Razgovor sa suradnikom:Branislav032

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio Wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić Signature icon.png na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Culo-sija Mil Land Vehicle Icon.svg 21:34, 21. siječanj 2009. (CET)

Riješen članak o Škrbiću --Biljezim se sa štovanjem,Poe 23:13, 21. siječanj 2009. (CET)

Pa ne znam što imate, a što ne. Pogledao sam. Mogao bi napisati Petar Metličić, Slavko Goluža za početak. Varlo važni rukometaši, Goluža je danas trener, a Metličić kapetan naše momčadi. A kasnije, kad uhatiš vremena javi se ako imaš još volje --Biljezim se sa štovanjem,Poe 11:51, 22. siječanj 2009. (CET)

Metiličić je dobro napravljen, svaka čast :-) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 23:37, 22. siječanj 2009. (CET)

Bilo bi dobro da netko kod vas napiše članak o Jovici Cvetkoviću, vašem izborniku pa bi ga ja onda preveo na hr.wiki :-) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 23:37, 22. siječanj 2009. (CET)

Lijevi vanjski, bek se rjeđe koristi, i čestitka na odlilnoj partiji protiv Nijemaca. Uživao sam. Sutra se nadam pobjedi protiv Poljaka :-) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 22:32, 24. siječanj 2009. (CET)

Naravno da govori. Bojinović je bio odličan. Ja i moji roditelji smo pljeskali kad je imao loptu, stvarno je bio odličan. Ali Pejanović i Stanić su također za pohvaliti. Rijetko koja momčad ima baš oba vratara koji su jaaako dobri. --Biljezim se sa štovanjem,Poe 22:50, 24. siječanj 2009. (CET)

To ti ni on sam ne zna. Odbio je Linin poziv, ali mislim da službeno još nije u mirovini. Nego, kada će Jovica da mogu prebaciti na našu wiki --Biljezim se sa štovanjem,Poe 22:58, 24. siječanj 2009. (CET)

Pa čuj, te 2-3 su dovoljne, čisto da se ne crveni, da imamo članak. Čak ni o Onesti, francuskom izborniku, na en.wiki nema puno. Ono što sam preveo je nekakav skraćeni prijevod s fr.wiki. Meni je osobno Džomba također draži, on je stvarno bio nepobjediv na krilu. Ivano je prije bio odličan, ali sada ima i boljih igrača (Karabatić recimo), ali nisam ti siguran je li Džomba u mirovini ili ne, ali bilo bi mi drago da nije. Nadam se brzom pisanju članka o Jovici :-) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 23:22, 24. siječanj 2009. (CET)

Odlično, ja ću sutra napisati članak. Sada je dosta kasno pa idem spavati. Pozdrav do sutra i sretno, iskreno se nadam vašem prolazu, a i želim to nadasve. Pozdrav :-) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 23:56, 24. siječanj 2009. (CET)

Jovica Cvetković, evo napisao sam. Malo sam iskombinirao podatke s rezultatima te njegovim intervjuima tako da sam uspio sastaviti solidan članak za nekog o kome ima tako malo podataka. Kasnije budem uzeo nešto s de.wiki. I tamo ima dosta. --Biljezim se sa štovanjem,Poe 17:09, 26. siječanj 2009. (CET)