važne potkategorije Pravila Wikipedije i Smjernice Wikipedije. --Ivi104 (razgovor) 23:50, 6. veljače 2021. (CET)

Suradnička stranica[uredi kôd]

Lijepo te pozdravlja, Koreanovsky (Ča–Kaj–Što?!) 20:02, 6. veljače 2021. (CET)