Razgovor sa suradnikom:Autistwoman

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Autistwoman, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku – slobodnu enciklopediju! Pozivamo Vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije započete 16. veljače 2003. godine.

Molimo Vas, upoznajte se s osnovnim načelima Wikipedije:

Pet stupova Wikipedije − što je i na čemu se temelji Wikipedija
Izvori i provjerljivost − kako uspješno činiti Wikipediju boljom
Slike − kakve slike smijete postavljati na Wikipediju.

Uređivanje možete vježbati na stranici za vježbanje. U slučaju da Vam zatreba pomoć javite se dodijeljenom mentoru ili postavite pitanje u Kafiću; odgovor će brzo stići. Probleme s uređivanjem ili s postupanjem drugih suradnika dajte na pažnju administratorima.

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, a komentare na stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću potpisujte tako da na alatnoj traci izaberete ili ili tako da napišete četiri tilde, što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Svoju suradničku stranicu imena »Suradnik:Autistwoman« možete uređivati po želji, u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice. Možete je popuniti suradničkim okvirima i upisati nazive članaka koje ste započeli ili namjeravate stvoriti.

Molimo Vas da prilikom uređivanja ne stavljate radove zaštićene autorskim pravima bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili ga jednostavno dodajte ovdje, a to obvezno napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Svi doprinosi Wikipediji pod licencijom su Creative Commons: Imenuj autora/Dijeli pod istim uvjetima. Ako ne želite da se Vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete sav sadržaj sami napisati, najbolje prepričavajući sadržaj vjerodostojnih izvora, ili ćete ga prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom, uvijek navodeći izvore.

If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of the Croatian Wikipedia.

Još jednom, dobro došli!

Dobrodošla[uredi kôd]

Pozdrav Autistwoman,

jako mi je drago da si odlučila otvoriti suradnički račun. Ja sam jedan od administratora Hrvatske Wikipedije i već znaš da imamo "zajedničku prijateljicu" s Facebooka. Ona te već obavijestila da ću te dočekati. Ako treba pomoć slobodno mi se javi, pomoći ću ti koliko god mogu. Vjerojatno će ti trebat neko vrijeme da uđeš u štos i, molim te, nemoj se demoralizirati ako ti drugi suradnici u početku prepravljaju, brišu neke djelove ili puštaju poruke na tvojoj stranici za razgovor. Patroleri ponekad znaju biti (previše) pedantni, pogotovo što se tiče pravopisa. Samo kreni raditi i sve će sjesti na svoje mjesto. Još jednom dobro došla. Lijep pozdrav. Dean72 (razgovor) 23:24, 17. listopada 2022. (CEST)[odgovori]

Pozdrav Dean72
evo sam malo ušla u wikipediju
s obzirom na neke moje specifičnosti treba mi malo više vremena za ući u štos
već sam uočila - područje koje bih mogla dopuniti - ZNG i postrojbe, bit će toga još, a ovo je tematika iz moje prošlosti :)
trebam vrijeme za prikupljanje i slaganje informacija koje će biti točne i precizne
javljam se kako bi znali da sam tu i da nisam odustala
lp
Autismwoman Autistwoman (razgovor) 17:41, 19. listopada 2022. (CEST)[odgovori]

Hvala na dobrodošlici. Ne smeta mi prepravljanje ili korigiranje. I ja sam jedna od onih kojoj je bitan pravopis. Ali zbog određenih problema pogriješim. Hvala na dobrodošlici i podršci. Lijep pozdrav Autistwoman (razgovor) 00:07, 18. listopada 2022. (CEST)[odgovori]

Pregledala sam i Autizam#Klasifikacija Autizam
Prepuno, na zalost, zastarjelih klasifikacija i definicija.
Morat ću se konzultirati.
Ovo je prvo što bih počela raditi.
ZNG i prošlost mogu čekati
LP
Autismwoman Autistwoman (razgovor) 17:48, 19. listopada 2022. (CEST)[odgovori]
Slažem se, članci o autizmu su katastrofa, definicije i ideje iz prošlog stoljeća. Pronjuškaj malo na iste članke o autizmu na engleskoj Wikipediji, oni drže članke puno više ažuriranima. Ono što je kvalitetno možeš prevesti i učitati na našu Wiki. Ako treba pomoć, slobodno se javi. Još nešto, ako mi želiš ostavit poruku, napiši je na mojoj stranici za razgovor. Tako će mi stići obavijest da si me kontaktirala. Ako mi odgovaraš na svojoj stranici za razgovor ne stižu mi obavijesti, pa moram "ručno" ići tražiti tvoje poruke. LP.—Dean72 (razgovor) 22:16, 19. listopada 2022. (CEST)[odgovori]